inget att göra

jag och anna ska till skolan snart.. ska hjälpa henne städa sektionsrummet och vi ska skriva klart våra PM som ska in senare idag.. men på vägen dit blir det ett stopp på donken!



FLUM - det är jag det


exjobb

kanske ska säga hur det gick också! det gick bra :) vi har nu varsin kandidatuppsats att skriva :)

WII!

Imorn blir det en roadtrip med anna :D vi ska till stockholm på möte med ett företag som vi förhoppningsvis kan skriva en kandidatuppsats för! :D:D återkommer imornkväll.. åker ganska tidigt imorn 

nya kurser

jaha då var det dags igen! har knappt vart i skolan sen innan jul! idag drar en ny kurs igång, nämligen: kandidatuppsats i kognitionsvetenskap :O känns ganska scary! imorn börjar Språk, kultur och kognition. När den sista kursen där är slut så börjar min sista kurs på kandidatprogrammet! känns konstigt att snart vara klar.. men jag ska ju söka en master nu i vår så jag kommer ju vara kvar två år till :)

tillbaks till min skål med musli..

mamma

mamma ringde imorse och frågade vart jag tagit vägen då jag inte uppdaterat staus på facebook eller skrivit något i bloggen på ett tag :P haha finns man inte på nätet så finns man inte hemma heller :P hehe tyckte det var lite kul :)

handboll och friidrott

sverige förlorade igår vilket betyder sist i sin grupp med noll poäng.. suck.. jag tycker inte dom var dåliga igår, tyskland var väldigt bra! det enda dåliga sverige har gjort är andra halvlekmot slovenien.. sen tycker jag faktiskt att dom har gjort det dom kunnat.. kim andersson gjorde sju mål igår! tänk om han kommit upp i den nivån i första matchen! däremot har jonas källman vart en stor besvikelse turneringen igenom :(

men men! idag ska jag till campushallen och kolla linnea som tävlar där :D ska bli kul! kollade samma tävling för ett år sen :) pappa kommer hit också och på vägen hämtar han sofia.

ikväll blir det fadder-tack-fest :)

GBG!

kollade handbollen hos sofia igår! första halvlek var så UNDERBAR! riktigt kul att titta på! sverige var bra och polen var bra! synd bara att sverige tappar i andra :( man vinner ingen match på att ha en man utvisad nästan en halv halvlek :S och man vinner definitift inga matcher om man bränner så många "klara" säkra lägen som sverige gjorde igår :( synd att alla inte kom upp i sin kapacitet vad gäller avslut.. MEN kul att se att kim andersson tog tag i sitt skytte! stor eloge till polens målvakt! 20 räddningar, sänslöst, nästan 50% i räddningsstatistik, bra gjort

nu väntar jag på att björn ska komma så ska vi gå till bilen och åka och hämta upp dom andra på Uni så ska vi åka till alingsås där vi ska sova inatt och imorn blir det göteborg och träff med inuse.. spännande

mjölby

är i mjölby nu.. alltid när jag vart här så måste jag lägga allti tvätten när jag kommer hem, barro dreglar! visst han är söt men jag är glad att jag inte har en egen :)
ska kanske se handbollen här, får se.. annars åker jag hem och kollar där! var ganska trött efter den igår men kunde ändå inte somna när jag gick och la mig..

till göteborg imorn! kommer bli jobbigt att köra med all snö! men det är väll smällar man får ta :P kl 13 åker vi från skolan. Åker hem efter mötet på fredag så vi är väll hemma i linkan runt 20 skulle jag tro, beror på hur lång tid mötet tar.. om det inte blir för sent ska jag och robin kolla klart på paranormal activity :) började på den för typ 2 veckor sen men vi var tvugna att avbryta så jag skulle hinna med sista bussen hem och nu har vi inte hittat nån dag vi kan se klart den på :P

jag är sugen på cola! kanske ska ta och göta nåt åt det.. hum

onsdag

ska iväg till mjölby om en stund och hämta bilen! ska till gbg imorn för på fredag ska vi presentera vårt projekt för inuse :) ska bli kul!

ny match ikväll! sverige möter polen, spännande! polen slog tyskland så det kan helt klart bli en tuff match! sverige måste vinna för att ha chans att komma vidare.. dom måste också vinna matchen mot tyskland.. tror dom kan förlora mot polen MEN då måste dom vinna mot tyskland och tyskland måste förlora mot slovenien.. vinner tyskland mot slovenien men förlorar mot sverige och om sverige förlorar mot polen så blir det inbördes möte mellan sverige och tyskland om vem som tar tredje platsen i gruppen och det blir förhoppningsvis sverige :P krångligt! men men, hoppas dom kan vara lika bra som första halvlek igår, är dom det har dom en chans :)

besviken

jävla match.. få i det svenska laget ser ut att vilja vinna! borde man som svensk spelare inte bli jävligt pepp när Beutler gör en sån otroligt bra match?? han räddar ju sverige från en riktig flopp.. visst det är många nya spelare och inte alla har en så stor rutin av mästerskap, men snälla, ska det ta 53 minuter för kim andersson att lyckas göra mål??? han är ju en av världens bästa! men han visar inte riktigt den sidan av sig själv.. tyvärr tycket jag inte han har gjort det i dom senaste matcher jag sett honom spela.. synd, för han kan ju

MEN, jag ser fram emot att se mer av lukas karlsson, mattias gustafsson och dalibor doder :)

inte hemma, igen

sitter hos anna! vi kompletterar vår statistikartikel.. lite smågrejer sen är vi klara :)

har fått lite påtryckningar från miss tullberg om att öka bloggandet! ska försöka, svårt ibland!

