gårdagen

var ju ute igår :) det var kul!
träffade peter siepen :P sandra tog idolbild.. jag måste se hur den blev, det var ju jag som tog hehe.
var på nitlotten och sen blev det backstage. hade tänkt gå till sand först men det var för lång kö in så vi sket i det
vi åkte taxi från förfesten till stan och chaffisen var victor som jag jobbade med på donken förut :P så jag och emma satte oss fram och pratade med honom :) (fast vi hade inte så mycket mer att välja på för resten av bilen var full.. vi åkte stortaxi kanske jag ska tillägga

laddade hem kristian anttilas nya skiva förut :) den är bra.
ett tips! lyssna på den

söndag

sätter igång datorn och loggar in på msn som vanligt och ser direkt två stycken som har meddelandet "rhodos idag :D" och "aiya napa imorgon!"
själv har jag "pluggar"
men jag ska iaf fika med Pyret sen :)


torsdag

ja då börjar man jobba om 2 timmar :S
satte på en kopp kaffe nu :) gott tänkte jag men kom precis på att det inte finns nån mjölk hemma! attans. vågar man dricka utan mjölk? jag ska prova.
sen ska jag laga mat så det finns hemma när jag kommer hem imorn efter jobbet. eller jag kanske ska ta med till jobbet så jag kan träna direkt när jag kommer hem.. måste plugga imorn med

sitter med kaffet nu och är väldigt skeptisk. det luktar starkt och det ser starkt ut. nu vill jag till jobbet och dricka kaffe med mjölk bara för det :P hehe
varmt är det nog också. får vänta lite..

tisdag

ledig idag. så gött! är det nåt fel på en när man ständigt går runt och är trött? jag är trött hela tiden och orkar inte göra mer än skitsaker. idag orkade jag åka ut till överby och shoppa lite men imorn ska jag plugga men jag kommer inte orka.. köpte gymkort på friskis igår med så jag och sofia ska cykla till sandhemsspåret, springa 3 km, göra övningarna vi fått och sen ska jag cykla till gymmet för att spendera nån timme eller två där. alla mina sjukgymnastikövningar tar kanske en timme att gå igenom men jag måste börja träna armarna..
sen jag opererade mig i februari har jag knappt gjort en armhövning och det märks nu! herregud jag har blivit klen..

köpte ett par jeans, ett par gladiatorskor, en bh och ett par trosor på överby förut.. jag hade ju kunnat köpa så mycket mer men jag har inte så mycket pengar att spendera på mer :( jag kanske håller på att bli beroende? kan man bli beroende av att shoppa när man är student och skrapar ihop pengar till en ny tröja varje månad? jag förstår ju kändisar som blir beroende, dom har ju näst intill oberoende med pengar och kan köpa saker hela tiden.. men varje gång jag har pengar och bestämmer min för att shoppa så hittar jag inget! men när jag är pank och går i affärer hittar jag allt. blir allt så mycket mer lockande när man inte kan få det? jag tror det är så med allt, inte bara med kläder. jag tror att det är en av anledningarna till att jag är singel, jag vill ha det jag inte kan få och det jag kan få vill jag inte ha :S jag kanske ska börja tänka om lite. sista kvällen på HG hade jag ju massa killar runt mig men det var bara jobbigt..
jag är nog väldigt kräsen.. jag kommer ihåg när man var tillsammans med nån kille när man var liten och det varade i typ 2 veckor max. har för mig att det oftast var jag som gjorde slut (iaf med dom man hade träffat, var ju ihop med nån kille över chatten i skolan :P haha så fjantigt) bara för jag hittade småsaker som jag störde mig på.. men så träffade jag johan.. jag tror jag blev rädd först.. han var ju så snäll så jag var rädd att jag skulle börja hitta saker att störa mig på som vanligt men jag gjorde aldrig det! vi har aldrig bråkat, vi känner varandra väldigt väl och jag ser honom som en av mina bästa kompisar. när man gör slut blir det ju ofta att man inte pratar med varandra längre (eller jag har iof ingen erfarenhet av det, jag har aldirg haft ett riktigt förhållande innan) men efter 9 månader tillsammans pratar vi massor.
jaja sluttjatat.

