söndag

jag sitter och kollar på vem kan slå filip och fredrik.. tävlingen går ut på att peka på olika saker på världskartan och den som är närmast vinner, enkelt.
frågan: 1912 sjönk titanic, vart ligger vraket nu?
hum, svårt. man vet ju på ett ungefär liksom den gick mellan southamtom och new york men sjönk där emellan. Hon som filip tävlar emot pekar långt upp mot nordpolen!! hallå? jag gillar iof geografi och är hyfsat bra på det men även om man är dålig på geografi känns det som man borde ha ett humm om vart titanic sjönk, och inte fan sjönk den i nordpolen.

jaja nu ska jag se på film och käka pizza :)

lördag

varför??? Aiden spelar i stockholm den 25/10 men då har krogvet kravall som jag absolut inte kan missa! anna är huvudchef för den och det är den enda kravall som ordnar, är det någon kravall jag inte ska missa så är det den.
jag missade Aiden sist dom var i sverige också :O dom spelar i gbg den 26/10.. jag kanske kan sätta mig på bussen och åka till gbg ist? tåls att fundera på helt klart!

ska ringa emelie nu, vi ska ut ikväll :) men jag vet inte vart än.. zandra kommer också :) och kanske anna. kommer bli skitkul om alla är pepp! nu verkar det inte som om nån är pepp :S fast emelie och jag brukar alltid kunna hitta rätt stämning hur seg man än är innan :P hehe så det kommer bi en kul kväll, får se vart vi hamnar bara

torsdag

pratade med helena idag och hon tyckte inte jag ska spela imorn.. jag ska göra tester nästa vecka och om dom är bra så kanske jag kan vara med nästa gång :)
(fick övningar för axeln idag med :D)

inga böcker än.. dom var försenade så jag har kommit efter i plugget. inte alls bra! men nu är dom på väg, dom är i jönköping när jag kollade kollinumret så dom borde komma ikväll eller imorn.. då har jag lite att ta igen kan man ju säga. men då får jag ju passa på att ta det lugt nu! sov nästan 2 timmar förut :) nu hinner jag tvätta lite (träningskläderna är slut) men framför allt hinner jag käka lunch med sofia och gustav på stan :D dom skulle in till linkan så nu ska jag byta om och vänta på att dom kommer.

WOHOOOO!

Janne (min tränare) frågade om jag var sugen på match på fredag :D:D:D:D dom har brist på 9-metare! Gud jag blev SÅ GLAD!! Mot Opal också, hatmatch tydligen.. som KFUM och Alingsås :D skitkul!
Div 4 och det är tydligen ett bra A-flickslag vi kommer möta så förhoppningsvis så blir det inte så hårt..

meeen jag mpste prata med min sjukgymnast först.. jag kommer bli så besviken om jag inte får.. men jag får hålla mmig till skytte och pass och avstå genombrott så borde jag kunna vara med..
tydligen årets hemmamatch :P alla ska dit och kolla vad jag förstått :P hade vart så kul att få göra comback då!!!



FAN! pratade med pappa nu och han påminde mig om att jag inte är försäkrad.. eller jag vet inte om jag är det för jag har inte betalt nån medlemsavgift eller spelarlicens.. ska prata med Janne imorn.. men det är nog en liten chans att jag spelar på fredag.. men kolla ska jag göra iaf :)

tisdag

jag tror jag har blivit lite för känslosam dom senaste dagarna... eller inte för mycket men.. jag har läst hela maddes blogg nu och det är svårt att inte gråta. samtidigt om beskedet om sofia :D
jag lyssnade på robbie williams - eternity flera gånger igår, den är så fin, så avslappnande.
nu har jag james blunt . goodbye my lover på repeat.. den är också äldigt avslappnande..

det känns så bra att man kan slappna om ändå för en kort kort stund. det är så mycket i skolan nu plus all träning.. vi ska ha tenta på 25 (boken är på 28) kapitel i neuron och det är jag väldigt sterssad över.. men jag kommer klara det! man måste tänka på att man klarar det annars gör man inte det!

