trött

jag är trött.. och det är inte lite heller.. jag är lite orolig för dagen, så trött är jag. ska sitta med projektgruppen till kl 18 och sen träna mellan 18-19! jag funderar allvarligt på att hoppa träningen :S jag vaknade halv åtta imorse men kunde verkligen inte somna om! så jag låg i sängen till kvart i nio.
Jag ska såklart inte skippa träningen! har inte tränat sen söndag! Ska på ett aerobic-pass, har aldirg vart på aerobic förut så det ska bli spännande. Sofia har sagt att det är som step fast utan step-bräda :)

hatar att vara så här. det känns inte som jag är trött pga sömnbrist utan det känns som jag är trött för att jag inte har tillräckligt med energi! kanske måste göra nåt åt vad jag äter.. mer näring kanske. Jag gör ju som björn nu, inga kolhydrater, kan ju vara därför! jag kanske inte kompenserar kolhydratsbristen tillräckligt? Får kolla över det..

ska väll börja nu.

NY FRISYR!

när jag kom till skolan och satte mig med min projektgrupp var det ingen som sa nåt.

jag: "jag har nog satt rekort i att cykla från stan! är helt slut!"
dom: "vad har du gjort på stan? Ännu ett studiebesök?"
jag tänker: "OMG här har jag klippt av mig 20 cm hår och det SYNS INTE??"
jag säger: "Eh, nej"
björn efter en halvminut: "Har du klippt dig?"
jag: "jaa"
victor: "ja det har du ja!"
björn: Nickar

INGEN REAKTION! :P hahah! jag blev nöjd men det kanske är skitfult??





Sa att jag ville ha page som man kan ruffsa till men kortare över örat på vänster sida :D



blev kort!






:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Skickade mms till pappa och han tyckte om det :) väntar på svar från mamma


god morgon!

svar till therese: japp jag trivs som blond! :D känns bra :P men jag funderar ju på att gå en master på chalmers, så hockey i gbg nästa säsong kanske! men nu ska jag inte säga för mycket, jag har inte betsämt mig än, och jag är inte 100 på att jag kommer komma in  om jag söker :P

sitter och käkar frukost nu :) färska blåbär med yoghurt och skinka med keso! gott gott! föreläsning kl 8, labba kl 10, lunch kl 12 och klippa mig 13.45!
det känns som den här dagen kan bli väldigt bra! en känsla bara. Men då ska jag banne mig köpa en kaffe i pausen på föreläsningen! :P hehe

gjorde go mat igår igen :D stekte kyckling och slängde in blomkål+grädde i ugnen, sen efter ett tag strör man ost över blomkålen och sen in i ugnen igen! väldigt gott! och framförallt: LÄTT! tror det var klart på en halvtimme eller nåt :) PERFEKT

kandidatuppsats

jag har börjat fundera lite på kandidatuppsats. Vad skulle man kunna göra? lite små-panik sådär!

måndag!

svar till therese: Jag gick med för att anna ville gå och hon håller på fbk :P nästa gång blir det modo! men jag kommer säkert se hv nån dag också, du behöver inte vara orolig ;) kollar du nån hockey i gbg då?

gick upp strax efter sju, inte så roligt men jag behövde läsa lite artiklar. Så nu är jag klar och sitter och slappar lite innan lunchmöte i skolan.
gjorde asgod mat igår! här är recept:

Ugnen på 200 grader!
3 laxfiléer (mer eller mindre beroende på hur många man är. björn käkade här och jag gjorde matlåda)
1 dl crème fraiche
150 g getost
Spenat

Skär jack i laxfiléerna. In i ugnen ca 5 min
Blanda getost och crème fraiche
Ta ut laxen och lägg på ostblandningen på laxen.
In i ugnen ca 10 min :)
Värm spenat

