söndag

jag hade skitkul igår på festen :D:D skulle aldrig gått till hg.. det var inte alls kul där. jag och kim shottade och emma pratade med random personer :P men vi gick hem tyo halv två..

idag har jag inte gjort ett skit, vilket är helt okej i och med att jag var bakis. emma åkte förut med :( kul att så många från trollhättan kunde komma igår :D men nu är det tomt.
såg på twilight i fredagskväll och jag tittade på den igen nu precis och jag funderar på allvar att se den igen nu.. det är nog det bästa jag nånsin har sett! och det bästa är att det finns fyra böcker så det kommer förhoppningsvis bli fyra filmer :D (måste tillägga att edward är otroligt het!) längtar tills julafton så jag kan börja läsa! Julklappar är ingen överraskning längre utan jag får det som jag vill ha. eller mamma och pappa frågar, jag säger och dom fixar. men det är bra tycker jag :)
men twilight alltså.. rekomenderas oerhört! men sen är jag också en fanaty nörd så ni som inte gillar overkliga filmer kanske int ekommer fasta för den på samma sätt. men den känns inte overklig! det är en så otroligt fin kärlekshistoria! blir nästan lite rörd nu när jag tänker på det.. men också lite ledsen för jag har börjat ge upp hoppet om att få en sån själv.. jag kommer va en sån där som blir 40 år och är med i bonde söker fru som ett sista desperat försök till att hitta nån.. jag vet inte, men jag och killar verkar inte gå ihop. dom är för komplicerade, jag förstår mig inte på dom

varför blir jag alltid nere på söndagar? jag tycker inte om söndagar


..

det kommer nog inte hända nåt med det jag tog tag i igår.. :(
håller på att tvätta nu, det behövdes..

emma och kim åker från thn idag istället för imorn så emma kommer hit runt nio ikväll :D:D det ska bli kul! har inte träffat henne sen i somras

fredag

bakis.. tror inte jag behöver säga mer än så :P jag var inte jättefull igår men jag hade skitkul! :D

tog tag i lite saker igår med så vi får se vad som händer..
ska försöka städa lite nu för emma kommer ikväll och inte imorn :D:D:D:D:D

torsdag

svar på emelies kommentar. det stod inte på HP tarilern om när den skulle komma.. men tidigt att visa den nu om den kommer i juli :S

skiftet är igång..

onsdag

tillbaka i skolan igen då.. neuro neuro neuro.. känns som jag inte pratar om annat

såg trailern till nya harry potter filmen nu :D den kommer tydligen snart på bio. måste ses!
till alla er som tycker att HP är fjantigt och att jag är lite för gammal för den så:
jag läste harry potter för första gången när jag var 12 år (ungefär) jag blev helt besatt! har läst alla böckerna väldigt många gånger, när jag läst alla så började jag om igen, jag läste inget att för ett par år sen.. det är svårt att bara sluta då :P fast jag snart fyller 21. så för mig är det absolut inget barnsligt! jag kommer ihåg när jag såg fjärde filmen på bio, alla hade redan sett den så jag fick gå själv.. det var jag och kidsen (och självklart föräldrar som såg allmänt förvirrade ut)
jaja en film som jag ska se på fredag (kanske?) är twilight :D:D kommer bli besatt av den med.. jag är kanske lite barnslig av mig. gillar onaturlig.. verklig drama kan slänga sig i väggen (för det mesta)

nu ska jag plugga lite :)

skolan för hela slanten

har nu vart i skolan i tolv och en halv timme!
men vi är klara med labben :D:D så nu ska jag hem

tisdag

sitter i skolan och pluggar neuro nu,, har vart här sen åtta.. tråkigt men nödvändigt.
jag och anna avslutade precis ett samtal om mask i magen :S jag ska aldrig äta igen, bta på naglarna blir det inte tal om och jag är nu rädd för toaletten. hur ska mitt liv nu sluta? äta måste jag ju

filif och fredrik igår vär jättebra :D kul att se dom fulla på jobbet. dom var ju inte mygfulla heller uta aspackade! ramlade på presskonferens och grejer :P

vi stitteri studentköket i a-huset och det är svinkallt!
fick en trevlig överraskning på väg till skolan :D Lithe Blås (studentkör, upplevs som ganska oseriös, fröken björn är med :)) stod i märkes backen och sjöng julsånger (tror jag, hade i min mp3 så jag hörde inte) och dom hade tänt marshaller :D jättemysigt!

myskväll

satte precis på en julskiva.. mysigt.. kanske ska tända lite ljus och värma glögg :) ja det ska jag!

plugaaaa

som sagt gick jag till skolan idag. mycket behagligt! :) väl där träffade jag labbgruppen och vi kollad igenom dom nya labbinstruktionerna som var lika kassa som dom första!!! så vi gav upp efter en kvart och ska ta det med henne imorn på labben.. åh blir så trött!
men sen fikade jag och anna :) åt årets frösta lussekatt :D mums!

nu ska jag plugga igen.. ska sitta till typ nio eller nåt. ska göra klart emotions sektionen och sen trro jag jag ska börja med "principles of sensyro processing and perception"-sektionen.. (vet inte hur jag ska översätta det där) men det är syn, hörsel, känsel och en överblick över allt såm har med perception att göra :) ska bli intressant! hela boken är iof intressant men tentan är nästa fredag så jag får prioritera lite

måndag

VARNING! många svordomar/grovt sråk kommer förekomma i detta inlägg!

JAVLA SNÖ-HELVETE!!!! hate! säger jag bara.. usch. cyklade till stan kvart över sju imorse och det gick ganska bra men vägen hem! snö-fanskapet satte sig mellan hjulet och skärmen som en jävla kil och bromskloss! KUL när det i princip är uppför hela vägen! jag fick ta i i den nerförsbacken som går under vallarondellen! på LÄGSTA växeln! då bestämde jag mig för att kliva av cykeln och leda den, ja då låste sig bakhjulet helt så jag fick släpa den jävla snöklumpen en bit. sparkadepå hjulen så det lossnade lite iaf.. så jag går till skolan idag. frambromsarna ser ut som två snöbollar och snön som inte fick plats mellan hjulet och skärmen stod som en fontän rakt upp och landade så fint på mina skor, två fina snöhögar bildades. så jag är lite smått förbannad just nu!
så nu har jag fått skriva av mig lite..

sitter med mitt morgonkaffe och tittar ut på eländet.. har precis käkat frulle och ska skala två clementiner :) tryckt ut det sista ur youghurten också, tur att csn kommer imorn :) men det får bli gröt till frukost imorn, men det är också gött..

