Fredag

Haha kollade min statestik nu :P den 7/8 hade jag 23 besökare (rekord) men bara 6 unika hehe. nån som inte har nåt att göra och väntar på att jag ska skriva eller?


YEEEEEEES!

JAG KLARADE AI TENTAN!! :D:D:D:D:D:D så GLAAAD! nu :D
hoppas programmeringen går bra imorn med :) ska käka snart och sen träffa anna i skolan så ska vi plugga det sista

måndag

det är idag allt sätter igång känns det som.
jag skriver min första omtenta om två timmar, den andra på fredag. jag tror det kommer gå bra. tittade igenom det mesta nu och det känns som det sitter.
vi ska ha möte ikväll med. det är denna veckan som dom sista pusselbitarna inför nollep ska sättas på plats.
det kommer bli en spännade, stressig, jobbig, annorlunda, krävande men också väldigt rolig vecka.
mellan plugg och planerande ska jag också klämma in träningar. ingen tid till fritid.. kommer jag hinna sova?
veckan avslutas med kräftskiva på fredag (vi får inte dricka når under nollep iom att vi är arrangörer så jag gissar att ånga tar tillfället i akt) men jag ska hålla det på lagom niva då jag måste labba på lördag.
sen på lördag tänkte jag hinna med en joggingtur för att på söndag hålla i den sista fadderutbildningen med alla faddrar. på söndag kväll kommer vi även ha en upptaktskväll med mat och grupp-pepp-talk :) det kommer bli kul

ringde många av Nollan igår med :) och imorn ska jag placera ut alla 50 i 8 olika nollegrupper. det är massa saker jag måste ta hänsyn till när jag pusslar ihop det så det är inget spm görs på en timme.. får se hur det går :)

tränade handboll i lördag också :D jag har fortfarande träningsvärk.. har ju inte använt dom muskelgrupperna på typ ett år :P men det gick så bra det kan gå efter ett så långt uppehåll.

nu ska jag snart laga mat och börja koncentrera mig på AI 

torsdag

gick upp nio igår och hann bara gå på toa innan telefonen ringde.. det var sofia, hon undrade om jag ville följa med till sjukhuset med henne och det ville jag :) så vi kom dit typ tio och sofia fick ett rum med tv och grejer :) zandra kom typ 11. Förste påsen med cellgifter tog två timmar sen tog dom andra två en timme var så vi åkte därifrån typ två..
Åkte till tornby och käkade på donken :) dom hade en bönsallad som var jättegod! och bättre än pommes :P så köpte jag ett par örhängen som jag ska ha på nollesittningen och hårspännen till sofia på glitter :)

sprang coopertest på kvällen.. på folkungavallen :) det är psykiskt svårt att springa 7,5 varv när man ser alla och vet exakt vad man har kvar. usch! men jag sprang på 14.05 och det är jag nöjd med :D

har pluggat lite idag. det känns som om jag kan allt och då blir det bara jobbigt att sitta å försöka plugga :S jag behlver bara kolla iegnom allt en gågn till på söndag och en gång till innan tentan på måndag så tror jag det fixar sig :) ska göra lite fler rekursionsövningar också bara.
Sen på tisdag är det bara att ta tag i programmeringen. där känns det också som om jag kan allt utom divtionaries :) men oscar ska hjälpa mig så jag är inte så orolig för den tentan heller. jag hoppas verkligen att känslan är rätt så jag inte får tentan och inte kan nåt :s men det beror lite på frågorna med. har kollat på exempeltentor och vissa kan jag massor på och andr alite mindre på.. men det känns bra :)

fick låna klänningar av sofia igår så nu vet jag vad jag ska ha på mig på båda sittningarna :D det blir kalas!
Anna kommer från grekland imorn med :D vi ska ha myskväll. käns ensamt utan skolan.. längtar nästan tillbaka till klassen :P jag längtar definitift till NolleP!!!!!

