fredag

har sovit dåligt inatt.. hade svårt att somna igår och klockan ringde sex.. jag jobbar ju mer kvällar än mornar så jag är inte riktigt van att gå upp så tidigt.. sen att det är grått och trist ute gör ju inte saken bättre.. men jag tycker det är mysigt med grått och trist väder :) då kan man vara inne i mysbyxor.. fast just nu tycker jag inte det är så kul.. måste plugga! och då hinner jag inte med att mysa hemma :(
jag mår dåligt idag med.. jag hoppas det är en blandning av trötthet och hunger. ska käka nu och sova en stund innan jag börjar plugga så jag hoppas det går över..

bara 6 arbetsdagar kvar nu!! längtar hem!
till farmor imorn
plugg och fika med sandra på söndag :)
jobb mån tis ons tors
ledig fre
jobb lör sön
hem söndag eftermiddag :D
självklart plugg före/efter allt jobbande.. så ser min sista tid i trollhättan ut

god morgon

kaffe och slipknot.. jag vaknar snart :)
sitter med neuron idag igen.. är snart klar med minnet! ska hinna träna också.. gör ett nytt försök på gymmet idag :)

till farmor på lördag :D

5km

gick upp nio idag så jag känner mig ganska pigg :) käkade frukost och pluggade en stund för att sedan ta mig upp till gymmet! har ju inte riktigt orkat träna i början av veckan så nu var det dags! var där typ elva och upptäcker att dom öppnar tolv! damn! jag visste ju att det var nån dag dom öppnade tolv men trodde det var fredag eller lördag.. suck.. så jag cyklade hem och gick ut och sprang 5 km ist :) svinjobbigt! men jag ökar hela tiden sträckan och jag hoppas kunna springa ca 6 km innan jag åker till linköping igen! :) är jättesugen på gymkort nu! synd bara att det ska vara så dyrt.. men men jag måste ju träna knät enligt sjukgymnasten och om jag ska ha motivation till att göra det ska gymmet ligga nära och det är campushallen som är närmast :)

nu blir det dusch mat plugg jobb

låttips

atreyu - doomsday

lyssna och njut :)

neuro

har hinnit med två kapitel idag :) tänkte börja på ett tredje nu så får vi se.. hade tänkt komplettera en labb nu med men jag måste ha tillgång till filerna som jag har på min inloggning i skolan :/ så det får vänta lite.. känner att motivationen börjar komma :) det känns bra! kanske lite sent halv tio på kvällen bara.. men imorn ska jag plugga lite efter frukost innan jag tränar och jag hoppas hinna innan jag börjar jobba också.. börjar kl 15 :) det är på stranna, bytte ju en tid med sofia för ett tag sen :)

åkte hem till emma förut och pluggade lite.. vi cyklade till överby en sväng också! emma skulle köpa new moon men den fanns inte inne :( så käkade vi varsin glass. har inte orkat träna idag.. känns inte som jag har nån ork i kroppen.. har fortfarande lite ont i magen då och då och huvudvärk.. men men, imorn blir det gym :) sofia tyckte jag hade biffiga ben, men biffigare ska dom väll bli.. har fått en ny tid hos sjukgymnasten på sjukhuset den 19/8 kvart i sju på morgonen.. så det blir mycket sjukgymnast/sjukhusbesök i augusti.. ska ju träffa min riktiga sjukgykmnast igen den 17/8 och sen har jag tid hos ortopeden i slutet av augusti/början av september (minns inte riktigt)

vill verkligen tillbaka till linköping nu! saknar faktiskt skolan.. saknar anna, alla människor, campus, ryd (!), min lägenhet, annas nya lägenhet, [HG]
ska nog fixa ett gymkort på campushallen också :) så jag inte blir avdankad nu när jag tränat så mycket under sommaren! måste ju hålla formen uppe :) men fort blir det NolleP!