tyvärr gav jag nog upp neuron lite för lätt igår.. gjorde typ bara ett kapitel.. har två kvar på emotion.. ska försöka få klart ett nu innan jag kilar till skolan.. ska träffa labbgruppen kl 13 så ska vi se om vi kan fortsätta på labben som vi trodde vi var klara med.. läraren har inte gett så bra labbhänvisningar.. vi gjiorde allt som stod på labbhemsidan och skickade in och fick höra dagen efter att hon sagt till folk MUNTLIGT! andra saker man skulle göra.. tack för den! nu ligger vi efter istället.. hon skulle uppdatera hemsidan i fredags, ska bli spännande att se om hon har gjort det.. jag tvivlar

..

så här blev översättningen tillslut:

När man bearbeta information som möjligtvis kan vara emotionell lägger man prioriteten på att bearbeta inkonsekvent sensorisk information. En sån prioritering är antingen automatisk, som i att upptäcka framträdande särdrag i en folkmängd (någon som håller i en pistol) eller frivillig, som att se att någon låtsas vara glad fast den är ledsen.

lite mer förstådd men jag vet inte om jag översatt rätt.. svår text.

paus

svar på sofiar kommentar: jag är ganska säker på att säden inte läser min blogg och att dom som läser som på något sätt har kontakt med säden inte berättar detta :P skulle det komma ut är det väll inte hela världen men ändå :)

(vad sugen på katrinplommon jag blev nu.. scary)


"Att bearbeta information som möjligtvis kan vara emotionell lägger prioriteten på att bearbeta inkonsekvent sensorisk information."
okej! får man fram en sån här översättning ur boken kanske det är dags att ta en paus? jag vet inte vad denmeningen jag just översatte betyder eller hur man ska kunna omformulera den.. jag återkommer med ett bättre förslag om en stund..
nu ska jag nog laga lite mat och sen fortsätta. kanske lite mat i magen ger en bra översättning? who knows?

jag hade tänkt att baka idag för vår tryck/webb ansvarig Mattias fyller år imorn så det hade vart trevligt att fira lite i förväg nu när vi ändå ska ha möte :) men ja tror inte jag hinner. ska dick förbi hemköp och se om det finns nåt färdigt där.. men han är vegan så det blir svårt! men jag vet att han äter singoalla iaf :) alltid nåt.

så! på med lite bra musik och börja med maten! (Queens of the stone age - no one knows, ett tips bara)


söndag

helgen har vart helt okej.
i fredags förfestade jag lite med zandra och hennes svp-gäng, alltid lika trevligt :D sen cyklade jag till thomas som hade 25-års fest. det var trevligt där med :) tror jag åkte därifrån runt halv ett. då skulle jag till HG och träffa zandra men hon svarade inte! så jag satt hemma ett tag men sen bestämde jag mig för att gå dit för dom sa ju att dom skulle vara där.. så jag ställde mig i kön, eller ja, kö och kö, det var en före mig. och så var det tre som gick därifrån (dom kör med en ut en in) vad bra tänkte jag då kom jag in snabbt :) men icke! vakten sa att han fårr "order" av chefen att släppa ut 20 först!! 20! så när det var fem kvar orkade jag inte vänta längre och gick hem.. stor miss tänkte jag dagen efter! hade vart kul att få ett bra avslut på kvällen men det fick jag inte.. så det var tråkigt.

igår var jag och anna i skolan och kompletterade lite grejer, det gick bra :) sen gick jag till lambohovshallen och tittade på div 3 matchen. En knaper insats i första halvlek men en väldigt bra andra halvlek ledde till seger 21-12 :) grattis laget! sen väntade jag medan dom gjorde sig iordning så tod vi bussen hem till Lina och beställde pizza :) trevlig kväll! men jag kan inte säga att jag hänger med i deras snack.. dom är 3-4 år yngre än mig och går på gymnasiet, allt prat handlar om killar och fester. när jag gick på gymnasiet pratade vi nog mest handboll.. alla kompisar spelade ju. visst blev det lite killsnack men inte sååå mycket.. sen när skolkatalogen åkte fram kände jag att det var dags att åka.. jag vet ju inte vilka det är dom kollar på ändå :S men det är ju kul att se att dom har kul :) själv hade jag inte så många killar i gymnasiet.. ingen faktiskt förutom chowie när jag gick i trean.. har aldrig gått så bra på den fronten. jag vet inte vart alla kompisar har fått tag på sina men jag hittar då aldrig nån.. jaja

idag ska jag plugga neuro.. sen kl 16 ska jag och resten av fadderiet hem till björn.. vi ska skriva en låt till skiftet. den ska spelas in på en skiva som säden ska få och den ska vara en ledtråd. (dom ska gå runt till olika ställen i stan och på varje ställe finns en ledtråd om vart dom ska gå här näst) hoppas ingen i säden läser min blogg då detta fortfarande är hemligt :P
zandra ska ställa upp på en station iaf :P hehe. sen efter skiftet blir det schtudent schlaget :D karavll! alltid kul
ska förska packa upp dom två lådorna som står brevid soffan idag med.. har hunnit damsuga iaf :D alltid nåt
det blir chili con carne till lunch/middag idag :)

äntligen..

..ledig!
sitter i skolan nu men ska cykla hem.. har pluggat lite. det går segt, tänker på andra saker.. ska på 25-års fest ikväll :) sen blir det nog HG men vi får se vad som händer.
ska nog på förfest med Zandra och sen åka till Thomas med Sofie

fredag

känns skönt med fredag! :D
har en föreläsning sen. ska nog sitta kvar i skolan en stund efter den så jag får nåt gjort för det brukar jag inte få en fredageftermiddag hemma :P

sitter och smuttar på mitt kaffe.. ska snart börja plugga innan jag ska duscha.. fick EN poäng på neurotentan. och jag som trodde jag svarade bra på den frågan jag svarade på :P (4p var max) men jag fick bara ett, attans. men jag visste ju redan det inte skulle räcka för ett g så jag har ju pluggat till omtentan ett tag :P hehe

träningen igår kan jag ju berätta om senare.. usch

ugång ikväll? någon som är sugen? jag kan nig bli sugen :) blev inget förra helgen så. ska fråga runt lite idag och se vad folk säger :) sweet

gahh!

internet i skolan är cp.. antingen är signalstyrkan stark eller så finns den inte alls. ibland måste man starta om datorn för att få tillbaka signalstyrkan men ibland hoppar den fram och tillbaka själv.. skitkass.. segt är det med. hade nog vart bättre att sitta hemma, men jag har ju möte sen så det var lika bra att åka hit.