förra söndagen hade jag ju feber och fick jätteont i halsen på natten och det kröp upp i höger öra :S 10 dagar senare och jag har fortfarande ont i halsen och tror jag har tinnitus i höger öra :S känns som jag har lock för örat och det tjuter och jag hör inte lite bra på höger öra.. jag gick ju till vårdcentralen i onsdags tror jag och doktorn sa att det var vanlig halsont och att jag var lite röd i örat och att trummhinnan hade dragit ihop sig så jag skulle göra tryckutjämningar för att få det att släppa.. jag gör tryckutjämningar men det släpper inte! halsen gör så ont på morgonen att jag får tvinga i mig frukost och nu när jag är ledig är jag glad äver att inte behöva äta lika mycket frukost som om jag jobbat på förmiddagen..
jag ringde vårdcentralen idag igen och tänkte fråga om en tid imorn så dom kan kolla upp om det är nåt.. tycker ju läkaren jag var hos först borde sett om jag nu har tinnitus, eller det kanske man inte ser så?
men iaf så ringde jag coh kommer till en sån där elektronisk röst som säger för sjukvärdsrådgivning, tidsbokning bla bla tryck ett! så jag trycker ett. rösten säger för tidsbokning tryck ett! så jag trycker ett igen ich rästen säger tidsfristen för idag är full, var vänlig återkom näskommande vardag! WHAT!? kan man inte ens få boka en tid tills dagen efter? så antagligen får jag ställa klockan på 8 imorn, sitta i telefonkö en kvart och få en tid, somna om och sedan gå dit. jag ska ju träna imorn också ju! jag kan inte missa träningar :S får dåligt samvete och jag måste ju träna knät för att kunna börja spela i höst igen..

inget bra på tv heller.. det är därför jag sitter har.. har inget att göra.
emma och sofia jobbar ju dom helgerna jag inte jobbar och tvärt om så jag skickade sms till caroline förut och frågade om hon hade lust att gå ut på lördag men hon jobbar också.. sandra sa iof att hon kanske skulle till backtage rockbar på lördag så jag kanske kan fråga henne igen :) har aldrig vart där inne.. kan bli spännande.. gamla HEAT lokalen ju.. jag saknar HEAT! kom tillbaka!! varför skulle just mitt favvoställe lägga ner? kan inte lipz läggas ner ist? jag tror jag har vart på lipz max 5 gånger sen jag fyllde 18. halva min klass på gymnasiet var där varje vecka och kom bakis till skolan dagen efter (18 är på torsdagar) eller kom inte alls.. jag har haft kul där en gång tror jag.. 20 är på lördagar. jag kanske ska ge det en chans men det är inte min typ av folk där :S min typ av folk var på HEAT. vart går dom nu? kanske ska kolla in o'learys nu.. eller sand som har gjort om :) var där i mars när jag var hemma och det var ganska kul.. men jag sitter hellre ner ich pratar än att stå upp och hålla på och dansa och grejer :S HEAT hade bra musik, jag brände ju två skivor till dom :P hehe

ska nog göra lite wook imorn så jag har till en låda att ta med till jobbet också :) wook är allt bra grejer :D
kanske började nåt bra på tv nu.. jag tvivlar men jag får väll gå och kolla :)



I sing now for all of you
With no one to hold on to
For all the broken hearts out there
Waiting for someone to be near
/.../
One touch, one kiss
In dreams, I wish
One word would mean the world to me


-neverstore hold on

lördag

såg 5 filmer igår :)

nu ska jag iväg och göra min första jobbdag. från 12-21.15.. längsta dagen men kan få. men bra betalt :D
imorn jobbar jag 7-15 och sen ska jag ut och springa.. ska kolla upp lite gym på måndag för jag måste komma igång med styrketräningen igen, att enbart springa räcker inte.

undra vad man får för kläder på jobbet då.. förra året fick jag en vanlig tshirt att jobba i :S jag vill ha en riktig tröja med stora fickor så man kan ha penna, papper och nyckler lätt åtkomligt så slitter man ha saker i byxfickorna.. jaja, spännande. ska få prova dela medicin idag med, tror det går bra.

