manson mm

helgen har vart otroligt bra! jag har sett band jag aldrig lyssnat på förut men som jag definitift kommer lyssna lite extra på nu i sommar :)
ska lägga in alla bilder på datorn imorn.. fick nog ett par ritktigt bra bilder på manson :D det blir förstoring på det! måste fylla på musikväggen hemma i linkan..
så underbara människor man har umgåtts med i helgen också :D vi har haft så jävla roligt! många citat som aldrig kommer glömmas :P "med bakbundna ögon" är bara ett i mängden

följde Berit till landvetter och sen åkte vi och badade förut idag :) sweet.. sen blev det grillat och efterrätt :D GOTT! ja Ja JA! Zandra och jag tog tåget hem kl 22.06, alldeles lagom.. men det känns att man har hållt igång ett par dagar.. det har vart sol hela tiden och jag tror jag har fått nån form av färg!

metaltown!

imorn kl 11.45 hämtar vi upp Zandra på hennes jobb och drar direkt vidare till tågstationen.. tåget går 12.06 :D 12.53 är vi framme i götet :D metaltown!
ni som inte är på frihamspiren fredag och lördag får försöka ha en trevlig helg ändå ;)

solat och tränat

åkte in till stan förut och mötte upp sofia.. vi gick till en gräsplätt och solade :) men solen gick i mold hela tiden så vi gav upp.. jag cyklade hem för att hämta ett lins-paket så jag kunde visa optikern vad det var jag skulle ha (skulle nämligen köpa nya linser också).. 390 kr fattigare gick jag hem till mamma och jag och fia satte oss på balkongen och solade en tund :) nu var det blå himmer och varmt! härligt! jagh ar en "fin" bränna nu.. röd över brösten och vit under.. magen får fanemej aldrig färg!! och inte benen heller.. en vandrande dansk flagga..

har vart iväg och tränat nu :) det gick bra.. fullt på gymmet bara! mycket bättre att vara där tidigt.. imorn nät jag vaknar ska jag ut och ta en promenad :) kan ju vara gött så där på morginkvisten! ska ju jobba imorn med.. ser jag inte alls fram emot.. usch.. men sofia och jag har bytt två tider med varandra så nu är jag ledig på fredag! :D:D så problemet med metaltown-jobb-krocken är löst :D jag och zandra tar tåget ner till götet efter att hon har slutat (hon slutar kl 12) så ska vi träffa resten av folket vi ska festa med och sen bär det iväg mot bananpiren och Dead by April :D:D AWSOME!

SOL

idag är det sol! oja, SOL! jag har iof inte kollat hur varmt det är ute än men det ser hett ut..
sofia ringde och frågade om vi skulle sola.. min planering rasar lite men det får väll gå.. börjar ju jobba imorn så det kanske är sista sol-dagen?!

Björn

här har vi nog världens bästa blogginlägg! ever.. läs och njut

http://bj0rnie.wordpress.com/2009/06/21/midsommar-och-galna-upptag/

björns blogg. han beskriver helgen mycket bättre än vad jag gör :)

lund var awsome!

jag har haft så otroligt kul i lund! hann till och med åka över till köpenhamn och festa :D sweet!
bilder finns i överflöd på facebook och bilddagboken!
bästa midsommaren! :D:D  har träffat så sjukt underbara människor! bodde 6 pers i Björns lilla etta :) trångt, stökigt men så otroligt bra! Vi sov 4 st i hans 120 säng :) eööer vi somnade 4 st i den sen när jag vaknade 10.20 på morgonen var det bara jag och björn kvar.. göte gav uåå för det blev för varmt och emma gick och öppnade dörren åt berra och forsmyr som kom hem senare sen gick hon och la sig på luftmadrassen :)

det var lite jobbigt att köra hem idag bara.. men vi hade sällskap av en audi från lund till göteborg.. vi körde om varandra lite då och då hela vägen.. vi stannade till och med på samma preem-mack, samtidigt! :P jag spolade rutan en gång och då körde han om och spolade sin ruta så det kom på våran bil, då ser jag hur han vinkar :P haha bilpolare!

