torsdag

idag har jag ganska mycket jag ska hinna med.
ska ju till Finland inatt, mamma och sofia hämtar mig halv fyra :S

så jagh ar hunnit med att duscha, tvätta, handla mat (färdigmat, orkar inte med nåt annat), gjort en ny wallpaper (bilden), haft en teliagubbe här som lagat min telefon, kollat tv, ställt min cykel i förrådet, ställt videon (ska spela in Miami Ink på söndag :P), grejat med programmeringslabbar (finns ju inte internet hos mormor så jag måste ha allt från internet till ett word dokument så jag kan plugga under lovet:S) och diskat..

nu sitter och och äter, men när jag är klar ska jag hömta sista tvätten, bära ut alla sopor till soprummet, färga håret, packa, damsuga, kanske skura, städa toaletten, bädda, packa och laga ett par byxor på symaskinen..

sen om det finns tid över så kanske björn ska komma hit så ska vi sy på märken på overallen :) köpte ju tre st i stockholm i lördags :D

emma och elin kom hem igår med :) eller i tosdags var det nog.. emma skulle ringa mig idag när hon vaknat (jobbade natt inatt :S) så jag måste nog fortsätta med allt jag ska göra annars kommer det bli panik.. ska ju säkert se på tv sen ikväll :)

onsdag

i måndags hade vi julfest :) kolla bilddagboken.. där står allt kul om vårt gyckel :P

idag var sista dagen i skolan inför lovet :) men jag kommer behöva plugga under lovet ändå :S jag och anna hann inte klart sista labben så vi måste jobba hemma.. och jag vet inte hur vi ska klara det för vi har aldrigklarat en uppgift (programmering) utan hjälp! anna har gjort några hemma men där har hon sin pojkvän som läser ingengör och han kan programmera.. men men vi ska göra vårat bästa..
jag tycker inte att den programmering vi gör nu är för nybörjare! den är för svår. vi hann inte med första labben heller och nu fick vi komplettering på den.. och nu har vi 3 övningar kvar på labb två :S idag satt vi från 9 till 16 och hann klart med EN upgift :S men vi började på dom andra 3 så vi hann allt med lite ändå :)

igår var mamma och stefan här en snabbis.. stefan var på nåt jobbmöte här i stan så :)
men mamma kommer hem till sofia imorn kväll och 3.30 på fredag sla dom vara utanför hos mig och då ska vi åka till stockholm och ta båten till Finland :D så ska vi vara hos mormor och  morfar på jul :D det ska bli kul!
ska bli kul att se hur det går för gustav också :P han tror inte han kommer förstå vad dom säger, hehe

söndag

i fredags efter skolan åkte jag ner till stan för att träffa zandra.. jag fixade en julklapp till mamma och stefan :) sen åkte jag med henne och eric till mjölby för jag skulle sova där.. jag gick till sofias jobb och kollade på när foket spelade poker. sen gick vi hem till sofia :) zandra kom dit. så kollade vi på film och käkade chips. sen kom alla som spelat poker och det blev ett himla liv :S
men sen blev det lugnt igen och zandra åkte hem sen gick vi och la oss.. jag fick sova i köket så jag vaknade när gustav kom hem (pokerspelarna gick till kinersen efter ett tag) men jag somnade fort igen.

sen vaknade jag kvart i elva.. hade ställt klockan så jag skulle hinna med allt :) jag satte mig och käkade frukost och la passians (stavas??) sen gjorde jag mig iordning och kl 12 kom zandra och eric och hämtade mig och det bar iväg til stockholm :D efter två timmar var vi framme hos erics kompis ellen :) hon var var guide för dagen. Vi tog tunnelbanan in till t-centralen och träffade anton efter några telefonsamtal.. han har inte så bra lokalsinne fick jag reda på så han visste inte vart han skulle gå.. men vi hittade honom iaf :)
sen gick vi runt och kollade lite och käkade och kl 18.30 tog vi tunnelbanan mot globen och hovet.

vi kom in ganska snabbt och gick och satte oss på våra platser :) mass konstigt folk! kolla min bilddagbok LitenKotte, jag har skrivit om allt folk där, orkar inte göra det igen.. :P

efter säkert en timme började Turbonegro spela :D dom var helt okej.

sen fick vi vänta typ en timme till och sen började Marilyn Manson :D:D han var skitbra!! bra uppträdande och bra prat till publiken. vill se honom i göteborg imorn igen!!!!

när han hade spelat klart skyndade vi oss till tunnelbanan för alla som var där skulle säkert också med den :S men vi kom med första tåget som tur va så allt gick jättesmidigt hem till ellen. vi väntade bara 5 minuter på bussen vid odenplan :) var hemma halv tre inatt :S men jag hade sovit i bilen på väg hem 2 timmar så jag ärinte så farligt trött nu ändå.

jag köpte märken till overallen också :D ett HIM, ett Green Day och ett Marilyn Manson.. dom hade inga My Chemical Romance :( attans.. får fixa det en annan gång.. vill ha märken till alla bra band jag sett live..

nu har vi gyckeltränat och alla har åkt hem men jag ska fortsätta träna lite sen kommer emelie och vi ska käka nachos :D och se på film..

kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

torsdag

denna veckan har vart jobbig.. massor att göra hela tiden och skoldagarna är längre 'n vad dom brukar vara..