nu ska jag kila :) 

fredag

då var det midsommarafton. men inte fan märks det. jag tycker iof att midsommar är överskattat och är glad över att få jobba och tjäna mer pengar :)
pappa är som sagt ute och spelar golf så jag sitter och kollar tv :) en film är redan avverkad. 3 to go.. The Prestige ikväll :D men först Blood Diamond och Wallander - Jokern..
ska laga mat nu.. eller laga och laga (x och x HAHA (skolgrej)) jag ska koka potatis, öppna sillbuskan, klämma ut gräddfil och klippa gräslök :P kanske ska börja snart. tror filmen började 14.10 :)
Köpte oliver, soltorkade tomater och sån tigår med :) och chips. och jordgubbar. en snaps till sillen.. så det blir nog inte en så dum midsommarafton ändå. Jag är ledig nästa helg, jag har tid att umgås med folk, varför måste man alltid festa och vara social på en storhelg? screw that!

torsdag

gick upp sju idag.. skulle på deligassionskurs eller vad man ska kalla det :P fick lära mig lite om mediciner och gick brevid Ann när hon delade så ska jag göra samma sak på lördag :) sen sk ajag göra ett prov och får deligassion om jag klarar provet.. Emma sa att det var ja och nej frågor och hon fick alla rätt så jag hoppas jag också får det :)
Sen fick vi en typ 3 timmarslektion i typ "vad är demens" och hur man ska försvara sig (eller inte försvara sig kanske men ta sig ur) situationer då vardtagare blir aggressiva och tar tag i en..

var där i 5 timmar med betalt :D höjt lönen har dom gjort också! Kommer tjäna massor nu i helgen. det är ju storhleg och det betyder massa OB :D och jag jobbar både lördag och söndag. Nice!

Sen åkte jag med pappa till onsjö, han skulle hämta sina nya golfklubbor :) så åkte vi till överby och handlade mat så vi har i helgen :) trodde det skulle vara jätte lång kö! men dom hade öppnat så många kassor så det var ingen framför oss :P gött.. så vi käkade när vi kom hem sen tog jag bilen till skidstugan och spran 2,5 men emma :) det går riktigt bra nu tycker jag.. det gör allt lite ont i knät men det får det göra bara det inte gör ont dagen efter.. så har jag fått tillstånd att börja hoppa lite försiktigt :D så jag körde lite spänstträning med. och dom klassiska situpsen och en ny variant av armhävningar..
jag har blivit så klen! klarar knappt 10 längre :S men sist jag tränade upp armarna så gick det ganska fort så jag är egentligen inte så orolig.. det enda jag är orolig för är att mitt skott säkert blivit lösare :S när vi börjar inne i början av augusti får jag inte vara med på allt förns sjukgynmasten har känt på knät så jag ska nöta hoppskott hade jag tänk :D

Sitter vid datorn nu och lyssnar på min mp3. lyssnar på neverstore - racer :D den är ju hur bra som helst! dom körde den på hultsfred och jag tror inte jag har skrikit så mycket till en låt förut :P den är så.... trallvänlig :P haha

"i dont know if i like your perfect style
 i dont think that i call on monday
 you're so selfcentered so damn ignorent
 not my type you're such a loser"

onsdag

sofia kom och hämtade mig kl 18 igår så åkte vi till träningen :) dom spelade match och trönade inför partillecup så jag var inte med.. men sofia var med :) det såg ut att gå bra för att vara första gången på så länge.
Åkte hem och packade jättefort! så åkte jag med sofia till mjölby och har sovit där.. Barro var galen igår kväll. jag skulle sova på madrass på golvet så dom fick stänga in honom i deras sovrum annars hade han bitit sönder mig :P

nu är jag bara rädd att jag har glömt nåt :S men jag tror  inte det. Pappa kommer om 2 timmar och hämtar mig sen och då bår det av till Trollhättan :D ska vara där i 6 veckor tror jag. Har tatt med mig halva garderoben. hoppas det räcker :P men jag kommer säkert shoppa lite på västkusten med :)

fick precis reda på mitt AI resultat. 1 javla poäng från G :( ÅH! orka göra om den då.. men jag känner mig ändå väl förberedd så det blir mest repetition :) har två omtentor efter sommaren och jag tror jag klarar dom!


