fredag!

tror jag var ganska tankspridd (mer än vanligt) och förvirrad igår.. har frågat folk saker idag och dom har sagt att det sa dom till mig igår! men jag minns inte det :/
idag har vart en lite bättre dag. var i skolan ett par timmar förut med johannes.. vi försökte iaf komma längre framåt med vårt projekt och jag tror vi lyckades :) lite iaf :P

imorn 12.45 ska vi (ca 10 pers) spela laserdome! det har vart på tal ett tag, vi ville göra nåt kul och annorlunda nu när emma kommer och vi fyller osv. så jag bokade tid förut.. men jag kan ju inte vara med! jag ska pka dit och sen sitta i väntrummet en halvtimme medan dom andra springer runt och har kul :(
men sen ska vi ut i stan på kvällen :)

emma är i jönköping snart! vi ska till emily och tive ikväll så vi slipper sitt ahär hemma och glo :) dom har födelsedagsfest/inflyttningsfest :) ska bli kul! men inget festande ikväll, bara socialt.. ska ju ut imorn :) 

födelsedagen i bilder




När jag kom från skolan stod den en bukett blommor i ett paket lutad mot min dörr :) blomleverans från mamma och stefan! trevlig överraskning


Gick över till Anna och fikade :) hon hade tagit fram födelsedags-dockan :D


Tårtan: Sockerkaksbotten, sylt, sockerkaksbotten, 5 cm lager vaniljkräm och frukt (äpple. vindruvor, passionsfrukt, kiwi, hallon och körsbär) samt mörk choklad på kanterna :D mums! men dyr! (168 kr)


JAG FICK PAKET ! Sofia fick ett likadant så vi inte ska bråka :P tack Anna och Jacob! (kan inte säga vad det var för sofia får sitt på lördag )

Blev thaimat när Jacob kom hem från skolan! gött

sen drog vi igång med en överraskning till Sofia som hon ska få på lördag :) tog bilder men dom kommer upp efter lördag!
så dagen har inte bara vart dålig, den har allt haft ljusglimtar!

21 år

ja idag fyller jag 21 år.. det känns inte. födelsedagar ska ju vara trevliga dagar! min har vart allt ifrån trevlig..
imorse träffade jag Helena kl 8 och hon kände på knät. Hon sa inget men hon ringde och frösökte få mig akut till en ortoped :/ på tredje försöket fick hon tag på en. Jonas på medicinskt center inne i stan hade tid kl 13. 
åkte till skolan och käkade med anna och sen pkte vi till kliniken och träffade Jonas..
Han kände på knät och det kändes inte bra! korsbandet kändes slappt, jag sa att jag inte kände det där vanliga stoppet inne i knät och han kände igen och sa att han inte heller gjorde det.. han tappade knät på 45 ml blod (usch! obehagligt.. ha en sprita som skaver lite gött på baksidan knäskålen.. nej det var mest en sugande känsla) och att ha blod i knät är bevis på att det har hänt nåt :/ 
så han skickade en remiss för magnerröntgen. så nu är det bara att vänta och se.
ingen handboll tills vi vet vad det är, jag ska fortsätta med sjukymnastiken! vi får väll se om det blir någon handboll alls i framtiden, just nu serd et mörkt ut.. men som robban sa, jag får väll börja med biljad 

jönköping

nu har jag bokat biljett till jönköping :) bokade med bus4you som har trådlöst internet ombord samt lyxiga fåtöljer :D plus att jag kunde få välja plats i bussen för 30 kr per resa :D så nu har jag en plats nästan längs bak i bussen på den sidan med bara en fåtölj så jag slipper sitta brevid nån :P SÅ GÖTT! idag är enda dagen på månaden jag känner mig rik :P
så nästa fredag drar jag iväg en sväng, sandra ska ha inflyttningsfest :D sen bli det nog kåren, alltså ovve på! gött!

idol?

vi tog ju lagfoto för ett tag sen samt en idolbild! idag fick jag hem bilderna i brevlådan :D så här blev resultatet:


snyggt va? :P har även ett ark med bara idolbolder på :D

kategorier

till emelie :)
när du loggar in på din blogg kommer du till "översikt" till höger om "översikt" i länk-remsan överst finns det "kategorier". klicka in dig där. Då ser du dina nuvarande kategorier. Högst upp till höger finns en grön knapp "ny kategori" som du klickar på :) där kan du skapa vilka kategorier som helst! 

uppdatering.

