påskgodis?

Det regnar ute, jag sitter med min uppsats och christoffer sover fortfarande. Vad ska man göra med den här dagen? Jag kanske ska ut och springa med sofia sen men det regnar som sagt.. I vanliga fall skiter jag i det men när det är tre plus samt att mina riktiga löpargrejer är i ryd så vill jag inte gå ut och bli förkyld. Jag har hämtat en underställströja för att kunna springa ute nu när det blivit lite kallare igen, men i regn drar ju allt i bumull eller liknande åt sig så mycket fukt! Kommer ju bli skitkall.. Hade behövt min regnjacka.. Hade jag haft den så hade jag lätt gått ut en sväng! Får bli på söndag ist tror jag :)

Så vad gör man idag? Jag kom precis på att det kanske hade vart lite kul att baka nåt påskgodis :) Att göra nåt kul men göra det inomhus.. Gå bort till badhuset är också ett alternativ men mina badkläder är också i ryd.. Det är den enda nackdelen med att aldrig vara hemma längre, kläder! Jag är i princip beroende av min garderob då jag klär mig efter känsla. Det som funkar en dag funkar inte alls en annan dag så att bara ha begränsade alternativ är lite påfrestande :P

Har hämtat hit min systemkamera! :D Ska försöka börja använda den lite oftare.
Gjorde en påskmiddag i onsdags och då passade jag på att ta lite bilder :)








Christoffer gjorde äggtoddy :) det blev riktigt gott!


Slutresultat


byxor blir shorts

köpte ett par jeans på myrornas för 80 spänn efter att ha vart inne på Gina och letat. Hittade ett par för 400 som både tjejen bakom och framför mig i kön till provhyttan höll i.. då sket jag i det och gick till myrorna ist! mycket bättre :)








RSS 2.0