nej nu ska jag träna.. får se hur det går med axeln, och knät för den delen.. men jag är 99% säker på att det kommer göra svinigt ont och att jag kommer ha svårt att schamponera håret sen :P haha men se det på den ljusa sidan. jag har inte AIDS! som jag och anna så kul brukar skämta om :P 25 kapitel och en ond axel vad är det när ser på AIDS barnen i afrika. dom hade säkert bytt med mig..
sen efter träningen ska jag träffa robin en snabbis <3

hinner nog lyssna på james blunt en gång till ;)

måndag

har lite blandade känslor idag.
Sofia har inga tumörer kvar :D:D så jag ser det som att resten av behandlingarna kommer vara i förebyggande syfte :D så hon är ju typ frisk :D jag blev så GLAAAAD! Så nu kan hon förmodligen börja plugga till våren. Så glad för hennes skull :)

men samtidigt läser jag madeleines blogg (jagefrisk.blogg.se) madeleine gick på samma gymnasieskola som mig och flera av mina klasskompisar då kände henne.. jag vet precis vem det är och jag vet vem hennes pojkvänn är.. hon är inte längre med oss, hon kämpade länge men cancern blev för svår :S håller som sagt på att läsa hennes blogg och hon verkar vara en så otroligt go och glad tjej! positiv är bara förnamnet! man blir så inspirerad. när någon så sjuk ser på livet på ett sånt sätt blir man nästan arg på sig själv, jag måste bil mer positiv!
SÅ läs hennes blogg. den inspirerar! samtidigt som man blir ledsen.. tankarna går till hennes familj och pojkvänn.

jag ska få ett träningsprogramm för min axel på torsdag.. skrev ju sist att den snart går av. Helena (min sjukgymnast) kände på den idag och det är dom små musklerna inne i axeln som är för klena och muskeln på baksidan som är för kort. höjer man armen och drar bak den (som i en passning eller skott) åker axelkulan eller leden framåt, och det gör den på alla, men på mig åker den mer framåt.. detta gör att nån stötdämpningskudde i axeln kommer i kläm och kan bli utsliten. jag har inte kommit så långt än och jag ska börja träna den snarast så jag aldrig kommer dig heller.
Det var så fräckt när hon kände på axeln! hon drog armen över huvet och det gjorde skitont! men när hon tog tag i axeln och drog kulan bakåt så kändes det inte nåt alls! allt bara försvann! finns det inget skydd osm kan hålla tillbaka hela tiden? :O

haha såg precis en reklam om silja galaxy :D det är ju den vi ska på sjöslaget med :D åh det ska bli så kul! jag och anna ska dela hytt med jeanette och lisa och vi ska ha nåt på oss som alla har gemensamt :D kommer bli så KUL!

nej nu ska jag se på tv och jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen!

onsdag

har haft tråkig föreläsning idag.. usch. ska prata om nåt annat.

tränade igår och min axel gör såååååå ONT!! sträckte den för ett par år sen och det kommer och går men nu är det tillbaka värre än vanligt! gick ju hos sjukgymnasten i thn för axeln ett tag men det blev inte bättre.. igår trodde jag på allvar att nåt i axeln skulle gå av, en sena eller nåt och då är jag där igen, utan handbollen.. men nu tror jag ju inte att det är så allvarligt :) jag inbillar mig det iaf.. jag är så envis så jag gr ju inte av när det gör så ont utan jag fortsätter ju. jag vill inte verka klaen, jag missar redan lite av träningen pga av knät :( 
ska prata med sjukgymnasten imorn tänkte jag.. får se om hon kan känna nåt

ska träna snart igen.. och i morgon på morgonen, och på kvällen. känns inte som jag gör nåt annat än träna :S men det är ju kul :D sprang ett uppvärmningsvarv igår och kom på mig själv med att springa väldigt fort :O tänkte att det ska bli kul att se hur länge jag orkar med detta tempo men jag orkade hela vägen. kondisen har nog aldrig vart så bra :) tack vare RP :D
 