åkte till helena imorse.. hon hade tyvärr inte tid att kolla knät så jag pratade med hennes sambo/man björn :) han första bedömning är att det är en stukning.. men han kunde inte känna så mycket nu när det gör för ont och är svullet.. jag har tid hos helena på torsdag och då ska jag kolla mer. Han sa att i värsta fall kan det vara minisken, men att det är ovanligt att korsbandet går av igen :) och det känns ju skönt!
nu går jag utan kryckor inne men haltar så jag har kryckorna med mig ute.. pappa hjälper mig tvätta och laga mat :D åkte en sväng till ikea med för att köpa en golvvas :) fick ju pengar av farmor och farfar och jag sa till dom att jag ville ha en golvvas, så nu är det fixat :) ska ta lite bilder sen och lägga upp! kalas blev det! :D

nu ska jag försöka plugga lite.. nån nytta får man ju göra


knät..

ja.. jag vet inte vad jag ska säga..
matchen mot opal gick inte som jag tänke mig.. det var trögt och det kändes som om ingen vågade riktigt. Sofie blev bästa målskytt med 3 mål. Danni (vår målvakt) gjorde snyggaste målet! :D deras målvakt stog så långt ut så hon drog den över hela plan och in i mål :D jag försökte med samma sak typ 3 anfall tidigare men träffade stolpen! attans :P det hade vart kul att göra två sånna mål mot dom..
sen i andra halvlek skadade jag knät.. igen :/ fick en knuff i luften så när jag landade hade jag inte full koll och kvät vek sig eller vred sig! usch! gjorde så ONT! så nu går jag på kryckor.. var på akuten förut men det var flera timmars väntetid så jag ska nog dit imorn kl 8 och vara bland dom första. Eller så åker jag till Helena och ser vad hon säger, förhoppningsvis har hon tid att ta en titt

jag skulle ju gå sista gången till henne på torsdag! jag höll ju på att köpa gymkort! det skulle ju inte gå så här :,( jag bara hoppas att det inte är korsbandet igen utan nåt annat. En ny operation och ytterligare ett år med rehab känns inte så kul.
man brukar ju komma tillbaka till sin sport nån gång mellan 6-10 månader, oftast runt 8-9 månder. jag väntade i 11! jag är starkare nu än jag nånsin vart innan

jaja, vi får se vad som händer imorn..

matchreferat

RP B - Opal 15-16

Sista serie matchen i div 4 mötte vi redan klara serie segrarna Opal och det blev den jämna och kämpande match som vi alla trodde. Det blev väl ingen höjdar match rent teknikst men det var kämpa överallt på planen Opal började bäst 2-0 ledning efter 5 min sedan kom vi kapp och hade ledning i pausen med 9-8.

I andra så började ve bäst och hade ledning med 13-9 och bud på mera då kom en olycklig knäskada på Sara, där vänder matchen lite grann och Opal äter sig närmare och det är jätte tajt in i det sista Opal har den här lilla extra flytet på slutet, och vi en hel del konstiga domslut mot oss puuuh , Opal vinner med 16-15 oavgjort hade vart rätvisst men men. Bara att gratulera Opal och önska dem lycka till i kavlet till 3an.

Bäst i RP idag Danni i målet bra.

Målskyttar:

Sofi 3
Becci 2
Linnea 2
Sara 2
Bea 2
Erika 2
Anna 1


fedaaaag!

tack för alla kommentarer om klänningen :D och sandra, tyvärr har vi inga matcher runt jänköping :(

ikväll ska vi på tackfest för nollep :D (lite sent men men) så vi ska ut till skytte-c. men jag anna och björn åker dit för att få gratis mat, sen ska vi hem och käka godis och chips och se på film :D trevligt!

lårkaka!

ajajajajaj! fick en lårkaka på träningen idag :/ ontontont! Och ingen sjukvårdsväska hade vi heller så jag kunde inte linda! :O jag skulle ha spelat match imorn men janne ringde och frågade om jag ville spela på söndag ist :) (KROSSA Opal säger jag bara!) så det kanske hinner bli bättre :) får springa bort det onda..

spännande att se om jag kan gå imorn efter att ha legat still en hel natt.. fick låna två elastiska bindor av anna så nu är det lindat iaf :)

klänning

jag beställde ju en klänning från asos för nån vecka sen som jag fick av mamma i för-tidig-födelsedags-present, dom låg i postfacket nu när jag kom hem från skolan :D kul med två paket på en dag!