är snart kar med minnet :D 4 kap.. sen ska jag göra sektion 4. hoppas jag hinner med allt det idag

haha roligaste saken händu nyss :P kom fram två presoner som undrade om jag ville vara med i en undersökning om minnet :P visst sa jag , jag sitter och läser om minnet nu. jaha ja men då vet ju du vad arbetsminnet handlar om. OJA det är det kapitlet om minnet jag gör nu :P så dom frågade om jag hade läst om olika minnesstrategier osv och jag har läst om en men inte mer.. ska nog börja där nu för en av dom reagerade på rubriken i boken :P

torsdag

sitter hemma nu och har precis ätit en macka och druckit en smoothie :) åkte med bussen kvart över åtta (ja bussen! jag lyxade till det idag) till sjukgymnasten. det gick bra :) är lite seg i benen nu bara. så gick jag på stan och kollade om dom har boken men icke! så den har jag beställt från internet igen.. ihoppas den kommer den här gången! tror den var lite billigare nu med :P
sen kollade jag på komeror och har nu bestämt mig :D det blir en systemkamera, en Nikon D40 :D den var jättesöt! en liten systemkamera. och bra ska den vara också :D så nu ska jag ta massa bilder i finland :D

ska snart käka luch (här är det tätt mellan måltiderna men jag var tvungen att äta frukost för jag kände att energin var i botten och jag började må dåligt) ärtsoppa blir det idag både till lunch och innan träningen :)
efter träningen ikväll har jag gjort 3 träningspass på lite mer än 24 timmar, det ni! och benen mår som dom förtjänar på fredagmorgon också.. spagetti

ska till skolan idag fast jag är ledig. ska plugga neuro :) sen ska vi ha möte om skiftet kl 15 och sen blir det mer plugg.. känns som jag har kommit igång bra nu.. hoppas bara det kan fortsätta bra och att jag klarar tentan om två veckor. oj två veckor :S jag måste ligga i nu!

handboll

är på väg till träningen nu.. håller på att knyta på mig fotskydden.
jag har alltid fått kommentarer om att jag har många skydd och visst handboll är en tuff sport så skydd behövs men ja..
på den tiden när jag hade räls hade jag ett tandskydd (tills jag glömde det på bänken i en hall i alingsås) för att inte spräcka läppen varje match! (vilket inte alls var ovanligt)
knäskydden har vart nästan obligatoriska fram till nu. nu har jag dom inte längre.. får se om dom kommer fram när jag börjar spela match.. jag har ett fotskydd på varje fot.. har stukat dom så mycket så det är inte mycket till ledband kvar. jag bytte ett knäskydd mot ett annat knäskydd med stålskenor på sidorna efter att jag fick min första smäll mot knät men det hjälpte inte så mycket, korsbandet gick av ändå nån månad senare.
jag fick en spricka i handleden en gång efter att ha blivit knuffad i luften och landat konstigt. då fixade jag ett handledsskydd med en stålskena i för jag fick ingen gips så nåt stöd fick jag ju ha när jag tränade.. jag tejpar vänster lillfinger varje träning och match så inte det ska gå ur led igen..
men armbågsskydd har jag aldrig haft :P men det är väll det enda :P de flesta har knäskydd och fotskydd på nån fot men jag har nog haft allt :P kommer min kropp hålla ihop om 20 år? vi får väll se.. men jag har haft kul på vägen dit iaf :P hehe 

nej nu ska jag åka! eller cykla.. träning i lambohov

onsdag

sitter och lyssnar på donnie darko-låten Mad World.. den är fin
har precis käkat frukost :) tog en promenad imorse, det var gött.. men nu ser det ut att bli dåligt väder. igen :S
ska plugga lite nu innan jag tar mig en dusch och åker till skolan.
ska försöka få tag i boken innan jag träffar anna.. sen har vi föreläsning kl 13-15 sen ska vi träffa våran lärare vi hade i förra kursen för att prata om våran komplettering..
sen är det tänkt att jag ska träna ikväll :D:D

tog bort det nagellack jag haft ett tag igår. det blir så fult när man tar bort det bara. hade rött och nu skiftar naglarna i en röd ton och nagelbanden är rosa.. inte alls vackert. blir nästan ännu värre med svart, då ser det ut som man har skit under naglarna ist..
en dagens i-lands problem kanske? "allt nagellack försvinner inte med det nagellacksborttagningsmedlet som jag har" (långt ord det där om det ens ska vara ett ord) 

tack :D

tack sofia för blogg-designen :D blev tufft!

huvudvärk och lingonvecka

sån huvudvärk! tror det är spänningshuvudvärk.  vet inte om det är för att jag stressar upp mig över vad jag ska välja, handboll eller plugg.. det började redan i skolan och har inte gått över :S men sen är det ju lingonveckan med.. HATAR den. skulle kunna sterilisera mig och adoptera bara jag slipper den.. usch säger jag bara!

sofia håller på och gör om min design på blogg också :) jag pluggar, det är inte jag som sitter och grejar :P
nu blir det neuro!
måste bara säga att jag älskar håkan hellström

tisdag

igår var en bra dag men idag är det helt tvärt om! varför är jag nere så ofta? vad är det som är fel? jag trivs ju i linköping och jag älskar utbildningen. vad är det som inte stämmer??
jag har inte fått min bok än vilket jag får lite panik av. så jag bestämde mig för att köpa den på skolan idag. den fanns inte på akademibokhandeln och jag hittade den inte på bokakademin.. kom iof inte ihåg vad den hette så jag ska gå dit imorn igen tänkte jag. (där är en sak som inte stämmer)
sen så skickade jag sms till min tränare på lunchen och sa att jag inte kommer på träningen idag för att jag har labb till kl 21. men vi blev klara med labben igår tydligen :O vi satt med den och det verkade funka men vi trodde ju inte den var klar, så jag trodde vi skulle sitta ett tag ikväll men jag är hemma nu. alltså hinner jag ju gå på träningen. MEN ska jag gå dit fast jag sagt att jag inte kommer (vilket jag inte tror gör nåt) eller ska jag utnyttja det här och plugga på omtentan? jag får panik av sånna här beslut :S ju närmare tentan jag kommer desto sämre självförtroende får jag över att klara den. så jag borde ju plugga ikväll. MEN jaghar missat en del träningar pga slut på kurser stress och flytt så jag bord eju träna ikväll. VAD GÖR JAG?? jag får sån beslutsångest för vad jag än gör kommer jag ju få dåligt samvete.
varför får jag dåligt samvete för allt? jag frågar fortfarande mamma och pappa om lov om saker.. jag fyller 21 om 3 månader jag är för fan vuxen! men jag får dåligt samvete. dom kanske blir besvikna på vad jag gör.. (det kanske också är en sak som inte stämmer)
jag måste nog börja ta för mig mer.. jag är för feg.. folk kan lätt driva med mig och säga vad jag ska göra utan att jag säger ifrån..
jag kanske måste träna upp min mentalitet. jag hade en bok för ett par år sedan när jag nere på botten. "Bäst när det gäller" hette den.. den hjälpte mig att tänka annorlunda när det gällde handbollen och mina orimliga krav. kanske är det nåt sånt jag behöver. jag hoppas ju inte jag är på väg till botten igen för där vill jag inte vara

