biljetter

ståplats biljetterna till green day kostar 525! men det är det värt! :D bästa sittplatserna kostar lika mycket.. men jag är mer sugen på att stå!!
fixade biljetter till Ute Kravallen också :) sofia ska följa med :D vi ska på tackfest för DömD innan i och med att jag serverade på deras sittning :) kommer bli skitkul!

och på torsdag är det akuten :D då kommer sofia hit också. första kravallen jag går på med henne :D kommer också bli kalas! måste tänka på lite andra saker än skolan.. blir sönderstressad..

nu ska jag hem till Björn och trycka InCognito-tröjor :)


trött

jag är trött.. igen..
upp med tuppen imorse! sjukgymnastik stod på schmat :) första gången på flera veckor! gud kommer få träningsvärk :P
ska upp tidigt imorn med.. och på onsdag.. och på torsdag.. men INTE på fredag! det är valborg och Akuten på torsdag så jag ska sova på fredag :)

Massa KvTill jobb denna veckan med.. jag är stressad

wolli bolli!

kenny är kung :D se den! super! saru? men durå? men durå?? hahah

vart tog solen vägen?

jaha, nu är solen borta! himlen är vit och inte blå.. varför??
det får bli en promenad ist :)

snart klar!

nu är jag snart klar med hemtentan! :D och då ska jag ut och sola :) och sen kl 16 blir det Kenny Starfighter :D:D jag ska på bio med anna, jocke och thomas! ska bli skitkul!!
Lisa var här igår, vi kollade robinson och sen Rocky Baluba (eller vad han nu hette) som gick efter :) chips och dipp hade vi införskaffat också! trevligt :)
Zandra hade korridorsfest igår och jag hde tänkt gå dit en sväng men jag höll på att somna i soffan så jag gick och la mig direkt ist! Har inte alls vart på festhumör den här helgen, hela veckan har gjort slut på mig!

mitt penicillin stämmer inte heller.. jag vet att jag har missat att ta det två gånger men enligt kartorna har jag missat 4!! jag kan verkligen inte komma på när jag har glömt dom andra två.. hum..

gah

okej, jag har ju inte vant mig vid att gå upp sju.. fy fan.. död

JAVA

jag börjar vänja mig vid att gå upp sju :) kändes inte alls jobbigt imorse! men en sak som är lite jobbigt är att jag gick upp för att skriva på hemtentan, duschade, käkade, gjorde mig iordning, cyklade till skolan och nu när jag sitter här så ser jag att jag har glömt boken hemma! woho! i förrgår glömde jag datasladden hemma.. men jag ska skriva från mina antckningar och en artikel ist så jag har nog att göra ändå :P

green day

såg en glimt av green days nya video på mtv imorse! en förhandsvisning.. den släpps på fredag!! och deras nya skiva kommer 17 maj!!!!!!!!!!!!!!!!! MÅSTE HA!!! har längtat efter något nytt från som sen american idiot och bullet in a bible! dom har ju bara gjort sidoprojekt sen dom slutade turnera..

Jag har också helt glömt bort att fall out boy har släppt ny skiva! skäms på mig! den måste jag ju lyssna på :)

på fredag ska jag ner till stan (kanske tornby) och kolla efter ett par SNYGGA gummistövlar och en ny vårjacka! och kanske ett par t shirts..
sen ska jag snåla snåla snåla så gott det går.. vill inte leva fattigt i två veckor innan csn.. det är inte kul!

nu har jag gjort två frågor av tre på hemtentan :D gött!

trollhättan



Strandgatan



Gaddis!



gaddis!



jag och emma <3



Pinneviken, Lysekil



Hunnebostrand



Hunnebostrand


jag slutar

jag har precis skrivit ett mail till Ronnie i RPs styrelse om att jag slutar.. det känns inte alls kul och jag sitter nu med tårar i ögonen. Känns som det blir mer verkligt nu när jag ska skicka iväg det här.. tror inte riktigt jag har fattat innan hur mycket jag inte vill sluta
har mailat Janne nu också..


Hej Ronnie!
Hoppas planerna för kommande säsong går bra!  