Jag ÄLSKAR den! sitter bra och var skön! resor i ryggen, ingen dragkedja som kliar :D
tack mor! :D

mormor!

mormor ringde här om dagn och sa att hon gjort varsin halsduk till mig och sofia! hon frågade om adressen hon hade var rätt så hon kunde skicka dom :) och idag hade hag ett stork paket i postfacket :D
den är så fin!! mormor kan hon! :D


sofia, du har en likadan som ligger här hemma .)

humm..

jag visste ju vad jag skulle skriva för 10 minuter sen.. attans!
mamma, jag ska lägga mobilen i soffan inatt, en bit från kudden :)
jag sov med den avstängd natten som gick :D och jag hade inte med den till träningen förut :) (fast det var för att jag glömde den och inte för att jag lämnade den :P)

träningen gick bra :) ska spela match på fredag och inte på söndag.. på lördag ska jag och zandra kolla film.. på fredag efter matchen ska jag till skytte-c på tackfest :) men jag ska nog låna bilen av sofia och bara åka dit och käka gratis kvällsmat och sen åka hem :) på söndag blir det plugg!

haha toffee reklamen är så fjantig! "nötter, kola och choklad! en rolig blandning! toffee, det är roligt!" nåt sånt säger dom. roligt alltså? haha varför inte gott? underbart? eller liknande? nej toffee är roligt!

monki

måste göra ett besök på monki inom en snar framtid!

http://monkigirl.com/collection.html


massa snyyyyyyyggt!

oj..

haha det blev ju inte så lyckat! :P provar igen :)



KFUM Trollhättan hänger på toppen i damtvåan. Hemma mot bottenlaget Brukspöjkera blev det en väntad seger med 34-24. Den sista matchen före uppehållet hade många ansikten.

Trots segern var tränaren Daniel Ambrus inte direkt sprudlande glad efteråt, och med tanke på insatsen efter paus kan man förstå honom.
- Vi måste ju fortsätta spela. Tjejerna lägger ju av, menade Ambrus och visst var det stundtals så.
Efter en inledning där gästerna faktiskt såg ganska stabila ut - i fem minuter - sprang KFUM ifrån rejält.

Värmländskorna hann inte med alls och hemmamålen trillade in i snabb takt.
Efter hela 24-10 i paus trodde nog de flesta att KFUM skulle hinna med 40 mål innan det hela var slut, men tji fick de.
Inför andra halvlek hade troligen inställningen lämnats kvar i omklädningsrummet för gästerna fick alltför stora ytor i anfall och när KFUM själva anföll var det inte med någon större skärpa.
Som tur var var det ingen fara för segern, men att Brukspöjkera fick vinna andra halvlek med fyra bollar är ändå långt ifrån godkänt.

Skärpa i skotten hade i alla fall Maria Lundberg och vilja och beslutsamhet syntes även från Brigita Livaja och Sara Berglund.
Mål, KFUM: Maria Lundberg 10, Brigita Livaja 7, Elin Jonsson 4, Sara Berglund 4, Madelen Lönn 3, Marina Johansson 3, Ulrika Hultman 2, Caroline Häger.

min första..

a-lagsmatch med KFUM trollhättan! Hittade ett utdrag från ttela.se Det måste vara från min första a-lagsmatch :)
enjoy:

Skärpa i starten

KFUM Trollhättan hänger på toppen i damtvåan. Hemma mot bottenlaget Brukspöjkera blev det en väntad seger med 34-24. Den sista matchen före uppehållet hade många ansikten.

Trots segern var tränaren Daniel Ambrus inte direkt sprudlande glad efteråt, och med tanke på insatsen efter paus kan man förstå honom.
- Vi måste ju fortsätta spela. Tjejerna lägger ju av, menade Ambrus och visst var det stundtals så.
Efter en inledning där gästerna faktiskt såg ganska stabila ut - i fem minuter - sprang KFUM ifrån rejält.