det var väll senast två inlägg sen som jag sa att jag ska sluta skriva så deppigt.. nu ska jag skriva om dom bra sakerna ist :)
sofia kom och hämtade mig 9.30 så åkte jag med henne till sjukhuset :) hade med mat och dator men tyvärr fick vi inte tillgång till internet :( men vi spelade kort ist :D tiden gick väldigt fort så jag hann inte plugga nåt
maten var god också :) och jag vann ca hälften av gångerna i kortspelen :P
jag och sofia brukar köra patiensduell över msn. det är skitkul! och nu hade vi med varsin kortlek så vi körde patiensduell IRL :) vann varsin gång tror jag
var tvungen att åka kvart i ett..
kom till skolan kl ett anna kom tio över. läraren däremot (som ska börja föreläsa kvart över) kom tvjugo över.. men då fanns ingen projektor klar så den satte hon upp så vi kom igång halv.. man blir lite smått irriterad. kanske där den såliga dagen började? jaja. sen drog hon över rasten 10 min så vi började igen fem i halv tre.. vilket gjorde att vi drog över fem min igen. planering? nope. 
hoppas labben är bra iaf

nu ska jag plugga.. tror inte det blir nån träning. jag känner verkligen inte för det just nu.. jag ska träna imorn och två gånger på torsdag. fyra pass i veckan känns realistiskt om man ska hinna med plugg.. fem pass är på gränsen.. så jag hoppar idag. sen när sjukgymnastiken är slut är jag nere på tre pass men då kommer jag kunna plugga på mpndag och torsdag förmiddag vilket jag känner att jag inte kan just nu. så det löser sig :) men orkar jag hålla ut tills februari? det får vi se.
plugg nu iaf 

glögg och myskväll

svar på sofias kommentar. jo jag tror det! måste vart därför jag provade :) men det böev gott. smakade knappt att det var äpplen i :P

har pratat med pappa nu om kamera och han blir så engagerad så fort det är nåt sånt här vilket är jättekul :D han hjälpte mig välja mp3 och han hjälpte mig med mobilen också. han är lite av ett teknik-freak fast med en specialkunskap om stereo och tv :) men nu har han pratat med sina arbetskamrater och det är en som har en sån kamera så han ska ta med den till jobbet imorn så pappa får kolla på den :) det är inte en systemkamera utan en långzoom. det är som en systemkamera fast lite bättre (har för mig han sa så) och den är mindre och smidigare. men en systemkamera kan man byta objektiv på.. så jag ska till stan på torsdag och kolla på dom på riktigt så får jag se vad det blir.

ska se på färjan och csi med en mugg glögg sen :D gott
så ska jag fortsätta med neuron

måndag

svar på mammas kommetar: Nej jag ska inte ge upp! var till och med taggad på väg till sjukgymnasten imorse :)

nu ska jag snart till campus.. ska träffa anna, jeanette, lisa och thomas.. vi ska börja på våran första labb :) hoppas dom kommer ihåg så jag inte kommer dit själv :P
lagar mat nu med. korvstoganoff :D med äpplen i. ska prova npgot nytt men jag tror det kan bli gott :) hoppas sofia gillar det. ska med henne till sjukhuset imorn. hon hämtar mig halv tio för hon ska vara där tio. så får vi se vad vi hittar på :) jag tar med lunch iaf.. men jag måste åka därifrån kl 12.42 med bussen till campus, har föreläsning kl 13.

dagen började så bra imorse :D bra väder och jag var inte så trött när klockan ringde. cyklade till sjukgymnasten ganska peppad. det gick bra som vanligt och det var härligt väder på vägen hem och jag fick inte punktering som förra veckan. st lars kyrkan spelade en käck melodi innan den slog nio.. härligt helt enkelt! nu har jag spelat patiensduell med sofia, pluggat lite och tatt en ¨lång dusch! snart ska jag äta. en bra start om jag får säga det själv! hoppas det går bra med labben också. när jag kommer hem i eftermiddag ska jag plugga lite mer neuro. minnet är allt intressant och jag lärde mig faktiskt en hel del igår :D

jaha nu hade det bränt fast i grytan. är det så dagen ska sluta? när den för en gångs skulle fått en bra start? hoppas jag kan vända trenden.

jag skickade ju iväg en bild till pappa som han skulle skriva ut på fotopapper till mig så jag kan rama in och sätta upp med dom andra bilderna jaghar och idag svarade han på det mailet :) alltid trevligt med mail. han frågade vad jag ville ha i julklapp och jag hade faktiskt ett bra svar! alltid när mamma/pappa/sofia/stefan/vem som helst frågar vad man vill ha i julklapp/födelsedagspresent m.m. har jag aldrig ett bra svar! men nu imorse på cykeln på väg till stan kom jag på att jag kanske ska köpa mig en systemkamera.. det var ju i och för sig inget jag kom på igår, jag har velat ha en ett tag men det är dyrt osv. men jag känner att det kan vara den perfekta julklappen! så jag skrev det till pappa. :) så vi kanske kanske har en deal nu att han betalar hälften och jag hälften och att jag får den i för tidigt så jag kan ha den i finland över jul :) låter som en bra deal tycker jag. Jag vill tillägga till min kära mor att jag fortfarande vill ha böckerna lika mycket :) tycker du böcker är tråkigt att köpa i julklapp kan jag köpa dom själv så får jag kläcka en rolig idé. Men jag kommer ihåg hur glad jag blev när jag fick Harry Potter böckerna i julklapp :D böcker går alltid hem.
Finns det tråkiga julklappar? strumpor? böcker? nödvändiga saker som inte är så kul att få fast man behöver det? vad är en bra julklapp? jo något som gör en glad och böcker råkar vara en spn sak, för mig i alla fall :) om det är en bra bol vill säga. jaja nog tjatat.