public enemies

såg en trailer nu på en film med johnny depp och christian bale, public enemies! den vill jag se! :)

tisdag

ledig idag vilket betyder plugg och träning.. har snart gjort ett kapitel om minnet, har "bara" tre kvar :P ca 75 sidor, det tar sin lilla tid!
nu har jag mat i magen så jag hoppas energin kommer! höll på att somna förut
som tur är är ju minnet intressant :) läser om en patient med aterograd amnesi, han kan inte bilda några nya, deklarativa minnen.. så jag läser lite om separata minnessystem och om hur lagringen av minnen i hjärnan tros gå till.. det är väll ingen som riktigt vet, det är (vad jag förstått) bara teorier

ska nog till emma och plugga om en stund :) hon har ju också omtenta snart.. bara två veckor kvar!! :S men jag ska klara den! sen sk ajag klara den andra också men den är den 17e

green day

har inget att göra så jag sitter och kollar gamla green day videos på mtv.se :) dom har gjort en video till deras nya singel 21 guns! jag gråter nästan till den låten, den är så otroligt bra.
tänk att musik kan betyda så mycket, hjälpa så mycket. på mig har musik en lugnande effekt.. green day speciellt

lite texter ur green days bästa låtar
iof förväntar jag mig inte att nån annan än jag kommer läsa, men det gör inget

scattered
I've got some scattered pictures lying on my bedroom floor.
Reminds me of the times we shared.
Makes me wish that you were here.
Now it seems I've forgotten my purpose in this life.
All the songs have been erased.
Guess I've learned from my mistakes.

walking alone
Sometimes I need to apologize.
Sometimes I need to admit that I ain't right.
Sometimes I should just keep my mouth shut, or only say hello.
Sometimes I still feel I'm walking alone.

before the lobotomy
Well I'm not stoned, I'm just fucked up
I got so high, I can't stand up
I'm not cursed cause I've been blessed
I'm not in love cause I'm a mess

whatsername
And in the darkest night
If my memory serves me right
I'll never turn back time
Forgetting you, but not the time.

http://open.spotify.com/user/litenkotte/playlist/6v98KDelhz19urx8nYG2uI
om nån vill lyssna :) (hoppas länken funkar)

linköping

jag vill bara hem.. känns inte som jag gör nån nytta här

hade tänkt gå ut och springa och plugga idag men jag är för trött.. helt slut efter en helg med jobb och lite sömn..
det har vart skitkul att anna har vart här :D men det har medfört att jag har vart uppe längre än vanligt och det tar ut sin rätt nu.. skulle kunna däcka på sängen nu! ska nog kolla lite på tv enner nåt.. först ska jag dricka lite kaffe
imorn ska jag nog åka in till folkets hus och sätta mig och plugga så jag får nåt gjort

springa

var ute och sprang för en stund sedan.. det gick ju inge vidare :P först fick vi broöppning vid klaffborn och fick stanna och vänta.. sen fick vi broöppning vid järnvägsbron och fick stå och vänta! haha det blev ju ingen joggingtur där inte! när man stannar kommer man ur rytm och det är bara jobbigt att komma igång igen, man blir kall.. så jag "sprang" bara 4 km.. kändes inte som nån idé att springa längre.. ska duscha nu sen mat och sen jobb och sen när jag slutar åker jag direkt till resecentrum och möter upp anna :D:D hon åker från linkan kl 15!

problem

jag hade ju räknat med att få csn typ 20 augusti.. men det är ju bara nollep som börjar då, inte skolan.. så csn kommer förmodligen inte förns i början av september! så den lönen jag får på måndag (för 6 arbetsdagar) ska räcka till hyra, nollep, svartan, mat i en månad m.m.m. ... det kommer ju aldrig gå..

ska ut och springa nu sen jobba.. sen kommer anna :D

lila



humm... det skiftar i måååånga färger :P haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! men sofia påminde mig precis om att silverschmpo är lila och det tar ju bort det gula så jag får ju hoppas :)
oj, nu har jag inte koll på tiden.. det får sitta en stund till iaf

:,(

då var håret försört.. ser ut som jag har rosa slingor i håret.. FULT! ska till jätten och köpa färg sen och hoppas på att det går att färga över.. sen blir det nog frisör nästa
suck

vilken dag!

