halloween

då var man hemhemma! igår var jag hos kim och kollade film :D köpte en STOR godispåse! men vi käkade inte ens hälften :P perfekt! då har jag imorn om jag är bakis :) vi såg "looking for eric" tror jag den hette.. en medel-film, varken bra eller dålig :)

har vart på överby med mamma nu och köpt ett par jeans! hittade även en klänning till nyår! och jag som bara hade tänkt köpa osis till håret :P vilket jag också gjorde! jaja det är alltid kul med kläder :D

ska snart käka och sen får vi se vad som händer ikväll!

:)

diska blev dammsuga och skura! vad händer? jag är ju sämt på att städa och nu spontanskurar jag! haha i like it :D kommer hem till en ren lägenhet på söndag!
nu måste jag ducha, packa och fixa käk 

hemhem!

ska ta bussen ner till stan runt 13.. dygnskortet jag köpte igår räcker till 13.15 :P perfekt! men bussen till jönköping går inte förns 13.55, så jag får vänta en stund.. men det gör inget!

det är alltid en så befriande känsla att komma ut från tentasalen! nu kan jag (nästan) ta det lugnt utan att oroa mig för nåt i helgen! iof ska jag försöka läsa in mig lite i designprocessen jag blev ansvarig för, som ska sätta igång på måndag! jaja ett annat problem :) kanske läser lite på bussen..
pratade med kim igår och det blir kanske bastu hos honom ikväll :D:D sweet! bastu och öl! får ringa mamma och höra om hon kan kila förbi systemet.. tror inte jag hinner innan det stänger..
tror tentan gick bra iaf :) klarar jag den inte så är det nog inte med så många poäng! så håll tummarna!

packa borde inte ta så lång tid.. jag har ravioli i kylen.. jag borde hinna sova en timme!

kallt!

har vart ute en sväng och det är svinkallt ute! har vart inne nån timme nu men har fortfarande inte fått upp värmen!

ruminations

x2!

"Nothing will ruin a song for me faster than hearing a crowd of drunk people sing it. Unless of course, I'm part of that crowd. Then it becomes 10x more awesome"


"Nothing is scarier than the class where the teacher calls on people to answer questions. To this day, I still am unsure of whether I should stare at the teacher or pretend to be taking notes in order to not be called on"

lalala

var på redovisning av handikappen imorse.. pinsamt sammanfattar det ganska bra! jag hade förberett att redovisa mitt arbete (man kunde få redovisa nån annans om man ville men jag valde att ta mitt) så redovisar lisa och jeanettes varandras och sen börjar emma: "jag har kollat på saras arbete"
jag tänker: WHAT?? jaha! eh.. le sara le! låtsas som inget har hänt!
kaos i huvudet! vad ska jag redovisa nu då? vill dom höra samma sak igen? knappast! PANIK! i pausen frågar jag charlotte hur det belv sådär, hon sa att jag får säga till att jag har förberett mitt egna eller att jag redovisar hennes! så jag satte mig och skrev ner stödord i 10 min och sen redovisade jag det! blev ju jättebra! eh NOT! lyckat avslut på en lyckad kurs :P hehe

anna sa att jag skulle gå in på bluefox.nu, vilket jag gjorde! dom som har riktiga palestinasjalar ju!! nu ska vi beställa lite därifrån imorn :P eheheee :D ska iaf ha en svart palestinasjal! min som jag hade föröut är borta :( saknar den! sen såg jag en väska också, och nitar och............. ja


rumination

So um, horror, bad, horrific, bad. Terror, bad, terrific, good? Did I miss something?

:D:D haha

projekt

ska åka till skolan nu och ha handledarmöte.. jag är så opepp på projekt just nu! jag var jättetaggad när vi skulle börja men det är inte kul när jag och resten av gruppen har så olika ambitionsnivåer! jag vill inte sitta lika mycket som dom! och då känns det som dom tycker att jag inte gör nåt :/
köpte vin till våran spel/vin kväll som vi ska ha ikväll (!) jag hade inte tänkt dricka mer än ett glas för sällskaps skull.. har ju tenta på fredag och jag ska orka plugga imorn! men en bib verkar inte räcka.. dom får gärna mitt glas att dela på om dom vill ha mer! ni kanske förstår hur min grupp påverkar mig just nu.. inte är det positivt iaf..

ska åka nu!


biks

ska plugga biks nästan hela dagen! har ett handledarmöte att gå på kl 14.15 och sen träning kl 18.15.. men resten blir biks-plugg!

det här med söndagar

sa ju förra söndagen att söndagar brukar bara deppiga.. ja det här är en sån söndag.. fick csn i fredags och jag ser hur det bara försvinner! hemhem nästa helg = 300 bara resan! boda borg om tre veckor = 500 MINST! mobilen = 200 och sen den jävla tv-licensen denna månaden också! just det, två nya kurser börjar om en vecka vilket betyder dyra böcker! det blir en månad med havregrynsgröt och nudlar.. suck, nu kommer jag inte kunna sova för jag kommer bara ligga och fundera på hur det här kommer gå :/ skita i boda borg? då blir nog inte sofia eller kusinerna så glada, skita i att åka hemhem? nej biljetterna är bokade och jag känner att jag verkligen vill hem! åka för min egen skull..