fan nu brände det fast igen.. jag kanske inte ska blogga och laga mat samtidigt
jag kryddade min korvstroganoff idag. salt och peppar. brukar inte göra det men jag chansar helt enkelt :) det kändes bra! jag har också införskaffat fullkornsris vilket ska bli spännande. jag försöker vara lite av en hälsosam människa och äte därav fullkorn. fullkornsris, fullkornsmakaroner, fullkornsbröd, fullkornsflingor (när jag äter flingor) müsli, frön av olika slag. hela jag är fullkorn :P haha nej

nu ska jag äta sen ska jag till campus! skriver ikväll igen

plugg

allt är så mycket roligare än att plugga just nu.. jag skulle bara kunna gå ner och kolla om högen cyklar är kvar bara för att..
jag ska plugga till sju sen lägger jag ner.. då börjar gossip girl. inget jag brukar kolla på men det kan vara riktigt bra :)
ska börja på minnet nu iaf. känns som det är ganska viktigt. vilka sorters minne vi har osv :) very intressant

pepparkakor och glögg blir det ikväll med :D:D

gjorde mat förut. igår planerade jag korv stroganoff men jag orkade inte göra det idag så det får blir imorn :) jag gjorde köttbullar i micron (jag tror ni fattar hur mycket ork och lust jaghar till allt idag) couscous och kokgrönsaker. det var riktigt äckligt.. men vad gör man? jag får väll skylla mig sjökv att det är som alla andra söndagar. allt är tråkigt, jag är trött och tanken på att gå upp 7 imorn för att träna..
jag hatar att gå till sjukgymnasten! det är tråkigt.. men jag måste. ska jag kunna spela handboll som jag gjorde innan så måste jag.. usch.
jag börjar tvivla till min motivation till handbollen.. är det för att jag har missat så många träningar? eller tröttnar jag på sporten? jag tror inte det rä nåt av det.. jag saknar gemenskapen som alltid fanns i mitt gamla lag.. i mitt nya har jag ingen. jag pratar lite smått med alla men det är ju aldirg skratt, skvaller och fester som det brukade vara.. dom pratar med varandra om det men inte med mig.. jag är för gammal, vi har inget gemensamt.. dom tycker gymnasiet är jobbigt (det gjorde jag med men jag fattar nu att det är en "walk in the park") jag vill ha nån i laget som jag kan skratta med mellan övningarna, som jag kan prata med den där halvtimmen när vi värmer upp utomhus. jag tror att den enda chansen att få det är att komma upp i a-laget. där är dom äldre och har kanske lite mer samma intressen som jag.. flera pluggar säkert på LiU. men för att kunna komma upp i a-laget krävs det att jag går till sjukgymnasten två gånger varje vecka ett tag till (februari) och att jag kämpar på i u-laget som jag gör just nu.. förhoppningsvis blir det bättre när jag får börja spela matcher :) då har jag i alla fall nåt att träna till och se fram emot

nej inget mer depp nu! nu ska jag bli proffs på minnet :D är det nåt ni undrar över så är det bara att fråga. efter den 5e så kommer jag vara proffs på hjärnan :D

twilight

jag såg en trailer på tv. har sett den ett par gånger nu och den verkar helt underbar. jag älskar overkliga filmer! dom är allra bäst! jag är en harry potter-nörd, har läst böckerna så många gånger att jag tappade räkningen vid 6-7. har sett alla filmer men tycker böckerna är bättre. jag grät till händelser i sista boken. sagan om ringen är lika dant. jagh ar läst böckerna och älskar filmerna. grät när bilbo åker med sista båten.
jag vet inte vad det är som gör att overkliga böcker/filmer är så bra. hyr jag film så är det sällan jag hyr en verklighetstrogen drama film.. sånt tjafs! drama har man nog av i sitt eget liv. jag är nog en sån person som måste få drömma mig bort ibland
den här filmen handlar om en vampyr och en dödlig som blir kära i varandra. filmen verkar vara hur bra som helst! måste se. har premiär den 21a.. bio nån? har kollat runt på bibliotekets hemsida nu, utlånad. kollade stadsbibliotektes hemida, utlånad. den kostar bara 80 kr på bokus! ska jag beställa? måste läsa den! vet inte när jag läste en bok senast. dom kanske har den på boakademin på skolan. måste kolla imorn
http://www.twilightthemovie.com/ där finns olika trailers :)

ändrad planering för idag också. ska ta en annan sektion. en som bara är två kapitel. känns som det passar bättre med min ambitionsnivå just nu :)

och mamma (vet ju att du läser) här är fyra saker på min önskelista till jul :)
Twilight-serien av Stephenie Meyer. det är 4 böcker som handlar om samma personer
1. Twilight
2. New Moon
3. Eclipse
4. Breaking Dawn

söndag

känns som jag har fått en bra start på dagen så jag har tänkt mig att plugga lite neuro :D kanske vet hur jag ska lägga uåå det här. boken är uppdelad i olika sektioner som är uppdelade i kapitel. tex sektionen minne har 4 kapitel. jag tänkte plugga på de olika sektionerna så jag kan dom. ta en i taget :) idag tänkte jag nog plugga på sensory processing och perception. det låter intressant. alltså perception är hur vi med våra sinnen uppfattar världen (4 kapitel i denna sektionen. första är lite övergripande, andra om perception via syn, tredje perception via hörsel och det fjärde är lite blandat)

var ute på promenad förut, härligt :) när jag kommer in på björnkärrsgatan och är nästan hemma ser jag en STOR cykelhög utanför porten till BK7.. högen ligger mot porten och blockerar dörren. det såg väldigt kul ut först, nån var full igår. men sen tänkte jag på om det hade vart min port, om det hade vart min cykel som låg där i botten :S inte lika kul. vilka idioter gör så? (bild på bilddagboken)

hade vart kul att gå på stan idag. eller bara gå ute! det är härligt väder. men jag måste verkligen börja plugga så jag klarar tentan :)

fredag

sitter och väntar på tvätten nu.. kom från mjölby för en stund sen och jag orkar inte gå upp imorn och tvätta :S

