hårfärg

sådär! det blev helt okej :) liiite gult på vissa ställen men inte alls lika mycket som det brukar vara.


med blixt


utan blixt

fina bilder med jobbkläderna på :P


:)

imorse sov jag till typ tio, gick upp och käkade frukost och tog cykeln till spåret kl 12. fy fan vad jobbigt det var att springa!! sprang 5 km på 28 minuter vilket inte alls är vad jag kan.. men jag tror jag öppnade för fort + att jag inte sprungit på två veckor.. kondis är ju en färskvara som vår gamla tränare brukar säga :P och det stämmer ju! men nu kan det ju bara bli bättre och det är ju tur det :D

senare åkte jag och anna ner på stan. jag köpte ett alkoholfritt rosévin tills imorn då vi ska grilla :) sen fick jag med mig hårfärg, silverschampoo, en almanacka och grejer så jag kunde fixa mat :)

så nu har jag lagat mat, städat och färgat håret och käkat :D ska snart ta cykeln hem till sofia, ska sova där inatt iom att jag börjar 7.30 imorn. sen efter det ska jag hem hit och göra mig iordning, möta upp anna och ansluta oss till staffan och empa som dratt ihop till lite fest :D men vi blir inte kvar där så länge, ska tillbaka till berga igen och grilla hemma hos emilie :) men jag ska nog hem ganska tidigt, jobbar på lördag 7.30-12 och sen 16-21! delad tur.. sen på söndag går jag 7-14 tror jag! så blir att sova hos sofia hela helgen :) så firar midsommar med vännerna imorn och sen med syrran på lördag om inte hon blir inringd på jobb, men jag hoppas inte det :)

nu ska jag sköjla ur håret och sen packa och sen dra iväg tror jag. blir jag nöjd med håret slänger jag upp en bild innan! :P som det ser ut nu så tror jag det blir bra


$$$

man bränner en del pengar på sommaren! mycket som ska hinnas med när man är ledig :) metaltown var ju inte direkt billigt för att vara en tvådagarsfestival.. nu har jag precis köpt biljetter till putte i parken som går i karlskoga om två veckor :D det var billigare än metaltown MEN håller på i fyra dagar. ska dit med min kusin så jag bor hemma hos dom :) gött att slippa campa och kul att hitta på nåt icke-släktrelaterat för en gångs skull! vi ses ju typ bara på jul eller påsk annars.
sen ska jag försöka boka in en helg på västkusten för bla besök på liseberg :) men det får bli när lönen i juli! sen får vi se vad som händer mer, hade vart kul med kolmården :D tror faktiskt aldrig jag har vart där :/ inte vad jag minns iaf..

om drygt en timme går cykeln till berga! har lovat sofia att jag ska hjälpa dom med barro vissa dagar när både hon och gustav jobbar till kl 16.. inte kul för honom att få ligga hemma själv i 8 timmar :S kommer inte kunna hjälpa dom alla dagar, men iom att jobbet ligger 50 meter från deras lägenhet så ska jag ta honom när jag ändå ska jobba :) så börjar jobba kl 14 idag och slutar 15.30 (cp-tid) och tänkte ta barro innan! får se hur det går :P han är ju ganska stark så jag kommer säkert se jättefjantig ut om vi möter en annan hund eller nåt annat han blir glad av, typ en cykel :P

när jag slutat ska jag hem och käka och sen ska jag träna! :D tror det var närmare två veckor sen nu.. jag har ju sånna där svackor ibland där jag inte tränar.. nu på senaste har dessa kommit tätare och jag vet inte om det berott på att jag vart skoltrött och inte haft lust samtidigt som jag haft annat som gått före.. men nu ska jag försöka ta tag i det igen! borde ju passa på att gå ut och springa nu när det är kass väder :D

lite ordbajs så här på morgonen :P nu ska jag dricka kaffe och hoppas på att huvudvärken släpper!