VARFÖR KAN DOM INTE FIXA KURSHEMSIDORNA??? hade ju vart bra att veta vad det är för böcker man kommer behöva!! GAH

GLAAAAAAAAAAAAD!

FREDAG!!! jag är glad idag :D:D bra start på dagen!! anna fyllet år = bra eftermiddag!! cirrkus möller hos anna = bra kväll!! killer queen + kvavall = bra lördag!!! vad gör en bra söndag? vi får väl se :)

någon form av humörsvägningar den här veckan? oja! men nu är jag på en topp :) det som inte gör denna dagen perfekt är att  jag måste till campus om en halvtimme.. har chans att ställa frågor inför tentan nästa vecka..

hope it gives you hell!

jag tror jag har tipsat om den här låten förut, men den är värd att tipsas om igen!
the all-american rejects - gives you hell

sitter och kollar texten nu och den är så klockren!!!

truth be told, i miss you
and truth be told, im lying!

when you see my face, hope it gives you hell
when you walk my way, hope it gives you hell

if you find a man thats worth a damn and treats you well
then hes a fool, youre just as well, hope it gives you hell

in you face! med en gnutta ironi :D tips, kolla in videon till den..





sa ju det!

blir ingen fenomenologi här inte! för flummigt.. jag kör på fallstudie istället!


inget internet

satt från kl 17 igår utan internet!! jaha! jag behövde egentligen inte internet, kunde plugga ändå, men det kändes inte så bra! :P tvingad till att faktiskt kolla på tvn, inte bara ha den på som sällskap. Tur att zandra kom över innan internet la ner! jag hade blivit galen själv! tvätta han jag göra också :) sweet!

Har vart i skolan sen 7.. har skrivit om vår persona Lars :) nu ska jag fortsätta på min handikapp *host*ade *host* projekt. Jag har valt en metod nu iaf! men det kommer säkert visa sig när jag läser på mer om den att det inte kommer funka!

köp en lott för fan!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5987945.ab

(jag hoppas det är rätt klipp)

:)

känns bättre nu!
jag vill ha pepparkakor!!! imorn ska jag hjälpa anna att baka :D hon fyller ju år på fredag!! :D:D

varning!

varning för deppigt inlägg!

jag tycker inte om att småsaker kan få mig att sjunka helt! jag hade tänkt plugga nu efter lunch men just nu vill jag bara gå och lägga mig.. motivationen borta! men jag ska över till zandra och plugga en stund sen..
tror inte det är en så bra idé att skriva vad jag tänker och känner just nu, men det är inga glada saker
en sak som jag däremot uppskattar var fotbollen igår! vi var 14 kogvetare som spelade fotboll en timme och det var en sån befriande känsla! jag var så otroligt glad när jag åkte därifrån! jag kunde bara släppa allt och tänka på nåt annat i en timme! det behövdes..
känns bra att skriva av sig lite (men långt ifrån allt) nu kanske jag kan komma igång och plugga en stund..

yay!

boda borg den 14e november :D sofia och jag tar med kusinerna! ser fram emot! :D
har vat där två gånger förut och det är skitkul! hoppas inte jag har växt upp :P hehe

yay!

boda borg den 14e november :D sofia och jag tar med kusinerna! ser fram emot! :D
har vat där två gånger förut och det är skitkul! hoppas inte jag har växt upp :P hehe

dagens låt(ar)!

var ett tah sen jag lyssnade på aiden men gud så bra!

aiden - silent eyes





måste lägga in en till! (så svårt att bara välja en :P)

Jag lyssnade på Muse nya album för ett bra tag sen.. tyckte inte det var så bra :S men så lyssnade vi på det innan vi åkte på green day för en vecka sen och då lät det mycket bättre! så jag har lyssnat lite på det nu i veckan och det är helt okej!

muse - uprising


:/

jag vill bara här ifrån nu.. vill plugga biks! inte sitta här och känna att inget blir gjort.. ska bli klara med personas idag men det lär ju inte hända i den här takten.. effektiviet folk!

rumination

At what point does the number of plastic grocery bags under your kitchen sink become too excessive?

jag känner mig träffad..

eeh?

