linda

kollade på sista avsnittet av den rätte för rosing nu.. lindas slutkläm löd så här: "hade det inte vart för all botox hade munjiporna gått ända hit upp" hahaha


jag är tät i näsan! måste äta med munnen öppen.. :P men tog precis närsspray så det släpper :) har inget mjukt papper heller så jag är röd :/ och det svider när jag smörjer in näsan haha


stackars

Stackars mannen med medaljer
som bara putsar sina minnen
han sitter tyst bland gammalt skrot
Kan inte se för allt sot
att ingen sitter mittemot

Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
Stackars dom som aldrig tyr sig
till andra än sig själva
och stackars fåglarna i bur

Och stackars dom som stänger in sig
hundra dagar utan heder
Ja stackars dom som lever så
stackars dom som tittar på
hur märkligt kan man må

Ja stackars han som aldrig kämpar
Han som säger stackars mobb
Han som hamna först i kön
och blev så nöjd med sin lön
att han glömde sitt jobb

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra

Stackars hon som ville opp
men inte började från början
I skara står en man
som låter henne trampa på
och skrapa ansiktet i gruset

Ja stackars han som aldrig gråter
fast han släpar på ett höghus
Vad är det ingen ska få se
som ingen inte redan sett
och vart ska det där huset

Stackars hämmade lakej
och stackars dig och stackars mig
Det är en konstig värld vi lever i
ja ingenting är vad man tror

D-köket

Sitter i d köket nu och pluggar :) känns bra! ska skriva förhörsfrågor för så många OH bilder jag kan nu innan lunch! det är en del! jag och sofia brukade plugga så när vi pluggade för prov på grundskolan och gymnasiet. jag kan ju inte säga att jag har dåliga betyg därifrån så vårt sätt måste ju ha funkat ganska bra? eller? det återstår att se.. jag vet nämligen inte hur jag ska göra annars.. skillnaden då mot nu är att jag ska plugga en hel kurs och inte ett par kapitel..
men jag känner mig optimistisk :) var ju halvvägs till G förra gången utan att ha lagt mycket energi på plugg då (projektet m.m. fick gå före)

med winnerbäck i öronen och en kaffe i handen ska det här nog lösa sig :)

god morgon

hade det inte vart för ett obligatoriskt seminarium och ett viktigt möte hade jag sovit nu.. och inte gått till skolan! mår inte så bra idag heller.. usch inte kul att ha ont i bihålorna :/ men förhoppningsvis kan jag få mer gjort i skolan än vad jag skulle fått hemma :)

GLASS!

jag är så sugen!
bilder på folk som käkar glass, bloggare som skriver om glass! varför har inte jag glass hemma?? jag ska ändra på det imorn! då ska jag handla :)


--------------------------------------------------------------------------------------------
update:
en galss på bilddagboken nu med! vad är det här??

vart är motivationen?

nu när jag har skjutit på plugget in i det sista så måste jag ju bara blogga för att skjuta på det lite till.. idag har vart en ganska oinspirerad dag

är det nåt fel när det är ca 24 grader här inne och jag ligger med tjock-tröja och mjukisar på mig? kan man vänja sig vid lite högre temperaturer efter flera år? för mig känns det helt normalt! inte alls så varm.. jag gillar värme.

jag har funderat lite över att flytta utomlands.. jag är ganska sugen på usa! det finns stependier att söka så man kan åka till ett universitet som har utbyte med liu, men det är lite sent att ansöka nu :/ men kanske nästa år! en master i usa :) men om jag inte pluggar där hade det vart kul att jobba där :D men det är ju ett ganska stort steg så jag ska fundera lite till..