FAIL

haha måste bara skriva en KLANTIG sak jag gjorde precis :P haha helt hjärndöd för jag fattade det inte först!

satte i en av linserna (börjar alltid med höger) sen öppnar jag den andra (det locket är grönt så det tar jag alltid sist för då vet jag att den ska in i vänster) tar upp linsen och torkar bort den överflödiga linsvätskan och sätter in den i ögat.. det gick inte, den vek sig dubbel. inget konstigt med det! lyckas ju inte varje gång på första försöket. tar ut den och provar igen, den viker sig dubbel! nu börjar jag undra vad fan som är fel :S provaer igen med samma resultat och tror nu att det är nåt fel på linsen.. den är för tunn och viker sig när jag försöker blunda :P så kollar jag in i ögat och ser en kant! då fattar jag ju vad jag håller på med :P IDIOT! kan ju inte sätta in båda linserna i samma öga haha :P så jag försökte sätta in linsen i rätt öga och det gick hur bra som helst :)

opepp

idag är jag opepp på allt.. ska vara på jobbet kl 14 för att få deligation och sen börjar jag kl 16.. men innan det ska jag en svänt till hemköp, duscha, käka och cykla mina 7 km till jobblokalen :/ neee tror inte det blir cykel idag MEN bussen tar nog längre tid så jag får se om jag hinner åka buss.

vet inte om jag fortfarande är trött efter helgen eller om jag sovit förmycket, men jag har sån där trött-huvudvärk. sån kan jag få om jag ligger i sängen för länge.. kanskew låter lite wierd :P men igår slappade jag hela dagen från kl 13 till jag stängde av tvn kl 00! jisses vad det var skönt att inte göra nåt speciellt, men jag fick huvudvärk efter bara några timmar och den har inte försvunnit än! men sen är jag ju världens sämsta på att dricka vatten och drack typ inget igår så det kan ju finnas en förklaring där med.

nej nu ska jag försöka ta tag i den här dagen på bästa sätt trots opeppen! jobbet går ju fort, 5 timmar känns som typ två och det är bra :) sen cykel till och från ger ju en del vardagsmotion (plus allt springade undertiden jag jobbar) vilket är nice :) en promenad till hk kan ju alltid vara uppiggande! måste tänka på det :P och en dusch är ju helt klart gött! SÅ då har jag vänt det hela til något positivt i tanken, nu ska jag bara känna efter hur bra det är på riktigt också :P

nu hade jag tänkt slänga upp en bild, men jag har inte hunnit ta så många sen jag fick ny dator så den innehåller för tillfället typ inga.. jag har en kul på kameran iof, men det får bli en annan gång :P

METALTOWN <3

helgen var GRYMM! började med utgång i torsdags :) mötte upp empa och staffan på centralen och vi drog vidare till en bar, PC, där dom hade billig öl :D där satt vi ett tag innan erik x4 anslöt sig efter afterwork och tvättande. blev en ganska tidig kväll, men det var bra.

sen i fredags skulle jag åka in till stan och möta upp emma för att hämta ut mina band.. när jag kommer med spårvagnen ser jag en kö som är så stor att jag bokstavligen tappade hakan! säkert 400 meter och rundar två gatörn.. jippie tänkte jag och ringde emma som vände hem igen :P ingen ide att stå där! stod själv en timme sen kom empa, staffan pch erol och gjorde mig sällskap. snälla erol köpte lite mat till mig, hade inte käkat innan jag åkte :/ efter ytterligare 45 minuter kommer forsmyr och efter kanske 40 minuter till fick vi äntligen banden! då blev det en sväng till systemet för att köpa färdkost iom att vi skulle ta bussen ända ut till området.



när jag går av bussen ska jag leta efter emma, men bom! så försvinner täckningen från mobilen.. så jag irrar omkring utanför en kort stund för emma hade sagt att dom skulle stå där, men ingen emma! och ingen annan heller för den delen :P GREAT! har tappat bort alla innan jag ens kommit in på området, haha typiskt mig?? JA! men emma kom och knackade mig på ryggen innan paniken hann komma :P




väl på området ställde vi oss direkt för att kolla raubtier :D och mitt i allt ska emma och jocke på toa och går, så jag är kvar med david.. sen hittade inte vi som andra igen på ett bra tag.. suck.. och jävla mobilskit som inte funkar! sen började väntan typ, på system..