HANDBOLL IKVÄLL GOTT FOLK!



ps. thåström är bra

inte hemma

har inte vart hemma på ett tag.. åkte till sofia i söndags och kom hem sent igår så jag har haft "uppehåll" från datorn :P känns ganska gött..

idag ska jag inte göra nåt (igen :P) ska bara ta en promenad med anna lite senare :) har inte fått tillbaka hemtentan eller artikeln vi lämnade in innan jul! trodde den här veckan skulle vara en kompletteringsvecka, men jag kanske hade fel :S nästa vecka börjar ju nya kurser! iof har jag bara schemalagt måndagar och tisdagar (tror jag, har inte kollat upp schemat för kandidatuppsatsen men jag tror inte den kursen har så mycket schemalagt)

nu ska jag kolla tredje delen av "världens undergång", en dokumentärserie om andra väldskriget som går på ettan varje måndag kl 22! missade den igår men jag tror den finns på svt play :) ikväll börjar handbolls EM också :D:D sverige - slovenien! tror sverige vinner

paint tävling

sofia har publicerat sina bidrag i vår paint tävling vi hade i finland, så nu ska jag inte vara sämre! jag publicerar mina :P (hennes blogg: pajalaaa.blogg.se)


mitt hus! jag gjorde till och med mumintroll! jag tycker det slår sofias vita knutar :P


Vi målade ett djur :) min giraff


En känd person! barack obama :P


Mina fina världskarta! det syns knappt men jag märkte ut kinesiska muren :P


Den som inte ser vilken film det här är är sämst!!


Sofia kom med idén att måla en historisk händelse.. är fick jag fantasibrist! min version av finska vinterkriget :P


Min käna byggnad fick bli lutande tornet i Pisa :D blev nästan nöjd he he he

hur ska det gå?

patetsittning och skifte del 2 SAMMA helg? he he he

hur ska detta sluta? det återstår att se! men kul som tusan ska det bli :D

back to reality

verkligen! fattar inte att klockan redan på nio! förra veckans dagar innehåll bara slapp och timmarna var långa! nu känns det väldigt konstigt att jag snart ska sova, men knappt har hunnit med att slappa! :S
har förberett opponeringen idag och ska fortsätta med det imorn.. åkte ner till stan en sävng med och träffade sofia. Har letat lite efter en ny väska och idag hittade jag en :) kostade 299 och billigare än så tror jag inte det finns om man ska ha en någelunda bra och snygg väska :) så helt klart nöjd!

men en sak som är säker är att kylan snart måste försvinna! jag vill börja komma ut och springa.. det är för kallt för luftvägarna just nu :S kommer bara få ont i halsen

rumination

Why is it that the only question that people ask you when you are home from college is when are you going back?

innan nio

inte mpnga dagar jag gått upp innan nio på lovet! nu ställde jag klockan på nio igår och tänkte vara hurtig och ta en promenad! säger bara en sak: planera aldrig nästkommande morgon, det håller aldrig.. jag gick upp nio, men det kommer aldrig bli nån promenad.. ska lägga mig och läsa ist! :) fick låna män som hatar kvinnor av robin i lördags! började läsa igår men kom inte så långt..

har glömt kolla tiden på ägget jag kokar.. DOH, får chansa på att det är klart nu


stan

svar till anna: haha nej det var tre tomtar och en ljusstake! :P det var jobbigt att ta fram sladden bakom gardinen ;)

gick till stan förut! gött men kallt! fick inte upp värmen igen när jag kom hem :/ efter nån timme gick det inte längre så jag tog en lång dusch! och nu fryser jag inte längre :)


lördag

då var det lördag!

veckan har passerat ganka obemärkt.. har inte lämnat sängen före tio nån dag och det har vart otroligt gött! igår gick jag upp kl ett.. men då hade jag vart vaken ett par timmar och skrivit lite på hemtentan och kollat en dokumentär om kim peek :)

nu har jag skrivit klart min hemtenta.. det här var nog den svårate hemtentan vi fått ut än så länge! tycker inte att vi lärt oss tillräckligt under kursen för att kunna skriva en bra hemtenta, och jag tycker instruktionerna var luddiga! alla har skrivit tentan som om vi hade utfört en studie, men instruktionerna verkar säga att vi ska utföra den på riktigt.. men jag tror hon har formulerat sig fel.. hon är från spanien (tror jag) och skriver ganska kass svenska.. jaja, jag fick ihop ca 5 sidor text! inte mycket, men enda sättet att få ihop mer är att utföra studien på riktigt! för nu har jag inget resultat och ingen resultatdiskussion..

jag måste ner till stan idag igen! mina linser har torkat :S måste ha nya.. tänkte ta en promenad dit och buss hem. kanske ska ladda min mp3 en stund!!

det låter som jag mest har slappat (iof stämmer ju det) men jag har hunnit med en del också! igår packade jag upp min väska och tvättade :) när jag skulle lägga in kläder i garderoben passade jag på att rensa den :) så nu ska en papperspåse med kläder ner i källaren! jag har tatt bort julsakerna också! så nu är det bara en tripp ner till förrådet som saknas :) måste iof dammsuga också men det tar jag en annan dag..

ikväll ska jag och anna och kanske några till kolla in tre band som spelar på l'orient! :) ska bli kul!

wii!

bagaget har kommit till mjölby :) ska dit om en stund och hämta det.. sofia ringde förut och sa att dom bjuder på tacos om jag kommer :D snällt!
var en sväng på stan förut med.. skulle till banken! självklart hittade jag lite grejer också, svårt att låta bli när man ändå är där... ett linne, en stickad tröja och ett par vanliga svarta (tjocka) leggins :)

nu blir det film under täcket!

waste

So why are you alone
wasting your time,
When you could be with me
wasting your time ?

well, I'm a waste like you
with nothing else to do
May I waste your time too ?

green day, sassafras roots

RSS 2.0