nej, plugg nu då

change blindness

haha jag läser en artikel inför ett seminarie i vetenskapstoeri imorn. Den handlar om change blindess. Människor missar helt enkelt förändringar i miljön, och det kan vara stora förändringar!
den här artikeln testade detta genom att fråga vänliga människor om vägen på ett campus i usa. Efter nån minuts konversation avbröts dom av att två andra experimetledare bar en dörr mellan dom. Experimentledaren som frågat om vägen bytte med en av ledarna som bar dörre.  Så när dörren var borta (allt tog ca 1 sekund) så stod fär en annan person! MEN endast ca 50% av försöksdeltagarna märkte av förändringen :P intressant

jag har även hört talas om experiment där dom bytt färg på väggarna i ett rum. försöksdeltagarna får gå in i ett rum, titta runt lite och sen gå ut. Dom blir tillsagda att hitta en förändring i rummet. Dom går in igen och säger oftast att en tavla är borta när det egentligen är en annan färg på väggarna!

sjuk

usch.. vaknade 5 min innan klockan imorse. kände att jag inte mådde så bra (tät i näsan, ont i bihålorna, febrig) men jag hade ingen feber.
Fick en väldans ångest direkt. i och med att jag skulle tills jukgymnasten. Känner jag efter för mycket i och med att jag hatar att gå dit? efter mycket tänkande bestämde jag ändå att åka dit och iaf träna lite lugnt.. på väg dit kände jag att jag förmodligen inte skulle gjort det.. blev anfådd i minsta uppförsbacke och kände mig inte bättre direkt! väl framme tränade jag, lugnt. På väg hem orkade jag knappt ta mig uppför backen från stora torget till kyrkogården! det brukar inte alls vara några problem men benen ville inte riktigt! :S men jag tog mig hem ändå..
så nu sitter jag med ångest igen: gå på möte idag, riskera att bli sämre och missa mötet med våra handledare imorn? eller missa mötet idag och bli bättre (förhoppningsvis) och kunna gå på möte med handledarna imorn? jag missade vårat sista möte i torsdags när jag var på magnetröntgen så det här känns inte speciellt bra :/

anonym

sofia ringde mig förut och asgarvade! hon sa att hon läste min blogg.. hon sa att det är hon själv som är "anonym"! HAHA namnet har kommit bort när hon skickat kommentaren! :P
jag hade inga tankar alls på att hon själv hade kunnat kommentera :P haha
så det finns ingen elak anonym person där ute, inte som kommenterar iaf!

nu ska jag laga mat och sen blir det DömD! :D

jo och just det! jag höll på att somna i magnetkameran :P he he he


mötet..

nej jag tror inte det går att blocka.. speciellt inte när det är nån som är anonym!

jag har vart på RP-gården nu och jag bestämde mig för att sluta precis innan jag gick innanför dörren! så satt vi där och väntade lite och sen gick jag in och pratade med conny (tror jag) han sa att han har fått höra mycket om mig! att janne har sagt att jag sticker ut i laget.. Han sa att erik funderat på att ta upp mig i a-laget och massa andra saker! hur kan jag säga nej när man får höra nåt sånt?? det går bara inte.. jag kan inte sluta nu! jag slutar om det är nåt som är trasigt i knät annars ska jag börja gymma och gymma och gymma och träna så jag kan vara med i elitsatsningen till hösten :)

:/

allt slog mig plötsligt nu.. eller jag har ju vetat om det nån vecka men det känns som det inte har sjunkit in förns nu!
jag måste i princip ta ett beslut om handbollen idag.. ska till RP gården om ett par timmar.. imorn ska jag göra en magnetröntgen, nervööööös!
jag vill inte sluta... men vad gör man när kroppen vill en sak och hjärnan en annan?

anonym

kommentera inte alls om du inte har nåt vettigt att säga. och om du nödvändigtvis måste kommentera så var inte så feg, skriv namn!
kan man inte stå för sina åsikter kan man lika gärna vara tyst.. idiot
sen tycker jag det är konstigt att man kan ha åsikter om saker man inte vet nåt om, om saker man inte är insatt i
läs sofias blogg (pajalaaa.blogg.se) om det sensate året, gör ett försök att sätta dig in i hennes situation och sen, kanske, du kan komma med sånna kommentarer


sofia



den här på sofia tycker jag blev riktigt bra! :) tur att en av oss är fotogenetisk :)

veckan i bilder (lite sent)

I onsdags var jag på vårfest :) men innan (på vårmötet) blev jag vald till valberedningens ordförande :D åter sektionsaktiv, känns bra



