bra helg!

helgen var bra! torsdagens fest var lyckad :) i lördags var jag och zandra på platå (som inte var så bra) och [HG] (som var bättre).. igår var jag så trött så jag orkade inte gå med till flamman.. men anna jacob och zandra var här och fikade och jag fick paket av anna och jacob :D tack!

idag har jag redan hunnit gå en promenad och på vägen hem gick jag förbi hemköp.. funderade igår och imorse på hur jag lever egentligen.. inte så bra kom jag fram till :S äter dåligt och rör inte på mig. skärpning! så fort isen försvinner ska jag börja bege mig ut och springa men fram tills dess blir det promenader.. ska även försöka lägga ner mer energi på mat och inte bara värma köttbullar i micron! idag ska jag göra korvgryta och bulgur och imorn blir det sallad :) får se hur länge detta håller i sig men jag hoppas det blir roligare nu när våren kommer och man förhoppningsvis blir lite piggare :P

nu ska jag plugga!

äntligen torsdag!

har vart i skolan på förmiddagen och haft lite möten med olika lärare, det gick bra! nu har jag precis käkat och ska snart ställa mi gi duschen! ska nämligen ner på stan en sväng sen! ska hinna gå till systemet innan jag går till frisören.. har klipptid kl 14.15 så det är väll bara att sätta fart!



me and my hat.. tar ju ett tag att vänja sig med den.. vet inte om jag passar i den eller inte! men jag fpr lita på mamma :P

peppar

börjar bli taggad inför imorn! ska bli så kul! det är ju snuttfilmen imorn (kravall) och jag tillsammans med anna ska fixa världens bästa förfest här hemma hos mig :D vi har bjudit folk och om alla kommer kan vi bli 20 pers! trångt :P
jag och sofia fyller ju år och annas kompisar från stockholm kommer hit för sin första kravall! :D

idag ska jag fixa lite inför imorn.. ska snart ner i tvättstugan, har redan diskat, ska dammsuga och städa toan.. på det ska jag hinna läsa en artikel (men den är intressant så det blir nog inte så jobbigt) och hinna hämta berras ovve! ska nog hinna sove lite med :P

på fredag kommer emma hit också! full rulle hela helgen, men man fyller ju bara en gång om året!
hoppas inte förväntningarna är för höga.. :/ men det tror jag inte! :D

HAPPY

Fixade green day biljetter imorse! nervöst! tog typ tio min innan jag kom in på sidan där man kunde beställa :O trodde inte jag skulle få några! dom kommer inte ens fylla halva ullevi :S såg ut som det på översiktskartan iaf.. känns ju sådär.. men dom ska ha scenen på ena långsidan vilket gör att man kommer närmare :)
bokade 6 biljetter så vi kommer bli ett gött gäng! ungefär samma gäng som på green day i globen och billy talent på trädgår'n!

nu plugg.....

födelsedagsshopping

mamma och stefan kom till mjölby i fredags och dom kom in med sofia till linköping igår :) vi åkte ut till tornby (skräll :P) och jag och sofia fick köpa lite födelsedagspresenter :) jag hade ingen inspiration alls och hittade väldigt lite :( fast det var rätt skönt att inte vilja ha allt för en gångs skull :P MEN lite hittade jag iaf som fick följa med hem. nu ska jag vara lika duktig som sofia och lägga ut bilder på det jag har köpt! :P

 
ett par randiga strumpbyxor :D tror det kommer synas mer när dom kommer på..


ett vanligt linne med snyggt tryck


en kjol. det var mamma som pekade på den. i vanliga fall hade jag sagt att nej det är inte riktigt min stil och tagit den svarta eller gråa kjolen i samma modell, men jag tänkte att det kanske kan vara en trevlig färgklick i min annars så gråa garderob :P (förhoppningsvis till annas förtjusning!)


