fredag

i'm in heaven!!! CSN kom idag och jag har vart på konsum :D
har köpt:
äpplen
bananer
clementiner
salladshuvud
tomater
gurka
morötter
annanas!!
fil
mjölk (kaffe igen! :D)
dipp till morötter och gurka
bröd
kalkonpålägg
kasser (kasslersallad till lunch imorn)

åh så gott!
men.. när jag packade upp allt så tog jag upp och skulle ställa in i kylen.. crème fraishe, papr.. crème fraishe?! FAN jag ska ju ha gräddfil till dippen! skit i det så jag blandade ändå och ställde in i kylen haha nu vet jag ju varför man ska ha gräddfil.. crème fraishe har en tendens att stelna i kylen :P men det var gott ändå :)
så nu har jag ätit kvällsmat: müsli med fil, macka med kalkon och ett glas mjölk :D vilket känns som en otrolig lyx!
och nu sitter jag med morötter, gurka och dipp! men det bästa av allt: jag köpte julmust :D jag är som ett litet barn igen :P

grattis till therese som fyller 20 idag!! :D:D jag skulle gjort vad som helst för att vara i göteborg nu med alla och fira, men jag hinner inte åka dit :( förlåt therese! jag ska komma och hälsa på fort jag hinner :)

imorn är det dagen med stort D, Annas kravall! som hon är chef för :D som hon och alla andra har planerat och kämpat för! blod, svett och trårar. imorn gäller det :D det kommer bli såå KUL! Anna är så bäst :D kommer bli bästa kravallen EVER! Först ska jag på för-för-fest med fadderiet hos sofie så ska vi gå i samlad trupp till för-festen hos jeanette :) och hon bor på colonia så det är bara 100 meter till kravallen sen. det kommer bli en peeeerfekt kväll :D så ska ju klockan ställas tillbaka en timme på natten så det blir en timme extra kravall :D SUPER!

nu ska jag se på tv och dricka julmust :)

torsdag

GAAAAAAAH!!!! jag måste ha frukt!! jag skulle döda för en banan! jag är en sån person som blir sugen på nåt på kvällen och då är ju frukt en himla bra grej. men när man har haft 3 kr på kontot i en vecka så är kylen ganska tom. så just nu sitter jag och äter på det som finns! jag har öppnat en majsburk! :O haha desperat? så¨jag äter majs med chilisås. äckligt men vad gör man? tog en fryst köttbulle med. men det är ju iaf nyttigare än godis osv.

så imorn ska jag handla :) jag ska köpa grönsaker och en grillad kyckling och göra en sallad! sen ska jag äta frukt!

har vart hemma hos anna och fikat idag med :) hennes mor och far var med och en kompis till henne som heter caroline. det var skönt att tänka på annat än skolan en kväll :D och grattis igen anna!
jag ska väll återvända till min äckliga majsburk nu. criminal minds på tv med :D Ried är så snygg! så nu har jag sagt det med.. åter till tv och majs

träning

träningen gick jättebra :D
men min sträckning i vänster skinka (fult ord, skinka) kom tillbaka. det strålar typ upp i ryggen och ner baksida lår :S aj
sen fick jag en hård smäll på knät! men inte det opererade utan det andra. HELSIKE vad onte det gjorde! men bara att bita ihop. känns som det svullnat lite och jag kommer nog få ett fint blåmrke. saknar mina blåmärken :P haha jag kommer ihåg när jag skulle på rutinkoll och sjuksyster på skolan för ett par år sen och hon frågade lite misstänksamt vart jag hade fått mina blåmärken ifrån "jag spelar handboll" haha jag blir inte slagen hemma!

ska kolla klart på generation fett nu och sen ska jag sova :)
kl 10 ska jag vara hos anna! tjejen fyller ju år :D

onsdag

ska snart iväg och träna.. orkar inte.. jag har så mycket annat att tänka på med skola och sjukgymnastik att handbollen kommer lite efter. jag hoppas verkligen inte jag håller på att tröttna :O men jag tror det kommer bli annorlunda när jag får komma igång med matcher igen :) det längtar jag efter!

imorn fyller anna år :D 22! ska hem till henne imorn och fika. hon och jacob har bakat hur mycket som helst :O bla cheescake :)