GAH hatar basshunter!!!!!!!! ska man behöva betala 99 jävla spänn för att slippa hans KASSA engelska?? har spotify störande reklam för att folk ska betala för premium? ja det funkar ju iaf! csn kommer på fredag och då måste jag allvarligt fundera över detta!

läser en helt fucked-up artikel nu.. fattar nada.. Simon (författaren) gör en matematiska uppställning i hur man fattar ett beslut? eh va? går det? nej självklart inte, det säger han ju själv! men det är ganska förvirrande

uppe med tuppen

det är svårt att komma upp när det fortfarande är mörkt ute :/ men jag tog mig upp ändå! :D
har precis käkat frukost och ska göra mig iordning för att åka till skolan.. jag ska träffa min projektgrupp kl 9 så jag tänkte att om jag är i skolan 7 så hinner jag ju med lite innan iaf :) läsa lite artiklar! tar dock med massa kaffe!
ikväll blir det fotboll på tornhagsskolan! 20 kogvetare har anmält intresse om att spela lite olika sporter en gång i veckan! första gången ikväll och det blir fotboll :D ska bli skitkul! tror vi kommer spela innebandy, basket och hanboll också :D:D:D

nu tandborstning!

låttips

dagens måste självklart bli green day - 21st century breakdown!
inte nog med att det är en väldigt bra låt, idag släpps nämnligen musikvideon! :D
kolla in den här http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=62991&artist=988&video=446393 (jag vet jag borde lära mig göra snygga länkar men orka?)
älskar slutet! så snyggt!

tentaplugg

har kommit igång ganska bra nu! tar en liten paus..
jag tror jag kommer bli klar med den teoretiska bakgrunden idag :D sen ska jag bara läsa in mig på en metod, funderar på grundad teori (kommer knappt ihåg, men det låter bra).. ska bara ner i förrådet och försöka hitta rätt bok bara.. får bli efter lunch!

träna sen med! hjärnan måste ju få vila den med :)

jag skriver ju om ansiktsblindhet. ganska otroligt hur folk med den skadan lever! läser om en kille nu som känner igen andra på hur kläderna på kroppen rör sig! kläder rör sig tydligen olika på olika människor :P det är kul att man fått välja vad man vill till detta mini-projekt! hade jag vart tvungen att läsa på om nått tråkigt hade jag tatt fler och längre pauser :P
http://www.choisser.com/faceblind/ här är boken jag läser iaf! den ser ganska tråkig ut men innehållet är desto bättre! det är kul att för en gångs skull inte läsa hur tråkigt det är med en funktionsnedsättning och om vilka problem som finns. Den här killen tar det ju med en gnutta humor :P

en sak som jag hatar hände precis. Fick ett sms, blir glad! vem kan det vara ifrån? jo VILA! GAHAH! jag borde stänga av den sms-funktionen för man blir lika besviken vaje gång.. jag skiter i era erbjudanden!! vill jag ha nåt från er affär så går jag dit! jag har samma sak från sofis-mode.. men allt jag får där är rabatter som gäller i stockholm! eller "nu ska vi ha medlemskväll på zara på stureplan" som om jag skulle åka upp till stockholm en tisdagkväll för att shoppa på zara? skulle inte tro det.. tror som sagt jag ska säga upp dom sms-funktionerna

nu mer plugg..
låttips kommer under dagen! och säkert en och annan rumination :D

måndag!

har käkat frukost och försöker nu förbereda mig för en dag med plugg! ska börja med min "vetenskapliga studie" i handikapp kursen sen ska jag läsa lite biks-artiklar :)

jag hoppas helgen har gett mig energi!

hörs senare..


______________________________________________________________

nu har jag gjort en ny playlist som jag döpt till plugg :P bättre än så blir det nog inte

perfekt söndag? perfekt helg!

har haft en så otroligt bra dag idag! söndagar som för mig annars är dåliga dagar! :)
vaknade som sagt sent imorse vilket var otroligt gött! gick och handlade med anna, så nu har jag så jag klarar mig till på fredag när csn kommer :)
kl 14 träffade jag ekan staffan erol och oscar för lite frisbee-golf! jag var ju sämst men det betyder ju att det bara kan bli bättre :P första gången för mig också.. vi höll på i nästan tre timmar tror jag! gött med frisk luft! hade med mig kameran men batterierna var slut! fail! men men.. kul var det :D
nu sitter jag och lyssnar på musik från sagan om ringen, otroligt avslappnande och mycket skönt! zandra kommer snart så ska vi beställa thai-mat och ha myskväll! ibland är livet allt bra :D
Kollar förövrigt runt på lookbook.nu som är en jätte inspirerande sida vad gäller kläder :D nu det senaste har jag fått kommentarer om att jag har fina kläder och det är jättekul! :D och mycket inspiration har jag fått från bland annat lookbook och olika modebloggar!