Holger Spexet gycklar



KrogVet gycklar :)

Sen hoppar jag vidare till lördag! Sofia kom hit med Barro.. jag skulle vara hundvakt, sofia skulle på fest :)



Vi tog en promenad och passade på att fota lite :)



Barro spanar in en annan hund



sofia och barro



Barro



jag och barro



jag och barro



Barro åker buss :) Busschaffisen var rädd när han gick på.. han blev sur

Jag var på handboll i söndags :D en heldag i norrköping med folk från laget (mitt lag alltså :P) och sen en superkul match i himmelstalundshallen :D Sverige - Montenegro.. Sveirge vann och är klara för EM :D:D woho!

kaffe!

jag blir så lycklig! :) åkte hem från skolan.. det var nån utställning vid JAVA så det var massa folk och gratis muffins! alldeles för många distraktionsmoment för att få nåt gjort.. så nu tänkte jag få lite andra saker gjorda här hemma iaf :)
(cp e-go funkar inte heller! vilket betyder att jag inte kan läsa min mail.. jag kommer in på den och kan sa vad jag har fått för mail men jag kan inte öppna dom.. suck)

plugggg

sitter i JAVA nu.. hade planerat att läsa en artikel innan lunch och sen plugga språkteknologi efter lunch.. jag blev "klar" med artikeln nu! det är intressant men väldigt lång..
Alla andra har gått men jag ska inte (!) gå hem. kan inte konsentrera mig hemma..

http://dl.getdropbox.com/u/712666/slask4.mp3
björn skickade en låt till mig nu som han och gustav (i ettan) har gjort :) riktigt bra! inspelad hos gustav! (om inte länken funkar så beror det på att björns dator är avstängd..)

nää

blir ingen film.. orkar inte kolla..
jag ska läsa iat :) sa jag att jag har läst ut Eclipse? jag har börjat på sista boken nu! Breaking Dawn

a day to remember - if it means a lot to you





måndag

jag är helt slut! varför är det så här? varför är jag alltid trött? spelar ju ingen roll hur jag sover så är jag trött..
gick upp sju imorse och åkte ner till sjukgymnasten.. jag fick lite nya övningar idag i och med att svullnaden är borta men det känns fortfarande otroligt tråkigt! jag ska ju egentligen inte vara kvar där nu.. jag ska ju gå på vanligt gym!

jag var i norrköping igår och såg på em-kvalet :D skitkul! då tänkte jag att jag absolut inte ska sluta med denna underbara sport! men jag tror ändå att jag har spelat min sista match..  :,( det känns för jobbigt helt eneklt, för osäkert.. och jag pratade med mina lagkompisar och det verkar som alla är osäkra på nästa säsong.. jag ska på möte på onsdag på RP gården för att höra vad dom säger och ha enskilda möten med folk i styrelsen.
handboll kanske är en sport som ska njutas från läkatren? lämna det till dom som kan...

jag har haft två föreläsningar idag med. Social Kognition är så kul!!! :D:D massa intressant!! och Vetenskapsteorin är också väldigt rolig :D Fredrik, våran lärare är härlig, det är kul med plugg nu igen! :D och KvTill:en går frammåt och vi vet i stora drag vad det är vi ska göra. Känns bra
Jag klarade Medvetandefilosofin och jag ska plugga på språkteknologin så jag klarar den om två veckor :D jag känner mig så pepp! men så är det ju det här mer att jag är trött hela tiden.. jag har inte den energin jag vill ha!
När jag om hem förut så damsög och skurade jag.. diskade, gick ner med grejer till förrådet, och med sopor till återvinningshuset.. det finns ju fler saker jag borde göra men när jag väntade på att golvet skulle torka blev jag för slapp helt enkelt..