när jag skulle gå ut förut såg jag att anna ringde så jag ringde upp henne i trapphuset, ställde mig på trappen och pratade.. det regnade så jag tänkte att jag förmodligen ska ta bussen ändå. pratar på med anna och bussen kommer.. hållplatsen ligger precis utanför pappa och jag tänker att jag kan ta nästa, det är ändå så mycket folk som ska på nu.. pratar klart med anna och går över vägen för att kolla tabellen.. EN GÅNG I TIMMEN GÅR BUSSJÄVELN!! har nästan blirvit lite bortskämd med busstider i linkan.. där går dom ju var 10e minut!
så det blev promenad ändå..

kommer till folkets hus för att hämta biljetterna.. lunchstängt! TYPISKT!! inte min dag idag! så jag gick hem till mamma och hämtade potatisen så länge :) sen gick jag in på åhléns, tänkte gå innevägen så långt det gick.. när jag kommit halvvägs vände jag och gick till hårfärgshyllan :) ett impulsköp på blekning (sitter och bleker håert nu, det blir ingen skillnad.. fortfarande rött i) står och funderar och ser hur en man går väldigt fort mot dörrarna, det börjar tjuta, mannen börjar springa och expediten springen efter! haha vittne till en stöld :P haha lite kul!

köpte morötter, gurka och dipp med :) har pluggar en KORT stund (ca 30 min) ska se om jag kommer igågn med det igen.. suck.. det är ju så tråkigt med språkteknologi!

tror jag ska ut och springa sen med :) i regnet.. gött..

jo jag har fått skavsår också! igen.. hoppas jag kan springa ändå.. är sugen på film, filt och dipp

torsdag

jag är med på mest aktiva listan på blogg.se!!!!!!!! haha NOT

igår bestämde jag mig för att inte kolla på klockan när jag vaknar utan att bara somna om ifall jag känner för det.. sagt och gjort, jag sov till tio :) i vanliga fall har jag kollat på klockan nån gpng i timmen vilket kan bli otroligt stressande! ska gå en promenad in till stan om en stund och hämta biljetter på ticnet och potatis hos sofia :) hon hade kokat för mycket och det är ju dumt att slänga :)
sen blir det plugg och matlagning för att senare ta mig ut på en joggingtur :) ska köpa lite gurka och morötter som jag kan knapra på medan jag pluggar.. jag är så otroligt sugen på nåt hela tiden och jag vill inte gå och småäta så grönsaker blir bra :)

tisdag

5e dagen i rad med jobb idag.. ska jobba imorn med sen ledig torsdag och sen blir det jobb fre-mån! men anna kommer på fredag :D

har träffat björn en sväng på förmiddagen :)  han är och hälsar på en kompis som pluggar här i stan.. en riktig linköpingsvecka blir det! vill tillbaka! har bara två och en halv vecka kvar nu!

fan vad det blåser.. motvind så klart..

imorn blir det jobb, plugg (om jag hinner/orkar), träning och film :D
såg film igår med med emma och sofia :) vi såg im legend, den var helt okej :)

nej om man skulle ta och lägga ner en macka och lite frukto så man har att äta på ikväll och sen åka till jobbet!

hur ska det här gå?

loggade in på internetbanken nu och såg att jag fått två nya fakturor.. en för hyran och en för tvn! så jag ska betala räkningar på över 4000 med en lön för 6 arbetsdagar! jag är alltså redan pank samma dag som jag får min lön :S
det blir att snåla på fallens och när anna kommer :( inte roligt alls
tar gärna emot tips på gratisnöjen!

fannn

jag hade tänkt plugga igår men kom aldrig igång.. somnade nästan på sängen och gick ut och sprang ist.. idag hade jag tänkt plugga efter gymmet för att sedan kunna ha eftermiddagen fri :) det gick bra fram till efter vi käkat.. jag har inte orkar plugga nåt än.. hjärnan är död känns det som! får plugga lite imorn innan jobbet! MÅSTE MÅSTE!