jag bara tjatar på om samma saker hela tiden. händer det aldrig nåt i mitt liv? samma saker dag ut och dag in.
jo en sak är annorlunda. zandra har ju börjar svp och jag har träffat hennes klasskompisar :) en av dom bor här i lambohov så jag har gått med honom från skolan och har träffat honom på fest. En lambohovskompis! nu är jag inte själv här (tänkte jag) men det håller nog på att bli mer än en lambohovskompis. Vi kollar film och går kvällspromenader :) gud vad klyshigt det låter! Robin iaf
mer om det en annan gång kanske
jag är inte den som pratar känslor. har svårt att uttrycka känslor med. jag behöver inte skratta fast jag är glad, gråta fast jag är ledsen osv. jag visar ofta inte vad jag känner.. jag är en sån person som håller saker inom mig, men det har nog dom flesta märkt vid det här laget :)

nej nu ska jag byta om.. träningen börjar kl 19 sen när den slutar kl 21 ska jag direkt till skolan och göra mitt klassdiagram för mitt programmeringsspel. Jacob har så snäll lovat att hjälpa mig :D
(ska försöka bli bättre på att skriva här med)

måndag

dagen började iaf som planerat :) åkte till sjukgymnasten kl 8 och tränade en timme. älskar mitt nya programm! benen är som spagetti när man åker därifrån :P det är så det ska vara. orkar knappt cykla hem efter att ha vart där men hem måste man ju..
och det var hemma som problemen började.
satte igång datorn och drog på musik och tog en dusch. nästan precis samtidigt som jag ska åka dör musiken och skärmen blir blå och det står typ att det är nåt programm som inte funkar, har du fått detta meddelande förut borde du kolla upp programmet annars så starta om datorn..
visst tänkte jag, jag startar väll om då. när datorn startar får jag massa felmeddelanden om att programm efter programm inte är av rätt typ eller nåt. att jag måste kolla upp med installationsdisketten :S HUH?? alla programm var .exe filer med så det är internet som krånglar.
Jag kan inte få nån kontakt med internet. kan inte ens se mina nätverksanslutningar så jag kan inte koppla upp mig den vägen. MSN går inte ens att klicka upp utan att all afelmeddelanden kommer upp igen :S
jag tänkte att man kanske borde avinstallera MSN men när jag kollar i kontrollpanelen så finns det inte ens några programm som man kan avinstallera :O det borde finnas en lång lista där, men nej..
ringer pappa som får aggera support från tyskland.. jag kör en felsökning som inte var klar när jag tillslut bestämde mig för att åka till skolan och plugga här. Jag är lite nervös för vad jag hittar när jag kommer hem.. pappa tror på en kraschad dator! inte riktigt vad jag behöver just nu..
håller på med ett fördjupningsarbete som jag redan är efter med och idag kom jag ytterligare ett par timmar efter..

sitter i skolan nu men funderar på att åka hem.. har suttit i 4 timmar på en inte alltför bekväm stol och börjar få ont i nacken..
som tur var så kunde jag få över mitt arbete på mitt fickminne.. annars hade jag fått börja om
kommer nog inte hinna träna imorn heller.. ska upp och iväg till skolan kl 8.. måste sitta i denna jäkla pc pul hela dagen, eftermiddagen och kvällen för att få klart min rapport.. men jag tror jag klarart! :)

ska nog med sofia på röntgen på onsdag.. jag är lite nervös för vad dom ska säga till henne men jag tror det har gått bra så här långt :)

nej inte riktigt min dag idag.. tycker jag säger så varje dag :S när ska det bli min dag??
min sjukgymnast sa till mig idag att jag förmodligen kommer kunna köra för fullt igen efter jul :D:D men innan det ska jag ta det lugnt och styrketräna som tusan! jag känner mig starkare än vad jag gjort innan och jag blir bara bättre och bättre. Inga knän som viker sig här inte :D

nej nu bär det hemmåt!