Imorn är jag ledig :D så jag ska tvätta och förbereda för ett seminarie på förmiddagen och plugga språkteknologi på eftermiddagen :)
förhoppningsvis orkar jag lägga in alla bilder på datorn snart med.. jag är dålig på att uppdatera.. jag måste lägga in saker på min externa hårddisk med, allt behöver inte ligga kvar på den här datorn, det blir bara segt

nej om man skulle ta och titta på twilight :D bara skit på tv ändå


jag vill ha dig här på riktigt inatt - lars winnerbäck

gunvald larsson

jag ska lägga upp lite bilder från veckan imorn :)

men nu sitter jag och kollar på Beck ! njuter av gunvald! haha låser in en kille i ett av dom där båsen dom förvarar lik i på bårhuset! han är tuff

våfflor!

igår kl 17 gick jag till hemköp för att träffa björn charlotte och sofie. vi köpte grejer så vi kunde göra våfflor :D gick hem till björn och satte igång.. det blev jättegott! förr tyckte jag inte om våfflor så mycket för det påminnde för mycket om pannkakor som jag föråt mig på när jag var mindre.. men nu har jag inte käkat pannakakor på ett par år (med endast ett undantag) så nu börjar jag tycka om det igen :)

efter vi käkat spelade vi "med andra ord" där ska man beskriva ett ord med andra ord så att den andra i sitt lag kan gissa rätt! jag var med björn, charlotte och sofie var i ett lag
jag förklarar ett ord för björn:

jag: han är stark! 12 underverk! ehm.. Det har gjorts en film.."
björn: "STARKE STAFFAN!"
jag "haha va? stareke staffan? nej en film, Hades

tiden går ut.

Björn: "jag har ingen aning"
jag: "Åh, Hercules!"
Björn: "Jahaaaa"

haha starke staffan!!! det här kommer björn få höra ett tag framöver! :P

Sen nästa gång det var min tur att förklara:

jag: "Länge sedan! kristina, tempel, nej kloster, här i närheten"
Björn: "JA! men hon hette inte Kristina utan Eva, eller nej Katarina! VADSTENA!
(jag kan inte hålla mig när han säger eva hahah)
jag: "hahaha starke staffan och eva!! :P haha men ja Vadstena är rätt.."

nu ska jag se på film!

dessa bestick!

jag håller på att ta igen allt jag kommit efter med dom senaste veckorna! Jag har ju inte så mycket att plugga nu.. jag var nere på stan förut och fick synundersökningen gjord, köpte nya linser och linsvätska så nu har jag i tre månader :) bra!
sen har jag röjt undan lite kläder, lagt in räkningar, tittat över min ekonomi, diskat undan berget i köket (tröttnar alltid när jag kommer till besticken! finns det nåt tråkigare än att diska bestick?!), påbörjat dammning, lagar riktigt mat!

jag misslyckades presis med qinouan så jag gör couscous ist.. jag brände grönsakerna och kycklingen.. dom kokar i nån panaeng-sås nu så jag hoppas det blir bra ändå.. jag borde inte försöka mig på sånt här avancerat!


------------------------------

det blev bra tillslut :D skitgott!
nu ska jag läsa lite.. kl 17 ska jag till sofie och då ska hon jag charlotte och björn göra våfflor :)

synundersökning

det är verkligen på tiden! ser ju knappt med linserna i!
bokade via internet :) smidigt och bra! 550 kr är inte lika smidigt och bra :/ och det tror jag bara är undersökningen, jag ska ju köpa linser och linsvätska också.. suck

nu måste jag sova!

veckan i bilder

i måndags kilade jag över till zandra :) vi kollade tv i hennes korridor! mycket trevligt



Vi gick till hemköp. Zandra köpte pizza och jag köpte ett äpple och cola!



Jag hade med mig kameran och tog lite bilder :)
har provat att redigera lite i Picasa 3



utanför [HG]



hon petar bort kebaben :P men annars tror jag hon tyckte om den!



ljus..


Ja så hoppar vi snabbt vidare till fredag! :P haha jag har inte tatt några bilder nu i veckan men nu i helgen har jag allt haft kameran i beredskap.



Jag och Björn gick till [HG] och drack varsin öl :) då kom vi på idén med spontanfest! så vi gick till statoil och köpte slödryck om sen hem till mig och blandade lite drinkar..