har bakat scones idag igen!! :D åt en nu innan träningen, ska äta en efter träningen och så en till frukost :) nu har jag inte ens ingredienser till det kvar hemma :P och man ska ha mjöl (slut), smör (slut), bakpulver, salt och vatten.. men det är svårt att få ihop nåt utan mjöl och smör.. egentligen ska man ha mjölk, fil eller yoghurt och inte vatten men jag har inget sånt hemma så jag provade med vatten och det blev ju bra :D så jag har bakat scones nu 3 gånger.
jag har inget hemma, varken i kylen eller fysen eller i skafferiet. eller jag har men det fattas så mycket så det går inte att sätta ihop. exempel: jag har müsli men ingen fil. jag har majs men inga andra grönsaker. ingen frukt. jag har fisk men ingen potatis eller sås.
men på fredag är det csn :D men jag kommer vara i princip pank igen på måndag..
hyra och tv-licens hamnar på ca 4300. sen ska jag köpa ny kursbok som kostar typ 500 och kanske en bok till kursen jag läser nu (150), jag ska ge sofia 120, jag ska se anna i jesus christ superstar (175) och betala flytt av telefonabonemang (500) och allt det tillsammans blir 5245. csn ligger på ca 7400 och så får jag 500 i bostadsbidrag. så 7900-5745=2155.. och då har jag inte räknat med mat.. jippi!
men nu ska vi inte klaga :) jag ska flytta om en vecka :D:D kommer hamna i huset brevid anna :D:D jag kommer få hjälp av mamma, pappa och stefan :D och av sofia och gustav. men mamma, pappa och stefan var ett tag sen man träffade så det ska bli kul :) kanske bli lite bortskämd med god mat :D inte spagetti och köttbullar. fast det är ju iof gott :)

nej nu ska jag se på made och sen gå till träningen :) det kommer jag sakna.. just nu tar det 2 minuter till träningen här. när jag flyttar tar det 15 på cykel. och vi ska inte tala om hur det blir till träningarna i berga :S
jag får min RP overall idag med :D:D

måndag

jag ska på förfrågan skriva några rader om sjöslaget :) det finns väll inte så mycket att säga men:
Jag åkte till Anna kl 11 på söndagmorgonen och öppnade vinet, tidig förfest men man får väll offra sig om man ska iväg på det där viset :P sen käkade vi och så kom jeanette, lisa, tove och emily och förfestade lite med oss..
Bussen från Ryd C gick 14 men vi skulle vara på plats 13.30 i och med att det alltid är någon kogvetare som är sen.
Men iväg kom vi och det var bar stämning på bussen :D skitkul! och festandet hade ju bara börjat.. en timme innan oss hade två eller tre bussar till avgått med folk fråm systemvetenskap, lärare, polkand mfl :D

vi tog en paus ute i vishan, vet inte riktigt vart men det blev kissepaus i skogen :) vi orkade inte ställa oss i kö till toan, men det gick bra ändå, jag fick hålla i annas mantel :P
när vi kom fram till terminalen gick vi in och det var massa folk där!! jag träffade Zandra och svp folket :) sen käkade vi våran matsäck som vi hade med oss. när alla knödde ihop sig blev det jättevarmt! det var trångt så jag tog inte av mig min tjock-tröja :S när vi kom ombord och fick frisk luft gick anna, jeanette och lisa till tax-freen för att komma långt fram i kön :) jag tog grejerna och gick till hytten. Jag tänkte att jag kanske ska gå dit och ställa mig med dom men då kom dom in och sa att dom ställt sig föra massa folk och kommit in typ först :D så vi kunde börja fetsa direkt.

det var en lång kväll och jag och anna gick omkring och pratade med folk.. sen tappade jag bort henne, eller jag gick från hyttrn när hon och sofie satt och pratade, tänkte leta efter zandra men henne hittade jag inte heller, så jag gick tillbaka till hytten men där var det tomt. så jag blev argare och argare för alla var borta! så tillslut när jag hittade anna var jag inte så glad :S då var väll klockan ca 12 på kvällen/natten. så vi satte oss i hytten och sen bestämde vi oss för att sova, eller jag bestämde att vi skulle sova haha (förlåt anna) jag somnade DIREKT! anna skulle bara ta en dusch men när hon kom ut så sov jag.. jag var nog ganska tråkig den kvällen..

nästa dag gick vi upp och skulle käka buffé. hade fått tid kl 11. ganska tidigt men det var ganska bra att käka då :) hur mycket mat som helst! gott var det med.. vet inte hur mycket cola jag drack då men är man bakis så är man..
sen fortsatte festen i kogvetkorridoren men vi satt i hytten och drack lite och käkade chips.. var inte så party.. var ju en kille som hoppade från båten på natten så det var inte kul att se vakterna gå runt och leta efter folk för att se så dom var kvar på båten.
köpte lite saker till mamma, pappa, stefan och sofia med :) och en flaska lakrits.shott till mig :)

bussresan hem var jobbig. alla ettor skrik och gapade! jag ville vara hem så jag slapp se dom! jobbigare folk får man leta efter.. jag var väldigt trött..


Nu sitter jag och Anna och skriver på våran rapport som ska vara inne på fredag.. jag tror vi blir klara idag :) den ska redovisas på onsdag nästa vecka tror jag det var.. jag tror våran kommer bli jättebra om man jämför med vad man hör från dom andra.. vissa har knappt kommit nån stans alls :S
jag tror vi klarar ett G men om inte så tror jag inte vi behöver komplettera med på mycket.. jag är mer orolig över neuron.
nej nu ska jag hjälpa till igen :P  

lördag

har läst klart kap 13 och 14 i neuron nu så jag förtjänar en promenad innan jag ska laga mat :)
fisk och spenat blir det. gyckel på HG ikväll men. det kan gå precis hur bra eller dåligt som helst. själv känner jag mig inte så taggad, hoppas dom andra är mer taggade. sen ska jag till anna och mysa med ett glas vin och skitsnack


just det..