igår var också en mycket bra dag! (hela helgen har varit så otroligt bra! bli glad bara jag tänker på det! tack alla underbara!) jag och anna hade tänkt plugga men det blev mest prat, zandra kom hit och tjatade en stund med :P sen åkte jag ner på stan och shoppade lite! på kvällen gick jag över till anna i mjukiskläder och dipp med grönsaker i en påse! vi kollade tjenare kungen och annat slappt på tv :D kl halv tio kom vi på att vi skulle göra ett spontant besök på [hg]! sagt och gjort! vi bytte om och gick dit! drack en öl, skrattade åt folk och gick hem igen! skitkul! :D:D en öl och hemgång halv ett är alldeles lagom!

bästa helgen på länge!
får se om man kan toppa nästa helg! Queen + Anna fyller 23 + Tentakravall! Awesome!

ajaj

http://www.aftonbladet.se/wendela/article5975934.ab

kommer aldrig våga skaffa barn..

humm..

jag kan inte plugga på:
Göteborgs universitet
Stockholms universitet
Karlstad universitet
Växjo universitet
Högskolan väst
Örebro universitet


jag kan plugga på:
Linköpings universitet
Uppsala universitet
Lunds universitet (en kogvet.master!)
Umeå universitet
Chalmers
Malmö universitet

jag gjorde en ny kategori nu som jag döpt masterutbildning, tror jag kommer ha många funderinga kring det fram till jag har valt (om jag kommer kunna väljs :S) och då kan det vara bra att kunna läsa dom funderingarna igen :)

söndag

sitter med en kopp kaffe nu, har precis gått upp. ställde ingen klocka idag och det kändes otroligt gött! idag ska jag plugga lite tänkte jag MEN det är sol ute så jag funderar på att ta en promenad med kameran :) jag tror inte jag ska planera upp nåt idag, vill bara ta det lugnt! imorn blir det skola kl 8 igen!

känner mig inte alls stressad idag! så jäkla gött! brukar vakna upp med lite söndagsångest dom flesta söndagarna men inte idag :D
tror jag ska kolla upp lite olika masterutbildningar :)

dagens i-landsproblem?

varför släpar man sig upp kl sju en fredag för att bege sig ut på en cykelfärd till campus när det är svinkallt ute? Varför sitter man på ett campus som inte verkar ha någon form av element eller andra värmekällor så man får sitta med vantar och halsduk inne? och VARFÖR har inte LiU en bättre uppkoppling? Jag loggas ut hela tiden! nätverkat kopplas ur hela tiden! ska jag sitta själv i skolan måste jag ha musik för att kunna koncentrera mig så spotify är ett måste! (har glömt ladda min mp3) men när spotify inte kan köras pga kass anslutning är det svårt att hålla koncentrationen uppe! Så varför utsätta sig för detta?

(nu har jag loggat in en gång)

Jo, man gör sig allt detta besvär för att hemma finns det ju så mycket annat att göra! städa är till och med roligare ibland :P Jag blir så fustrerad när jag har ett intressant ämne men när allt runt omkring stör! och nu kom två högljudda tjejer, utbytesstudenter = pratar på engelska och satte sig bakom mig GAHAGHAG

nej men om man ska ta och fortsätta lite innan lunchrushen kommer
men nej jag är inte alls bitter! :P det är ju fredag idag!

fredag!

helvete glömde ta en ipren innan jag åkte! hur kommer den här dagen gå? :( ska börja tentaplugga nu iaf.. tenta om två veckor!

fick ett sms kl 4 inatt av nån människa som ville sälja sin TK-biljett till mig! ja snäll men vem skickar sms kl 4??? smset var på engelska så jag gissar att det var en utbytesstudent.. men jag har redan fått tag på en biljett :D ska hämta den kl sju ikväll! så nästa lördag blir det queen med mamma, stefan och sofia och efter det blir det kravall med anna :D ser fram emot!
en annan sak jag ser fram emot är att få sova imorgon! till nio iaf, sen ska jag plugga mer..