Lund

är i lund nu :) dom andra är och köper chips.. jag orkade inte gå med.. sitter i björns lägenhet och lyssnar på musik :D dricker lite kir och har det gött.. det kane bär iväg till köpenhamn imorn! jag ångrar ju inte att jag åkte hit :) så nice! (om det är lite felstavningar här och var beror det på att jag knappt ser vad jag skriver, allt visas på tv-skärmen och jag sitter i en dålig vinkel)
grill och sill imorn med :D SWEET!
jag älskar ledigehetn..

puss på alla

haha



Kolla på den här
för det första tycker jag den ser lite panorama-aktig ut..
men det roliga är himlen! på höger sida om parasollet är det vitt men på vänster är det klarblått :P Ser nästan ut som det är två olika bilder som är ihopsatta

badat

första gången i år!
Bildbevis



emma, zandra, erik och caroline var med :) kul kul

imorn bär det ner till lund!!! :D:D

APA!

HELVETE!!! Kollade spelchemat för Metaltown nu! Jag har köpt biljett för att se Manson och Volbeat först och främst men jag hade väldigt gärna velat se Dead by April också.. Nu är det så här att DbA börjar spela 13.30 nästa fredag, ett problem är att jag slutar jobba 14 nästa fredag!! WHY?!?!?! måste vara på bananpiren 13.30! måste försöka byta bort den tiden!

hum..

jobbdag nr1

var ganska långtråkig.. det var VÄLDIGT lungt! inget att göra.. satt still mesta dels och tiden gick väldigt långsamt.. rasten kändes väldigt onödig :P börjar 6.45 imorn så jag ska sova nu.. hoppas det går lite fortare :) slutar 14
LUND PÅ TORSDAG!!!

god natt

måndag

har tränat och ska snart käka för att sedan bege mit till jobbet.. ny avdelning i år då! får se hur det går :)



Lite bilder från i Lördags :)







gonatt

färgade håret och slinade det idag.. det ser bättre ut.. men jag tycker det ser gult ut! ska låta det vila en vecka sen ska jag nog prova att bleka det igen, färga och slinga :) förhoppningsvis får jag bort det gula då!

imorn köper jag ett gymkort! dags att börja få tillbaka formen


natti!

...

har precis käkat.. har vart hos mamma och färgat håret igen men det är fortfarande röda fläckar kvar! känner nu att mitt hår förmodligen inte klarar en färgning till, det sliter ju det här..
när jag tittar i spegeln är det inte jag som tittar tillbaka :/ känns konstigt.. just nu tycker jag inte om det! men jag hoppas det blir bättre efter jag slingat håret.. nu ser det bara... eh.. tråkigt ut..
kanske borde klippa mig men det vill jag inte.. vill ha långt hår. det skrämmer mig lite.. för ett par år sen var mitt hår svart och kort, nu är det blont och snart långt! kanske inte ska oroa mig, förändring sägs ju vara bra!

"if you look in the mirror and dont lika what you see you can find out first hand what its like to be me"

den textraden har precis fått en ny betydelse..



 här började det :P jag är typ 9 år
 första gången jag färga håret blev det så här.. (dec 2004)
 skolavslutning.. ettan gymnasiet.. vi höll till på knorren :P hehe
 färga håret svart
 typ 2 veckor innan jag fyllde 18
 vi åkte till stockhom. My Chemical Romance på Arenan, Fryshuset
 Haha, satte i röda slingor :P liten miss kanske
 på Max
 på väg från Finland
 fest
 Bulgarien innan studenten :D
 Student
 Pier Pressure och ny frisyr :)
 Förvirrad nolla på filosofiska spelen
 Åverålsinvigning
 Blev fadderist :)
 Marilyn Manson på Hovet
 20 år!
 Capsade på hotellet i Venedig :)
 Klippte kort
 Hultsfred! En av dom lyckligaste dagarna i mitt liv :D
 Klippte lugg

 München Hoben-tackfest :)
 Påsk '09
 tiilbaks från början?



nu ska vi nog fika :)


VG

jag kommer få VG i KvTill-kursen :D :D måste väll snart börja plugga för neuron och språkteknologin med :/ hade vart kul med ett VG i neuro!

klar!

för idag iaf :) ska sätta i lite slingor imorn

resultatet kommer här! (kommer ta ett tag att vänja sig..


bilder på katastrofen

lite fula och pinsamma bilder men det bjuder jag på :)  nu bleker jag för fjärde gången



efter blekning nr 1


efter blekning nr 3

onsdag

haha okej sandra, du leder! för tillfället :P men förhoppningsvis slipper jag gå till frisören :)

ska snart ut och springa.. sofia ska med :) 2,5 km, sandhemsspåret! när sommarn är slut kommer jag vara uppe i 7,5 km :D och jag kommer förmodligen ha gymmat en del också :) förhoppningsvis kommer jag tillbaka till den form jag var i i februari :)
när jag har sprungit blir det ett besök på åhléns för att köpa mer blekning och sen går jag hem till mamma och bleker.. det måste bli rätt nu! Ska ju till Lextorp ikväll och käka tacos med sandra och co och då vill jag inte se ut som en karamell :P
bild kommer upp när jag kommer till mamma..