har sett tre dåliga filmer (som jag verkligen trodde skulle vara bra) inom loppet av 24 timmar.
var på bio igår och såg Låt den rätte komma in. Ojojoj så tråkig, gäsp. efter att ha sett trailern trodde jag den skulle vara äcklig! men nej den var ganska tråkigt.. handligen var bra men det blev aldrig nåt av den kändes det som :S
sen idag efter jag vart i skolan åkte jag till sofia :) vi skulle se The mist och all the boys love mandy lane. har sett trailern till båda och dom verkade kalas :S åh så fel. (ni som inte vill veta slutet sluta läs nu)
The mist började ganska bra. Massa människor instängda på typ ICA och man ser inte ut för dimman är så tät. de som försöker ta sig till sin bil dör. man hör den skrika osv. så en över religiös KÄRRING! övertalar nästan alla sakta men säkert att det är domedagen som är här och att nån måste offras. sjukt! jag blir arg bara av att lyssna på det :O men i alla fall. det är 8 st som inte går på hennes babbel och tar sig tillslut mod att ta sig ut (innan detta har de sett eller träffat på ca 5 olika "monster" räcker det inte med ett??) fem av de 8 lyckas ta sig till bilen och dom kör tills bensinen är slut men dimman är lika tät. de ser ett väldigt stort monster gå förbi bilen (väldigt likt juressic park) när dom sitter där i bilen fattar dom att det aldrig kommer gå, dom kommer dö i vilket fall. så dom drar fram en pistol. självklart finns det bara 4 kulor men dom är fem. då tar huvudrollsinnehavaren pistolen och skjuter alla andra (inklusive sin son som är ca 10 år) för att ädelt offra sig själv till monstret. när alla andra är döda kliver han ur bilen och börjar skrika för att locka fram monstret. sakta ser man något komma fram ur dimman! det är en stridsvagn!!! dom är räddade!! dimman lättar!!! filmen är slut.. jaha! nödvändigt att han skulle hinna skjuta ihjäl 4 pers inkl sin son för att sedan bli räddad!? så kass slut.. så kass film

den andra hade jag väldigt höga förväntningar på i och med att den första visade sig vara så dålig. Men bättre belv det inte. Det hela gick ut på att alla killar vill ha Mandy Lane. det är 6 pers som åker ut på landet för att festa. en efter en mördas dom av en mystisk person. dagen efter är det bara tre kvar (Mandy Lane lever såklart) mördaren smyger runt huset (då är han i och för sig redan avslöjad) 2 st försöker fly till en bil men mördaren hinner ikapp (såklart) han skjuter killen och jagar tjejen med bilen. tjejen springer tillbaka till huset och där står Mandy Lane "KOM HIT!!! Spring häråt!" ja då har hon en kniv som hon sticker i magen på tjejen som blir jagad. då fattar man att hon och mördaren har riggat allt i förväg.. dom har planerat att mörda alla och sedan ta livet av sig tillsammans.. men Mandy Lane mördar sin kompanjon och sticker med den enda överlevande, den snygga bonden/cowboyen som bodde på gården som hjälpe dom mot mördaren.. frustrerande! det hade kunnat vara en bra film. den hade alla förutsättningar.. besvikelse

10 minuter och sen ska jag till tvättstugan.. då ska jag lägga kläderna i tumlaren, vänta 45 min till och sen gå dig igen och sen kan ja sova! ska sova länge.. jag och anna ska hitta på nåt imorn men jag vet inte vad än.. jag är lite småsugen på HG men jag tror inte anna är det :P festerifest ikväll = en bakis Anna imorn :P
ska se om sofia har hunnit skriva nåt om filmerna :P
zandra har tatt hål i tungan btw :D:D det var tufft :D själv ska jag boka tatueringstid nån gång nästa vecka. hoppas jag får en tid innan jul :) men vi får se.. känns bra att jag äntligen har bestämt mig.. men jag har inte pratat med pappa än.. känns som jag borde göra det.

v for vandetta på tv med. ska ladda hem och titta på den. har missat halva. men den verkar bra :) men det är som med alla andra filmer som verkar bra. det slutar med besvikelse.

KRAAAAM på er alla

ps. barro har vart busigare än han brukar vara, ätit på mina vantar, bitit i min jacka osv

ds

booooring

jaa.. stressen är ju för tillfället över men vad TRÅKIGT det är att inte ha nåt att göra..
är iof småsjuk så jag ska nog inte göra så mycket om jag ska kunna åka till mjölby imorn, men ändå
ska plugga lite sen också. ska få låna kursboken av anna. ska köpa den imorn.
jag beställde ju en bok på bokus för över två veckor sen som jag inte sett röken av :S dom skickade den den 3e coh då ska det bara ta ett par dagar så ska man få den men jag har inte fått den.. ska nog gå ner och kolla posten sen.
det som bekymrara mig är att fakturan i paketet är på 14 dagar och på måndag är det 14 dagar sen dom skickade paketet.. sen behöver jag ju boken till kursen! jag ska börja köpa böckerna på campus så jag vet när jag får dom.. sist jag beställde på bokes fanns den inte i lager och belv sen så jag blev stressad..

spelar betapet med sofia... det går inte så bra. som vanligt

torsdag

haha fick precis ett sms av synsam: "Dina linser har kommit och finns nu att hämta ut //MVH Synsam" hum, tänkte jag.. jag har redan hämtat dom och det var ett tag sen. 1 minute senare får jag ett till sms: "Är dina linser redan uthämtade kan du bortse från det förgående smset //MVH Synsam" hahaha undrar om det är en person som skicar sms till kunderna när dom får in saker. jag ser det farmför mig. en praoelev som får instruktioner och drar iväg ett sms, gör fel, får skäll och fort som fan skickar ett nytt sms :P haha jaja..

idag vaknade jag kl 7 som planerat. men det blev ingen sjukgymnast :S jag har ont i halsen och hostar. ringde mamma med för ssamvetets skull. så jag somnade om och stensov när klockan ringde igen kl 9.30. skickade ett sms till anna som ringde upp. inget bak idag :( ingen bra idé när man är sjuk. så jah ska vara hemma hela dagen (alltså ingen träning ikväll heller) och se på film eller nåt. hoppas bara jag är bättre tills imorn för då ska jag ju till sofia..

jag fick brev från försäkringskassan igår som sa att jag inte får nåt bostadsbidrag för denna månaden då dom upptäckt att jag inte längre bor i den lägenheten jag får bidrag för.. så nu ska jag söka om.. dom 500 kr varje månad är väldigt viktiga!

ska kolla runt mer på olika tatueringsställen och se vart kan kan beställa tid :)

humm..