Zzzz..

jag hade lätt kunnat somna nu! kommer inte bli sent idag hoppas jag! ska nog till skolan kl 8 imorn.. tentaplugg!
ska nog träffa zandra en sväng sen :) var ett tag sen sist!
jag är så otroligt sugen på nåt!! får bli hemköp sen..

haha

när jag inte har så mycket att göra brukar jag läsa andra bloggar.. en av dom är sofia! det var ett tag sen hon uppdaterade nu så jag påpekade det ;P vill ju ha nåt att läsa!
så jag fick ett sms för en stund sedan "jag har uppdaerat min blogg nu :)" så jag gick in och tittade och såg att hon tillägnat ett heöt inlägg till mig! :D haha

gå in och kolla: pajalaaa.blogg.se

KALLT!

börjar få lite gymnasie-feeling nu! sitter med jacka här i grupprummet, svinkallt! värmer händerna med kaffemuggen, snart kommer halsduken också.. gymnasie-feeling därför att dom inte hade illräckligt med värme på under vinterna.. alla hade jacka på sig! hamnade man vid ett element som förvånandsvärt nog var på under en lektion hade man tur.. kanske en aning överdrivet men jag vill få fram att det var kallt :P och jag är en frusen människa av mig. jag har 23 grader hemma men sitter undet filt med datorn i knät för att hålla mig varm! hade pappa haft 23 grader hemma hade han gått i bar överkropp :P hehe

en till!

sandra: ruminations.com :D

"If someone writes me a note and scratches out a word or sentence, I immediately focus more on what they did not want me to read than what was actually intended for me to see"


GAH!

jag hade kunnat sova nu.. folk är sena, folk väntar på att java ska öppna, det är ingen idé att gå härifrån innan vi fått kaffe bla bla bla! kan vi inte ses nio då ist?? så får alla sitt kaffe direkt så kan vi sätta igång sen! oeffektivitet på morgonen är väldigt irriterande! är inte direkt en morgonmänniska, så ska jag till skolan tidigt vill jag inte sitta en timme och vänta :(

var det verklikgen bättre förr?

har kollat igenom alla mina bilder på bilddagboken! har valt ut några inte alltför föredrande biler :P


det här var verkligen bättre förr! drinkar i den här storleken ser man aldrig! inte nog med det, vi fick dom gratis ;) Saknar HEAT


första my chem-konserten :D tyckte det var skitkul att vara sminkad så där! skulle absolut göra om det :D


på max för snart 4 år sen


jag och emma hade kul åt vykorten som fanns på gallerix! :D



ännu en kväll på HEAT


hultsfred '07! tagen i rockfoto-tältet


Jag och sofia på Fall out Boy i stockholm


sista året på gymnasiet


grill på knorren


studenten..


ny frisyr på pier pressure!


gyckel!


haha! obeskrivligt! "idolbild" "skolfoto" med laget!
jag gjorde iaf ett tappert försök att komma tillbaka.. men det sket sig ju.
men jag är inte bitter! jag har ju iaf en idolbild! ;)


ruminations

Ekan tipsade mig om en kul hemsida för ett tag sen, jag kollar den varje dag. It makes my day! :D

ett exempel:
"Does anyone actually sing in the shower? I’ve tried it. I was alone, yet still mortified by the result. But in the car with the stereo cranked up so I can’t hear myself? I'm hitting every note, and sometimes better than the artist. I just know it."


hum?



just nu känns det som det kan bli en del uppdatering..
varför blir det alltid så att man efter en konsert inte kan lyssna på nåt annat?


ännu en tisdag

har suttit i skolan i två timmar nu! ja två timmar! var här kl 07.15 :D hurtigt! jag och anna har börjat på analysen av studiebesöket på tekniska verken.. det finns MASSOR att skriva om! men vi har valt att rikta in oss på automation :)

men det var inte det jag skulle skriva egentligen. Fick precis upp ett meddelande att brandväggen blockat ett intrångsförsök! :O SCARY! vem eller vad vill in i min dator? virus? :S usch!

blir lång dag idag!

:(

nu har jag haft huvudvärk sen igår och det går inte över! jag har iof inte tatt nån ipren än, ska prova det nu.. men igår trodde jag det var bakis-huvudvärk men så här länge brukar det inte sitta i :(

nub lir det iaf svenska hollywoodfruar, sen duschoch sen sova! ska nog vara i skolan kl 7 imorn.. vi har en del att göra :/ tentaplugg och annat.. det kommer bli lååånga dagar ett par veckor nu!

natti


:(

nu har jag haft huvudvärk sen igår och det går inte över! jag har iof inte tatt nån ipren än, ska prova det nu.. men igår trodde jag det var bakis-huvudvärk men så här länge brukar det inte sitta i :(

nub lir det iaf svenska hollywoodfruar, sen duschoch sen sova! ska nog vara i skolan kl 7 imorn.. vi har en del att göra :/ tentaplugg och annat.. det kommer bli lååånga dagar ett par veckor nu!