Jag har fått resultaten från min magnetkameraundersökning och bilderna visar inga skador på korsbandet (vilket känns väldigt skönt!) men däremot är båda meniskerna "sönertrasade" om man ska citera ortopeden. Han sa att beslutet om att fortsätta spela handboll ligger hos mig men han sa också att jag har ett dåligt knä och jag sätter det på spel om jag skulle fortsätta. Jag har också pratat med min sjukgymnast och hon kan inte heller råda mig att fortsätta.. Om jag skulle få fler skador på meniskerna så riskerar jag att få artros när jag blir äldre!  Hon sa att efter en korsbandsrekonstruktion får korsbandet långt ifrån full funktion i vridningsmoment och att det förmodligen är en vridning som förstört meniskerna. I och med att handboll är en sport med mycket pivoterande rörelser så är chansen stor att det kommer hända igen.  

Men dessa råd i ryggen kan jag inte annat än att ta beslutet att sluta :( Fler skador och en eventuell meniskoperation skulle jag inte orka. Jag vill kunna idrotta utan sjukgymnastik. Och att riskera att få artros känns inte så kul heller.  

Lycka till i Div 1! Jag kommer komma och kolla :)  

MVH Sara Berglund

humm

ville bara säga tack till mamma också för att jag fick låna hennes cykel när min var i trollhättan :D och tack för annat stöd!

jag kollade febern imorse med.. 38,1.. men jag tycker det är så konstigt iom att jag inte känner mig febrig alls! så jag kollade med min andra termometer och den visade ist 35,9! haha skumt? jag trodde den i örat var väldigt exakt men just nu tvivlar jag på det.. hur fel kan man göra med den termometern liksom? sätt in den i örat, tryck på en knapp! den i munnen känns lite osäkrare, den kan ju ligga fel i munnen.
men jag får väll tro att jag ligger där emellan nån stans, och då har jag ju inte nån feber :D

tillbaka till ANOVA-tester

penicillin

var hos vårdcentraen på förmiddagen idag.. fick penicillin..
precis inna jag skulle pka till skolan kände jag mig kallsvettig och tog tempen som visade 38,1. Jag känner mig inte febrig, eller jag har inte ont i kroppen som man brukar.. har pendlat mellan 35,9 och 38,1 nu dom senaste dagarna så jag hoppas penicillinet hjälper!
känner mig helt slut nu!

ska försöka skriva lite på hemtentan ikväll med, vårt schema för kvtillen ställer till det! och det verkar bara vara jag som tycker det.. jag antar att jag behöver mer tid på mig än alla andra.. jag önskar bara att dom andra kunde förstå det. hur och hur länge man pluggar är ju ganksa individuellt! så nu måste jag lägga om planeringen lite och bli klar med hemtentan tidigare.. woho, känns ju kul när man är sjuk samtidigt

söndagsparty!

såååå bra! nu är det reklam men hittils såååå bra :D
Pelle Almqvist kommer ju också :D älskar Pella Almqvist!

så fint när dom förklarar att dom precis har mött marilyn manson bakom scen och fifli skulle hälsa, han sträcker fram handen och säger "Hello, Im Filip, the host" manson går rakt förbi utan ett ord :P
filip säger att han var lite småsur och lite småfull hehe ska bli kul att se vad han säger sen :)



_________________________________________________________

skickade ett sms och svarade på tittarfrågan :)
fick ett sms tillbaka där det stod "Tack! Hugs Filip & Fredrik"

och nu har tydligen Mason sex i logen 


_________________________________________________________

det ser bara ut som om manson undrar vad fasen han gör där!
dom pratade ju lite om vad han sa när det där i columbine hände och jag kollade på ett klipp på youtube nu
http://www.youtube.com/watch?v=90xJVOUuV-I
störde människor som skyller på honom, men han ger ganksa bra svar på tal


_________________________________________________________

okej, pelle almqvists röst är inte riktigt gjord för ballader!