punktering är en del i studentens vardag. jag lagade en punktering senast igår och i våras var det två gånger på en vecka. det är alltid någon man känner som har punka.
idag när jag skulle hem från labben ska jag precis sätta mig på cykeln och hör en killa säga till sina kompisar "FAN! punka! jaja vi se sväll imorn" och så början han gå hemåt samtidigt som han leder cykeln.
När jag kommer in i ryd ser jag en kille längre fram som leder sin cykel och när jag tittar så har han punka på bakhjulet.
Räcker det inte med att man ska vara rädd att cykeln blir stulen? :P höjden av otur är ju att få punktering, vara duktig och laga den samma eftermiddag och sen när man kommer ut på morgonen dagen efter och ska till skolan (bråttom så klart) så är den snodd. varfö?? tänker man nog då. varför lagade jag punkan igår? den som snodde cykeln hade säkert tatt en annan om den såg att det var punka :P jaja.. ett dagens i-landsproblem kanske?

har käkat mango nu :D och en morot. gott

sitter och funderar på tatuering.. ska nog åka förbi viking tattoo imorn och boka en tid :) jag är verkligen sugen!
 hade tänkt göra en kvist och mamma tipsade mig om äppelblomman :) den ser ut presis som jag tänkt mig! knoppar och allt. så ska jag ha antingen två fåglar eller två trollsländor som flyger.. den ska gå från nedre delen av magen och sen upp på sidan och ut på ryggen :) tror det kan bli nice


tisdag

har lagt upp bilder på bilddagboken. jag har uppförstorade konsertbilder hemma men ska fixa en till. gå in på min bilddagbok och rösta för vilken jag ska förstora upp :)
litenkotte.bilddagboken.se, men ni måste vara inloggade för att se.. eller om man måste vara vänn, jag vet inte (humm, stavningen p vänn känns konstig.. tillfälligt hjärnsläpp)

så typiskt sara berglund

jag har ju oräknerliga gånger lyckats bevisa min tankspriddhet.. senast hittade jag mitt körkort och bankkort i en låda i förrådet.
lalala jag står vid handfatet och tar ut mina linser (som jag har gjort 100000 gånger förut!) tar ut den ena och ska ta ut den anrda. aj! den skavde visst. nej jag fick inte ut den. provar igen. aj det svider lite. vad är det här, så brukar det inte kännas. tittar i ögat och tycker mig se en lins. jämför med andra ögat och tycker det ser likadant ut där med (här borde ni ju fatta vart det är på väg) jag provar och tror att jag får tag i den men icke!
JAHAAA! då kommer jag på att det var ju det ögat jag tog ur den första  linsen ur. så är står jag och gräver i ögat efter en lins som redan är uttagen! inte konsigt att det sved lite :P så det var ju bara att byta öga och vips! så lätt var det :)

nu är linserna ute och jag ska lägga mig i sängen och kolla klart på boston tea party sen ska jag sova :D

boston tea party

HAHA filip flyger luftballong och får en qp uppskickad :D ser sååå kul ut när fredrik går på marken och drar filip och säger "ta bort getingen! ta bort getingen!" *blås* *blås* haha han kan ju inte släppa direkt :P

bättre slut på dagen

ja efter punkan imorse blev dagen faktiskt bättre :) jag och anna hämtade ut våra rapport och det ska nog inte vara så krångligt att fixa (ska börja med det snart)
sen har jag planerat veckan lite.
imorn kommer anna hit kl 8 så ska vi läsa första kapitlet i "using language" (tror den hette så) ska göra en transkribering till fredag med men det tror jag inte vi gör imorn. just nu planerar vi att dela på boken  men vi ska se imorn hur set skulle kunna funka.. svårt att läsa två samtidgt.. men den kostar ändå ca 500 så det kan vara värt ett försök :S Sen har vi schemalagt från 13-21 :O inte så kul. jag missar träningen IGEN! börjar bli pinsamt. pinsamt att komma tillbaka på onsdag.
på onsdag är jag ledig och då kommer sofia hit så ska vi kolla julklappar :D jag ska kolla skor och jeans med. ska bli trevligt. ska nog käka lunch tillsammans med. Så träning på kvällen (första på nästan 3 veckor :S)
på torsdag ska jag direkt till anna efter jag har vart hos sjukgymnasten och då ska vi baka lussekatter :D det kommer nog ta hela dagen fram tills jag ska träna :) myspys
sen på fredag ska jag till mjölby efter jag vart i skolan, då ska jag och sofia se på film :D ska bli kul! gustav skulle tydligen ha en nakenfredag men den får han ha nån annan stans :P
lörsag coh söndag vet jag inte riktigt än..
det känns så skönt nu när man kan göra lite roliga saker och inte bara plugga!

jag var på hemköp förut och dom har massa roliga saker :D jag köpta massa frukt som jag tänkte ha i youghurten på morgonen (färsk frukt inte torkad på påse) och så köpte jag havrekli, linfrön och solrosfrön. så när jag kom hem blandade jag mjölk, havrekli, banan, naturell yoghurt, linfrön och solrösfrån i mixern och fick en kvällsmat-smoothie :S mums! köpte dipp med så ska jag dippa morötter och gurka till csi :) lite lyx på en måndag, men det känns så bra! jag känner mig så lugn nu efter helgen och när nya kursen har börjat. som en nystart
lovely

nej nu ska jag skriva lite på rapporten så vi kan skicka in den på fredag :)

måndag

ny kurs startar idag!

jag fick ju inte en jättebra start på dagen. har sovit dåligt inatt och gick upp klockan sju vilket inte alls var kul :S kände mig smpsjuk och funderade på att ringa min sjukgymnast och säga att jag är sjuk men det gjorde jag inte! jag tog cykeln och åkte till stan. (hatar att cykla, finns det nåt tråkigare??) så tränade jag och det gick bra som det brukar :) trött i benen började jag bestiga uppförsbacken hem och precis när jag kommit ända upp känns det som nåt har fastnat i hjulet. vad faan! tänker jag. nej inget har fastnat men jag har fått punktering! ja så det var bara att hoppa av cykelt och gå resten av biten hem. jag fick mig ju en morgonpromenad iaf men det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig.
så jag har lagat punka en timme nu på för middagen där jag egentligen hade tänkt hinna sova en timme.. jaja jag kommer nog somna fott ikväll..