natti


aftonbladet

jag var lite spänd inför aftonbladets recension.. sist fick dom bara tre plus och rubriken löd "vad her de för ursäkt?"
nu är det mycket bättre :D

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article5942523.ab

dagen efter..

det känns overkligt.. det känns som inget bra kommer hända igen, det känns som allt är över.. jag vet inte varför, men det känns så sorgligt.

igår såg jag världens bästa band, idag är dom i norge och jag sitter här som vilken annan dag som helst!

igår när green day kom på scen fick jag ett sånt otroligt lyckorus så jag var nära på att börja gråta. det var 4 år sen jag såg dom sist och att få se dom igen är obeskrivligt!
Dom kom in till "song of the century" och körde sen "21st century breakdown"! Redan under första låten visste jag att det skulle bli nåt extra! och vilken konsert det blev! dom vet hur man ska göra, dom blandar bra musik med bra show! jag skulle vilja se ett annat band som tar upp 6-7 fans från publiken under olika låtar varav 3 får sjunga varsin vers i en låt! eller låter en lycklig kille spruta ner publiken med vattenpistol medan Billie Joe tar fram vattenslangen och någon form av apparat som sprutar toalettpapper! Det finns bara ett band som gör så och det är så fruktansvärt bra :D Flera gånger kommer man på sig själv med att bara stå och le, man måste vart där för att kunna förstå.

Bäst: 21 guns och Last night on earth. Två ballader där Billie Joe står själv på den förlängda scenen ut i publikhavet, scenen är svart och en strålkastare riktas mot honom.
Boulevard of broken dreams sjunger publiken utan att han sjunger med. han går ner på knä, rörd. det var mäktigt!

Sämst: (finns egentligen inget dåligt med det här bandet) Mycket är samma från frörra turnén. Många gånger visste jag vad som skulle komma.. lite tråkigt..
Dom hade smällt upp två pianos på scen, men dom körde inte Viva la Gloria! Jag trodde det var en självklar låt så det var en liten besvikelse..

Bilder:





YAY!

skriver samma sak över allt! MEN DET SKITER JAG I! Nu ska jag äntligen få så dom live igen :D Tror vi åker runt tre från linkan och då borde vi vara i stockholm runt halv sex, så vi har ganska lagom med tid att hitta parkering :)
Jag är sååå taggad!!! hela jag fylls av en glad känsla så fort jag tänker på det! unerbart! den här dagen kommer bli underbar!

lördag!

imorn smäller det!!!!!!!!!

gick upp nio idag. käkade lite frukost och började städa :) har dammat nästan allt, torkat av hela köket, skurat toaletten, dammsugit, bäddat (!), ställt undan skor och tatt ner saker i förrådet :D är riktigt nöjd över mig själv hehe!
om drygt en timme ska jag ta bussen ner till stan för att träffa sofia, vi ska kolla runt i lite affärer i väntan på att emma och resten ska komma :D ska bli kul att träffa henne igen! och jag tror inte hon vet att jag har klippt mig så det ska bli kul. Får se om jag hänger med ut ikväll, är inte jättepepp, men hur ofta kommer emma hit? så jag kommer säkert ändra mig :)

jag är sugen på att ta kameran och gå ut och fota hösten, men idag är det inte så fint ljus ute så det får nog vänta :S

såg pans laburint igår :D mycket bra film!

så typiskt mig..

jag hade tänkt avboka step-passet i eftermiddag och gå ut och springa ist! kom på NU att jag måste avboka vilket är 4 minuter för sent!! måste avboka 2 timmar innan! DAMN! 4 jävla minuter! jaja då får det bli step idag ändå :)

tvättkväll

ska snart börja tvätta.. suck.. men men, man måste ju göra det ibland också :)

svar till emelie: jag har inte kollat GU än.. ska undersöka lite olika alternativ :) ikväll kanske om jag inte hat nåt att göra :D

har intervjuat folk i mängder idag känns det som! både bra och dåliga! haha min och björns sista intervju tar priset för dåligt! haha jag vet inte om jag kan skriva här vad som sas men gubben verkade vara någon form av surgubbe :P kommunalpolitiker och frilans-kournalist..

fick känslan förut av att jag skulle kunna skriva hur mycket som helt nu! men allt försvann.. det kanske kommer tillbaka.