jag och emma åkte ut till unda igår och fikade lite :) hamnade vid handikappbadet.. men det var ingen som badade (kors) sen åkte vi till resteröds-lagret i ljungkile :) trodde inte jag skulle hitta nåt men jag hitta en skjorta :) den var nersatt i pris för den var sönder.. jag fick ner den till 50 och köpte den med förhoppning att mamma ska kunna fixa den :D men det första mamma sa var att "oj, det där går ju inte att fixa" hehe men det är värt ett frösök :)

Om en vecka (drygt) blir det Lund!!! :D:D

tre

efter tre blekningar sen kl 17 ser jag ut som en morot.. platina i hårbotten (utväxten) med en långsam övergång till morot.. jag ska bleka en gång till imorn och sen prova färga den färg jag köpte idag.. nu har jag alltså köpt hårfärg för nära 400! och jag är inte klar än :S

bild kommer imorn.. nu ska jag sova!

hårfärg

mitt hår är rsistent mot bekning.. det blir bara blekt i hårbotten men ingen annan stans! jag orkar ju inte vänta på att allt ska växa ut inna jag kan färga den färg jag vill.. vi får se hur det går

tröllhätta

nu har jag städat och håller på med tvätten.. ska till skolan och fixa klart en labb och sen hem och packa.. sen kommer sofia och hämtar mig så drar jag från linköping för sommaren :D

lyrics

läser lite lyrics från green days nya skiva :) man kan allt se spår från gamla green day i deras nya texter! :D
älskar deras texter, deras musik och deras personligheter :)


Well I'm not stoned, I'm just fucked up
I got so high, I can't stand up
I'm not cursed cause I've been blessed
I'm not in love cause I'm a mess

mittimellan

mitt i mellan? mitt emellan? mittimellan? mittemellan? hur fan stavas det? ja jag tror folk fattar var jag menar iaf :) i  mitten av något..
jag kännir mig "i mitten av något".. i mitten av "kommer det verkligen bli kul att komma hemhem" och "jag vill bort från linköping". vad gör man då? om man vill härifrån men inte hem? jag tycker det ska bli gött att komma hem och träffa mamma och pappa.. att få bo och käka (det mesta) gratis.. att jobba, att plugga, att bara vara.. men det känns som jag kommer hem till en del problem också :/ och jag är inte på humör för problem.. jag orkar inte med problem.. jag behöver inte problem.. jag vill vara att den här sommaren ska flyta på bra, jag vill ha en sommar utan problem.
Ett problem som jag redan löst är midsommar! jag får låna pappas bil, jag drar till göteborg och hämtar upp erik och erik och sen drar vi vidare till eriks vän björn i lund! det ska bli kul, kanske till och med sommarens höjdpunkt? vem vet? jag ser fram emot det som tusan iaf! knappt en vecka efter vi kommit från lung beger jag mig åter till götet! då är det dags för metaltown, då är det dags för marliyn mason! det kanske blir sommarens höjdpunkt? vem vet? 
sen nån gång i slutet av juli (tror jag) drar jag upp till stockholm, träffar anna och går på titanic-utställning :D nån världsutställning som kommer till sverige. Det ser jag fram emot. Det kanske blir sommarens höjdpunkt? vem vet?

som det ser ut nu kommer sommaren vara ganska problemfri :) det enda problemet jag har nu är gymkort och två omtentor i augusti.. och att jag inte kommer träffa anna på så länge! 

GD och FOB

pappa ringde här om dagen och frågade om jag ville ha nån skiva för han skulle åka till Ginza-lagret i Borås. Jag skickade såklart med en beställning på Green Days nya men också Fall ott Boys senaste :)
pappa ringde igår igen och sa att han hade köpt dom :D MEN han hade hittat nån special edition för 21st century :D:D och han hade köpt den. Tack :)

när vi har kompletterat klart för dagen ska jag nog hem och sätta mig med spotify och lyssna igenom GDs skiva och läsa lyrics till.. Jag vill få ett hum om kärlekshistorien som finns som ett tema genom låtarna :) Christian och Gloria

RSS 2.0