MUMS! gick väldigt fort och känns ganska lyxigt :) går säkert bra med potatis till om man vill ha det

beställde tid för klippnin igår också! ska klippa mig redan imorn :) kul när man får tid snabbt! har inte riktigt bestämt hur än, men jag har en del idéer! det kommer bli lite förändringar :D

söndag

kan bli en riktigt bra dag :)
gick och la mig ganska tidigt igår.. jag sover konstigt nu för tiden, vaknar ofta mitt i natten och kan knappt somna om :/ var ett tag sen jag sov natten igenom nu..
käkade yoghurt med färska blåbär imorse :D mums! har hittat ett recept på en GI-paj som jag tänkte göra, hoppas den är god! frågade björn igår om han ville hjälpa mig labba mot att jag bjöd på lunch och det var en bra deal :D sweet! så det bär av till skolan runt halv två - två, sen ska jag träna kl 17.15! Powerstep! känner mig fortfarande lite lost i vissa steg, är så fruktansvärt okoordinerad! men jag lär mig allt lite nytt för varje gång!

nu ska jag plugga! artiklar ska vara läste till imorn! hoppas dom inte är så långa

scullcandy

när jag var i mjölby för typ 2 veckor sen hade barro sönder mina hörlurar! iom att jag har en piercing i den lilla flärpen in till hörselgången kan jag inte ha sånna man sätter in i örat utan måste ha sånna som sitter utanpå örat! så jag beställde hem ett par scullcandy från cdon.com :D skitsnygga! är dom lika bra som snygga är dom världsbäst!


helg!

igår hade jag tänkt ta det lugnt, bara vara hemma :) men sofia ringde när jag var i skolan och frågade om jag ville gå ut! efter att snabbt tänkt efter (sofia stog på systemet) sa jag ja.. Jag gick på stap-styrka och sen cyklade hem. Det var verkligen ingen annan som skulle ut! försökte få tag på nåt att göra men det verkade skita sig! men jag fick tag på helena som sa att vi kunde komm till kristina :)
så sofia kom hit och vi gjorde oss iordning och tog bussen till gotfridsberg :) väl där sa sofia efter ett tag att hon var trött! GAH! haha, nu när hon fått mig på partyhumör så vill hon inte själv längre :P så vi tog bussen hem kl 23 och somnade båda två direkt när vi la oss :P så gött att det inte blev nåt! hade inte orkat det..

gick upp halv tio imorse och käkade frukost och sen drog vi ner på stan :) jag köpte smink, ett par nya converse (äntligen ett par egna!), en väska och två tröjor :) riktigt nöjd! tror jag i princip är klar med höstshoppingen! så nu kan hösten komma!
skyndade mig hem och handlade! storhandling :D fixade lite käk och gick över till anna! Hon jag och tove tog bussen till cloetta center för att se lhc - fbk :D:D lch vann! WIO! det var en sådär match, ingen höjdare men ingen flopp..
idag är det minsann folk som ska festa! :P men inte jag.. köpte lite nötter och ölkorv på vägen hem..
gjorde en otroligt god omelett till kvällsmat också :D

imorn ska jag nog till skolan en sväng och labba.. ska se om björn kan åka med och hjälpa mig :) sen blir det träning!

have a nice evening!

jul!

jag har just i detta nu sett första julreklamen! visserligen för en konsert men det var en JULkonsert! Vad är det? 3 månader kvar? liiiite i tidigaste laget kanske?

green day

en lite roligare nyhet! green day kommer att spela i hela 3 timmar!! ÄR MAN INTE VÄRLDENS LYCKLIGASTE SOM SKA FÅ UPPLEVA DETTA?? Jo jag tror det :D dom ska tidigarelägga hela spektaklet en halvtimme så det inte ska bli så sent!
19.00 förband
20.00 - 23.00 GREEN DAY!
Sjöslaget kan slänga sig i väggen!!! Jag gör allt för dessa tre killar :D

(iof har dom kanske kanske tatt in en "ny" medlem, Jason :) han är med i nya videon. Men han har vart med dom ett bra jävla tag men bara i bakgrunden, men nu kanske han får en större plats i rampljuset)

man kanske ska sätta på bullet in a bible? :D

saknar handbollen..

har kollat runt lite på olika hemsidor och läst om olika resultat, det kommer hela tiden upp bilder på facebook från matcher, folk pratar om det och det känns som en käftsmäll! jag vill också spela!!!!! kan inte dom som håller på med lugnare sporter ha skadeproblem så kan vi som vill hålla på med intensivare sporter få hålla oss skadefria? på så sätt kan ju alla får göra det dom vill! jag funderar lite på att se RPs nästa match men jag vet inte om det kommer funka, jag kommer bara bli ledsen. Men YAY jag har bokat in ett step-pass på fredag! för just nu känns det ju jättekul att kliva upp och ner på en jävla plastlåda!