jag och pappa var ute på överby förut och skulle köpa nya träningsstrumpor.. vi gick från stadium med nya springskor, strumpor och ett linne :) jag har tänkt börja träna i linne! ärmarna är ivägen och jobbiga ibland så linne känns bättre :) rea var det också! jag ska ju börja springa mer så pappa tyckte jag behövde ett par nya springskor.. dom som jag har är väldigt gamla och börjar bli slitna.. så dom nya skorna hade jag tänk inviga imorn innan jobbet men det får nog bli ändrade planer på det om jag ska hinna plugga lite.. kanske kan springa en sväng efter jobbet på lördag innan jag träffar alla andra på fallens :) ja så gör jag nog
nu ska jag snart till emma.. ska hjälpa henne att slinga håret! jag tror faktiskt jag ska bleka det själv :) men då måste jag ha tag på ett blekmedel först.. får se hur det går med det. jag vet ju att det finns på åhléns, jag rensade ju deras lager sist gång :P

har kollat skor på internet också.. man blir ju lite sugen!

just det! har bokat biljetter till Kille Queen - The Show den 24 oktober :) jag sofia mamma och stefan ska gå. En Queenshow på konsert och kongress :D ska bli skitkul! Men innan det är det ju green day den 11 oktober :D så oktober ser ut att blir en bra musikmånad!

humm

jag tror jag ska bleka håret igen på torsdag :) så ska jag färga det också.. jag vill ha lite silveraktig färg (askblont) i håret.. jag har så längst in vid hårbotten men jag vill ha så i hela håret :) då ser det blont ut men inte platinablekt-blont
MEN HUR SKA JAG KLIPPA MIG??? det var över ett år sen jag klippte mig..

börjar bli trött.. gymmet tär :) men det är gött.. imorn blir det jobb igen! usch! så är jag ledig torsdag sen blir det jobb fredag lördag söndag måndag tisdag onsdag! låååånga dagar

bilder

pråmen







Göteborg




Kanaldagen



pluggar

nej fia, jag ska gladerligen inte röra honom igen :) och jag brydde mig inte över pinnen för jag trodde inte du skulle reagera så, och när du skäller ut mig på jobbet bryr jag mig ännu mindre.. nu kanske jag gör om det med skadeglädje ist!

har pluggat en stund nu.. låg på sängen först men höll på att somna så jag satte mig i köket ist :) jag förstår mer nu än i våras! engelskan kanske har blivit bättre vem vet men det går bra nu :) (jag läser språkteknologin nu för första gången i sommar.. har dratt mig för den ett tag nu och bara pluggat neuro) så nu känns det ganska bra :) jag hoppas jag klarar tentan den 17e!

ska till gymmet kl 18 också. härligt!

bored

jag har tråkigt.. ska plugga
helgen var nice :) plugg och fest
jobbet suger.. HATE!
dead by april på lördag! alla andra är ledig men inte jag.. det suger..
vill tillbaka till linköping NU! tillbaks till verkligheten

Från mobilen

testar lite bara

Mobilblogg

För första gången mobilbloggar jag :) sitter och väntar på att mamma ska hämta med.. Datorn är nerpackad så jag surfar med mobilen :) har ju fått en ny och den kan jag koppla upp mot ett närliggande bredband helt gratis! Awsome!

fredag

det var inte alls kul att cykla till jobbet imorse.. i regnet.. det gör en ju inte piggare direkt! har gått ganska fort idag iaf :) alltid nåt! igår var ganska kul att jobba :D jobbade med torbjörn från slottsön :D har jobbat med honom en gång innan och det blev en del skratt :D han är rolig
nu väntar jag på att jag ska smälta maten i magen och sen ska jag ut och springa :) tror det kommer bli härligt.. behöver slappna av lite.. Hunnebostrand ikväll :D det är ju kanaldagen imorn :) zandra och jeanette kommer nog ut imorn med :) sweet!
har ett par filmer att se på bio också: Harry Potter och Halvblodsprinsen och Brüno! Första intrycket jag fick av Brüno var inte så bra, men ju mer man ser/hör reklamen ju bättre blir det! "we're so like the sex and the city girls", "that's such a samantha thing to say" :D

ledig i helgen :D:D sen kommer två tuffa veckor

torsdag

morning!
idag gick jag upp åtta :) (duktigt) käkade frukost och la mig på sängen med datorn. Kvart i tio bar det av till gymmet :D (duktigt) gymmade en timme och nu sitter jag här.. nyduschad och har precis pratat med anna :) (trevligt) ska käka och sen cykla till jobbet!
idag ska jag jobba med nån från slottsön och en vikarie som gör sin första sommar på tallbacken! alltså ingen ordinarie personal :O det kan ju bli spännande! min plan är att göra så mycket som möjligt själv för att få tiden att gå fortare :)

nu måste jag käka om jag ska hinna!