filip och fredrik

nu ska jag packa ihop datorn och bege mig hemmåt :) har suttit på samma plats i 6 timmar.. jag ser en människa som går förbi då och då men annars har jag hela JAVA för mig själv :D och så bra internet funkar när ingen är här! i vanliga fall får man logga in flera gånger och det är väl mer en regel än ett undantar att man måste reparera internetanslutningen en gång i timmen, men inte idag :D
så sex timmar igår och sex timmar idag :) jag borde ta plugga på helgerna mer seriöst.. man får ju faktiskt väldigt mcyket gjort.. är snart klar med fråga ett (av tre) på hamtentan :D tror jag har all info, ska bara skriva ihop och korta ner!

marilyn manson och jonas gardell hos filip och fredrik ikväll ju :D:D tror jag redan har sagt det men det ska bli ointressant och se :D
men nu ska jag hem och se gossipgirl först :)

igår kom ju pappa med min cykel med :D så nu har jag inte mammas längre.. gött.. hennes var hård. tack så mycket pappa för att du har fixat till den och kört hit den igen :D:D

plugg

har fortfarande ont i halsen vilket resulterar i att jag inte kommer komma till sjukgymnasten imorn IGEN! jag kanske åker dit ändå och tränar lite lätt bara, får se.. har verkligen ångest över det.. helena frågade om jag hade kommit in i en lite depression och det känns lite så.. fast bara när det gäller träningen :) annars mår jag bra!

lagar lyx-mat nu :D trodde vi skulle grilla igår (det blev pizza och alice i underlandet) så jag tog fram en marinerad stek ur frysen och måste steka upp den nu så den inte blir dålg :) det blir typ tre matlådor eller nåt :D:D gött

ska till skolan idag igen.. var där 6 timmar igår.
ska fortsätta med projektet men jag ska också fortsätta med hemtentan.. jag började på den i fredags och kom in i ett flyt som jag hoppas jag kan hitta idag igen :D



på strandgatan, trollhättan


hur snabb är du?

hur många ord kan du skriva på en minut?

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com

jag är uppe i 36 nu :)

--------------------------------------------------------------

update

40 ord :D:D jag är bättre än björn :P he he he

vad hände?

vårdcentralen ringde ju upp mig igår tillslut men sa att det inte fanns några tider lediga, dom skulle ringa upp mig kl 8 imorn (imorse alltså) för att försöka lösa en tid. Klockan är nu snart halv fem och dom har inte ringt än.. dom stänger fem
vad hände? har dom tappat bort lappen där dom skrev upp "ring sara" på eller skiter dom i det? tänker dom ta det på måndag? jag vill inte gå runt med halsont! visseligen är det bättre idag men jag hade tänkt börja träna på måndag igen, om jag hade behöft penicillin hade jag gärna börjat äta det innan helgen!
åh jag bli så trött...

har inte haft min bästa dag idag.. den började skit.. hoppas den kan sluta bättre


ehm

ringde vårdcentralen nu.. ist för nån som sitter och tar emot samtal i en samtalskö fick jag knappa in mitt telefonnummer så att dom ringer upp ist! jag ringde 16.01 och dom säger "vi kommer ringa upp dig 16.05 i eftermiddag" varför kunde dom inte svara direkt ist?? känns lite onödigt..
som en annan gång när björn gick dit för att boka en tid då säger hon i kassan "du måste ringa för att boka tid" så björn klev utanför dörren och ringde "kan jag boka en tid nu då!?" vinkade in till hon där inne typ..

no more

var hos sjukgymnasten imorse och hon kunde inte rekommendera mig att fortsätta med handbollen :( så jag tror jag har bestämt mig, ingen mer handboll! i och med att meniskerna är trasiga så kan fler skador på dom göra så att jag riskerar artros.. och det vill jag ju inte..

började få ont i halsen igår och nu gör det riktigt ont när jag sävljer! tittade i spegeln och vad ser jag inte? jo vita fläckar.. fuck.. ska jag åka på halsfluss nu med???

faan!