tisdag

imorn bär det av till trollhättan :D ska bli så kul! kommer inte ihåg när jag var där sist. pappa kommer och hämtar mig på efteriddag/kvällen imorn.. ser fram emot att träffa alla igen :) fika på strandgatan och hyra film :D det var ett tag sen.

träffade anna på stan idag och käkade brunch :D mums. fast jag har ont i halsen så det gjorde ont att svälja men det var gött ändå :D en ostciabatta med kyckling! och en annanasjuice.
köpte en kjol med :) Man kan ta av hängslena på den med. men jag ska ha en annan tröja under, passar inte riktigt med brottarlinne





Hultsfred '08

Dåååå så var det dags.. kan nog bli ett långt inlägg det här.

I onsdags kom pappa hem till mig vid ty elva, han hade släppt av sofia och mamma på universitetssjukhuset. Sofia skulle få lite provsvar och grejer, var ju inte så roliga svar :S  allt står i hennes blogg..
Så åkte vi ner till tornby och tankade och sen hämtade dom på sjukhuset igen :) hann med att besök på apoteket också sen släppte dom av mig på stationen där jag träffade Zandra :) vi väntade en stund på tåget. och det var det fler som gjorde kan jag ju säga! KAOS! Vi kom typ först på tåget men alla fick inte plats så dom som inte hade plats reservation fick gå av och ta en buss som satts in extra. Vi hade inga reserverade platser men det gjorde tydligen inget om det ändå inte var nån annan som hade bokat dom så vi fick sitta kvar :) efter en och en halv timma var vi framme i Hultsfred :D Emma kom och mötte oss och sen kom Chowie och Mojje också. Bärhjälp :P Vi gick förbi hos chowie där jag lämnade lite värdesaker och sen gick vi till tältet. det var låååångt! eller det kändes långt med all packning. Men väl framme blåste vi upp madrassen och satte oss med dom andra utanför tältet :) Denny och co hade kommit redan på lördagen och slått upp det tältet jag och emma delade på så vi fick plats med dom :) gött.
Det regnade inte nåt efter att vi gått av tåget, härligt! blev till och med soligt på kvällen! Så vi drack lite cider och satt och pratade, fanns inte så mycket mer att göra, banden började ju inte spela förns dagen efter (torsdag) så det området var inte öppnat

