tillbakablick

kollade tillbaka lite i arkivet nu för att se vad jag gjorde i juli de senaste åren :P

2008:
Var i trollhättan. Det har precis varit fallens dagar och jag sitter och funderar på vad jag ska göra för AI-projekt! (slutade med ansiktsigenkänning). Är lite ledsam över att fadderitiden är över efter nolle-p

jisses det känns som bara nåt år sen, men det har gått tre! kan sakna den tiden lite, allt i skolan var "självklart" på nåt sätt.. nu är vi ganska utelämnade och klarar oss själva för det mesta. tiden i fadderiet var och är ju en av höjdpunkterna i mitt studentliv :D

2009:
Hemma i thn, igen :P satt och pluggade (eller försökte motivera mig, men det gick egentligen ganska bra) inför omtenta i neuron! Skriver att jag längtar hem till linkan och att det ska bli kul att få se annas nya lägenhet :) Gjorde en fin liten lista på hur mina sista dagar hemhemma såg ut :P
Jag blekte håret!

den kursen är en av dom intressantaste jag läst, hjärnan är rolig och väääldigt invecklad :P har kanske inte haft nån jätteanvändning för den kursen, nån gång ibland bara. Men klarade tentan iaf :D Glad för att jag valde att bli blond :D

2010:
haha i thn igen, nyss vart fallens! (ett galet fallens, suicide tequila och fyllecell! (inte jag dock)) funderar lite på om jag är sjuk eller nåt iom att jag är trött hela tiden. Jag klippte mig och funderade på att åka på kaos i mellerud. beställde en klänning från nelly men beställningen sket sig :P

kommer ihåg att jag blev missnöjd med håret, det blev för kort :P tror jag vet vilken klänning också! eller nej, den klänningen jag tänker på fick jag ju faktiskt..

2011:
och nu sitter jag här, i LINKAN! :P för första gången på en sommar :P nice! ser fram emot mitt sista år och jag ska ge GÄRNET! emma flyttar hit och anna är min tötis!

(borde lägga in lite gamla bilder också, men det hinner jag inte! SRY!

vuxenpoäng

idag känner jag mig nästan lite vuxen! jag är ledig men har INTE spenderat dagen i sängen framför tvn!
gick upp imorse, käkade frukost och sen städade jag :D så nu mår jag bra när jag öppnar ytterdörren :P
gick till apoteket och införskaffade sånt som är slut (närsspray och ipren) sen handlade jag! sofia ska med mig hem sen efter vi har tränat och då ska vi käka kyckling-enchilladas med sallad och sen en fruktsallad till efterrätt! MUMMA! så nu är kylen full på frukt och grönt

nu är jag precis hemkommer från stan där jag köpt grejer inför helgen som ska spenderas på landet :)
SÅ har alltså gjort massa ÄRENDEN :P vuxet va? hehe tycker jag iaf

NU ska jag göra en till vuxen sak; förbereda maten så vi slipper ställa oss och rensa kyckling och hacka grönsaker efter träningen då man bara har mat på hjärnan :P på så sätt är det bara att värma stekpannan sen är resten redo!

syster

hjälper sofia och gustav med barro när jag kan. när dom jobba morgon båda två kommer han ut tidigt på morgonen och sen inte förens på eftermiddagen när dom kommer hem. det är inte jättemånga gånger det händer i sommar, men när det gör det så tar jag honom dom gånger jag ändå är i berga och jobbar :) idag var en sån dag. hjälpte dom även med disken när jag ändå var där.. det var inte mycket disk och jag hade inte bråttom (skulle till skolan direkt efter) skulle ändå diska min egen matlåda så :)

fick ett uppskittningsmeddelande från sofia på fb precis och det gjorde mig glad :) sånna saker som gör att jag gärna hjälper till fler gånger! jag vet att jag inte alltid uppskattar barro och jag vet att jag många gånger säger att det inte är mitt val att ha en hund, men jag är inte dum för det; behöver han gå ut så behäver han, inget att snacka om :)


gammal bild på honom! gud vad liten han ser ut :P


bilder

tog fler bilder på PiP som jag funderar på att förstora upp :) börjar bli dags att sätta upp fler på väggen!



dead by april



håkan (dock lite för suddig för att förstora tror jag, men fin bild)







den här funderar jag starkt på att förstora :)


musik

jag lyssnar ju en del på "hårdare" musik, men kan helt klart lyssna på annat också även om det mestadels blir nåt med lite tyngd i.

nu på senaste tiden har jag börjar lyssna mer på svensk pop (?) (vet egentligen inte om pop är rätt ord, är kass på att sätta in musik under en viss genre)
jag spg veronica maggio och daniel adams ray på putte i parken och nu lyssnar jag på dom en del! det är ganska harmonisk musik (om man nu kan säga så) med bra texter :) på ett sätt är dom lite sorgsna, vilket jag gillar, men samtidigt peppande! (kan vara vad som påverkar mitt humör som jag sa i förra inlägget) :P

gillar tex maggios låt "mitt hjärta blöder" och adams rays "förlåt för att jag aldrig sagt förlåt".

vad händer? jag brukar inte lyssna på musik på svenska (med undantag från håkan). visst finns det få undantag, några låtar här och där, men det här är ju hela skivor :P vuxenpoäng? utveckling? bra eller dåligt? i vilket fall så välkomnar jag alltid ny musik :D speciellt när den är bra






från PiP


söndag

åkte på nån form av matförgiftning i fredags så jag har inte jobbat i helgen vilket var tanken från början.. surt att missa massa timmar med OB, men ändå gött att ta igen sig lite! har blivit en del jobb dom senaste två veckorna.