MEN på lördag ska jag, zandra och anton på Marilyn Manson! på hovet i stockholm. det ska bli underbart!

tisdag

idag var jag i skolan kl 10.. vi pratade lite om vårt projekt i kogpsyken. tror det kommer gå bra :) vi ska göra ett experiment för att se om färg påverkar självförtroendet i en provsituation. svårt att förklara men vi tror man får sämre självförtoende om man får se rött innan provet än om man får se vitt.. jaja

sen skrev jag klart rapporten till labb 2 i samma kurs :) tror vi får g på den iaf. men dom tappade ju bort vår förra labrapport så vi vet inte om vi klarat den än :S

sen.. JÄVLA BAJS PROGRAMMERING!!!! idag gick det hyfsat (3 uppgifter på 2 timmar :O) men imorn har vi vårt sista lab tillfälle sen ska vi lämna in det vi gjort.. men vi har dom tre svåraste uppgifterna kvar :S vi kommer inte hinna! jag ringde kalmar förut (han är klar) så han ska komma och sitta och hjälpa oss hela tiden imorn så vi hinner.. han är allt snäll :) 

sen tränade jag förut med.. 30 minuter rullband och gym.. men jag orkade inte gymma så mycket för jag åt för tidigt. så all mat jag åt till lunch hade försvunnit så jag hade inte riktigt energi till träning.. men men.
efter jul och nyår ska jag nog börja springa lite ute.. björn frågade om jag hade lust att hålla honom sällskap i spåret :) han skulle börja träna "på riktigt" nu efter jul och ville nog ha nån som pushar på :D och det är 100 gånger roligare att springa ute än att stå på ett gym på ett rullband i 30 minuter och kolla på samma saker i en halvtimme! det är den seegaste halvtimmen på hela dagen.. till och med en halvtimme på programmeringen går fortare..

ikväll har jag druckit glögg och käkat pepparkakor :D nu kollar jag desperate houswifes.. sen ska jag nog se klart filmen som jag somnade ifrån i lördags, stardust :)

måndag

för ett år sen var mitt liv så annorlunda.. kollar gamla bilder på bd nu..
jag hade svart hår, gick i gymnasiet, hade pojkvänn, spelade handboll och bodde hemma. tänk att så mycket kan förändras på bara ett år! jag är en helt ny person (nästan) lever helt annorlunda. försökt ändra matvanor, bytt handbollsplanen mot ett rullband, ändrat håret till brunt, flyttat hemifrån, gjort slut med min pojkvänn och börjat läsa på univeritet. allt har hänt samtidigt känns det som och jag är bara 19 år än så länge..
jag träffar massa nytt folk och det är kul, jag tar alla beslut om mig själv själv (eller mamma och pappa hjälper mig lite men det är inte som att bo hemma) varje gång jag går ut från konsum känner jag mig så vuxen! men jag är lite stolt över mig själv. jag har kontroll på allt jag köper. jag brukar köpa massa sallad men inget godis! :D

i lördags var jag på lars winnerbäck här i stan :D han är grymm!! men sen ville jag gå ut men det ville inte chowie. jag var rätt pissed på honom där ett tag men sen fixade han en bra film som kompensation :) vihar så kul ihop han och jag.. jag vet inte vad jag skulle göra om vi hade slutat prata efter vi gjort slut :S

på lördag bär det iväg till stockholm.. ska kolla runt lite, käka och sen kolla Marilyn Manson på hovet :d det ska bli så jävla kul!!! hans nya skiva är suverän! sen måste jag ju erkänna att han är het i videon heart shaped glasses :O

sen nästa måndag har KrogVet sin julfest och då ska vi i KogVetet gyckla :s håller på att träna inför det nu.. det går bra :D men idag gick det sådär.. tur att vi har malin! utan henne skulle det inte gå.. hon var inte med idag och det märktes verkligen :P

sen nästa onsdag (förhoppningsvis) ska vi ha andra delen av machtübername :) då blir det fest :D med dom gammla fadderierna..

sen nästa fredag åker jag till finland :D ska bli så gött att bara bli omhändertagen och bo gratis och bara ligga i stugen framföt tvn, åka till vaasa och kolla och förhoppningsvis är det is på sjön! då åker scootern fram :D hoppas robban är hemma då med.. han livar upp stämningen lite.. måste köpa gin med..




att programmera är svårt

lördag och winnerbäck :D

idag har jag vart på tornby med sofia, zandra, therese och hille :D det var kul. köpte en sjal, trosor och en grej att sätta upp håret med :D
borde sparat dom pengarna men men..

snart ska jag börja laga mat.. chowie kommer halv sex och vi ska äta tacos :D sen bär det raka vägen till stan! vi ska se på lars winnerbäck! ska bli skitkul.. sen ska vi tillbaka hem och se på film :) vi dissar allt som har med utgång att göra!