Värmländskorna hann inte med alls och hemmamålen trillade in i snabb takt.
Efter hela 24-10 i paus trodde nog de flesta att KFUM skulle hinna med 40 mål innan det hela var slut, men tji fick de.
Inför andra halvlek hade troligen inställningen lämnats kvar i omklädningsrummet för gästerna fick alltför stora ytor i anfall och när KFUM själva anföll var det inte med någon större skärpa.
Som tur var var det ingen fara för segern, men att Brukspöjkera fick vinna andra halvlek med fyra bollar är ändå långt ifrån godkänt.

Skärpa i skotten hade i alla fall Maria Lundberg och vilja och beslutsamhet syntes även från Brigita Livaja och Sara Berglund.
Mål, KFUM: Maria Lundberg 10, Brigita Livaja 7, Elin Jonsson 4, Sara Berglund 4, Madelen Lönn 3, Marina Johansson 3, Ulrika Hultman 2, Caroline Häger.


gymkort

håller på och kollar upp olika gymkort! jag slutar ju hos sjukgymnasten nästa vecka :) jag har fyra alternativ:

Aktiva Rehab - Jag går kvar hos sjukgymnasten (köper ett gymkort där) vet inte vad det kostar än, ska ta reda på det imorn. Fördelen är ju att jag alltid har nån att fråga + att dom har allt jag behöver för att träna knät. Nackdelen är att utbudet av armträning inte är så bra :/ samt att den maskin jag gör benböj med skivtång i inte riktigt orkar hålla emot det vikten jag tar.. när jag provade 80 kg där så gled maskinen på del hala golvet :S vill ju gärna ha en stabil maskin när man står med så mycket vikt på axlarna! Det ligger nere i stan och jag är inte så pepp på att cykla dit och busskort kostar ju det med..
priset här kommer nog bli avgörande.

Campushallen - Kostar 2280 kr för 12 månader. Det är ett dagskort, alltså måste jag gå in i lokalen innan 14.30, ett vanligt gymkort kostar nästan 1000 kr mer! Fördelar: ett otroligt utbud i gymmet! Jag får också gå på olika pass som spinning, gympa osv. Det ligger på campus och det är nära, lätt att ta sig dit, jag behöver inte köpa busskort. Nackdelar: Dom har inte riktigt alla redskap för knät. Men dom har en del! men jag vet inte hur mycket jag kommer behöva dom redskapen.. mitt rehabår är trots allt slut nu.

Friskis och Svettis - Kostar 1900 kr om man ska ha tillgång till allt. Väljer man att endast ha tillgång till gym kostar det 1100 kr! Tåls att funderas på.. kommer jag bara gymma eller vill jag kunna göra annat där också? kan ju vara bra att kunna göra annat när säsongen tar slut och handbollsträningen försvinner till viss del. Fördelar: BILLIGT! en summa jag absolut kan stå ut med! Nackdelar: Det ligger i Tannerfors (vilket ligger på andra sidan stångån!) eller vid garnisonen. Alltså krångligt att ta sig till. Alltså busskort (jag hatar att cykla! finns det något tråkigare??)

LHCs gym - Fördelar: GRATIS! Nackdelar: Ligger vid stångebro, alltså buss. Om jag räknar lite på det kommer buss dit i ett år kosta ca 2540.. (men jag kanske kommer börja cykla mer när det blir varmare.. ) man får inga pass där, det är bara gym. och det finns inga löpband så man kan springa, bara cyklar. och som sagt, jag hatar att cykla

så: tillgång till allt för knät men inte så mycket styrka? Nära, smidigt och stort utbud, men inte så mycket för just knät? BILLIGT men krångligt? Eller gratis och endast busskostander? det är ju frågan..