På torsdagen hade jag tänkt se Anti-Flag men det regnade så vi satt i tältet. Hade planerat att gå förbi Rooney också men fick reda på att Paramore hade signering i Outdoor Mall samma tid så jag gick dit ist :D kom långt fram i kön och köpte en skiva och så stog vi där och väntade! Så fick jag träffa ett av mina favoritband :D:D Älskar Paramore! Ås nu står den signerade skivan i cd stället! så UNDERBART! (Men det bästa hände senare, nämligen 20.45.. kommer till det)
Gick tillbaka till tältet och lämnade skivan. Jag och Emma skulle spela kort men vi orkade inget mer än att ta fram kortleken :P
Sen gick vi till Pampas för att se Simple Plan. Riktigt bra spelning. roliga att se på.. sångaren drog igång Bira bira bira! och publiken skrek Bärs bärs bärs :P lite svenska hade han allt lärt sig :)
Men jag drog iväg dom andra innan dom hade spelat klart på en mycket roligare sak (enlig mig iaf, vet inte om dom andra uppskattade det :P) Neverstore skulle vara i rockfoto tältet och då kunde man fotograferas med dom :D:D I'M in HEAVEN! Så vi tog en bild med dom allihop och en själv. jag svävade på moln! var tvungen att ringa och berätta för nån så jag ringde sofia :) hann inte prata så mycket med dom för det stog mer folk som ville ta bild :( men jag är sååå glad ändå :D Då har man träffat två av favoritbanden på mindre än 4 timmar :D
Så var det bara att vänta på Paramores spelning på Atlantis. Den var jättebra :D men fan att folk ska förstöra som dom gör! ARG! 5 minuter innan dom går på så är det typ 7-8 pers som knör rakt in från sidan längst fram så man håller på att ramla. Sen när paramora börjar så knör dom ännu mer, jag höll på att ramla 3 gånger och det hade ju inte vart så bra så jag var tvungen att gå bak :( Sista låten dom körde kunde all för den har gått på MTV så då var det bra drag :D hela atlantis var knökat! det är så det ska va :)
Sen gick vi fort tillbaka till tältet för att nästan springa tillbaka till Atlantis för att se Jimmy Eat World :) kom i mitten av första låten.. dom var jättebra :D men det är svårt att höra vad banden sjunger om mna inte kan låten :S det är ganska dåligt ljud på de flesta scenerna.
sen gick vi på en snabbvisit på Rage against the machine. Jag kan inte riktigt sätta fingret på hur dom var. Dom var bra men jag tyckte det mesta lät likadant :S Så jag gick iväg till Pampas. Där var det folktomt så jag fick lätt en plats längst fram inför Neverstore :) Gött! alla var på rage och när som spelat klart kom det lite mer folk men det blev aldrig trångt :( jag stog längst fram och det blev inget tryck.. tråkigt. Men det blev en jättebra spelning :D dom är så bra!! Spelade in Waiting med kameran för den körde jacob (sångaren) aukustiskt själv på scen, så fint.. Emma och Zandra gick tidigare så dom missade den. Jag stog själv ett tag med det gör inget när man titter på ett av världens bästa band :)  
Gick tillbaka till tältet och klockan var typ tre, så trött och så ont i ryggen har jag nog aldrig vart med om! Och på nätterna har det inte vart mer än typ 5 grader så vi har frusit ihjäl flera gånger om typ :S usch! Dom två frösta nätterna hade vi för mycket kläder på oss i sovsäcken, men när vi tog av oss de två yttersta lagren av kläder (av 3) så blev det varmare :)

Torsdagen var abslout bästa dagen men jag såg ändå fram emot fredagen med HIM och The Hives. Men dom började inte spela förns 21 så vi hade mycket dötid. Ringde Chowie och frågad eom vi fick komma hem till honom och låna duschen, vilket vi fick :) på vägen dit vräkte det ner! tur att man hade regnjacka :) Så vi tog en dusch! Så gött :D Laddade mobilen där också. sen var det bara att gå tillbaka till tältet och som tur var regnade det inte..
det finns ju egentligen inte mycket mer att göra än att sitta och prata med folk, inte för att det inte är trevligt men det hade vart kul att gå på mer band :) vi tog n¨gra cider och satt i tältstolar :D så gött. Solen tittade allt fram och det regande inte så mycket.
Senare gick vi in till Hawaii för att se The Hives. Dom var bra :) Men jag kommer faktiskt inte ihåg om vi såg hela. Jag tror inte vi gjorde det. Och jag har ingen aning om varför :S Men vi gick till tältet igen innan HIM och satt där. Träffade Henrik också :) Vi pratade ganska mycket för typ ett år sen men har inte hörts sen dess så det var kul :) Gick med honom och såg några Johnossi låter innan HIM började. emma och zandra gick inte med på johnossi så jag ståg själv på him. Dom var inte alls lika bra som '06 :S jag gick i slutet för ryggen höll på att döda mig :S

På lördagen gick jag upp tidigt (om man nu kan kalla det tidigt) skulle med Chowie på P3 sommar session! kristian Anttila skulle spela på stora dans :) det blev ett helt radioprogram med Snook-Danne som programledare. Chowie känner ju killarna i bandet så jag träffade Petter efteråt :)
Det hände inte så mycket på lördagen, vi gich och satte oss för att kolla på fotbollen men ju mer folk som kom ju trängre bev det så tillsut så vi inget så emma flyttade fram men jag kan inte sitta så så jag var tvungen att sitta kvar för att ha nåt att luta mig mot men tillsut gick jag för folk klev på mig! Miny byxor blev smutsiga för att folk knör inte ser vart dom sätter fötterna! blev så arg så jag knödde mig därifrån och sket i alla andra så som alla andra också skiter i alla andra! ÅH! men dom frölorade ändå så skit i det. satt vid tältet och pratade med denny och alex (tror han hette så) mycket trevligare :)
sen ställde Linkin park in sin spelning pga "sjukdom" haha jag tyckte det var lite kul, säkert att det är sjukdom när rockparty får reda på det 4,5 timmar innan dom ska upp på scen :P
Det enda jag såg på lördagen var Håkan. Och vilken spelning! :D tror det var den bästa jag sett med honom :D han gör det alltid bra :D Tack Håkan för en kalaslördag!