idol

kollar mot alla odds idol nu..
marie var jättebra! amanda gör bort sig.. fattar inte hennes låtval :S

sverige spelar landskamp i handboll mot tyskland nu på tv4 sport.. ska nog se på det ist..

varför är folk emot planering.. eller emot att jag planerar :S jag fattar tydligen trögt när jag frågar. jag vill hinna med att träna imorn men alla är så luddiga så jag vet inte när jag ska hinna med det

fredag

idag har jag programmerat.. jag och anna är inte bra på att programmera.. en timme för 3 uppgifter :S 45 min för nästa två.. frågade olof och joakim 3 gånger om lättaste övningen på 5 minuter tror jag..
dom går i trean och KAN programmera, men jag tror dom måste fattat att vi aldrig programmerat förut.
jaja vi hann med 5 uppgifter på två timmer och det är bra :) bara 9 kvar..
men nu kan jag visa lite för nån som är intresserad :D men då måste ni komma hit :P
kan visa chowie imorn :D

nu har jag vart på konsum och köpt godis, julmust och korvbröd :D det ska bli en skön hemmakväll tror jag.. synd bara att det inte finns nåt kul att se på fredagar :S

torsdag

igår skrev jag tenta i diskret matematik.. det gick böttre än förväntat :) men bara för det så kommer jag säkert bli underkänd..
sen strular det med min förra tenta (statistik och metod) jag fick g på den men det har inte registrerats att jag klarat kursen :S men det har det för anna.. anna har också blivit struken från omtentan men det har inte jag :O så jag börjar bli litoe orolig.. har pratat med en lärar som sa att jag blev godkäns på labbarna så nu ska jag bara maila våran andra lärare och se vad han säger..

sen igår efter tentan gick jag direkt till bussen.. skulle ner till stan och hämta ut kent-biljetter till pappa :) han ska få i julklapp av mig och fia.. så satte jag igång mion mobil och hade fått ett meddelande på röstbrevlådan och det visade sig vara fråb min tandläkare.. jag var ju där förra veckan och jag fick en ny tid för att sätta tillbaka tråden på baksidan.. jag var helt säker på att jag skulle dit idag men det var tydligen igår, mitt under tentan :s så jag ringer dom när jag kommer hem och förklarar allt. självklart funkar inte min hemtelefon utan jag måste ringa dit från mobilen och självklart ska det vara såååå segt att få fram en ny tid! och jag m¨åste verkligen snåla med mobilpengarna för jag har inte råd att fylla på.. så säger hon jag pratar med att det inte finns några rtder förns efter jul:
"jag är inte hemme efter jul så jag kan inte"
"då får det bli nästa år"
helvete tänke jag, jag vill inte betala massa för det :O
"finns det ingen annan tandläkare som kan sätta fast den då?"
"öh.. jag ska kolla.."
SKYNDA!
"vänta lite till jag ska fråga.."
SEEEEEGO!!
"kan du komma fem över ett?"
"ja det kan  jag"
"vänta lite.."
prat i bakgrunden
"kan du komma om fem minuter?"
"ja!"

så jag sprang till tandläkaren och fixade allt :)
sen sprang jag därifrån med för hon i telefonen hade sagt att det kostar 100 kr att inte komma :S  så jag får se om det kommer en räkning eller om jag klarar mig från det :P

idag hade vi vår första föreläsning i programmering..  det verkar helt okej.. läraren är bra :) vår första kvinnliga lärare, hon är tom programansvarig..
sen har jag tränat lite och jag har fortfarande för ont i knät för att göra några benövningar :S it sucks..
men jag klarade av att springa 6.3 km på sullband :D 30 min.. det är jag stolt över :D

skickade en felsökning till telia nu om min hemtelefon och dom hittade ett fel.. det ska vara lagat 11/12 :O snabba gubbar där på telia

söndag

idag har jag mest tatt det lugt.. har läst massa harry potter :D kommit till lite över hälften.
trönade lite förut med. tog det ganska lugt för att årova knät lite. men det gick bra ändå :) när jag cyklade därifrån kände jag mig hängig.. nästan febrig :S håller på att bli förkyld tror jag.. jag hoppas inte det är nåt värre. måste vara frisk på lördag när chowie och jag ska på winnerbäck och sen till sofia :) det ska bli kul!

lördag

får börja med att säga grattis till sandra :D 19 år idag

HG sög igår :S inte kul alls.. en kille som kom fram till emelie med värsta dåliga raggningsrepliken :O "min kompis har ett prblem, hans tjej tycker inte om att han har kvar bilder på sitt ex.. nu vill hon att han ska bränna dom. men han vet inte riktigt för det är ju minnen och sådär.. har du några tips?" haha idiot :P
men vi åkte till statoil och åt en hamburgare innan vi åkte hem :)

idag har jag vart i skolan.. träffade anna och hennes pojkvänn jacob.. satt och räknade i fyra timmar :S fast vi hann inte så mycket för det är så svårt!
ska räkna på några lättare tal imorn igen :)

jag har julpyntat nu med :D ljusstakar, gardiner och sånt :D blev mysigt..
så nu sitter jag och kollar på x-men 2 och dricker jumust och äter chips :) sen är det troja

RSS 2.0