LHC alternativet är nog det jag kommer ta om vi får vara där utöver den tid laget är där.. jag vet inte vad dom har för regler där, men jag har härt att dom inte är så glada om det är för mycket folk där.. jag är iof själv men jag vill inte vara där om dom inte tycker jag ska vara där (med dom menar jag alla hockeylag). ska fråga janne hur det ligger till :)

saab

det är inte alls kul att läsa om GMs beslut på aftonbladet.. kommer det finnas nåt saab kvar om ett år? jag hoppas verkligen det! jag vet inte hur många som blir utan jobb i och runt trollhättan om saab lägger ner :/ hela stan är ju uppbyggd kring den fabriken! lägger den ner tror jag att staden kommer dö ut.. folk kommer flytta för att hitta andra jobb, satsningen på överby kommar vara förgäves och centrum (redan med många butiksnerläggningar) kommer nog bli ganska dött.. det känns som om stade kommer krympa, bli mer en by än en stad. USCH! HEMSKT! jag vill inte se min hemstad falla sönder, vad händer med alla som jobbar på saab eller jobbar för företag som jobbar för saab? :/ volvo aero finns ju kvar men dom har väll inte jobb till alla saabs arbetare??

vi får vänta och se..

mobilberoende!?

jag sat ju förut att jag alltid brukar somna om jag läser efter jag har käkat.. men det är ALLTID nån som ringer och väcker mig innan klockan ringer.. Anna sa att jag måste lära mig stänga av mobilen :P alla måste inte kunna få tag på mig hela tiden!
Jag tror jag har utveklat lite av ett beroende. Glömmer jag mobilen hemma när jag är i skolan är paniken nära, jag har den på när jag sover och jag sover med den under kudden! jag kanske ska gå nån dag med mobilen avstängd bara för att se hur det känns.. bara tanken är histnande! men jag kanske ska försöka göra nåt åt det här..
inatt ska jag sova med mobilen avstängd!
anledningen till att jag har den under kudden är egentligen att det låter så förbaskat när alarmet ringer och den ligger på bordet! vibrationen är hemsk! det låter inte lika mycket om den ligger i sängen :P men den ät trots allt på..

nu blir det ändring!

medvetandefilosofi

jag sov hos sofia inatt :) åkte dit igårkväll efter att vi hat KvTill möte.. när jag skulle sova kom jag på att mitt fritidskort inte funkar förns efter fem och jag skulle ta pendeln tio över åtta :/ smarta jag! tänkte ju inte jag på när jag åkte till mjölby.. hade inte riktigt tänkt lägga det sista av mina pengar på en resa hem :P men men

efter skolan gick jag hem och lagade mat.. misslyckades med korven som kokade sönder och såg mer ut som spya än korv (sån där grå, fläskkorv heter det va?) usch! så jag stekte fiskpinnar..
la mig coh läste och som väntat började jag se i kors efter ett tag! (det gör jag alltid när jag lägger mig och läser efter att ha käkat) så jag sov en timme och nu har jag läst igen :) men medvetandefilosofin är så tung så jag orkar inte läsa mer än ett och ett halft kapitel, sen förstår jag inte riktigt vad jag läser.. så nu har jag lagt ner det.. sja göra lite språkteknologi nu ist :) har ju tenta i det snart så jag känner att jag måste ta tag i det..

sofia var ju på cloetta igår och jag fick med mig lite choklad hem.. det finns inte så mycket kvar av den nu :P he he he


matchreferat

Finnspång-eRPing 26-25

Med fullt lag ingen avbytare så kämpade vi enormt det var ett taggat lag vi mötte på lördags eftermiddagen med under läge 16-11 efter en dålig halvlek så bestämde vi oss att nu kör vi på. Efter 20 minuter var det lika vi var i kapp men oflyt och en HEL DEL jätte konstiga domslut så slutade matchen 26-25 till hemma laget det märligt att vi inte får straff i slutet när Becci rivs ner, men men domarn fick veta vad jag tyckte efter matchen och resulterade i att jag fick ett rött kort.


