klänning update

åkte till linkan en dag tidigare! :D gött att vara hemma igen!

klänningen hade kommit och jag har nu provat den.. besviken.. beställde en M/L men den här ser ut att vara minst S/M  eller ännu mindre, saknades typ 10 cm i ryggen för att få upp dragkedjan :( men jag tror jag ska behålla den ändå! om man sprättar bort dragkedjan och sätter dit ett elastiskt svart tyg kommer jag få på mig den samtidigt som den sitter bra :) för den var bra annars! lite kort kanske men jag kan ju ha min svarta kjol under som jag brukar ha :) men det tåls att fundera på!

klänning!

såg igår att jag fått ett mail från nelly där det stod att dom skicka klänningen! :D wiii! can't wait! brukar ju oftast vara sofia som hetsar upp sig över kläder men som sagt hittar jag sällan klänningar jag vill ha! bara för det kommer den inte passa eller vara skitful på..

jobba 12.30 - 21, imorn 6.45 - 15 sen är det SLUT! eller ja, jag funderar på att ta ett extra pass på lördag.. hade tänkt hitta på nåt med folket här nu innan jag åker men efter att ha sett hur vissa prioriterar tänker jag prioritera en extra arbetsdag! en helgdag till och med, bättre betalt! jag sa till på jobbet igår att jag skulle fundera på det.. dom skulle fortsätta ringa runt så jag hoppas inte dom har fått tag på nån :/ men det har dom ju säkert

nu ska jag läsa lite! :) har kommit en bra bit på vägen! har läst halva fjärde boken nu och om jag verkligen anstränger mig kommer den förhoppningsvis vara färdigläst innan jag åker på söndag :P så då är det ju bäst att jag sätter igång!

liseberg

ä ledig idag och sticker till liseberg med resten av maffian! (emmas pappa leif kallar oss för maffian :P) emma, sofia, zandra och elin representerar maffian idag på liseberg! erik åker med också och kanske carro :) kommer bli kalas! men imorn är det jobb igen.. 7 arbetsdagar kvar!! längtar till nästa fredag då det är över.. funderar på att köpa nån form av fika att ta med och bjuda personalen på :) kan ju vara uppskattat!

nej nu ska vi draaaaa! förhoppningsvis slipper vi regn men jag har med mig regnjacka ifall att.. tog även med mig mössa och fingerlösa vantar :P ni som känner mig vet ju att jag fryser ganska lätt! känner på mig att jag kommer frysa ihjäl senare ikväll! men då kommer jag dö när jag har roligt iaf ;P


natti!

If a woman sees something small or undersized, she's guaranteed to gush about how "cute" or "adorable" it is. This would be a universal truth, but it doesn't apply to bank accounts and penises.

med dessa ord säger jag god natt! :)

låttips

ska tipsa om en liten låt när jag ändå är inne på bloggen :P

Avenged Sevenfold – Nightmare

in love! älskar låten, älskar avenged sevenfold!

söndag

jobba imorn igen då! 6 dagar denna vecka tom.. men på torsdag är jag öedig och det är sofia med så vi drar till liseberg då :D zandra kommer med erik när hon har slutat så vi mäter upp dom lite senare :) förhoppningsvis kan emma byta till sig en förmiddagstur så hon också kan gå med :) bara denna vecka och nästa kvar att jobba! 10 arbetsdagar! åker hem till linkan den 15e eller 16e, har inte bestämt mig än.. ska bli GÖTT!

göteborg var nice i fredags! mend et brukar det ju vara :P men jag gillar inte att vakna upp hemma hos nån annan efter en utekväll :/ och i gbg också! åka buss är ju inte så roligt.. men det får det vara värt :P
igår var en slappardag.. jag och sofia kollade tv och film och käkade godis :) såg gangs of new york, tyckte den var riktigt bra! staben ska ju ha gangs of new york-tema på sitt nollep i år så jag var tvungen att se filmen innan dom drar igång :P

idag blir slappt också.. ska lägga mig och läsa nu.. snart klar med tredje harry potter boken :) om det går i den här farten kommer jag nog allt hinna läsa alla böcker innan filmen kommer på bio :) apropå film vill jag se inception! men alla i maffian jobbar ju på olika tider så vi hittar ingen dag då vi kan se den allihop :( tror den dag som passade flest var imorgon och då jobbar jag :/ jaja, jag gillar ju att gå på bio själv så det kanske får bli bio när jag kommer till linkan igen! kanske kan få med mig anna om hon inte har sett den :)

later!

RSS 2.0