recept
detta recept tillägnar jag alla fiskälskare som inte orkar skala potatis!
2 portioner (för en portion halvera ingredienserna)
4 dl vatten
2 dl ris
3 torskfiléer
1 påse Knorr Dillsås
Gör så här
1. Ta fram två kastruller.
2. Sätt på två plattor.
3. Häll 4 dl vatten i den ena kastrullen, och så mycket vatten som du vill i den andra
4. Lägg torskfiléerna i kastrullen med frivilligt mycket vatten.
5. Du bör lägga i kryddpeppar i vattnet med fisken för bättre smak.
6. Låt det koka upp i båda kastrullerna.
7. Tillsätt riset i kastrullen med 4 dl vatten.
8. Lyssna på en bra låt medan du väntar
9. När vattnet är borta i kastrullen med riset då är riset klart.
10. När fisken delar sig lite fint när du satter en gaffel i den då är fisken klar.
11. Gör nu såsen.
12. Du gör såsen genom att följa 3 steg på påsens baksida.
13. När såsen är klar är det bara att hugga in :D
mums! och ingen jobbig potatis att skala.. peeeerfekt
Hejsan!
Fin blogg du har! Är du intresserad av mode, design, psykologi mellan människor, nyheter, reser, skvaller m.m så tycker jag att du skall besöka min blogg och säga vad du tycker, det är era kommentarer som betyder mycket. Titta gärna förbi och tipsa gärna dina vänner! Jag hoppas du stannar!
Sköt om dig
Kram SaraIsabell
(detta är inget spam, utan reklam för mode, skvaller, tips etc.)
metrobloggen.se/saraisabell