tror detta blev det mest intressanta inköpet jag gjorde igår! hittade en hatt (eller det var åter igen mamma som hittade den, hon kanske börjar få en känsla för vad jag gillar i klädväg) :) hon och stefan sa att jag passade i den och jag tror jag är villig att hålla med. tuff är den iaf och jag ska försöka bära upp den på ett bra sätt! (tror den ser lite högre ut på bilden än vad den är på riktigt)


och här kommer beviset på att hon början inse att jag inte klär mig som sofia :P detta linne köpte hon och stefan till mig på hard rock café i phuket! :D


baksidan

sen måste jag ju passa på att visa ett linne jag fick när jag var hemhemma för två veckor sen! mamma sa att hon köpte det för att ha till ovven :D klockrent! tror jag ska ha det på snuttefilmen på torsdag!


lördag

vi har fått besked om att vi får vara med i magnus projekt på IVA på US :) gött! vi får mer info på måndag och sätter igång på tisdag.

mamma och stefan är i mjölby nu och ska komma in hit sen. förhoppningsvis kan dom ta sig hit! har kommit en del snö.. men jag tror inte det ska vara några problem :) blir nog tornby

skit

skiter sig allt nu? det känns så! och det värsta är att det just nu inte går att göra nåt åt det själv.. det känns som man sitter här och tittar på när allt går åt skogen utan att kunna göra nåt åt det :S känner mig hjälplös..

vi har avbrutit samarbetet med företaget i stockholm och står för tillfället utan kandidatuppsats.. hade möte med en lärare på skolan idag som ska ringa runt och se om vi kan få vara med i nåt projekt på US. Går inte det så vet jag inte vad vi gör :S tre veckor har redan gått och just nu är det ungefär samma sak som bortkastad tid! jag är helt tom på känslor, jag vet inte vad jag ska tycka och tänka.. blev chockad i tisdags när dom ringde och sa att det inte var någon idé att fortsätta, jag kände lite hopp igår inför mötet idag och idag känner jag att jag inte riktigt kan glädjas åt den hjälp vi får för chansen är så stor att det kommer skita sig.. och vad gör jag då?
allt detta ska vi diskutera med vår handledare imorn och jag hoppas han kan lugna ner oss lite.. han är lugnet själv och jag tycker verkligen inte att det går att få en bättre handledare än honom och förhoppningsvis vet han vad vi ska göra :S

ikväll är det sektionsaktivas fest nere på strandgatan 2. vi ska bowla och sen käka.. mer än så kommer jag inte göra iaf, orkar inte festa.. just nu känns det inte som jag över huvud taget kommer orka vara där nere.. jag är inte den som kan låtsas vara glad när jag inte är det och jag vet inte hur kul det kommer bli ikväll efter den veckan som gått..

nej nu ska jag försöka plugga på lite i den andra kursen vi har och jag hoppas jag kan få "komma bort" från verkligheten ett tag. jag fick det förut när jag kom hem! då såg jag slutet av the nightmare before christmas! jag höll på att börja gråta för ett så bra slut är det sällan man ser! väntat, men ändå oväntat

räddning

kan ben&jerrys + kaffe rädda kvällen? har fortfarande en del kvar att göra

bra musikmånad!

Juni kommer bli så BRA!

5/6: Green Day, Ullevi
17/6: West Coast Riot, Frihamspiren (Rise Against, Dropkick Murphys, A Day to Remember m.fl.)
18-19/6: Metaltown, Frihamspiren (Rammstein, In Flames, Bullet for My Valentine m.fl.)
20/6: Pier Pressure, Frihamspiren (HIM, The Sounds, Dead by April, Takida m.fl.)