jag har lite feber.. ska det här aldrig gå över?? jag hade ju planerat att träna imorn :/ jag ska till sjukgymnasten imorn och prata med henne iaf.. får se om jag tränar

bilder från thn kommer nån dag.. nu är det ju greys! :D

seminarie

gick upp sju imorse och var i skolan åtta.. gick till d 26 där vi skulle ha seminarie, det var tomt.. satt där själv till tio över, då kom sofie och victor. Vi satt där själva till tjugo över! då kommer läraren. haha, han satt han hade tänkt dela in oss i två grupper men det är ju lite svårt när det bara är tre där :P
så vi satte igång och diskutera frågorna vi fått.. efter typ 10 min kommer mattias och tror inte riktigt sina ögon och frågar om det bara är vi haha
sen kl 5 över 9 kommer dennis, han trodde det var föreläsning och hade tänkt smyga in i pausen :P men vi satt där och diskuterade med läraren :P hehe
undra hur många dom var i gruppen som skulle ha samma seminarie kl 10.. säkert fler

bilder från trollhättan tror jag kommer ikväll :) om jag hinner/orkar

trollhättan baby!

anna, jag dör inte (förhoppningsvis), vi kommer ses igen :P

nu åker jag snart! pappa är på ingång. jag ska bara dricka lite kaffe :) trollhättan baby!



igår efter filmen gick jag på en promenad.. kände mig som en soffpotatis! sen gick jag till Zandra och kollade fråga olle och hjälpte henne välja kläder till helgen :)
det blev ganska sent men som vanligt måste jag läsa ett kapitel ut Breaking Dawn innan jag somnar! så det försökte jag med igår.. gick ju sådär :P kunde inte fokusera på texten efter ett par sidor.. men jag läste klert det imorse.. tror jag har typ 2 kapitel kvar! sen är jag klar med alla fyra böcker :D har du inte läst dom, GÖR DET FÖRFA-AAN! :D

donnie darko

såå bra!
första scenen, donnie vaknar på en väg och cyklar hem och på kylen där hemma sitter en lapp "where is Donnie?" LOVELY!
jag tror jag har ätit för mycket choklad, jag är hyper!

MER

såg precis nya MER reklamen :D i love it!
"du som inte är rädd att hålla handen när alla ser", "Du som har vart först med att skriva puss i ett sms" :D så sött!

älska MER

trollhättan

igår fick jag mina grejer från ginza :D:D hur fort gick inte det då? i like :D

imorn bär det iväg mot trollhättan! :D vi drar runt tio! och jag kommer inte hem igen förns måndag kväll :) ska bli så kul! ska bli gött att komma bort från den här stan! den är väldigt lätt att tröttna på.. eller stan och stan.. jag är ju aldrig inne i stan, RYD kan bli lätt att trötta på :P

suck

det känns verkligen inte som tisdag! det känns som en seg fredagseftermiddag.. men icke!
jag vill hem nu.. eller ja, hem och hem.. måste vika tvätt när jag kommer hem :P så kanske inte hem men ut och runt och nånstans :)

ikväll kaaaaanske jag ska till HG och ta en tenta-öl men det kommer nog sluta med att jag inte orkar..

tenta

ja då är den gjord också.. det gick bättre än förra gången men jag tror inte det var tillräckligt för att klara den :/ jaja får göra den i augusti ist!
sitter och käkar nu.. ska till skolan och arbeta med Kvtillen! :)

HAHA!

anna slår på Björns ben..
Björn: Ta inte så hastigt på mitt lår.. ehm :P

hahah

sitter fortfarande i skolan..

val av kurser

nu har jag valt kurser för årskurs 3 :D

Tack för ditt val!

Du valde följande kurser, omfattande 24 poäng:

729G21, Sammansatta kognitiva system, 6 hp

729G23, Kognition och handikapp, 6 hp

729G25, Kvasiexperiment och statistisk analys, 6 hp

729G27, Fördjupningskurs i kvalitativa metoder, 6 hp

kommer bli kalaaas!


campus

sitter på campus nu. kl är 4 min över 8 :) hoppas den här dagen blir mer produktiv än igår!
ingen sjukgymnast för mig idag heller :/ förkylningen är bättre men det känns inte tillräckligt bra för att träna

på torsdag blir det trollhättan :D:D

så opepp!

igår gick pluggandet så bra! idag låser det sig.. varför?? jag vill så otroligt gärna klara den här tentan! men jag vet inte om det kommer gå..
igår var jag jättepepp! men nu tar det stop.. jag ska väll försöka lite till.. och jag har imorn på mig också! så lite till kan jag allt få in!
hatar känslan av otillräcklighet. det känns som jag inte gör allt jag kan.. men det är så svårt när man får en mental blockering

kul!

