städ och annat

började städa lite smått efter jag kom hem från foi, det behövdes men jag är inte klar än! det är 28 grader inne och det är 28 grader ute.. så att ha öppna fönster hjälper inte så värst mycket /: SÅ att städa i den här värmen är inte alls kul.. kanske sparar dammsugningen tills imorn ist, får se :P har iaf skurat badrummet (men måste skura golvet där inne också nästa gång jag duschar), putsat speglarna, putsat fönstret i köket, skurat spisen och diskbänken, lagt in tvätt (tvättade igår) och satt in massa papper i pärmen! dom har legat och skräpat på bordet ett tag nu.. så det är damma och dammsuga kvar :) men som sagtm kanske tar det imorn ist

MEN innan jag gör det ska jag till västervik en sväng :) har inte vart där sen i höstas och folk säger ju att det ska vara så fint där på sommaren så det ska bli kul. ska träffa rickard också :) gött att komma iväg en stund!

är snart klara med vår rapport också! jobbade på bra idag :) hann med mycket så nu är det bara en liten del av diskussionen kvar samt att läsa igenom och ändra lite språkgrejer.. just det, refernser ska fixas också men vi har inte använt så jättemånga så det går fort :)


bästa radarparet EVER!

JAAAAA! nu får jag snart käka igen :P har vart småsugen på nåt sen jag käkade kl fem och nu ska jag käka lite yoghurt och musli :D och en banan! kvällen är räddad! typ


ny frill!

jag är jättenöjd med håret :D men det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid, försökte ta lite bilder på det nu men tycker inte alls att det blev så många bra :P det blev kanske lite kortare i nacken än vad jag hade tänkt, men det gör inget :)









sedär ja, nu är det gjort iaf! ingen återvändo


jobb

då har jag jobbat min första helg! det har gått bra :) tiden går så fruktansvärt fort! fem timmar är ju ingenting :P känns bra :) bara en sak som gick åt skogen! lyckades få med mig en jobb-mobil hem :/ är ju inte van att ha en sån på mig så jag tämde alla fickor på allt annat men telefonen glömde jag för den hade jag lagt i bröstfickan :S SMART! men det var ju inte så mycket att göra åt saken..

nu har jag käkat lite och poppat lite popcorn :D lyxar till det lite!

hairstyle

imorn ska jag klippa mig, äntligen!! just nu är håret för långt för att vara en kort frisyr och för kort för att vara en lång frisyr.. det är ingenting, bara hår! och jag hatar det
jag har kommit fram till (för länge sen) att jag inte passar i långt hår då mitt är för tunnt.. det skulle bara se ännu plattare och tråkigare ut, så det ska bli kortare igen :)

jag har funderat och klurat på samma frisyr sen i höstas men aldrig riktigt fått till det! nu ska jag försöka igen och jag tror jag ska lägga fram min vision på ett annat sätt :P ska klippa mig hos en manlig frisör också, jag hoppas han kan göra det man säger till skillnad från kvinnor som tolkar på sitt eget sätt :P jag inbillar mig att det är så kvinnliga frisörer gör och att det är därför det inte har blivit så bra dom andra gångerna! men det är tur att jag inte är så rädd vad gäller att förändra håret, jag kan klippa av det utan att tänka två gånger och det känns skönt!

här är iaf vad jag inspirerats av:


robyn. jag vill ha kort på sidorna, men samtidigt ha kvar längden på luggen! det borde bli ungefär något liknande, fast med lite längre lugg då.


MEN så vill jag kunna ha luggen bakåt och då gillar jag septembers hår :) så jag ska klippa kort på sidorna så jag kan ha det så här, men behålla längden på luggen så jag ha i princip samma frisyr jag har nu :P typ

svårt att förklara, men jag ska göra mitt bästa imorn så det blir bra! hoppas han hänger med på vad jag menar :P
i vilket fall blir det nog bättre än vad det är nu!


söndag

veronica maggio har ju släppt en ny skiva, jag har inte riktigt brytt mig om att lyssna på den men här om dagen kom jag över en av låtarna från skivan och jag tycker den är helt underbar!

Veronica Maggio – Snälla bli min

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

den är iof ganska sorglig, men jag gillar sorgliga låtar


tisdag

är typ inne på slutspurten i skolan nu.. har gjort sista testerna på foi och ska nu bara räkna statistik och skriva resultat och diskussion! hade vart så gött att vara klar med den om 1-2 veckor :D men vi får se.. av erfarenhet kan statistiken ta tid och vara lite krånglig att förstå och tolka. men ska försöka motivera mig till att jobba på det sista för sen är det ju sommar!!

SOF i helgen, det var riktigt kul! dom två förfesterna vi hade i fredags och lördags var dom roligaste på länge, skrattade så vi dog nästan :D och så ska det ju vara.

det mest spännande som hänt de senaste dagarna är att jag köpt ny dator :D beställde en från HPs hemsida förut och det verkar som den kommer redan imorn! hur bra är inte det? min börjar ge upp nu, att få en bluescreen om dagen börjar bli irriterande och igår började ljudet spraka också! så det var helt klart dags :D

lite bilder från de senaste påhitten :)

110423 - mamma fylle 46 :) barro ska såklart ligga i knät!



Marstrand. riktigt gött att komma ut till kusten igen :)



fästningen



110428 - Jag och Anna var och kollade Zombiesuckers på Platens



viii



SOF 2011!













BILDBOMD!


sambo

snart helg, gött! imorn är det UK, gött! the sounds ska spela, gött! bara det inte regnar och är typ minusgrader kommer det bli awesome :D the sounds är ju aldrig fel!

bor hos anna den här veckan :) i min lägenhet nor det för tillfället två holländare. Har ju utbyte med en skola där så vartannat år är dom här en vecka och varannat år åker dom som vill ner dit och hälsar på. jag och anna erbjöd att att husera varsin och sa att dom kunde ta min lägenhet så sover jag hos anna :) prova på sambolivet lite! men på 26 kvm är det lite trångt och det känns som jag stökar ner! fast det är svårt att inte tycka det när min väska tar upp halva golvet och med datorn som står och skräpar, litet som sagt men det är kul :)

tränade imorse :D backintervaller på vallamassivet, det var svinjobbigt med jättekul :D maja och johanna var med vilket var ´peppande, hade aldrig orkat göra alla om jag sprungit själv. sprang iaf 5x3 st vilket räckte för den här gången, nästa gång ökar vi :)

nu har jag tvättat lite, disk på g och sen blir det slappa innan vi drar till systemet. SOF nästa helg också! och sen är det KVIT och sen är det lisas 25-års fest och sen är det ju typ sommar! och sommaren har jag längtat efter ett tag nu.. saknar


RSS 2.0