haha

..ja nu bara för jag skrev det så sket sig nästa övning :P

måndag

en grå måndag och jag har begett mig till campus..
sitter i PC-pularna och pluggar.. håller på att repetera en programmeringslabb. jag kommer ihåg när jag och anna satte oss med den här när vi aldrig hade programmerta förut :S det var hemskt. jag vet inte hur lång tid det tog att göra klart labben, men det var lång tid.
Nu har jag snart gjort hela labben på under en timme.
Det är nu jag fattar hur mycket jaghar lärt mig! Jag kan ju grunderna i programmering mer eller mindre bra :) Tänk bara om tentan kunde vaa så här lätt, då klarar jag den ju! men jag tror faktiskt jag kommer göra det ändå :)

nu ska jag fortsätta.. har planerat att sitta här tills 17.20. då ska jag hem och byta om och åkta till träningen som börjar 19.00

söndag

sitter och pluggar nu (programmering).. det går väldigt blandat. vissa saker känns som jag kan jättebra men så är det der här med dictionaries..
boken får det att framstå som det simplaste i världen men vår lärares tentauppgifter går inte att förstå sig på!
men men det är bara att fortsätta..

gick in på RPs hemsida nu av egentligen ren slump.. tänke kolla om dom lagt upp nya träningstider och det hade dom :) men tji fick jag. innan jag åkte hemhem sa tränaren till mig att vi skulle träna inne i hall i lambohov den 4e. men nu står det fys på vidingsjö den 4e! och resten av veckan också! och nästa! jag blev väldigt besviken.. har ju sett fram emot inneträningar sååå länge!
sen efter denna veckan kommer det vara så mycket med nollning så jag kommer förmodligen inte hinna träna med laget på ett tag.. så inomhusdebuten dröjer ännu längre :,( det är över ett år sen jag gjorde min sista inneträning och då gick det inte alls bra.. den sista inneträningen jag gjorde sist som jag var med fullt ut på var i mitten av mars förra året. vad bli det? ett och ett halft år snart utan handboll!

lördag

jag dör av tristress!
är hundvakt och får nästan sitta och kolla på Barro hela tiden så han inte biter på saker han inte ska bita på.. soffan till exempel.. men nu har jag satt fast honom så han når inte soffan.
han tittar surt på mig men han lyssnar ju inte och jag vill i nte ha fler bitmärken i armarna! eller slem på läderna. Hår i sängen gör inte så mycket, jag måste ändå tvätta imorn.
han är söt men han är jobbig.
jag kommer förmodligen aldrig skaffa hund efter detta :( man ska väll tycka det är kul och inte jobbigt? hund är inget för mig. Jo kanske men inte en rotweiler. Tessu och Falcon var bra :) men dom var lite äldre. sk ajag ha hund ska jag köpa en som är 4 år plus så den har lugnat ner sig lite. Sen kanske det underlättar att bo i en större lägenhet så man inte går på varandra.

var inne på ellos förut och hittade ett par skor och två par leggins som jag beställde :) hoppas det passar. Hum, undra om jag valde storlek på legginsen :S jaja det märker jag.
när jag får lön ska jag shoppa lite. har så mycket jag aldrig avnänder. måste rensa. men när jag väl ska rensa garderoben så tänker jag att "den här rä ju snygg, den kanske jag kan använda" men jag använder den ju aldrig ändå. Jag har saker jag bara haft typ en eller två gånger och då får jag dåligt samvete för att jag köpte det.. slös med pengar.

jag åt godis igår med :S jag borde dra ner på det.. jag kommer säkert äta idag med för det finns inget att göra! det regnar och det är inget bra på tv förns 22. Djurkyrkogården 2 tänkte jag se då men jag vet inte om det är nåt att ha.. så godis idag igen.. jag får ångest varje gång så det är väll bara att ta fram morötterna. (som förresten var frusna i kylen nu när jag skulle ta en, dagen känns så lyckad)

RSS 2.0