Målsyttar:

Sara 9
Karin 7
Becci 4
Sandra 2
Suss 2
Nea 1


dessa söndagar..



idag har ytterligare en dag med fint väder passerat och jag har ännu en dag inte vart ute i det fina vädret. jag gjorde ett försök till plugg förut men jag hängde inte riktigt med på vad jag läste så jag la ner.. imorn ska jag upp 8.00 och cykla ner till gymmet sen ska jag hämta ut min biljett till metaltown (beställde en förut!) på konsert och kongress

på tisdag kommer pappa! på tisdag gör sofia sin sista behandling! tisdag kommer bli en bra dag. ser redan fram emot nästa helg då vi ska fira sofia, att hon klarat sig igenom allt :)

26-25

förlorade igår.. attans! vi hade inga avbytare, jag var själv som ordinarie nia och vår målvakt hade så ont i knät att hon inte kunda ta låna bollar :/ så det kändes dömt att misslyckas.. första halvlek ska vi nog bara glömma.. skitkass! men andra halvlek däremot! :) vi tog ikapp ett femmålsunderläge! vi kämpade och försvaret började fungera. när det var ca 10 sek kvar av matchen går becci förbi en försvarare som hakar upp henne runt halsen!! solklar straff och 2 minuters utvisning! men domarn blåste inte ens frikast.. hade vi fått straff där hade vi kunnat få lika iaf! Janne (vår tränare) blev otroligt förbannad och fick ett rött kort.

förfesten igår var jätterolig :D johannes tog med sig en korean så engelskakunskaperna sattes på prov :P men kravallen var inte alls lika kul.. men jag käkade tacos där iaf :) gott. men det bästa av allt är att jag inte är det minsta bakis :D

bra start!

en otroligt bra start på dagen! :D vaknade halv nio och solen sken in, jag somnade om och gick upp halv elva, heeelt utvilad :D man kan ju vara sådär trött för att man har sovit för länge men det var jag inte idag :D pööörfekt!
solen skiner, himlen är blå!
Såg precis annas kommentar om förfest, det kommer bli så kul ikväll :D
men först har vi en match att vinna!!! jag är pepp pepp pepp!

nu ska jag göra klart maten och sen gå till bussen som går 12.25! wish me luck!

fredag

har suttit i skolan sen nio utan att ha haft nåt schemalagt.. har grejet lite med hemtentan och käkat och skrivit rent lite anteckningar.. ska på föreläsning kl 15 (språkteknologi.. boring!) och sen ska jag hem :) ska försöka fixa till det sista på hemtentan imorn innan matchen :)
ska åka till finspång och spela! :) sen när jag kommer hem ska jag försöka hitta en förfest för sen är det KraVallentine :D ska bli kul! Gick inte på VSR förra helgen och då  minsann gick alla andra! och nu när jag ska gå så verkar det inte vara nån som ska dit.. men jag ska ha kul ändå :) som anna sa: "men sara, du gillar ju ändå inte folk, det här är ju en dream come true för dig!" :P haha jag säger alltid på krvaller att det är för mycket folk och att dom är överallt och att dom borde gå hem och att dom borde sluta knö! jag kanske borde lsuta gå till ställen där jag vet att jag kommer stöta ihop med folk från det att jag kommer dit till att jag cyklar hem.. men Kravall is a way of life! som det så fint heter här i stan :)

nej nu ska jag googla lite på skillnaden mellan konjak och vodka! Det är en uppgift i hemtentan jag skriver :P

New Moon

jag är ju som alla nog redan listat ur helt övervälmigad över twilight sagan! besatt är nog ett starkt ord men det är nära där an! och igår så ringde dom från bokia och sa att min bok har kommit!! :D:D jag läste ju ut twilight för nån vecka sen och nu har jag gått och väntat på att få hem andra delen, boken som heter New Moon! Jag har den tredje här hemma (Eclipse) redan så jag har väntat ganska otåligt.. den ligger ju bara där och tittar på mig!
Så idag efter sjukgymnastiken gick jag till bokia och hämtade den.. sa att jag hade beställt en bok som jag skulle hämta, expediten letar och tar fram en stor bok. jag tänker "oj, är den så tjock, ettan var ju bara 350 sifor (isch)" så tar han bort beställningspappret och jag ser att det inte är New Moon hanhåller i utan Braking Dawn!!! fjärde boken! FAAAAAN! Så nu står både trean och fyran på bordet brevid sängen och bara väntar på att bli lästa! New Moon kommer nästa vecka.. Håll ut Sara, håll ut

sista gången jag går till sjukgymnasten nästa vecka :D sen går jag dit som normal människa med ett gymkort :D jag känner bara en sak: "I DID IT! Jag klarade det!" så jag pratade med Helena idag och hon sa att jag ska få massage som avslutning om en vecka :D lyx!

ny hårfärg!

jag färgade ju håret rött för typ två veckor sen jag coh trivs jättebra med det!
men jag fick färga två gånger.. missade en stor fläck i nacken.. men jag tror bara det blev bättre efter två färgningar :)


det här är efter en färgning tror jag..

skola

tråkig dag idag men labbandet går bättre :) sen har vi dratt igång nästa kurs lite smått :D tillämpad kognitionsvetenskap! ska bli såååå kul! :D ser jag fram emot jättemycket!