Björn ringde ett roligt samtal till Jocke som kom på stört!
vi hade skitkul :D sen kom anna runt halv ett-ett och vi satt hemma hos mig till kl tre :D





I lördags kom mamma och stefan. Vi käkade mat på Platå och sen kollade vi melodifestivalen



födelsedagspresent :D fick örhängen till alla 5 hål också :D tack!



Barro var ute efter min lypsyl



Sofia



jag köpte en jacka (rea 149 :D)



och fick ett par skor av mamma som fått det i uppdrag av mormor :)



Hemma från Platå :)



Idag, söndag, har jag läst, pluggat och vart i Mjölby och käkat. Mamma och Stefan kom hit och vi handlade och sen fixade Stefan med mammas cykel som jag ska låna ett par veckor. (dom tog med min till thn så ska pappa se om han kan fräsha till den)




ska försöka göra så här varje vecka :) alltid kul med mer bilder här på bloggen!
Nu blir det Beck och sen Eclipse!
Ska vara hos sjukgymnsten 8 imorn och sen blir det föreläsning x2



klar!

jag lämnar nu in hemtentan :) jag är faktiskt ganska nöjd och jag vill verkligen ha VG men jag vet inte om den håller måttet..
ska lägga upp bilder om en stund! tänkte mig en "veckan i bilder" :) kanske är nåt jag ska börja med.. men då måste jag ju också börja ta mer bilder

motgångarna avlöser varandra

så känns det just nu.. allt gick ju så bra..
såg förut att omtentan i språkteknologi ligger på exakt samma tid som min magnetröntgentid! GAH! sååå TYPISKT! hoppa över tentan är det inte frågan om, jag vill inte ha en till tenta efter sommarn.. men samtidigt känns det väldigt dumt att skjuta upp en undersökning av knät :/
jag ska maila våran lärare nu och förklara läget och jag hoppas verkligen jag kan få göra tentan på eftermiddagen om jag så ska behöva sitta inlåst i hans rum! jag ska ringa röntgen också och se vad dom säger..

just nu är jag inte alls pepp på att skriva klart hemtentan.. men jag känner att jag kommit ganska långt och jag kommer hinna klart i tid :)

bilder

jag har ju inte lagt upp bilder från när emma var här.. tar en paus i skrivandet av hemtentan och lägger upp några :)






jag har bilder i min kamera från i måndags men jag har inte lagt in dom på datorn än.. jag var hos zandra och passade på att ta med kameran :)

alla luktar likadant!

tvättade lakan imorse och bäddade i dom nu.. alla studenter i ryd måste ju lukta likadant! det är så fiffigt här att tvätt- och sköljmedel doseras av tvättmaskinen själv så man behöver inte lägga i nåt.. alltså har alla samma tvätt- och skölj alltså luktar allas kläder likadant! :P en tanke bara..

jag tog mig en riktig funderare förut och den slutade med att det är dags att sluta med handboll.. om det inte är nåt med knät så kommer det ju hända igen! och jag vill inte vara med om det igen för det gör så förbannat ONT! och är det nåt med knät så blir det kanske operation och mer rehab och jag vet inte om jag orkar med det..
så jag var jättesugen på att köpa gymkort på campushallen förut och börja med olika pass direkt!
men sen tänkte jag att "kommer jag verkligen kunna sluta?" jag tror inte det.. så jag har inte bestämt mig än.. men efter den 7e så får jag nog ta ett beslut, ett beslut som jag inte vill ta! tänk om jag gör fel?


vilken otroligt dålig svenska jag har när jag skriver på bloggen.. jag skriver det jag tänker och det verkar inte vara helt grammatiskt korrekt :P ber om ursäkt för det.. det är kaos i min hjärna mestadels av min vakna tid

torsdag

ringde röntgen på sjukhuset förut och det ska inte vara några problem med dom eventuelle skruvar som sitter i knät inte heller med tandställningen eller nån tatuering :D gött!

302

nu har jag skrivit 302 ord och inte blir jag smartare av det.. den där descartes verkar inte veta vad han vill.. ena stunden säger han att fysiska objekt uppfattas med sinnena och enda säger han att man endast kan förstå fysiska objekt med enbart med försåelse! och så håller det på! motsägelser hela tiden känns det som..