nej om man kanske ska ta och kolla ett the hills-avsnitt :D


låttips

hello saferide - loneliness is better when you're not alone

låttips

hello saferide - loneliness is better when you're not alone

göteborg

göte visade precis en lägenhet i linné i gbg.. jag drömmer ju om att en dag bo där! funderar ju som sagt på två år i malmö (tror inte chalmers är nåt för mig, tyvärr :( ) så det kommer ta MINST 3 år innan jag kan flytta till gbg, men det kommer ta ännu längre tid om jag inte får jobb i gbg till en början :/
suck.. men en dag, om det så ska ta 10 år så ska jag ha min lägenhet i göteborg! :D mitt mål! min dröm :D

plugga?

jag gör allt för att undvika att börja plugga :P men jag måste ju.. kanske ska käka nåt? :P hehe

trött

kom precis till skolan.. ska renskriva lite grejer i väntan på att bibblan öppnar! ska se om jag kan hitta nån bok om afasi. ska skriva lite om det som uppgift i handikappkursen (som förövrigt är ett skämt! men det orkar jag inte ta upp nu) tänkte skriva uppgiften innan lunch så den blir klar :) så har jag bara den stora slutuppgiften kvar sen!

igår hade jag minst sagt någon form av true blood maraton! på förmiddagen kollade jag ett avsnitt, sen såg jag tre efter skolan! då var jag ikapp zandra och ekan så jag kilade över till ekan och kollade tre till med dom :D kom inte i säng förns typ ett så jag är ganska seg just nu.. men som tur är har jag inte föreläsning förns kl ett :)

höstmöte

sitter på höstmöte nu.. ganksa långtråkigt, men det har gått ganska fort ändå :) många årsmöten brukar dra ut väldigt mycket på tiden! det är sittning ikväll med men den ska jag inte gå på.

såg nu att manson ställer in båda sina spelningar i sverige! jag funderade ju på att gå på den i stockholm men det var ju tur att jag inte hade bestämt mig för att göra det! iof kommer ticnet köpa tillbaka alla biljetter så det hade ju inte gjort så mycket, men det hade vart krångligt..

snart är jag ikapp ekan och zandra i avsnitt på true blood! tror bara jag är två ifrån :D ska kolla på ett när jag kommer hem :) sen blir det säkert ett senare ikväll med! det spårar lite men den är fortfarande bra!

5 dagar kvar till green day!!

söndag

var på kravall i norrköping igår! det var skitkul! :D träffade folk från sofias klass, trevliga människor! vi körde ölspel och satt och pratade :) det var kö in till trappan men det var det värt! dansade lite men efter ett tag blir det lite småtråkigt, som nästan alla andra gånger man är ute, förfesten är roligast, festen är kul nån timme, sen sätter man sig ner efter att ha dansat en stund och då rasar allt :P man blir trött. så jag och sofia gick till donken och käkade och sen gick vi tillbaka till nocoles korridor där vi skulle sova :)

på tal om nåt helt annat! jag har funderat lite på lårhöga stövlar.. först tyckte jag det var skitfult! men det beror lite på vad man har dom till! jag skulle kunna ha ett par till svarta eller mörkblå jeans, tror det skulle vara snyggt men jag vet inte om det riktigt är min stil? :/ jaja jag får fundera vidare på det :P

ska kolla true blood nu!

pluggar

sitter på campus norrköping och pluggar. har precis hjälpt sofia sätta kateter på en docka :P
jag är snart klar med första uppgiften i handikappen! :)

det är SVINKALLT här inne! jag skojar inte! 19 grader! sitter med vantar och halsduk!

vi var på systemet på vägen hit och i kön är det en kvinnlig alkis som vänder sig om och frågar om hon får ta på min jacka :P den såg så skön ut sa hon! haha.. sen i kassan hade hon 2 kr för lite så hon frågade om inte jag kunde låna henne två kronor :P kassörskan sa att hon vet att man inte får tigga i kassan! men jag gav henne två kronor och hon sa att jag skulle få dom när jag kom ut. så jag betalade och gick ut, tänkte inte på mina två kronor, men där ute stod hon och gubben hon stod med pekade på mig och frågade "är det hon?" så kom hon fram och jag fick mina två kronor! :P haha lite smågulligt ändå! två kronor är ju inte mycket men rätt ska va rätt!

nu ska jag skriva klart sen ska vi käka!

vlkn?

jag hade ju tänkt köpa någon form av merch på konserten nästa vecka. Sist köpte jag en t-shirt så den här gången tänkte jag slå till på en hoodie! :D (jag kommer ju säkert balla ur när jag väl står där men..)
kollar på deras hemsida och det verkar finnas två hoodies bland tour-grejerna





frågan är bara, vilken ska jag välja??


master?