new week

har vart i mjölby hela helgen :) i fredags tog vi varsin cider och kollade på tv och bara slappade! gött som tusan! I lördags morse spelade vi kort ett par timmar, jag var ute med barro, fixade lite med valberedningsgrejer och tog det ganska lugt :)
blev mat på kvällen :D zandra och matilda kom och åt med oss, sen kom rasmus lite senare. Vi spelade ölspel och gick sedan till parken! Det var skitkul! lyckad kväll :)

igår kollade vi lite på tv inna jag åkte hem. Skulle grilla med göte och några till men det blev aldri nåt med det :( sofia bjöd nämligen på bio så jag hann inte vara med och grilla! Tog bussen till stan ist och träffade sofia och gustav. Vi hade ganska bråttom för vi skulle käka, köpa godis och hinna hämta ut biljetterna på en halvtimme! två hamburgare i handen från BK, halspringande till hemmakväll för att köpa godis :P men vi hann! Vi såg Flickan som lekte med elden! väldigt bra film! bättre än den första :D

Nu har jag vart ute och gått en timme och käkat frukost. Sitter med en kopp kaffe och ska förbereda inför ett studiebesök på onsdag. Får se om jag hinner läsa nåt i boken också för kl 15 bör det av mot göteborg! Eller vi mellanlandar i alingsås först, åker in till gbg imorn :) ska bli skitkul!

datatrubbel

jag funderar på att bättra på min uppdatering lite! :D det kommer säkert bara hålla tills imorn men det är väll bättre än inget? :P

kl 21 är det criminal minds! MEN det är också Austin Powers - Goldmember! SVÅRT! Jag är ju lite svag för Powers men jag har ju sett den förut :/ sen kommer jag inte orka se på hela..

jag har vaknat strax innan nio nu ett par dagar, jag är inställd på det helt enkelt! det roliga är att jag ska upp nio imorn men har ställt klockan :P

min dator har mystiskt stängt av sig av sig själv två kvällar i rad nu! så jag har precis lagt över allt nödvändigt till min externa hårrdisk ifall det skulle visa sig att datorn håller på att ge upp! men jag tror det kanske kan vara att den har blivit för varm :S pappa skulle höra av sig till sven (dataexperten :P) imorn och surfa runt lite och kolla om en sån inställning är möjlig på min dator.. jag hoppas ju den håller ett tag till! den är två år och jag har använt den väl så den börjar väll bli sliten.. en bärbar är väl inte lika tålig skulle jag tro :/
För säkerhets skull ska jag söka igenom datorn efter virus och annat skräp.

nu har criminal minds börjat! en tjej som får motorstopp och börjar gå för att komma till närmsta civila anläggning. En bil kommer mystiskt fram till hennes bil. Hon vinkar febrilt men föraren går inte ur sin bil! Han börjar köra mot henne och vad gör hon??! försöker springa ifrån bilen MITT på vägen! GAHGAHAGHA! DUMMA KVINNA! varför är det ALLTID så på film? kan dom inte springa in i skogen, ner i diket osv?? hade inte det vart en bättre idé? jaja nu ska vi se om dom hittar mördaren/föraren :)

hemma!

föreläsningen idag var inte kul! den var långtråkig. Men den var säkert användbar :P
bodypumpen var inte kul, men den är säkert användbar den med! därför tänker jag gå på den igen! jag blev knappt svettig, men det var jobbigt! lite mjölksyra i musklerna fick man allt :D det var ju inget konditionspass utan ett styrkepass så därför ska jag dit igen :D bra med variation! imorn jag jag bokat ett step-styrka-pass! 75 min långt är det och jag hoppas det är lika kul som det i tisdags :D

nu ska jag slappa och kolla på tv! imorn har vi föreläsning kl 10, sen ska jag labba innan träningen! funderar på att åka till sofia redan imornkväll men jag vet inte riktigt än.. får se

torsdag

idag vaknade jag kvart över nio men tänkte sova en stund till.. så det gjorde jag.. men när jag vaknade såg jag att klockav var tio I nio! :P haha måste sett fel första gången.. men jag gick upp då iaf :) käkade lite frukost..
har suttit och skummat igenom två artiklar nu och kommit på tre frågor om var och en av dom :D bra då är denna veckas uppgift klar :) jag ska bara läsa ett kapitel till i boken, men det tänkte jag göra efter lunch.