500-700 ord kvar..


google translator

haha jag skulle översätta en bit ur texten med hjälp av google :P det här var vad jag fick fram:

i cannot sense without a body

översattes till:

Jag kan inte meningsfullt utan kaross

pluggggg

det slutar aldrig! inte ens nu mellan två kurser får man en ledig helg.. vi skulle egentligen lämnat in våran hemtenta i medvetandefilosofi idag men den sköts upp till söndag. jag ska inte klaga! hade det vart inlämning idag hade jag nog haft svårt att hinna med allt och jag vill göra det här bra! jag ska verkligen anstränga mig :)
nu har jag börjat fila lite på delen om Descartes och jag tror jag har ett bra upplägg! vi får bara skriva 800-100 ord så det gäller att skriva kortfattat men ändå förståligt!
Den andra delen ska handla om Colin McGinn men den har jag inte hunnit börja på än..

nu ska jag snart cykla iväg till lambohov! vi ska ha möte om nästa säsong :)

detta sverige

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4610494.ab

försäkringskassan kan vara jävligt envisa men det här tar priset!
kvinna på 84 år får minskad pension efter att ha fått skadestånd från tyskland för det hon utsattes för under förintelsen, försäkringskassan ser det som "utfört jobb" och därför får hon mindre pension.. så jobben man utförde under förintelsen ses alltdå som helt vanliga och humana jobb? förnedrande

Eclipse

jag har börjat läsa eclipse nu! kunde inte hålla mig ifrån den så länge.. har iof intek ommit så långt men det är skitbra :D men det kom ju inte som en överraskning direkt :P
dom börjar ju spela in new moon när som helst och den kommer på bio i november! twilight kommer på dvd nu i mars om jag inte missminner mig..

har lagat RIKTIG mat nu med! inga jädrans makaroner! potatis! :D kokade torsk och den där såsen pappa brukar göra :) crème fraishe, hummerfond och örter, kalas!

jag har fått tid till magnetkameran också, 7 april! 4 veckor kvar! 4! jag dör.. jag vill börja träna igen, på riktigt.. nu sitter jag på en träningscykel i 10 minuter och sen gör lite övningar.. allt som allt tar den knappt en timme och jag blir knappt svettig.. skulle göra vad som helst för en löprunda just nu

god morgon!

06.45 var det bara att pallra sig upp! bussen till stan gick 07.08.. härlig start på dagen! lite träning
solen skiner lite halft med vilket ju är trevligt
helena var sjuk idag så jag pratade med hennes sambo, björn.. han sa att han känner ett stopp i knät! :D woho! han sa att dte var bra, men att stoppet kommer lite sent (i jämförelse med mitt andra knä) så han hoppas inte korsbandet är av utan bara lite slappt.. men men magnetröntgen får visa! kan jag inte få en tid snart?? måste veta om jag ska ta ut tandställningen, ska jag göra det ska jag betala in till mitt tandabonemang och fixa med flytt från lambohovs tanläkare till ryd.. sen har jag läst att man kan få hudirritation av magnetröntgen om man har tatuering.. så jag vill gärna ha en tid innan 15/4 (ska ju tatuera mig igen då :D)

nu ska jag läsa ett kapitel up new moon och sen ska jag duscha och åka till skolan.. redovisa projektet idag!

hemsida

motelrocks.com !! :) snygga klänningar

johannes

haha han gör det lite roligare att plugga :P vi har delat upp alla oh-bilder och med hjälp av boken utökat informationen så det finns lite mer att plugga på.. han har lagt till massa egna kommentarer här och där vilket är otroligt kul :P
här är några exempel:

Föreläsning 7 - sidnummer yadda yadda.