:D:D i'm happy

inneboende

sofia ska bo här nån vecka eller så :) spännande! det är ju inte direkt en så stor lägenhet så man kan stänga in sig om an skulle tröttna på varandra.. vilket ju händer ganska ofta ehe he


låttips x2

var ju ett bra tag sen!

nu lyssnar jag sönder två låtar:

fall out boy - from now on we are enemies
och
panic at the disco - new perspective

<3

just det! köpte mig en biljett till west coast riot förut :D lovely

på g!

har kommit igång med research till kandidaten idag! fattar ju nu att det kommer ta tid och det kommer bli mycket att läsa, men just nu känns det väldigt kul att få komma igång igen! sen innan jul har allt vart väldigt slappt och det är först nu jag har saker att göra :)

ska snart se på GE galan.. funderar på om jag ska koka korv men jag tror jag skiter i det.. tar lite yoghurt ist! JAG VILL HA GODIS!


semla

har tjuvstartat och käkat en semla idag! en hel vecka i förväg! mohaha :P men gott var det
imorn blir det plugg i skolan hela dagen och sen tror jag det blir slapp på kvällen :)

på söndag är det alla hjärtans dag.. hatar den dagen.. det är tråkigt i vanliga fall att vara singel och jag är jävligt bitter över att inte ha nån att mysa med varje dag men på alla hjärtans dag blir det så uppenbart på nåt sätt, man får det kastat i ansiktet varje år


behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll

billy talent!

igår var en bra dag! jävligt kul! jag käkade frukost med mamma på stan och köpte två nya cardigans på gina :D sen gick vi hem och tog det lugnt ett tag innan det var dags att börja göra sig iordning för göteborg! jag emma  och alexander åkte med mamma och stefan till göteborg vid halv fyra tiden och var hemma hos robin (där det var tänkt att vi skulle sov) vid 17 ungefär. Då satte vi oss och tog varsin öl och laddade för konsert!

Kl 18.20 typ åkte vi till centrum och parkerade vid heden för att gå till trägårn. Det var lång kö även om insläppet redan hade börjat! stog nog ute i nästan en timme innan vi kom in! gjorde ont i tårna :/ det var jag emma alex robin johanna hennes kompis och jocke! Jag emma och jocke tog oss varsin öl innan konserten började (det fanns bar där inne)
Billy Talent var bra! MEN dom spelade väldigt många låtar från nya skivan (vilket ju iof är självklart) men den skivan är inte den bästa dom gjort så det hade vart roligare med lite fler äldre låtar. man utöver det var det väldigt bra! lite lite folk kanske men det gör inget.

När konseten var slut tog det lite tid att få ut jackan ur garderoben, lång kö! men tillslut kom vi till bilen och åkte förbi burger king innan vi drog till robin på förfest. det blev en kort förfest för klockan var runt halv tolv när vi kom till robin!
vi hamnade tillslut på sticky fingers :D till min stora lycka! har tjatat om sticky i flera år nu men har aldrig vart där! men nu äntligen! och vilken kväll! :D:D hade skitkul! vi var nästan sist kvar :P gick tio minuter innan dom stängde (kl 4). Vi var 7 stycken tror jag som skulle sova hos robin och jag och emma kände att det förmodligen inte skulle funka så vi åkte med jocke och sov hos honom på hisingen :)

tog tåget hem idag kl ett och efter det har jag bara tatt det lugt! ska förmodligen till lipz ikväll (KORS!), men det är endast för att lillasyster ska spela där ikväll och det hade vart lite kul att se :)

hemhem

idag ska jag åka till trollhättan! pappa kommer och hämta mig senare.. innan han kommer måste jag hinna plugga lite så jag kanske slipper ta med boken hem :P

zandra var hemma hos mig igår. jag var så fruktansvärt sugen på kakor och grillad kyckling! så det fixade vi på hemköp och satte oss här och käkade.. vi kollade på sommar med göran också :P pinsamt rolig haha
det bästa är att det blev kyckling kvar som jag kan käka till lunch! det värsta är att det blev kakor över som jag käkar till frukost just nu :/

hade vårt första handledarmöte igår med! eller möte och möte, vi pratade lite snabbt och bestämde att vi ska ha ett riktigt möte på måndag. så nästa vecka drar uppsatsarbetet igång på riktigt! GAH spännande, nervöst, roligt, förväntansfull och skrämmande, allt på samma gång

imorn bär det av till göteborg!!!! ska se billy talent :D:D har inte sett dom sen pier pressure 07, och då hade jag bara hört talas om dom, inte lyssnat nåt. SKA BLI AWESOME!


RSS 2.0