jag ska på lektion i skolan sen. Det är kursen fördjupning i människa-maskin interaktion! vi ska börja planera vår projektplan, men jag vet inte riktigt hur vi ska göra då vi inte har pratat igenom exakt vad det är vi ska göra åt det företag i göteborg vi ska göra projektet åt. Vi vet inte riktigt vad dom vill att vi ska göra.. vi ska åka dit nästa vecka iaf :D skitkul!

efter lektionen ska jag träna :) ska boka in mig på bodypump tror jag minsann! ska prova iaf.. var på gymmet igår och det är svårt att motivera sig att stå i crosstrainern i en halvtimme! så jag måste göra nåt annat för att röra på mig :P jag ska nog prova på aerobic också, det känns inte som det är nåt för mig men jag kommer aldrig kunna spela handboll igen så det är väll bara att inse att gympa måste bli nåt för mig.. även om det känns lite mesigt :P men som sagt, step var skitkul! det andra kanske också är det :)

käkade lunch med pappa och sofia igår med :D blev chili på tornby! skitgott, som vanligt. Sen skulle dom vidare mot sjukhuset så då åkte jag hem och förberedde inför vårat valberedningsmöte :) det gick bra och vi har nu en plan!

blir mjölby på lördag!

tjuvlyssnat.se

Gröna linjen mot Hässelby

Tunnelbanetåget har precis kommit in till perrongen och folk har klivit på.
Tågföraren (i högtalarna): Du, kille i jeans och svart keps som precis klev på och kastade en snus på vindrutan när tåget kom in… jag hoppas du bryter ett ben.




HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA!


onsdag

stepträningen var skitkul igår :D jag är VÄLDIGT okoordinerad, men det var kul iaf :D så det ska jag gå på fler gånger. Idag blir det en sväng på gymmet. Men först ska jag ha möte med valberedningen :)

igår hade vi visionskväll med projektgruppen. Satt faktiskt utomhus till kl elva :D mysigt. Drack vin, käkade chips och pratade! ser fram emot projektet. Ska ju till gbg nästa vecka för ett möte med företaget vi ska projekta åt :D spännande. Ska sova hos annas pappa i alingsås. Ut och käka kvällen innan mötet, ska bli kul!

träna

idag ska jag göra mitt första pass på jag vet inte hur länge! jag gick på box nån gång i ettan, sen har jag iof gått på spinning en del men det var också över ett år sen sist. Men nu har jag bokat in steb basic kl 17.15 (håller på en timme) sen kl 18.15 ska jag på coreball (håller på en halvtimme) :D pratade med sofia och det var det hon brukade köra så det blir nog bra :) 
igår var jag ute och sprang och körde mac-övningar :D känns bra att börja komma igång med träning igen, spec efter helgen som bestod av en del onyttigheter, he he he

kanske ska till mjölby på lördag och käka kräftor :D ska också bli kul!

nu ska jag plugga lite till och sen ska jag ner i tvättstugan.. blir ju en del träningskläder som måste tvättas 

låttips

jimmy eat world - sweetness

vi kör två låttips i samma inlägg :D

the all-american rejects - gives you hell

mätt

jag och anna har pluggat klart för idag, det gick bra :) vi har lagat tacos och käkat :D mycket gott! bussen mot stan går 17.00! jag har höga förväntningar på bion! alla säger att den är skitbra! så det hoppas jag :P
sen sa anna att hon inte sett twilight än! så den ska vi förhoppningsvis se efter bion :)

imorn ska vi vara på Örat på sjukhuset kl 8.00, studiebesök

söndag

sofia: hahahaha jo så var det nog :P fan! jag som trodde folk var nyfikna :P

i fredags blev det lite fest :) var på för-förfest hos matilda! trevligt. sen blev det förfest hos Lisa! Trevligt :) jag hade tänkt åka med Zandra till stan men det blev flamman :) men det var väldigt roligt!
igår åkte jag och anna till berga för att kolla draget :D det är en tävlig, dragkamp över ån :P gäggigt, äckligt, men kul att titta på :P slutade med att I-arna vann :) Grattis till er. Sen åkte vi in till stan och käkade grekisk mat :D mycket gott! åkte sedan hem och ringde sofia som skulle komma hit :) gick och köpte godis som jag självklart åt upp! åt liiite för mycket :P jag och fia kollade på tv hela kvällen med ett avbrott, ett besök på hemköp! haha jag köpte lite chips och sofia godis! ja nån dag ska man väll få möla? :P

nu har jag förhört sofia lite inför hennes tenta :) ska förhöra lite till innan hon åker 12.05! Sen ska jag och anna plugga lite och senare ska vi käka tacos och sen blir det bio kl 18.15! :D inglorious basterds :D ska bli skitkul!

