tisdag

skolan igår var trist.. det kändes nästan som fredag!

kollade idol igår med, det sög, ganska rejält! tyckte inte nån var bra :/ iof var dom bara 6 st som tävlade, 6 nya idag och 6 nya imorn.. en kille och en tjej som går vidare varje dag, det finns 10 finalplatser sp juryn bestämmer dom 4 sista.. men än så länge finns inget att hurra för

gårdagen var en allmänt dålig dag, hoppas att denna bli bättre! solen skiner :D

faaan! nu kokade jag ägget för länge.. men det kan väll inte bli mer än hårdkokt? brukar bara bli lite segare, jag får stå ut.. har öppnat ett nytt paket havregryn nu med, ett annat märke och det var.. öh.. grötigare! :P

skola snart... later

lååååångt




holma hade lååånga sugrör! men dom funkade inge vidare.. kom bara skum! var nog nåt hål nån stans :P


måndag!

hemma igen.. besöket på vårdcentralen gick bra :) ska dit igen om två veckor så nu har jag fått nya grejer att öva på :)

denna veckan kommer bli awesome! emma kommer på torsdag och förhoppningsvis har hon med sig mikel och robin! vi ska till norrköping på fredag och kolla in royal republic :D sweet! sen på lördag är det draget.. tyvärr åker emma å co hem då men jag kanske får besök igen på lördag! får se.. royal republic blir det iaf igen, men den här gången i linköping! 2 gånger på 2 dagar! hur bra??

ska sätta mig och plugga lite nu.. har seminarie på onsdag (eller torsdag, vet inte gruppindelningen än :S) och då ska vi ha läst en artikel.. läser just nu en kurs som heter kognitionsvetenskaplig teori men han inte riktigt fattat hur namnet på kursen går ihop med det som undervisas! det känns mer som en fördjupningskurs i medvetandefilosofin :/ och den här kursen var ändå obligatorisk! tur att det är hemtenta i den iaf.. men jag har inte fått boken än och det stör mig! bokus är sega..

lyssnade precis på håkans nya singel och ja, håkan är håkan <3



den utlovade bilden på vårt fina bakverk till Holma :) visst är den vacker?


låttips

slänger in en till låt innan jag sticker!

Crookers – Cooler Couleur

enjoy!

träna!

tack sofia för den förtydligande kommentaren om mina njurar :P ska till vårdcentralen imorn igen, visserligen inte för att kolla njurarna men för uppföljning av sömnproblemen..

nu blir det iaf träning! blev inget med det i fredags.. kände mig lite krasslig då så jag vilade.. känner fortfarande lite i halsen men jag tror jag klarar av ett step-pass :) blir lite gym sen också!
har slappat allt för mycket denna helg! men jag har inte käkat godis eller nåt annat skräp så det kanske inte gör nåt :) måste handla.. pratade med zandra förut och vi båda har samma problem! känns som man är på hemköp varje dag :P alltid nåt man måste ha

fredagen hos holma var riktigt nice faktiskt! följde med till hg och det ångrar jag verkligen inte :D hade riktigt kul! tack alla för en bra kväll :) (ska lägga upp lite bilder på den fina kakan jag och anna gjorde, men det får bli en annan gång)

låttips

slänger in ett låttips så här innan skolan! blir två timmars projektarbete idag sen ska jag hem och plugga lite..

The Offspring – Half-Truism


gammal bild. ska jag skaffa sånna bågar tro? (har lånat kims på bilden)


ööhh

var ett bra tag sen jag bloggade sist! var jag ens i linkan då?? två veckor av terminen har gått och det ör gött att komma igång igen! :D bara två år kvar och det är två år jag ser fram emot! och det som kommer efter det ser jag fram emot ännu mer!

mycket har hänt under dessa två veckor.. jag har tagit ett första steg i att reda ut varför jag är så trött, nya kurser, tillbaka till verkligheten, mormor på sjukhus (:/) och en ämneskonferens i lund!
kan ju börja med somnproblemet.. i över ett års tid har jag vart hängig och trött, jag kommer typ inte ihåg när jag kände mig riktigt pigg senast! anna säger att jag är en zombie ibland som knappt går att kommunicera med! jag var på vardcentralen och tog blodprover och bokade tid hos en psykolog. Blodprovet visade bara en näst intill förhöjd "nånting" i njurarna (eller var det levern?) som betyder att kroppen inte kan ta emot eller göra sig av med allt protein (om jag fattat det rätt) vilket kan bero på hög muskelmassa (vilket jag inte tycker att jag har), högt proteinintag (jag äter massa protein!) eller att det faktiskt är nåt fel på njurarna.. ska tillbaka dit och kolla upp det igen.. men allt annat var bra så sömnen kan inte förklaras med typ vitaminbrist eller nåt sånt!
hos psykologen fick jag (väldigt kortfattat) höra att jag är en grubblare och att jag har börjat förknippa sängen med grubbel vilket gör att jag inte kan sova och sover oroligt.. han tyckte också att jag hade mycket tid i sängen (lägger mig typ 22.30 och går upp 8.30 vilket blir 10 h).. tipsen jag fick var att på bestämd tid och plats sitta och skriva ner det jag grubblar på samt att gå och lägga mig senare (ca 00.30)! Skrivandet går bra! sitter varje kväll på en stol i hallen och skriver i 30 min.. däremot har jag inte hittat en tid som jag kan skriva som är samma varje dag.. att jag sitter i hallen beror på att jag nu ska förknippa den platsen med grubbel och då är det inte bra om det är soffan eller köksbordet och iom att min lägenhet är så liten fanns det inte så många alternativ kvar :P
ska tillbaka på måndag igen så får vi se vad han säger och vad jag säger..

för att göra en hufsat lång historia kort så har mormor ramlat ner från taket när hon skulle putsa fönstren och har legat på sjukhuset sen i måndags med svåra ryggsmärtor! förmodligen är det en ryggkota som fått en spricka eller liknande. det kommer ta typ 2 månader att läka den här sprickan och då kommer hon få bo på nåt hem så länge.. känns inte så kul just nu, hon är ju trots allt 83.. men jag håller tummarna för att hon kommer få komma hem igen om två månader eller kanske tom tidigare!

drog ner till lund igår med två programansvariga för kogvet linköping för att träffa andra programansvariga för kogvet på andra lärosäten (umeå, skövde, lund, göteborg) och diskutera. dock har vi inte fått diskutera så mycket, mer lyssnat! men jag har iaf lärt mig lite om de andra städerna och att jag absolut läser kogvet på rätt ställe! umeå verkade riktigt bra dom med, så det hade vart mitt andrahandsval. kul har det vart iaf :D hamnade på nån slags rockbar igår och det är kul när till och med programansvarige till lika proffessorn Arne hänger med oss studenter ut och tar en öl :P hemma nu iaf och det känns gött! har till och med hunnit träna idag :D

just det! skaffat gymkort har jag ju gjort med.. tränar för fullt och det känns hur bra som helst :)

nu ska jag lägga mig och läsa en stund.. har ju en del harry potter att ta mig igenom :P


münchen hoben '10


RSS 2.0