måndag

idag är det måndag, tråkig måndag.. men det känns som söndag
sitter hos anna och pluggar. har gjort typ hela lektion 3 men fattar nada på lektion 4. hoppas jag klarar omtentan på fredag.. hinner nog inte klart med mitt projekt heller :( attans

har vart hos syster yster hela helgen med med undantag för en utekväll i torsdags här i linkan.. har vart ganska slappt.. trodde jag skulle kunna plugga men icke.. fest i lördags med, blev ganska hårt, bakis 1 och en halv dag är inte ofta man är :S men kul var det fram tills det spårade ut.. fick ett blåmärke på foten, TC fick strypmärken på halsen, Kim ringde 112 två gånger och Gustav fick åka taxi (svindyrt) från linköping för att försöka reda ut kaoset..
Men det sklutade inte där, på morgonen skyndade jag mig till tåget men tog fel trappa upp till perrongen :S kkom upp och såg att tåget stog på andra sidan så jag fick snällt vända och springa ner igen för att ta nästa trappa (samtidigt som jag bär på en väldigt tung väska, jag var inte så smidig, dåligt mådde jag också) när jag kommer upp för trappan är det klart dom ska ha åarkerat tåger en bra jävla bit bort på perrongen så jag småsprang dit bara för att få dörren igensmälld framför näsan på mig och se tåget rulla iväg med mig kvar på perrongen.. lyckat! det var ju bara att snällt sätta sig väntsalen, försöka att inte spy och vänta tills nästa tåg skulle gå. En timme senare..

trodde jag skulle plugga när jag kom hem med men nej då.. kollade tv hela kvällen fortfarande bakis

bläää

jag har nått motivationens botten.. efter att ha ssuttit 8 timmars-pass i skolan varje dag i två veckor för att få ett U känner jag onte för att ta upp boken igen.. jag har börjat repetera lektion 2, borde bli klar med den idag. sen har jag bara 4 lektioner kvar :S usch.

projekthelvete också

recept

detta recept tillägnar jag alla fiskälskare som inte orkar skala potatis!

2 portioner (för en portion halvera ingredienserna)

4 dl vatten
2 dl ris
3 torskfiléer
1 påse Knorr Dillsås

Gör så här

1. Ta fram två kastruller.
2. Sätt på två plattor.
3. Häll 4 dl vatten i den ena kastrullen, och så mycket vatten som du vill i den andra
4. Lägg torskfiléerna i kastrullen med frivilligt mycket vatten.
5. Du bör lägga i kryddpeppar i vattnet med fisken för bättre smak.
6. Låt det koka upp i båda kastrullerna.
7. Tillsätt riset i kastrullen med 4 dl vatten.
8. Lyssna på en bra låt medan du väntar
9. När vattnet är borta i kastrullen med riset då är riset klart.
10. När fisken delar sig lite fint när du satter en gaffel i den då är fisken klar.
11. Gör nu såsen.
12. Du gör såsen genom att följa 3 steg på påsens baksida.
13. När såsen är klar är det bara att hugga in :D

mums! och ingen jobbig potatis att skala.. peeeerfekt


onsdag

klarade inte logiktentan :( men jag fick iaf 7p och 11 var G så jag är inte så långt borta.. Och jag är inte ensam heller, 23 st fick U och endast 6 fick G.. massa som inte ens skrev tentan så det blir många som gör omtenta den 28e.. ska väll börja plugga nu då. bara laga mat och städa först..


lämnade n våran labb till förra kursen med så om jag klarade omtentan (borde få reda på den snart med) så har jag klarat den kursen :D
projektet går frammåt med.. hade jag inte fått så mycket hjälp av våran labbhandledare Jocke hade jag aldrig klarat det :S vi satt över en timme igår och klurade. Jag tror han gillar min idé att göra ett capsningsspel :) jag sa att jag kanske ska göra ett Pong spel ändå som är lite lättare men han sa att det vorde ju tråkigt för det här är mycket roligare :)

måndag

känns som helgen fortsätter.. har inte gjort så mycket idag
åkte hem till anna för jocke skulle komma dit och hjälpa oss med labben men han kom inte innan jag skulle till sjukgymnasten. Min sjukgymnast är jättebra! pratade med henne typ 45 minuter och sen visade hon mig lite nya grejer sen körde jag igenom mitt programm.. lite roligare miljö än på sjukhuset :)

sen stressade jag hem och duschade på två minuter! racade till anna för vi skulle på stan och systemet stängde.. men vi hann precis :) jag köpte två nagellack, en kam och en bikiniöverdel.



men  jag vet inte om jag ska behålla den så smakråd vore trevligt :)

nu sitter jag och kollar på tv.. väntar på 100 höjdare :D

tisdag

så här ser grafiken till mitt spel ut :) ska lägga till namn och dricka på spelare tre bara.. sen ska jag få det att funka med :S

image11
lägg märke till vilka jag capsar med :D Frank ska vara spelare 3. yummie! hehe

fredag

igår satt jag och pluggade till fyra men sen kändes det så meningslöst.. åkte ner till stan och köpte ett linne och ett armband och coh skjorta :) riktigt nöjd.

imorse var det tentadags! Logik.. jag vet inte hur det gick.. kan ha gått hur som helst.
så ringde jag sandra och pratade med henne och sen åkte jag till mjölby för att käka lunch med henne och zandra :)  ville klä på mig nåt snyggt för att dämpa tentaångesten. så vad passar bättre än nyshoppat och pumps? :D



såhär blev det :)

imorn ska jag plugga men sen kommer sandra och kanske zandra hit så ska vi och några mer gå ut på HG :D jag ser fram emot det såå mycket! måste få slappna av! nästa vecka ska jag göra omtenta i programmering, lämna in min hemtenta och göra klart mitt spel som jag ska programmera själv.. jag har inte börjat med nåt än :S logiken tog allt tid.. inte bra det här.. men jag får väll sitta 8-20 i skolan som jag gjorde denna vecka :O längtar till nästa helg när allt är gjort! sen hoppas jag ju att jag klarar allt med.. speciellt programmeringen.. klarar jag den inte nu så ska jag göra om den i augusti :S jag vill inte plugga över sommaren!!!! jag vill ju ha lov, jag vil planera nollningen utan att ha massa annat att göra.. jaja vi får se hur det går :)
¨
inget på tv idag heller.. slögluttar på let's dance..

neverstore har släppt nytt :D panic at the disco släpper om 3 veckor :D då ska jag shoppa på cdon, woho! sen kommer MCRs Live/intervju DVD i april :D musikåret ser bra ut. har ju hultsfredsbiljetten klar med! YES! Jag vill ha sommar!!

RSS 2.0