fredag

det känns inte som fredag idag.. jag vet inte när jag var bakis på en fredag sist? bakisdagar är ju söndagar..
men det hindrar mig inte fårn att gå till HG ikväll :P hehe. jag köpte biljett till HG förra veckan så jag kan ju inte bara strunta i att gå dit även om jag är bakis :P 

snart kommer alla nard i fadderiet hem till mig.. vi ska skriva gyckel till krogvets julfest.. vi ska framföra fyra gyckel inför alla på kogvet :S nervöst. men vi har två klara redan och dom är jättebra så :D men sen ska vi gyckla för alla pateter (gamla fadderier och festerier) på den andra delen av machtübername :S så vi måste kanske hitta på ännu mer gyckel.. svårt men we can do it! 

torsdag

jag klarade tentan!!! sååå glad!!
saab i trollhättan ska ju varsla folk och jag fick precis reda på efter tentaresultatet att mamma kan vara en av dom :S :O :(  inte så långvarig lycka..
hon har fått ett avtal och om hon accepterar det så har hon inget jobb efter nyår.. lite smått chockad

väntar på kravall.. förfest hos anna.. alla svek henne och ska nu på en annan förfest :O såå taskigt!!! jaja hon blev också godkänd på tentan så vi ska fira ikväll :D

onsdag

idag var jag i skolan typ tio.. jag och anna skulle räkna lite på egen hand innan lektionen så vi skulle slippa sitta i fyra timmar.. det gick ganska bra :) satt bara i två timmar på lektionen sen..
imorn ska vi ha seminarie med en annan grupp för att gå egenom vad vi har kommit fram till hittils i vårt experiment. sen ska jag till tandläkaren och sen blir det skola igen..

nu har all åkte härifrån. har haft glöggkväll idag :D emelie, maria, anna, jacob, amanda och robin har vart här.. vi har druckit glögg, ätit pepparkakor, spelat tp och pratat :) tp var för svårt så det blev ganska utdraget.. men jag och anna kom fram till att vi ska göra ett eget tp imorn så vi kan spela på förfesten innan kravallen imorn :P hehe. vi kom också fram till att tp är roligare med lite alkohol för då blir frågorna roligare :)

nu sk ajag se på greys anatomy! säsongsavslutning.. det har sett sjukt spännande ut på reklamen så jag har stora förväntningar..

tisdag

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/handboll/article1342630.ab hehe. jag har försökt men det går bara inte :S

idag hade vi nog den tråkigaste föreläsningen hittils :S det är tur att vi frå ha boken med oss på tentan så man slipper plugga fakta :) ska bara räkna lite.. vi har två räknetillfällen denna veckan på 4 timmar vardera :O ganska mycket men det är bra, då får man mycket gjort..

när jag kom hem förut så gjorde jag lasagne :) den blev hur god som helst! jag hade dolmiosås ist för chilisås i köttfärssåsen för att få ännu mer smak, en vitlöksklyfta, salt och vitpeppar :D godaste köttfärssåsen jag gjort hittils :D lägg ett lager köttfärs sen ett lagar plattor, men inte vanliga plattor utan spenatplattor, sen ett lager ostsås, sen köttfärs och sen skivade jag tomater och la ett lager över köttfärsen också :D kreativt. sen plattor och ostsås. MUMS!  ska jag äta imorn.

Imorn ska jag ha glöggkväll här hemma :) vi ska spela tp/kort och dricka glögg och käka pepparkakor. jag, emelie, amanda, robin, anna, jacob, maria och marcus :D det ska bli kul.
måste köpa julmust också tror jag :)

ska försöka komma igång med träningen igen också.. har fortfarande lite int i knät men jag planerar att vara igång på torsdag igen.. om jag hinner.. har ganska mycket att göra på torsdag. jag ringde tandläkaren förut och fick en tid på torsdag, sen ska jag sitta i skolan och räkan några timmar och sen på kvällen är det ju kravall :) men jag kanske hinner ta en sväng på gymmet mellan allt :) på fredag är nog en bakis/plugg dag. ska till HG på kvällen också så det blir två dagar i rad..

handboll, bundesliga på tv4 Sport nu :D dom ska köra varje tisdag nu 20.10 fram till EM (eller är det VM?) tror jag. det är nice.. men nu är det två ganska dåliga lag som spelar.. hade vart roligare att se Kiel :D massa svenskar och handboll på högsta nivå.. jag vill spela igen! men EM ska bli kul att se.. var ju ett tag sen sverige var i ett stort mästerskap.. Bengan Boys kom tillbaka! Men johan pettersson har ju gjort lite av en comeback :D det tackar vi för. men kim andersson har ju utvecklats enormt och han är just nu min stora förebild. vilket skott! men det gick ganska bra för lövgren sist jag såg honom spela :)  

nu ska jag se på tv sen läsa harry potter :D

måndag

nu ska jag snart till skolan.. ska ha föreläsning i diskret matematik.. har tenta på det nästa vecka :S en intensivkurs på två veckor typ.. sen ska vi ha gruppmöte. håller på att utforma vårt experiment och ska skriva klart vårt PM :) tror det kommer bli bra.

snow patrol - chasing cars.