http://www.youtube.com/watch?v=kUNDsAWViOw&feature=channel

 :P

ginza

såg att ginza hade rea så jag var självklart tvungen att gå in och kolla!
jag köpte:

hello saferides nya skiva
the hives nya skiva
aidens senaste skiva
kristian anttila - natta de mina
Donnie Darko
Enemy at the Gates

och gissa vad jag fick betala för det? :D:D 305!!!!! inkl frakt! :D SOM HITTAT!

bra dag!

idag har vart en bra dag! har hunnit med mycket och det känns bra inför språkteknologin! men jag har bara kommit halvvägs så jag hoppas det känns lika bra imorn.. men i vilket fall kommer jag vara mer påläst än sist så det kan ju knappast gå sämre :D
ska gå med anna till hemköp snart och ladda upp med lite godis :) ska se på robinson och sen nån film!

grillade ju förut :D så NICE! jättegott! och trevligt sällskap :) tog med kameran så jag har till och med bilder :D kors.. satt i t-shirt ett tag för det blev så varmt :) mer sånt!!



Fint utanför zandras korridor :)



Zandra var grillmästare! blev gör-gött :)


det var jag och SVP-folket :)



Matilda



Vi köpte marsmallows som vi bjöd p :) fina byggnationer (vi kom fram till atta SVPare är smarta) för att slippa hålla i pinnen själv (vi kom fram till att SVPare är lata)

tyvärr kunde jag inte vara med på länge.. var tvungen att plugga :/ 

:)

innan kl var tio idag hade jag vart i tvättstugan, dammsugit, skurat och börjar käka frukost :) nu har jga vart i tvättstugan igen och snart ska jag och anna sätta oss i solen för att plugga!
ska bli gött... senare ska jag träffa zandra och några felr för att grilla :D

mentalt utmattad

nu ska jag hem! jag ska gå hem och sen tror jag jag ska ta mig en promenad! jag ska ta med kameran och bara ta det lugnt
ikväll blir det nog film eller nåt :)

min hjärna har emigrerat

som björn så fint sa igår!
men det stämmer så väl! :P har suttit med programmering sen kl halv nio och nu kan jag inte mer! datorn hänger sig och inget funkar..
jag är så trött i huvet nu! men jag ska börja med språkteknoligin nu.. suck.. ska väll sitta till åtta ikväll med :/ en fredag.. får det vara så?

fredag

känns inte som fredag idag..
sconesen blev goda igår :D jippi! :P haha

sitter i skolan nu igen och kommer göra dom närmsta 12 timmarna om det går som planerat.. ska sitta och programmera nu på förmiddagen sen ska jag käka lunch med zandra :D sen blir det mer programmering och sen avslutas dagen med språkteknologi :)

imorse när jag vaknade var näsan tät och jag upptäckte att jag spenderat hela natten med att andas genom näsan :P inte så gött.. en hinna i munnen och på tänderna :/ ugh! jag sov med vicks iaf :) men jag kände knappt doften av det så jag vet inte om de hjälpte.. ska prova inatt igen
det var ett tag sen jag var uppe 7 alla dagar i veckan! igår och idag har jag till och med vaknat före klockan! igår med 10 min och idag med bara nån minut.. jag är inställd..
har hunnit med att vara i förrådet en sväng, sprang in i kårallen på väg hit, gick med zandra en mit (cyklade ikapp henne i märkesbacken) leta etfer mitt anteckningsblock i d-huset (för att sen komma på att charlotte förmodligen har det!) stressat till Key för att hitta vårt grupprum tomt
Men nu är dom som ska hit på g iaf :)

scones!