tillslut fick jag nog av att vänta.. visst det var kul att sitta i öltältet men efter ett par timmar på samma plats så blir det lite väl uttråkat :/ så jag, emma och jocke tog en taxi hem till jocke där vi satte oss och drack lite mer öl och när klockan blev tillräckligt mycket var jag fortfarande opepp på att åka tillbaka! så emma och jocke drog iväg och jag satt kvar och pratade med jockes pappa :P men när han skulle sova tog jag bussen in till stan och gick och satte mig på rockbaren, själv :P som tur var hittade jag nån att prata med där inne annars hade jag suttit där som ett fån och sett dum och ensam ut! men det är ju sånna här saker jag gör som allra bäst efter några öl..
lite småförbannad över att inte få tag på NÅN (dom hade ingen täckning) ringde säkert alla 10 gånger under två timmar :/ gick och köpte kebab och sen ställde mig och väntade på bussen.. då kom dom andra förbi.. gött annars hade jag säkert fått sova utanför ekans lägenhet vilket hade förstört hela helgen! :P

så i lördags.. ja vad gjorde vi då.. just det! jag drog hemifrån ekan för att åka till dom andra hos jocke (vad jag har åkt runt känner jag nu :/ )precis när jag kom dit drar alla utom emma iväg! jockes bror körde dom till området.. tydligen hade dom fårr jävligt bråttom och kunde inte vänta på mig.. så jag och emma började pimpla lite vin samtidigt som vi väntade på att henke skulle komma tillbaka, vi hade nämligen tänkt fråga honom om han kunde köra oss också :P och det ville han! mötte upp jocke utanför entren.. han hade sagt åt oss att ta med en platta öl så vi satte oss där utanför under några träd (det regnade) och tittade på folket samtidigt som vi ölade :) nice! satt i våra fina regnponchos!

 



sen gick vi runt där inne kollade lite band och satt/stod i öltälten! JO jag hade ett mission under festivalen också, att hitta Lewing! haha en kille som går kogvet som var där :P men mobilen funka ju knappt så det var nästan ett mission impossible men tillslut så hittade han mig!



Avenged Sevenfold, Korn och Volbeat var nästa band att se. AS var GRYMMA! lätt bäst under hela festivalen :D Volbeat var också bra men vi såg inte klart hela.. det var tydligen sånt kaos med bussarna hem under fredagen så vi gick innan för att slippe det mesta av kaoset.. jag gick bara rakt på en buss, hoppade av vid järntorget och vips! där var dom andra :P smidigt! lite flyt ska man väll ha :)

sen igår skulle jag åka hem.. tråkigt.. käkade pizza med ekan och berra innan jag drog in till stationen :) tre timmar ocg 45 minuter i bussen! fy fan! tackar mobilen för att jag inte dig av tristress :/ hittade en rolig app som räddade resan lite :P bygger att zoo och föder upp olika djur :) den är dock lite tidskrävande, eller det tar tid för man måste spara en del pengar för att ha råd att bygga ut och köpa djur.. men då kan man spela lite då och då under en dag :D

SÅ summa sumarum, en blöt och stundtals långrandig festival, men höjdpunkerna gör det hela värt :D:D

 


trollhättan 2

har för mig att jag sa att jag skulle slänga upp några bilder på kläder jag köpt det senaste i brist på annat att göra! samma sak gäller nu, jag har inget att göra :P eller ja, jag strävar inte efter att göra nåt speciellt, jag vill att tiden ska gå så långsamt som möjligt så jag hinner slappa mer ;P


kolla!! FÄRG!! :P jag drog ju lite i ett svart linne ist för det blåa men jag tog mig i kragen och bytte! nu återstår det att se om det kommer komma till användning


sen köpte jag en vit t-shirt, stickad isch så var tvungen att köpa ett baslinne att ha under :) fick med mig en militärgrön likadan också! faktiskt ganska nöjd


lite längre där bak



YAY!! glad sara, skulle ju snart dra ner till göteborg!