Tog ju massa bilder när jag och chowie var på anttila :)
här är favoritbilden! snyggt med siluetten på han framför mot del lila på scen :)




Har jag sagt hur mycket jag älskar mina jeansleggins?
det är leggins som ser ut som jeans! det är resor i midjan och dom är mjuka och sköna!
tänk att ha ett par jeans som sitter så tight :S ugh!
skitsnyggt och otroligt bekvämt! :D


SOF

efter lite om och men så har vi nu ett lag till SOF (student orkester festivalen) HOPPAS HOPPAS vårt bidrag kommer med i kortegen :D kommer bli så kul! Kom och kolla på oss den 16e Maj :D stor folkfest i linkan!
kolla mer på www.SOF2009.se

nu ska jag sova! :) soooo happy!!!

matchreferat

RP IF B- Linköpingslejon 21-24

Det var ingen höjdar match ifrån vår sida det var segt och trögt matchen igenom, Lejonen jobbade på bra och hade ett helt annat tryck och tyngd än oss och det vinner dom på, hos oss kan alla ett snäpp bättre det vet vi....


Målskyttar:

Rebecca 6
Sara 6
Irma 4
Mickan 3
Lina 1
Jossan 1


hej!

skiftet gick bra :) riktigt kul :D slutade bättre än förra året iaf :P
nu är kim och jonas här.. dom skulle ut men kom hit ist :)


machtübername del 2

det var trevligt hos sofia igår :D fick aldrig igång nån film så vi kollade på Johan Glans ist :D skitkul!
jag och anna tog pendeln som gick 00:08 och sen bussen vidare till ryd.. på bussen satt det typ 5 fulla killar i kanske 15-16 års ålder och tjatade! bussen fick kärringstopp och ett tag verkade det som inte skulle starta igen , men så startade den och dom skrek typ, NEEEEJ! släck lamporna igen vi sover här bak!!!
så när vi närmade oss min och annas hållplats sa nån ÄR DET BARA TJEJER KVAR PÅ BUSSEN?? vem skulle ni välja?? eller nåt.. eh
jag ville bara gå av, skämdes åt dom där idioterna! så hållplatsen innan våran går en kille av och vänder sig mot oss och säger hej då.. vi ignorerar honom så skriker han MEN SÄG HEJ DÅ DÅ! så kommer det en snöboll in i bussen som smashas över oss!
vi blev inte så glada.. bad hans kompisar hälsa honom grattis ifall han någonsin fick en tjej, för så omogen som han var lär det ju dröja ett tag, om det ens kommer ske!

ikväll blir det machtübername del 2 :D skifte :D vi blir avsatta och övergår från fadderister till pateter :D men först ska jag spela match i lambohov!

skor!

funderar på dessa från gojane.com


kan det bli bättre?

robert pattinson - let me sign
lyssnar och drömmer mig bort! nästan.. den är så fin! kan det bli bättre?
(finns dock bara på youtube vad jag vet)


YES!

jag har ju tjatat om modellering hit och modelering dit nu ett tag och fick precis resultatet på projektet! GODKÄNT! :D:D ingen komplettering eller nåt! :D så otroligt gött!!! har även fått resultat på dom mindre delmomenten vi gjorde och det är ju typ VG nivå :D men jag tror jag får G sammanlagt på kursen men det är jag nöjd med :) i och med att jag kanppt förstår vad jag gjort :P

i gave in..

jag har nu tatt näsdroppar i ett desperat försök till att få näsan att sluta rinna! jag ska på föreläsning som börjar om en timme och jag vill inte sitta där och snörvla..
sen när jag kommer hem blir det plugg.. sen vet jag inte vad jag ska hitta på.. ingen träning idag heller (varken sjukgymnast eller handboll) det känns tomt utan twilight!