sitter fortfarande på campus, vilket jag gjort nu dom senaste 12 timmarna..
men det går bra! eller det är segt men hade jag suttit hemma hade jag inte fått hälften gjort! jag är snart klar med föreläsning åtta och då har jag "bara " två kvar vara ev är sammanfattningsföreläsning :) hoppas jag hinner med allt idag! jag tror dock inte det :/

men när jag kommer hem ska jag baka scones! :D:D

mycket att tänka på

har vart i skolan nu sen åtta.. träffade JACAS (min KvTill-grupp) imorse och jag och andré började fundera på hur vi ska kunna programmera programmet vi ska använda oss av när vi utför vårt exeriment :) det känns kul att ta upp programmeringen igen (kors). Tror det kan vara nåt man kommer ha användning för i framtiden.. jag har till och med funderat på att läsa en kurs i typ JAVA eller C++ men vi får se..
sen var det föreläsning! men jag var så trött (satt och nickade till) så jag gick i pausen för att inte somna :/ så jag fortsatte programmera lite.. och nu har vi suttit en stund och det går långsamt frammåt! :) hoppas bara vi hinner klart till deadline nästa vecka..

nu ska jag fortsätta med språkteknologin! sitter åter igen i HumSam men idag hade jag inte lika tur med sittplats.. igår satt jag i en go fåtölj men idag fick jag bara en plats vid studiebåsen! studiebås = håd/obekväm stol.. får se hur länge jag orkar sitta idag

jag har ju köpt en biljett till flashback 90 nu på lördag men i och med att jag fortfarande är sjuk tror jag inte jag ska göra annat än att ta det lugnt i helgen.. så jag gick in på anslagstavlan för att lägga upp den där ifall nån vill köpa! men det första jag ser är "köper flachbackbiljett för 200!!" jag köpte ju min för 80 plus 20 för ett märke.. så såg jag att personen som lagt upp annonsen gjorde det typ 2 minuter innan jag såg den :P så jag drog iväg ett sms och han vill ha den! en HU student :) gött.. då blir jag av med den också
bio i helgen kanske :D

men nu är det en del att tänka på.. KvTill tar upp ganska mycket tänk och sen tentan på tisdag! men jag måste också ta tag i min lägenhet (nu igen) måste dammsuga och skura (igen) hade ju efterfest i lördags så det är kletigt på golvet :/ måste verkligen tvätta också! det går inte ens ner ett par strumpor i tvättkorgen nu, den är så full! men jag diskada här om dagen :) så helt efter är jag ju inte! men som sagt, en del att tänka på.. 

blev ingen sjukgymnast imorse heller.. mår piss när jag vaknar! ont i halsen, tätare näsa får man leta efter, torr i munne och allt man nu är när man är förkyld! men nu har det mesta släppt. Men inte tillräckligt för att träna :/ 
sen jag slutade träna och spela handboll för si sådär 6 veckor sen har jag gått ner 2 kg.. det kanske inte låter så märkvärdigt men jag har inte vägt så här lite på typ 2 år.. mina muskler försvinner! det är inte kul när det blir så uppenbart :( 

vill verkligen ut i solen! men det är svårt att hitta uttag till datorn utomhus :P hoppas ni andra är ute iaf :D

slut för idag

nu ska jag åka hem! ska damsuga och skura tror jag.. borde tvätta också! men det ska jag nog göra imorn kväll ist..
har suttit och pluggat sen två nu.. är ganska stolt för att jag lyckats koncentrera mig så länge :) fast jag har tatt lite pauser då och då..
anna kommer till mig ikväll så ska vi se på grey's :D jag säger bara GLASS :D

lalala

till sandra: jag såg bara dom två sista avsnitten :)

guuuuuud vad jag börjar bli hungrig! men jag är inte klar än för idag.. kanske ska köpa en macka på pressbyrån? vet inte hur länge jag stter här.. ett tag till iaf
jag skrev förhörsfrågor till fem föreläsningar igår och nu skriver jag svar på alla frågor så det ska bli lätt att plugga på.. men jag har fem föreläsningar kvar sen! jag vill hinna skriva frågor till dom andra fem idag iaf så jag kan skriva svar till dom imorn och sen börja plugga in på fredag!

villa valo

hittde en låt på spotify där han sjunger på finska! är så van att höra honom på engelska så det låter lite konstigt!

sitter i bibban på skolan och pluggar :) så otroligt tråkigt men jag ska klara den här nu! vill ju inte förstöra sommaren med språkteknologi.. :/

RSS 2.0