trollhättan

pappa hämtade mig i linköping igår så nu är jag hemhemma i thn :) ganska gött! eller ja, det är alltid gött att vara här.
käkade lunch med pappa förut, riktigt gott! var på en nyöppnad restaurang på nohabområdet, Nova hette den. dit måste jag fler gånger! nu kommer mamma snart hem från jobbet och då ska vi ta en fika innan jag drar vidare till göteborg
ska ju på metaltown i helgen :D pepp pepp! men ikväll blir det nog några öl ute med folket jag ska dit med, måste ju tjuvstarta helgen! det kommer bli awesome :D

har shoppat lite det senaste. jag och erik har gått på stan i linkan och där hittade jag ett par tröjor :) gick en sväng på stan här också, letade efter ett vitt baslinne som jag kan ha under andra tröjor. hittade vad jag ville och lite till :P brukar ju egentligen inte lägga upp bilder på kläder här men nu hade jag inget att göra så jag tog lite bilder, MEN hittade ingen sladd så bilderna är kvar i kameran.. men det lär komma massa bilder nån gång nästa vecka när jag lagt in allt på datorn där hemma :)

börjar ju jobba på måndag också, jag ser inte fram emot det! sist jag jobbade var det kaos och jag vet inte om jag kommer orka med kaos i 6 veckor :/ men det handlar nog bara om att komma in i det.. det är ju lite skillnad på tallbacken och hemtjänsten.. det ska nog gå bra :) jobbar 6 dagar nästa vecka och sen bara två dagar veckan efter! sen v 27 är jag ledig och då blir det putte i parken med linnea :D det ska bli riktigt kul!

nej nu kommer nog mamma snart så jag ska packa ihop mina saker och sen kila iväg :)

måndag

kanske inte vilken måndag som helst, det är röd dag så jag är ledig :D sweet! har redan städat lite och snart ska jag cykla till campushallen för att möte upp sofia för lite skrotlyftande! nice :) bra start på veckan! hoppas den fortsätter att bli bra, men det tror jag inte ska bli några problem :)
sista veckan på terminen! men jag tror vi kommer få hålla på lite nästa vecka också.. men det är ju kul det vi gör och det känns mer som ett jobb än skola vilket är gött :)
nu i veckan ska vi även lite kort presentera vårt projekt för en forskare från canada som kommer och hälsar på :O han ska tydligen hålla i det seminarie vi ska på på skolan på torsdag och efter det kommer han till foi och då ville en av våra handledare att vi skulle presentera vad vi gjort! inte världens presentation men ändå typ 10 minuter inne i vårt experimentrum.. på engelska.. liiiite läskigt! kommer dö, typ

inte långt kvar till metaltown heller! :D är så glad för att jag äntligen bestämde mig för att åka, vet inte vad jag kommer göra för kul i sommar så att ha något att se fram emot och sen kunna se tillbaka till känns bra :) och i och med att jag inte ska vara i trollhättan under sommaren så vet jag inte hur mycket jag kommer träffa folket där så jag måste ju passa på! tror jag kommer sakna sommaren på västkusten.. men det betyder ju inte att den inte kommer bli bra här :D
kan se tillbaka på våren och vara nöjd på allt jag gjort! för jag har gjort ganska mycket ändå :) full fart! terminen har gått fort och jag har lärt mig mycket :P men nu får för fan sommarlovet ta och komma!! orkar inte en vecka till :P motivationen har satts på prov ett flertal gånger det senaste och det har vart kämpigt :P men men

nej nu ska jag dra till gymmet :D


haha bild från i fredags, innan sommarX! satt hemma hos anna och pimplade vin och lyssnade på punk!


i lördags innan utgång :) invigde min nya klänning :D


RSS 2.0