plugggggaaa

har ätit frukost, borstat tänderna och nu ska jag klä på mig och sen dra in till bibblan! ska sitta med skolbäckerna en hel dag :) jag tror jag har kommit på att bra upplägg till och med!
sen när jag kommer hem ska jag springa 4 km och sen blir det film med kim igen :) vi kollade film igår men han somnade en kvart från slutet :P så vi ska se slutet på American Psycho (som jag köpte igår :) 50 spänn!) sen hyrde vi en film igår med som vi aldrig såg, så den ska vi se :) nice nice! nej nu börjar jag änna få lite bråttom!

gymma

när jag kom hem käkade jag och sen la jag mig och pluggade lite.. men jag somnade.. det var nästan planerat! jag somnar alltid när jag lägger mig och ska läsa efter en dag i skolan/på jobbet.. sov en timme och läste lite till :)
nu ska jag till gymmet med emma, sen blir det nåt påhitt med kim :D

låttips

här kommer ett låttips så här på kvällskvisten! :)

slipknot - snuff

en lugn låt, otroligt bra!

ont i huvet

jag hoppas bara det är vätskebrist.. mår lite dåligt.. men jag tycker jag har druckit mycket idag! jag kanske måste äta mer.. idag blev det bara frukost kl halv tio och middag klockan fem.. jaja :)
ska jobba 7-14 imorn sen är jag ledig tis, jobba ons tors fre och sen ut till kusten :D kanaldagen på lördag :D zandra ska åka med :D regnar det ska jag passa på att plugga lite, men är det uppehåll blir det en kul helg på kusten :D
nu ska jag snart sova.. ska bara kolla ett avsnitt av paradise hotel först :P

söndag

ska snart till jobbet..
har sparat ner alla OH bilder i båda kurserna jag har omtenta i.. får sån ångest över språkteknologin! det är ju så tråkigt! jag läser ju bara neuro.. vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det hela :/ men nu tror jag jag har allt för att kunna plugga utan internet :) blir ju en heldag på bibblan på tisdag!

lördag

imornse vaknade jag och gick upp.. öppnade dörren och gick in på toa
jag: Humm, undrar vart pappa är.. han brukar ju gå upp runt fem.
går ut i köket och ser att det är fördraget in till vardagsrummet där han sover.
jag: Humm, han kanske sitter på balkongen och äter frukost
går ut i köket kollar klockan
jag: Humm, fast det är ju lite sent för honom att äta nu, han ska ju åka om en kvart
tittar ut genom fönstret för att se om jag ser honom på balkongen
dukar fram frukost, tänker inte på att dämpa mig, pappa är ju redan uppe så..
äter, tittar på klockan
jag: Humm, klockan är 06, pappa ska ju åka typ nu, undrar om det har hänt nåt
dukar av frukosten och kommer på att det är lördag! pappa jobbar ju inte idag!
jag: Humm, jag borde nog vara lite tystare :S

åker till jobbet.. på vägen bort mot ishallen
jag: Humm, undrar om byggarbetarna håller på vid ishallen som dom gjorde igår, vilken väg tar jag då?
cyklar upp för backen till ishallen, inga byggare
jag: Humm, just det dom kanske inte börjar förns åtta

jobbar hela dagen. 15 sätter jag mig på cykeln och beger mig hemmåt.
jag: Humm, undar om byggarbetarna har spärrat av cykelvägen idag igen
cyklar upp för backen till cykelvägen till ishallen
jag: Humm, ser inte ut så :)
2 sek senare
jag: DOH! det är ju lördag.. byggarna jobbar inte heller..