idag har jag inte gjort så mycket, tvättat, kollat glee, fixat mat och tagit en promenad. en vanlig söndag helt enkelt :) har haft en sån där konstig känsla i kroppen som jag inte riktigt kan sätta fingret på! ena stunden känner jag mig lite nere men andra stunden känner jag mig oerhört pepp inför saker jag har planerat som snart är här! jag ska försöka få den peppande känslan att ta övertaget över den deppiga och jag tror jag lyckas :)

varför går man hela tiden och längtar efter något? jag tror det är mänskligt att drömma och utan drömmar vore livet ganska meningslöst. just nu drömmer jag om hösten och mitt sista år som student. jag vill att detta året ska bli awesome! och det tror jag det kommer bli :D därav peppen! men också deppen.. kommer ha lite separationsångest när jag väl står där nästa sommar och ska ut i riktiga livet, det med jobb.. men innan dess drömmer jag om mysiga höstkvällar med te och film, om att komma igång med träning, om julen (KORS! när drömde jag om julen sist??) tror tom jag ska pynta på riktigt i år :P
men sen dagdrömmer jag om längre fram i tiden! som alla säkert vet vill jag bo i göteborg, så jag längtar efter tiden då man kanske hittat den där perfekta lägenheten och inrett den som man vill :)

nej nu ska det inte bli för allvarligt här :P helgen som kommer ska spenderas ute på annas land :D ska löpträna där ute runt sjön, vi ska bada, spela minigolf, dricka vin och ta det lugnt :) umgås med hennes päron. ser fram emot helgen massor! sen i mitten av augusti drar vi till gbg och kör en utekväll där! då hoppas jag emma hakar på :) sen ska ju emma flytta hit i höst :D :D vi har även bokat in en tur till söderköping för att besöka smultronstället :)

nu har några tankar fått komma ut som jag gått och grubblat på.. men jag har fortfarande inget bra svar än, men det är väll så det ska vara antar jag :)

NU: mer glee




LEDIG!

jag är ledig imorn! ska bli förbannat gött :D har jobbat morgon 6 dagar i rad nu så jag är ganska schleten :P käkar lite godis nu och sen ska jag käka glass med anna, tycker jag är värd det :D nästa vecka blir också jobb 6 dagar men sen lugnar det ner sig lite :) har sett fram emot glassen med anna hela dagen idag, blir som ett slut på den här arbetsveckan, typ :)
men nu är jag proppmätt så får se hur det går på promenaden vi ska ut på först :P kanske en chans att smälta allt lite

jag har en hatkärlek till jobbet.. det är inte alls kul att ta sig dit och hem då det är en bit och vissa saker vad gäller information och sånt kan vara bristande, MEN tiden går fort och det är varierande arbetsuppgifter vilken är väldigt skönt! det som gör att jag uppskattar att jobba inom vården är att jag kan hjälpa människor som inte klarar av vissa saker i vardagen, jag gör så deras tillvaro blir lite lättare och det känns otroligt bra! här om dagen var jag hemma hos en farbror och vi inom hemtjänsten har bara en viss tid på oss hos varje vårdtagare och när vi var där drog vi över på tiden och det visste han om.. han blev så rörd av att vi inte suckade och klagade (som visst många gör) utan tog det lugnt så han började nästan gråta! han var så tacksam och hans fru var så tacksam! det var en eftermiddag när jag jobbade över så jag var inte på så bra humör, trött osv. men det besöket gjorde hela min vecka :)

nog om jobbsnack, nu ska jag byta om och sen kila ut och möta upp anna för promenad och glass!

the show must go on

har kollat en dokumentär om queen nu. två timmar. den var riktigt bra! men sista kvarten har jag gråtit, kanske inte helt förvånande.
queen är inget band jag lyssnat mycket på, men när jag väl tar mig tid att lyssna på dom går det ju knappt att sluta! dom är så fruktansvärt bra! men varje gång tänker jag också på att freddie mercury gick bort alldeles för tidigt vilket gör mig ledsen. jag tror aldrig jag egentligen har brytt mig om någon kändis död (vad jag kan komma på nu iaf) som berör mig så mycket som hans och då är jag knappt uppväxt med hans musik. mamma och pappa lyssnade ju, men det är långt efter hans bortgång som jag börjat uppskatta musiken han var en del av.

detta får mig att tänka på hur ledsamt det kommer bli den dagen då de musiker går bort som verkligen finns inne i mitt hjärta och som jag har växt upp med.. usch det kommer göra ont!

nej nu ska jag försöka torka tårarna och tänka på nåt annat! vill inte somna ledsen.. blev en lite sentimental onsdag men det kanske var vad jag behövde! heh konstigt nog känns det som morgondagen kommer bli väldigt bra bara för att jag fått tömma tårkanalerna lite :P hoppas det!

natti

bästkusten

nu har jag packat klart och om några timmar går bussen mot göteborg! ska hemhem en sväng :) blir bara ett par dagar för på onsdag ska jag åka till karlskoga och gå på putte i parken med min kusin :D ska bli kul att träffa folket där :)
hon konfirmerar sig på söndag också så jag gör två flugor på smällen :P

tror jag tar bussen från ryd typ kl 13, måste till hemköp innan också och köpa en ramlösa och nån frukt! hade tänkt köpa godis, men jag ska träffa emma ikväll så risken finns att vi kollar film eller nåt så sparar godisätandet tills dess :P

var ute en sväng i fredags också! det var kul :) har dock inte lagt in några bilder på datorn från kvällen.. har inte lagt in bilderna från midsommar heller, allt är kvar på kameran. kanske lite dumt för nu ska den fyllas med bilder från thn, en festival och en konfirmation! humm... tror jag tömmer den nu ändå :P

RSS 2.0