fredag

på recuest av Anna:

nu sitter jag och anna i baljan och pluggar och dricker kaffe :) vi är skittrötta mne kämpar tappert på ändå :) vi är bra.
ska plugga till typ 17 sen kommer mamma och hämtar mig och då ska vi till tornby så ska jag beställa en overål till RP så jag inte springer runt i trollhättans ov

jag ska flytta!! BK11 blir min nya adress :) men jag flyttar inte förns 1/11

torsdag

igår gick jag upp sju och var hos sjukgymnasten kl 8 :) det kändes bra.. trött bara.
sen åkte jag till skolan och träffade zandra :) satt och pluggade med henne och hennes svp kompisar..
labben gick bra och plugget efter gick bra

sofia ringde mig typ 16 och sa att hon och robban (kusinen från frinland) var på väg :D så jag fick träffa honom en snabis igår :D han skulle till jönköping. hoppas han stannar på väg tillabaka också.
men jag hann inte träffa dom så länge, träningen blrjade kl 19. det var skitkul träning igår :D fick lite känningar i knät på uppvärmningen och fick köra min egen uppvärmning men så fort jag kom ut på golvet som är lite mjukare kände jag inget och var med på allt utom 2 målsspel på slutet :) var till och med med på lite försvar och anfallsgrejer :D jag gjorde en stegisättning förbi en försvarare för första gången på snart 1,5 år :D kan verka lite fjantigt med det kändes jättebra :D knät verkar hålla och jag litar mer och mer på det :)

tisdag

just det jag klarade programmeringstentan :D har glömt skriva det

ja och sen en sak till! men jag väntar nog med att berätta det tills den 4e :P

måndag

idag är det vanlig måndag igen.. jag skulle kunna sitta här och skriva en timme om vad som hänt dom senaste tre veckorna. jag har levt i en bubbla.. jag har haft en tidsrymd på tre timmar framåt i tiden. NolleP har vart så otroligt kul! Men också så fruktansvärt jobbigt. Det är skönt att det är över men det är sorgligt också.. vi har jobbat med detta i ett år och nu är det slut.

sitter och lyssnar på millencolin. dom som jag missade på münchen hoben, det var tråkigt men men.. bra är dom

har börjat med mitt projektarbete idag med.. jag ska skriva en rapport om ansiktsigenkänning tänkte jag :) hur kan en maskin känna igen ett ansikte? vad skiljer den åt från en människa? osv.. hittde 10 artiklar idag, alla på engelska som jag ska sätta mig och läsa och sätta mig in i. det kommer bli jobbigt men jag tror det kan bli intressant :) finns ett kapitel i våran AI bok om perception men som jag tänkte att jag skulle läsa.. 34 sidor bara det. jag kommer få läsa jävligt mycket om närmsta dagarna :P sen ska jag skriva ihop nåt om det också.. jag har tills nästa onsdag på mig. sitter jag 8-17 varje dag så borde det inte vara några problem.

det ska bli såååå gött att komma in i sitt vanliga liv igen. bara en sån sak som att ha på sig vanliga käder :D vilker iof alltid betyder beslutsångest och stress på morgonen.. jag kan komma in i min vanliga kostrytm (vet inte om ni vet det men jag äter på hyfsat regelbundna tider) och att börja träna handboll på riktigt!!!! jag saknar klisterdoften.. jag är nörd
förhoppningsvis kommer jag komma in i sömnrytmen igen.. eller jag är inne i den men jag är bara väldigt trött.. det tar på en att hela tiden ha press på sig, men nu har jag inte den pressen längre :) tror jag skulle kunna somna nu, jag är så trött! ska träffa anna 8 imorn och fortsätta med projektet. labba ska vi försöka hinna med också.. jag vill bara att denna kursen ska vara klar så man kommer in på en ny kurs som man kan vara med på från början utan ett nollep att tänka på!

Köpte biljett till Om the Rocks idag med. kravall på lördag :) det ska bli kul. hoppas det är en rockig kravall :D kommer bli kalas.

Jag och anna hade tänkt åka till stockholm på fredag och kolla på neverstore på gröna lund men vi har labb till kl 15 och entrén var ganska dyr så jag tror inte det blir nåt :( sen så var det visst millncolin som skulle spela och neverstore som var en special guest så dom kanske inte ens hade fått spela så mycket.. nu ska vi plugga ist med bra musik i bakgrunden och så ska vi fika :) mys på en fredag

jag är så glad för sofias skull med!! :D grattis till platsen i norrköping :D synd bara att du inte kan börja direkt :(
grattis till kusin Robert som fyller 30 idag och till svåger Gustav som fyller 23 idag :)

jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen nu :) men det får vara allt för ikväll.

RSS 2.0