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

lördag

igår var jag iväg och spelade fotboll med dennis, björn, erik och två kogvetare från högre årskurs :D det var skitkul! men jobbigt.. och det gick ju som det gick också :P björn stukade fotan när han och jag krockade :O sen vek sig mitt knä igen :S tror dom andra blev lite chockade.. erikc sprang ut i receptionen för att hämta hjälp och han fick en tejprulle :P haha. men sen kom det en tjej och frågade om jag ville åka ambulans till sjukhuset :O nej jag tog cykeln hem ist.. jag fick tejpa björns fot så han också kunde ta sig hem..


nu har jag fortfarande ont i knät men jag ska fortsätta styrketräna och förhoppningsvis kommer det bli bättre..

sen tog jag bussen till emelie :D hon skulle ha 20 års fest.. det var kul, men väldigt många blev väldigt fulla :S folk började kommentera min musiksmak och jag hatar det, sköt ert eget och skit i vad jag lyssnar på! jaja
massa tvåor nere på flamman sen och det var kul :D

idag har pappa vart här :) han hjälpte sofia och gustav att flytta men så kom han hit och hälsade på också. vi åkte och handlade och försökte hitta en skruv till min cykel.. sen åt vi mat och kollade tv :) min cykel är för trasig för att han ska kunna fixa det så jag måste lämna in den :S attnans.. jaja det löser sig.. har hittat en cykelverkstad i stan som jag ska åka till nån dag

torsdag

nu har jag vart duktig :D gick upp nio för att hinna åka till colusseum och köpa biljetter till kravall och schlagerkväll på [HG] nästa vecka sen åkte jag och tränade.. så gött när det knappt är nåt folk där.. går fort och smidigt.  men av dom som var där så ver iaf en av killarna riktigt söt :O :P hehe


nu ska jag duscha och sen laga mat innan jag ska till skolan.. en kille i våran klass är hjälplärare :) han har läst kogvet i umeå innan så han ligger lite före oss andra.. han är ju iaf den snyggaste läraren jag nåsin har haft :D

tränat

nu har jag tränat.. sååå gött!!
igår frågade Stina mig om jag ville bli reserv i Kogvets innebandylag :D så jag kanske ska börja träna lite innebandy och om nån inte kan spela en match så kanske jag ska få vara med :D perfekt, då kan jag testa mitt knä lite och se om det håller :)

på fredag har dennis och björn bokat c hallen i campushallen för fotboll :) det ska jag nog gå på om inte emma kommer.. kanske kan få med henne tom..

ska vika tvätt snart.. tvättade förut :)

onsdag

igår var det skifte med det gamla fadderiet :D machtübername.. del 1. vi ska ordna del 2 :) får se vad det blir..
blev bjudna på en trerätters middag D hur gott som helst! helt vegetariskt iom att det är några som är vegetarianer..

imorn ska jag hinna köpa biljetter till schlaget, en kravall nästa vecka, och en kareoke schlager kväll på HG också nästa vecka :) sen ska jag träna sen ska jag äta sen ska jag till skolan..
förhoppningsvis ska jag på hockey också. vann ju biljetter av studentbostäder :D dom sa att dom skulle ringa mig närmare matchen men det har dom inte gjort så jag är lite orloig :S vill verkligen gå. Gustav B ska gå med isf..

idag har jag sytt julgardiner :D ska bli kul att pynta lite på första advent nästa helg..
ska iväg och tränaom en stund.. håller tummarna på att emma kommer till helgen :D ska på emelies 20 års fest på fredag iaf. ska nog ut på lördag också :O har ganska mycket att göra denna veckan..

emelie 20 år och nya kurser

idag fyller emelie 20 år :D grattis

vi började med två nya kurser idag, kognitiva datorlaborationer och diskret matematik.. jag har hamnat i en bra grupp på labbarna, anna, tove och emily, det kommer nog gå bra.
jag är inte lika orolig för matten heller, vi kommer få ha med oss boken på tentan så man behöver inte kunna allt utantill, jag ska bara lära mig hur jag tillämpar alla formler :) men det kan ju bli svårt iof :s

efter skolan åkte jag och emelie till campushallen och tränade en timme.. sen åkte jag hem och lagade mat :D sen fixade jag lite här hemma och sen åkte jag till emelie på bullkalas :D

min cykel kånglar också.. grejen till växlarna har lossnat :S kan nog lösa det med lite tejp så får pappa kolla på det pm han hinner på lördag.

en trevlig helg

mamma och stefan har precis åkt. dom kom igår förmiddag :) vi åkte till stan och gick runt lite i affärer. jag fick en klänning av mamma och 500 av stefan som jag köpte en tröja på HM för :D tack. sen åkte vi till tornby och kollade där ute också, vi shoppade på IKEA, lite grejer som jag behövde :) sen åkte vi hem till mig och lagade mat, eller stefan lagade mat och jag och mamma grejade lite. Det blev flygande jacob! skitgott! det blev massa över så nu har jag matlåda för 5 dagar :) när vi ätit spelade vi TP och kort.. sen var det film på tv.



Idag åkte vi ut till tornby igen och jag köpte en ny väska :D och en till lite mindre väska så jag har nåt när jag ska ut :) sen köpte vi mer grejer på IKEA, saker som stefan kom på igår som jag behövde, fråmst i köket. köpte tyg och en vajer så jag har nu ett skynke framför papperspåsarna i köket.. mycket snyggare :D mamma hjälpte mig att sy, mycket snyggare det med.. Sen handlade vi på Maxi och fyllde kylen lite. Gjorde potatisgratäng och kött :D blev över där med så jag har potatisgratäng för 5 dagar också :D göttans. sen hann vi med lite pidron också innan dom åkte. (sofia och gustav var också här) har haft jättekul i helgen :D tack för allt!



nu håller jag på att fixa julgardiner. har fått pynt av pappa och ljus och sånt av mamma.. men lägenhet hade vart tom utan er



ska ta en macka..


nu har jag också en blogg :)

tänkte jag skulle skaffa en blogg så jag kan skriva ner saker ist för att gå runt att tänka på dom för mycket.
lätta trycket lite :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0