nu ska jag duscha en snabbis sen hade jag ju tänkt träffa emma och zandra och sofia en stund men det verkar inte vara nån i närheten avs in mobil! jo nu svarde sofia..
se där ja, nu svarade emma med! bara för att jag sa att ingen var i närheten av mobilen :P
senare ikväll ska jag och zandra hem till sandra och kolla film :) trevligt!

jag har (kanske) fått ett kul uppdrag på jobbet med! AnnaJo som jag jobbar med är väldigt intresserad och frågar mycket om vad det är jag läser. Idag frågade hon vad det var jag hade omtenta på (har sagt det tidigare) och sa att det var bla neuro. Då frågade hon massa saker och ville att jag skulle skriva ihop vilka delar i hjärnan det är som aktiveras under en måltid för vårdtagarna :) jag ska försöka jämföra den passiva matserveringen (där vi serverar vårtagarna mat) med den aktiva matserveringen (vårtagarna tar mat själva) och se vad den aktiva har för fördelar. För hon tror (jag med) att det aktiverar hjärnan mer. Så jag ska skriva vad som händer osv osv :D skitkul! Och om hon får som hon vill ska jag göra det på jobbtid :) inplanerat den 15 juli.. då tar jag med bok, anteckningar och dator till jobbet :D men det är bara om Pia (arbetsledaren) går med på det :D och det hoppas jag ju! håller tummarna!

dusch nu!

humm.. hår

jag vet inte hur jag ska göra med mitt hår.. nu är det inte färgen jag pratar om.. jag kommer behålla det blonda :) ett tag iaf.
jo, jag vet inte om jag ska klippa mig eller inte.. jag har tänkt nu ett tag att spara ut håret så det blir långt :) känns som det kan bli fint. men nu såg jag bilder på när jag hade kortare hår och fick lite lust att klippa mig.
beslutsångest! hur gör jag??

shoppa

jag shoppade igår i göteborg :) det var härligt att gå runt i alla affärer.. gick ganska långsamt så det tog ett tag :) kände att det behövdes! en dag med lugn och ro! köpte en bikini, två linnen, en tjock-tröja och en klänning :)
nu ska jag plugga!! (på balkongen)

partille cup

det blir göteborg idag ändå :) ska shoppa lite också tänkte jag :D
har inte vart en så bra morgon.. eftermiddagen ska bli bättre! hoppas jag

handboll

kollade upp programmet för partille nu, får se om jag åker ner imorn.. det kommer bara bli jobbigt :/ kollade in på RPs hemsida nu och dom har gjort om lagen, fått nya tränare, gjort klart försäsongens gemensamma del.. JAG VILL OCKSÅ!! Jag saknar det så.. jag vill spela handboll! vad kan man göra istället? gå på gym är ju egentligen inte allt kul, gympapass och alla andra pass är inget för mig och spinning avskyr jag! jag hatar att cykla! jag skulle kunna tänka mig att bli löperska eller nåt.. men hur ska det gå när jag inte får springa på asfalt? jag vil kunna känna att jag är bra på nåt igen, på nåt som är kul
det hade vart skitkul att åka och kolla på partille cup! men jag kommer bli så otroligt sugen, och otroligt ledsen.. så frågan är om det är värt det..  


jobb

nu känns det att man kommit igång med jobbet på riktigt.. det har vart två jobbiga dagar nu.. igår var vi bara två vikarier på avdelningen :/ det blev mycket spring! Idag har det vart lite kaos på morgonen också så frukosten blev lite sen, men men. tiden går ju fortare då :)
imorn är jag ledig! funderar på att åka till göteborg och kolla på partille cup då :) ska se om jag ser mitt gamla RP :)  sen ska jag nog hämta pappa i götet på kvällen, han ska se thåström och ternheim! fuskit..

nu sk ajag plugga en stund sen blir det nog träning ikväll,, får se om jag orkar med ett spinningpass.. tror inte det.. blir gymm


just det, Dead by April i folkets park på Fallens! :D:D:D:D dom spelade ju på metaltown men kön in var för lång så vi fick se dom från bron.. dom gick ju ut som första band! lite kass.. men nu har jag chansen igen :D sweet!

RSS 2.0