onsdag

mår bättre idag :) bara lite halsont och snorig näsa..
hade ställt klockan på 6.50 för att  känna efter hur jag mådda och se om jag skulle orka gå till anna :) kände mig bra så jag skickade ett sms och sa att jag skulle komma! sov till halv åtta inan jag gick upp.. åt lite frukt till frukost och sen kilade över till anna.. vi labbade lite och sen åkte hon på föreläsning och jag åkte hem..
lästa i två timmar :D Började läsa Twilight i lördags och har inte kunnat slita mig sen dess! trollbinande, beroendeframkallande! man blir totalt hänförd! kan inte förklara, sättet hon skriver på! åh så BRA!!!
sen kom mamma :) hon hade handlat på vägen hit så nu har jag lite mer i kylen, tack!
Så vi lagade lite mat och käkade, sen kom mamma på att hon glömde köpa glass som jag önskade så vi kilade bort till hemköp och köpte ben & jerry's :D
sen åkte mamma en sväng till stan innan hon hämtade upp sofia.
jag fortsatte läsa och nu är boken klar! väntar såååååå på nästa!! kan den inte komma snart???

haha när jag och mamma var på hemköp träffade vi anna när vi gick ut och vi stod och pratade ett tag.. när vi stod där kom albin också och frågade mig:
"Går du kvar i våran klass?"
jag: "Öhh, jaa"
Han: "Ah ok, vi ses!"

då kollar mamma på mig: Varför sa han så för?
jag: "Vaddå?"
mamma: "Hur ofta är du i skolan egentligen!? aldrig?

haha jag förstår mamma precis, det lät ju som om albin trodde jag hade hoppat av för att jag aldrig var i skolan :P men han har vart ett halvår i holland och var med för första gången idag :P och jag var ju hemma sjuk haha men det var kul att se mammas reaktion :P

fortsatt konstig

jag har vart en sväng på HM med mamma och sofia och sen en snabbis på träningen.. tänkte prata med Janne men han var inte där..
innan jag åkte hade jag 37,1 vilket är liiite feber för mig.. och nu när jag kom hem hade jag 35,2..
ringde sjukvårdsrådgivningen för att fråga om sånna här temperatursvägningar är nomalt men fick i luren "vi är belastade med väldigt många samtal just nu, var vänlig ring igen senare"
okej! tack för den då.. så jag ringde sofia nu så skulle hon be gustav ringa sin syster som är sjuksyrra :) hon ringer väll tillbaka snart

jaha..

nu 20 minuter senare har jag 36,8.. ska det svänga så mycket?

vad händer?

imorse när jag vaknade hade jag slem i halsen och det var svårt att andas.. det släppte dock efter att ha hurklat och spottat lite. men jag kände mig lite febrig, så jag tog tempen som visade 36,6 vilket är mitt normala :) ingen feber alltså så jag cyklade till skolan. Har suttit på föreläsningen nu och fortfarande kännt mig konstig, men jag kan inte bestämma om den värken jag har i benen är feber-värk eller träningsvärk.. men jag har ont i ryggslutet också vilket brukar vara ett tecken på feber..
så när jag kom hem tog jag tempen igen och nu visade den 33,8! kan kroppstemperaturen sjunka 3 grader bara för att man går hem från skolan i minusgrader? det känns långsökt. jag ringde anna som sa att jag ska komma över och prova hennes termometer ifall det är nåt fel på min.. får se vad den visar
jag fryser inte heller som jag brukar.. är det bara för att kroppen är kallare och på så vis känns det varmare här inne?

undertemp

kom precis från gymmet! det gick bra :)
när jag kom hem kände jag mig lite konstig.. eller det har jag gjort hela dagen, lite ont i huvudet, början till halsont, slö.. så jag tog tempen för skkojs skull och fick 34,7 :O eh! jag brukar ha låg kroppstemp men så låg?! så jag ringde mamma som sa att  jag ska ringa sjukvårdsupplysningen.
det gjorde jag inte utan väntade lite och nu har jag en temp på 36,4 :) brukar ligga på 36,6-7 så ingen feber! kanske bara ska käka nåt så mår jag nog bättre sen.. så dusch, käka och sen läsa lite :)

RSS 2.0