ska snart ta mig en dusch och sen käka och sen träffa anna i skolan kl 13. vi ska hämta ut våran rapport och sen komplettera den och sen har vi inteoföreläsning för en av dom nya kursera :)
jag vet inte så mycket om kurserna så jag har inga direkta förväntningar.. jag känner på mig att det kan bli en ganska slapp period framöver men vem klagar? :P men som sagt, jag vet inte.. ska hinna plugga till neouron också vilket jag tänkte börja med ikväll :)

söndag

lyssnar på 30 seconds to mars nu. hur har jag kunnat glömma dom? tror jag hade dom på min mp3 för ett tag sen. eller innan den gick sönder och jag fick en ny. dom vann 2 awards på mtv ema :D (som för övrigt var galans 2 höjdpunkter.. nej nevertores framträdande också!) men iaf. det är lite kul egentligen.
Pink var nominerad med hennes låt So What. den är ju hur ny som helst! Rihanna och disturbia var också med tror jag och katy perry ledde galan bara för hennes hit I kissed a girl. men 30 seconds to mras venn 2 kategorier men en låt från deras senaste album som kom ut 2005! vad hände med 2006 års och 2007 års gala? dom kanske var med då jag minns inte riktigt men dom borde ju vunnit då. och om dom inte vann då så borde dom ju iaf vart med då, och inte i år.. lite kontigt men men..

konserten igår var jättebra!! :D alla var jätteduktiga och det var kul att se hur samspelta alla var :) det blev väldigt bra ljud inne i kyrkan (var i missionskyrkan) . hade lite svårt att höra vad dom sjöng (jag brukar ha svårt att höra vad som sjungs första gången jag hör en låt på engelska. då lyssnar jag mer på soundet, texten kommer sen) så det var lite svårt att hänga med i handlingen men det gjorde inte så mycket för dom var så duktiga allihop :)

tror jag håller på att bli sjuk. eller jag är väll lite förkyld mer än så blir det nog inte, det brukar det aldrig bli. men jag är så där torr i halsen så det blir äckligt att dricka mjölk. vet ni vad jag menar då? jaja, snorig är jag med.
jag hoppas bara det går över tills tisdag för då ska jag träna :D det var ju ett tag sen sist.

nej nu ska jag snart till anna. ska skriva klart hemtentan och skicka in den ikväll.. sen har anna en konsert kvar ikväll. vad ska jag hitta på? funderar på att åka till mjölby en sväng. nej det går ju inte om jag är förkyld :( attans. ja då blir det en hemmakväll

lördag

hade skitkul igår :D bilder finns på facebook och kommer snart på bd.

nu har jag målat naglarna. ska snart iväg på jesus christ superstar :D ska bli sååå kul! älskar musikaler och det är ju ännu bättre när npgon man känner är med. Anna kommer görat så bra :D kameran i högsta hugg

har vart på tornby idag och köpt lite saker. bla en klänning som jag ska ha på mig ikväll :) ska nog ha den på min inflyttningsfest ich julafton med :)
den är svart. så jag har röda naglra, röda skor och röda örhängen till :D kommer nog blir snyggt. men håret kommer blåsa sönder på cykeln in till stan men men. nu ska jag göra mig iordning! ska åka om en timme

hemtenta

jag vet hur det här kommer sluta.. jag kommer sitta på söndag med massa kvar att skriva.. det vore så typiskt mig.
men NEJ nu ska jag verkligen försöka bli klar med fråga sju så jag kan flumma fram ett svar på fråga 8 imorn och sen p söndag fila lite på alla frågor :)
men känner jag mig själv rätt kommer det aldrig hända. men nån gång ska jag väll kunna överraska mig själv? :D
PEPP PEPP! kom igen nu! bara en timme till, så ska jag åka hem, ta en dusch och sätta på mig ovven :D

fredag

nu har jag skrivit neurotentan.. eller ja, skrivit av frågorna och tatt med mig hem :) jag svarade på en fråga men mest för att se hur hårda dom är i rättningen. Det var den enda frågan jag kunde så nåt g blir det ju inte.. hade ju kunnat strunta i att svara på¨den men det ska bli kul att se hur många poäng mitt halvdåliga svar ger :)

nu ska jag snart kila över till anna så ska vi diskutera lite kring hemtentan sen ska jag hem och käka lunch och sen ska jag till skolan och träffa lisa så ska vi sitta med hemtentan sen ska jag försöka vara hemma vid fyra och göra ett försöka till att sova en timme sen kanske fadderiet kommer hit en sväng för att sedan gå tillsammans till münchen hoben tackfesten :) så ser min dag ut
kl 18.30 är det fördrink bakom c-huset men sen har jag ingen aning om vad som händer. hoppas bara inte vi ska vara ute. kallt
det är ovve som gäller och det är tema tyskland

suck

ja det blev ingen träning idag heller :( kl 17 hade jag inte skrivit klart en fråga än så kände att jag inte riktigt hann.. nu har jag skrivit klart två frågor. eller klart och klart. det ska väll filas på men grovjobbet är gjort..
jag vill verkligen inte plugga i helgen! hoppas jag hinner mycket imorn och kan bli klar på fredag innan münchen hoben tackfesten :D
så antagligen ingen träning imorn heller.. fast jag ska till sjukgynmasten på morgonen :)

onsdag

var uppe till halv tre inatt och kollade valvakan med filip och fredrik men jag orkade inte titta längre än så.
ska plugga nästan hela dagen idag men sen ska jag träna ikväll :D har missat 6 träningar i rad, har haft så mycket att göra så jag har inte hunnit :S
sen så har jag bestämt mig för att inte skriva tentan på fredag.. jag har inte hunnit börja plugga på riktigt till den, jag har bara skrivit rent mina anteckningar.
För två veckor sen togs all tid upp av att skriva klart projektet, föra veckan togs tiden upp av redovisning av projektet och flytt. Denna veckan tas tiden upp av hemtentan. En hemtenta ska man ha när man inte har något annat. Det är meningen att den ska vara så krävande att man ska sitta 8 timmar om dagen för att klara av den.. och det gör jag också! men har man samtidigt saker att gå på i skolan så är det knappt att man hinner dom 8 timmarna. det finns helt enkelt ingen tid att plugga neuro.
omtentan går den 5/12. nu kommer två kurser där vi har typ 4 föreläsningar i veckan och minst två hellediga dagar. Där kommer jag hinna plugga till neuron! i dom två kurserna är det typ labbar och nån minirapport som är eximinationsuppgifter så det är inte så mycket råplugg.

flytten gick bra med :D trivs jättebra! inflyttningsfest snart då
sen blev det klart igår att det blir finland på jul :) alltid trevligt.. men jag måste hinna till karlskoga också under lovet! var länge sedan jag tråffade alla där känns det som..

nej nu ska jag plugga.. läsa en artikel och sen svara på en fråga.. kan nog ta ett par timmar
men träning ikväll iaf :D tror jag. jag vill verkligen

RSS 2.0