Parsning som sökning - Parsing as search kallas det i boken, föga förvånande.
Skillnaden mellan innehållsord och funktionsord (vilket givetvis inte står med på OH-bilden) är följande

Indikatorer baserade på fönster - En hemskt dålig översättning av Lars, fy Lars


plugg

sitter hos lalalalalalalalalal <---- anna har kul :P

sitter hos anna och dippar morötter och pluggar :) har käkat en baguette med potatissallad och liten tjeckier... <--- anna igen :P
jag hade rostbiff på :D lyx i vardagsstressen!

nu ska vi ordbajsa lite till

träning

var och kollade på träningen förut.. blandade känslor! klart det var roligt att träffa alla men det är inte alls roligt att bara sitta och titta! jag vill ju vara med!
jag håller tummarna och hoppas på att det inte är nåt som är trasigt inne i knät.. det blir inte så roligt då :/
imorn åker jag på min egna träning nere i stan, hos sjukgymnasten.. det känns som jag har börjat om från början igen! jag får inte springa, bara cykla och jag får inte göra nåt speciellt, inga vikter! jag sitter på en stol och lyfter benet för att få igång musklerna igen :,(muskler är ju färskvara! snart är jag klen igen

update

till therese: nej det är ett café på skolan som heter så :P vi har programmerat i python


Har blivit utanad av Sofia (pajalaaa.blogg.se)

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
 Lycka till!
Lets hit it!



1. Vad heter du?: Sara
2. Ett ord på fyra bokstäver: Säng
3. Flicknamn: Svea
4. Pojknamn: Sten
5. Yrke : Sjukgymnast
6. Färg: Senaps gul
7. Klädesplagg: Sjal
8. Mat: Stuvade makaroner
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Stureplan/Stockholm
11. En orsak att vara sen: Skosnöret gick av
12. Något man skriker: Sa du nåt eller?
13. Film: Slumdog Millionaire
14. Något man dricker: Saft
15. Artist: Snook
16. Djur: Snok
17. Gatunamn: Stockholmsvägen
18. Bil: Seat
19. Sång: Sleep
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Squash

jag utmanar:
Therese
Sofia
Sandra
Zandra (zandra, vill bara säga lycka till :P)

blev ju utmanad av sofia så jag måste komma på andra saker på S.. kluringt

finn ett fel

kaffe, brago och språkteknologi

(jag har läst ut New Moon)

JAVA

har suttis i java i en och en halv timma nu.. usch.. men jag köpte precis ett äpple och en päronMER så jag är lite glad iaf :P
igår när jag kom hem från anna tänkte jag att jag skulle läsa ett kapitel ur New Moon, men jag läste i 4 timmar! haha jag kunde verkligen inte sluta! så spännande! så nu har jag typ 2 kapitel kvar.. måste läta ut ikväll :) SÅ bra! men twilight var bättre

hjärndöd

jag är så trött nu! vill bara läsa new moon men det går inte!
anna gick precis och vi har gått igenom 2 föreläsningar nu.. ska fortsätta imorn.. men nu shar jag en 33 sidors artikel kvar att läsa innan jag får sova :( :(
sa jag att jag ogillar språkteknologi?

:)

Anna: Han var på overhead! eller eh, ultraljud menar jag :P

haha vi börjar tröttna på språkteknologiSKITEN!

piano

lyssnar lite på olika pianolåtar.. det är väldigt avslappnande! ex bellas lullaby från twilight
ska snart ut en sväng och försöka tänkte på lite annat innan jag fortsätter plugga

söndag

jättetrevlig kväll igår! laserdome var kul, fast jag inte var med :P
jag åkte ner till stan en halvtimme innan alla andra för att träffa robin på platens, så ringer dom efter ett tag och säger att kön blivit så lång (jag kom in på en minut) så dom gick in på platå ist.. då gick vi hem, oscar åkte hem till ryd och jag åkte med robin hem.. hade inga nycklar i och med att dom andra var kvar hos mig så emma hade dom inne på platå.. men det var kul att umgås med robin igen!

nu ska emma snart åka :( och då ska jag plugga och sen cykla och lämna robins cykel i lambohov. fick låna dne igår så kag slapp gå :) snällt. så det blir en kvällspromenad på väg hem sen :) gött! så härligt att gå och lyssna på musik..

RSS 2.0