låttips

evigheter sen sist!

billy talent - the dead cant testify

haha

har folk varit nyfikna på när jag jobbat med designen? såg nu att jag hade 74 sidvisningar på typ 9 pers :P
kul

så!

nu tror jag den är klar :)
kommer säkert fila mer på den. Men jag är rätt nöjd.
Zandra satt med sin design igår när vi kollade fotboll och den blev jättefin! så jag tänkte att jag också vill ha en ny :)
mycket pill för ingenting känns det som :P egentligen ville jag ha bort dom grå rutorna men jag vet inte om dom hänger med den design jag har från början.. jaja, det får duga

snart är det final i project runway :D

gör ny design :)



mjölby

åkte till mjölby igårkväll och spelade lite kort med mamma och sofia :) kollade även på roast på berns! skitkul :D
men jag åkte dit för att plugga idag :) sofia åkte till skolan halv nio så jag pluggade lite innan hon kom hem, sen lagade jag lite mat och sen käkade vi medan mamma hämtade gustav på skavsta :) så jag har allt fått lite gjort idag! men inte allt. ska fortsätta imorn

åkte med pappa en snabbis till stadium också och köpte nya träningskläder för närmare 900! mycket pengar men absolut värt det! har fått låna sofias aeorobic-skor också, jag funderar på att köpa sånna men jag ska se om det är nåt att ha först :P hon kan ändå inte träna på ca 4 veckor :( hoppas hon får provsvaren snart med! håller tummarna!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och njuta av hells kitchen :D imorn blir det plugg sen luch och föreläsning sen träna :D

bestämde med anna nu med (var där och kollade idol, drack te och åt bulle) att vi ska ägna hela söndagen åt handikapp kursen och sen på kvällen ska vi käka tacos och sen gå på bio :D inglorious basterds (eller hur det nu stavas) en söndag att se fram emot alltså :D SWEEET! ibland är livet allt bra

natti

(fuck, mina glasögon måste rengöras)

äntligen fredag

den här veckan har gått bra :) kurserna är roliga och intressanta :)
var med anna hos piercaren igår, otroligt snälla människor som jobbar där! satt och pratade med en as-tuff tjej när anna piercade sig :D hon hade töjningar i öronen, tatueringar överallt, blå hängslebyxor med en röd blus och en röd sjal i håret. Lite 50-tal (tror jag) skitsnygg!

sen ringde sofia och frågade om jag skulle med på bio och det skulle jag :) så vi såg på nya Beck igår, den var bra!
idag har vi haft föreläsning sen 8. Intressanta föreläsningar. Fick igång bra diskussioner under sista delen av sista föreläsningen :D kul! pratade mycket om micro- och macrokognition, skillnaden mellan dessa och varför det är bra att studera dessa tillsammans och inte var för sig!
ikväll har anna inflyttningsfest, det ser jag fram emot :) ska bli kul! anna är jättetaggad, men dock lite rädd för att nåt ska gå sönder. jag ska göra mitt bästa för att hålla koll på hennes saker :)

nu kommer snart mamma och sofia hit så ska vi åka ner på stan en sväng :) jag ska till systemet. Hade tänkt träna sen men jag vet inte om jag hinner! var ute och sprang igår :D trodde verkligen inte jag skulle orka men jag gav mig fan på att inte stanna! sprang typ 4 km så det är inte långa sträckor men jag orkar inte mer :S ska komma igång med träningen på campushallen på söndag tänkte jag :)

träna!

imorn har jag bestämt mig för att börja träna! vill inte sitta inne och vara sjuk längre! så nästa månad ska jag köpa lite nya träningskläder :D

har sett på män som hatar kvinnor nu, skitbra!

true blood avsnitt två ikväll då :D

RSS 2.0