jag har redan nu bestämt att jag vill gå en masterutbildning när jag är klar. Allra helst vill jag komma ifrån linköping! hittar jag inget alternativ är det klart jag är kvar här men nja..
jag har funderat väldigt mycket på chalmers! men jag vet inte om det är riktigt rätt ändå! det känns som allt på chalmers är väldigt tekniskt, man ska kunna programmera osv! och det kan inte jag. jag försökte hitta ett alternativ och hittade en interaktionsdesigns-master i Malmö! den verkade riktigt intressant! så det kanske blir malmö om ett år? jag är inne i en lite förvirrad period nu, mycket som ska bestämmas och funderas över. Jag har aldrig riktigt behövt fundera på min framtid förut. Att hitta kogvet-programmet efter gymnasiet gick fort och jag behövde nästan aldrig riktigt fundera på om det var nåt för mig, det lät bra och det ÄR bra! men att flytta till en ny skola och en ny stad är ju alltid en utmaning, det mest bekväma är ju att vara kvar här två år, men jag vet inte om det är det jag riktigt vill :S
hum, kanske ska ringa pappa, han brukar komma med bra åsikter.
Det är i sånna här fall som man märker att man är ung! jag har ingen erfarenhet av "det riktiga livet" jag började ju plugga direkt efter gymnasiet! det enda jag vet är ju att plugga, och det skrämmer mig lite.

nya hörlurar!

yay nu har jag fått mina nya hörlurar :D:D dom ska jag ha när jag går ut och springer sen :) om jag nu kommer ut i spåret.. är inte jättepepp på det just nu..



lowrider från scullcandy!


espresso house

kom precis hem efter intervjun! den gick bra :D fick ut en del intressanta saker!
när vi var klara knallade jag och björn ner till espresso house för att renskriva och dricka kaffe :D jag drack en macha latte! SKITGOTT! men jag tror det var mer choklad än kaffe för det smakade nästan bara choklad, men det gjorde inte så mycket! så n u när alla intervjuer är renskrivna vet jag inte riktigt vad jag ska göra i eftermiddag? jag ska labba lite iaf och sen bege mig ut och springa men sen vet jag inte :) hemmakväll tror jag iaf att det bli!


muggarna var goa att dricka ur! ville sno med mig en hem :P här hemma har jag massa muggar men ingen "mysmugg"! 

morrn!

sitter och väntar på att migg ägg ska bli klart.. glömde kolla tidennämnligen! det är säkert överkokt vid det här laget :P
kl 9.00 ska jag och björn intervjua en kommunalpolitiker på stadshuset :) ska bli kul! har aldrig vart där inne. Sen blir det lunch hemma för en gångs skull och sen tillbaka till skolan för att renskriva intervjuanteckningarna! gjorde tre intervjuer igår :)
Pappa kommer på måndag, sofia ska operera sig då nämligen, och medan hon är på sjukhuset ska vi intervjua honom :D kul att få visa honom lite av skolan!

nu sk ajag käka överkokt ägg! men jag är inte bitter ;)


________________________________________________________________________________

update: Kokat sönder har det gjort också

myskväll!

sitter brevid anna i soffan nu! vi kollar idol, käkar nötter, brieost och oliver :D:D myskväll helt enkelt! lite vuxenpoäng på osten där men men :P hehe

Luxor

(detta skrevs typ 11 imorse, internet krånglade så jag kunde inte ladda upp)

sitter i luxor i kårallen just nu. henrik och mattias är på stadshuset och intervjuar kommunalpoliteiker. jag intervjuade en användare tillsammans med anna imorse :) det gick bra!
Nu har anna gått så det är bara jag och björn här. Vi gör lite research om beslut i riksdagen osv. nu sk avi nog fila lite på projektplanen som ska in idag!

anna och jag ska ha myskväll ikväll! :D ska köpa lite frukt och nötter! kanske en bit mörk choklad :D känns bra att ha nåt att se fram emot när man sitter i skolan hela dagen.

Just det! var ju på aerobic igår! gud vad det inte var nåt för mig!! skitsvårt! hängde inte med på hälften typ :P känns som det kan vara lite risky för mitt knä också :/ så jag fortsätter med step :) det är säkert jättekul med aerobic om man kan det men det kändes så fjantigt! haha har aldrig riktigt förstått det här med att studdsa omkring 20 pers i grupp :P det är så långt ifrån handboll man kan komma! :P men nåt måste jag ju göra

10 DAGAR KVAR!!
Emma skickade sms igår och sa att allt är fixat! Bilen vi åker i är en diesel-bil vilket betyder billigare bensin! :D Jag snålar som fasen nu för att ha råd att köpa nån tröja :D sist kö

RSS 2.0