igår packade vi ihop, satte oss på tåget och drog hem.. hade feber på kvällen, mår inte jättebra nu men jag hoppas det går över tills imorn :)
ska lägga upp bilder på bilddagboken nu :) tog typ 250 bilder. Mer gick inte, minneskortet fullt typ :)

knäckt..

.. ja det kanske är rätt ord. hultsfred i år knäckte mig. har haft ont i ryggen av att stå så mycket och har ont i ryggen nu av att sitta ner. men det kan bero på att jag sitter med 38,2 i feber :S jag brukar ligga på 36,6 så jag har ganska ont överallt just nu. längtar ju inte till en kall toalett.

klockan är 21.20 och jag ska gå och lägga mig.. men först, en ipren

söndag

ska uppdatera bloggen om hultsfred imorn. just nu är jag för trött.. helt slutkörd efter en kalasbra helg! :D massa höjdpunkter :D
nu har jag iaf käkat pizza och köpt lite godis. så på med tvn och min kväll är räddad. kommer ju inte orka vara vaken längre än till tio :S om det inte är nån extremt bra film på tv men det tvivlar jag på.

det är så jag säger det - som håkan så vackert sjöng igår <3

tisdag

idag fick jag äntligen sova! :D men chowie skickade ett sms halv tio så då var det tydligen dags att vakna.. men det var ganksa lagom.
Nu håller jag på å tvättar, trååk men men.. ska på visning av en lägenhet sen :D spännande! ligger i Valla, såå nice.
Sen ska jag träna :D kanske blir sista träningen med RP inför sommaren :( fick ett smatal igår om att jag ska på delligationskurs och att jag måste gå den innan jag börjar :S så det blir körigt om jag ska hinna träna nästa tisdag. så jag åker förmodligen hem till trollhättan på måndag :)
Men först! HULTSFRED :D:D Såg nu att Paramore ska signera skivor i år :D JAG SKA DIT! dom är ju så jävla bra! Deras signering ligger i en liten lucka jag har bland alla spelningar så det blir peeerfekt :)
Kommer ihår hultsfrd 06 när jag, emma, sofia och zandra gick och kollade In flames signeringen. Vi gick förbi hela kön längst fram så vi kunde kika in och se In Flames. Så stog vi där på sidan och beundrade den lååånga kön.. så hör vi två vakter prata och säga att "vi flyttar kön till Backyard babies signeringen till andra sidan" Andra sidan tänkte vi, det är ju där vi står nu! två minuter senare kommer halva kön springande emot oss och ställer sig bakom oss :P jaha då hamnade man glatt först i kön, det var ju bara att gå in, köpa en skiva och få den signerad :P Dregen är ju såå het :D hahah inte riktigt planerat men det var kul :P
Har kollar smhi och tv4 vädret och dom säger lite olika.. det kommer regna men inte så mycket.. hoppas det inte blir som lördagkvall/natt förra året så det var vatten över fotknölarna :S vi åkte hem den natten för vi ville inte sova i tält när det var så :S 5 grader varmt en natt också och då skulle vi upp kl 4 och se på Timo :O tror aldrig jag har frusit så mycket i hela mitt liv :S jag och chowie sov i princip på varandra för att hålla värmen. fyyy. men det blir nog varmare i år :) jag och emma ska dela tält :D

det där med delligeringen förstör så mycket.. hade planerat att gå till sjukgymnasetn en sista gång innan jag åker hemhem på måndag och träna med RP på tisdag men nu missar jag troligen båda.. får träna hemma ist. (varför säger jag träna med RP? jag spelar ju där nu.. ska i fortsättningen skriva att jag bara ska träna :) )

så ska sofia tatuera sig imorn.. jag vill också! har funderat jättelänge på en till men det kommer nog ta ett tag till också :(

Paramore på MTV nu :D

"that never happens
i guess i'm dreaming again
let's be more than this"

lördag

har vart på campus hela dagen och spelat in film.. men jag har hunnit labba också :) min scen blev jättebra :D men när jag skulle vara med igen i en senare scen tog kamerabatterierna slut! ARG! åh, hade suttit på campus och väntat sen ett och kl halv fyra så fick jag spela in det sista.. jobbigt men det blev kalas :D
Jättebra jobbat filmgruppen! :D

Jag var tvungen att sova en stund när jag kom hem. Tror att allt AI plugg tog kål på en och nu när man är ledig så märker man verkligen av att kroppen ligger efter i energi.. fick kämpa för att vara vaken till elva igår. ni sulle märka hur trött jag är om jag inte ändrar på allt jag skriver och stavar fel på nu.. herregud

nu ska jag till ryd och umgås med folk :) men framförallt, käka pizza! :D har inte ätit så mycket mer än frukost idag.. blev bara lite kyckling och potatissallad från igår..

peace out! :P hehe

torsdag

tenta om en timme :S

klippte mig förut. jag vet inte vad jag ska säga.. kommer bli jättebra om jag kommer på ett bra sätt att styla det på..


Hultfred 08

så här ser mitt schema ut för hultsfred :)

torsdag:
15.45 Anti-Flag på Pampas
16.30 Rooney på Teater
19.45 Simple Plan på Pampas
21.30 Paramore på Atlantis
23.30 Jimmy Eat World på Atlantis
01.45 Neverstore på Pampas

fredag:
19.45 Timo Räisänen på Pampas
21.00 The Hives på Hawaii
00.00 HIM på Hawaii

lördag:
00.15 Håkan Hellström på Hawaii


jag kommer dö redan på torsdagen :)

onsdag

nu har jag pluggat klart. i två veckor har jga och anna suttit i hur många timmar som helst och pluggat AI. imorn är det AI tenta. Klarar jag den inte kommer jag bli så besviken för jag har verkligen pluggat hur mycket som helst. kuggar jag kan jga inte bli arg på mig själv för jag har gjort allt jag kunnat. men det kommer kännas så surt att plugga AI under sommarlovet.

nu ska jag slappa och låta all Ai sjunka in och så kommer jag gå och köra järnet imorn! tenta 14.00. håll tummarna för mig då.
men först ska jag klippa mig och träna :D

söndag

bevittnar just nu en av dom sämsta handbollsmatcher jag sett.. sverige spelar os kval mot island.. dom spelade jättebra mot polen i fredags! polen kom 2a i vm förra året och dom spelade lika.. jag vet inte vad dom gör just nu för det liknar inte handboll iaf..
kim andersson har skjutit en gång på hela matchen och träffade stolpen. en spelare som han ska göra minst 3-4 mål per match! så besviken å se.. den ende som håller måtter är arrenius, han har gjort 5 eller fler mål (tappat räkningen) och tar returer och är bra i försvaret. Järnemyr i försvaret r också hur bra som helst! svensson i målet klarar sig utmärkt också men jag blir så ledsen på att ingen tar ansvar frammåt. kim blir nästan bortpunktad hela matchen och ingen tar tag i det :( doder försöker men han är så liten så han kan ju inte skjuta över bjässarna i mitt-blocket.

har pluggat många timmar idag iaf :) ute i solen! så gött. har fått färg. men jag tror jag har druckit för lite vatten för jag hade sån jävla huvudvärk när jag låg i solen så tillslut fick vi sätta oss i skoggan.
käkade sill och potatis igår och idag med :D finns det något godare?? tror inte det, mums!
var på restaurang igår med.. käkade en köttallrik med oxfilé, lamm och ren-peppar-stek :D sen till efterrätt blev det crème brulé med hallon :D blev så mätt så det nästan var jobbigt att cykla till hg :P där det var bartämmning och MASSA folk! stog i kö typ 45 minuter för att komma in. det kom fram en kille i kön och frågade vad mongoliets huvudstad heter, ulan bathor (stavas?) sa jag och fick en fri entré biljett :D tack

RSS 2.0