.. en sak till.. JAG HATAR REKLAM! så nu har jag sagt det också och det känns bra

oj

ja det kan man säga.. kollade min statistik nu och jag har ca 10 unika läsare varje dag :O och här om dagen hade jag 23 besök.
vilka är det som läser min blogg? är nyfiken :P

fredag

jag har nog kommit på ett par dagens ilands problem :)

det är aldrig nåt bra på tv på fredagar!
håret ligger aldrig som man vill när det blåser!
mascaran är snart slut, måste skrapa ur burken för jag hinner inte köpa en ny!

har haft en tråkig fredag
har pluggat, sovit, kollat tv.. MEN jag har bakat scones :D fick ett ryck och det var gott! jag åt upp alla så jag blev väldigt mätt.. har precis vart på promenad också :)
klockan är snart tolv men jag vill inte sova

tisdag

r.i.p albert
välkommen gunnar :)

En timme efter att bussen gick så dog annas fisk albert :( men jacob har köpt en ny, en likadan fast bäbis, Gunnar ska han heta :D

mer om sjöslaget sen.. OMG! händelserika två dagar

söndag

igår var jag jätteslö men visste att jag inte skulle kunna sova om jag försökte..
satt och kollade på tv, tog en promenad på en timme, kollade mer tv.. en tråkig kväll helt enkelt..
och ja, när jag skulle sova var det väldigt svårt.. och jag vaknar hela tiden på natten! hade ställt klockan på 9.30 men gick upp 8 för att jag inte kunde sova.. tror jag ligger och tänker på för mycket på kvällarna.

men nog om det!
om 1,5 timmar ska jag till Anna och vi ska förfesa lite :D kl 12.00 kommer jeanette, lisa och tove för att förfesta med oss.. sen kl 13.30 ska vi gå till Ryd C för att sätta oss på bussen mot stockholm! VI SKA PÅ SJÖSLAGET! Kommer fram till stockholm ca 16-16.30. och båten går 19.00 :) Silja Galaxy, 2200 studenter från hela landet, ALLA iförd sin käraste ägodel, overålen :D det ska bli så kul! förra året var kul, men i år ska det bli bättre :) 

nu ska jag duscha, dra på mig ovven och sen cykla till ryd

torsdag

en händelserik halvtimme.
jag har klippt at mitt hultsfreds band... känns lite konstigt men jag kan inte ha det när jag spelar..
sen har jag snörat på mig fotskydden för frösta gången på 1,5 år! känns också lite konstigt..

väntar på att tvätten ska bli klar nu så ska jag åka och träna. sen när den är klar så ska jag race hem och duscha och sen gå på kravall på kårallen :) det ska bli kul att se hur fulla alla är efter overålsinvigningen :P efter våran invigning förra året var det inte många som kom till kravallen efteråt hehe.
men zandra och robin ska göra ett gott försök iaf :) så jag hoppas att jag träffar dom där. ska gå med Anna iaf.

vi ska ha a-lags tränaren Erik på träninge idag. åg att han hade skrivit i U-lagets gästbok förut: "Idag blir det tuffa tag! Ladda rejält" typ, eh hehe okej jag kommer vara död imron känns det som.. men det ska bli kul att se hur han gör en träning :)

onsdag

det har vart lite dåligt med uppdateringar nu på ett tag..
ja har kommit på att jag ska skriva ett "dagens i-lands problem" varje dag (försöka) och idag satt jag och anna och pratade och så tillslut så hade vi ju ett dagens i-lands problem, men jag kommer inte ihåg vad det var! jag måste ju komma ihåg saker om jag ska kunna skriva det här :)
vi planerade lite för sjöslaget iaf och jag ser så mycket fram emot det!!

snart kommer hon som ska flytta in här och ska kolla på lägneheten.. hon skickade sms förut och sa att hon skulle komma och frågade om adressen.. visst så jag skickade den men kom på när jag cyklade hem; Vet hon inte vart hon ska flytta?
jaja det var ju bara att bädda och ta tag i disken så man slitte skämas (kan aldrig lära mig att stava till det) men då fick jag ju det gjort också :)
har ingen skola nu tor, fre, lör, sön, mån och tisdag :D så gött. man jag ska ju plugga så det är ju inte ledigt men det känns som man hinner mer och kan lägga upp planeringen precis som man vill :)'

träningen igår gick skitbra tycker jag :) håller på att få upp tempot.. ska träna idag med, får se vad vi ska hitta på idag.
axelns känns faktiskt bättre.. eller det gör jätteont när jag börjar passa med det går över fort också.. jag kanske bara inbillar mig eller så har träningen redan gett resultat.

träffade sofia igår med och jag fick låna hennes byxor :P haha där är nästan ett dagens i-lands problem (för mig iaf) jag vet aldrig vad jag ska ha på mig! så jag fick låna dom iaf :) väldigt snällt!
köpte en ny kjol med. egentligen har jag inte råd med det men som sagt, jag vet aldrig vad jag ska ha på mig och jag älskar att ha leggins så därför tänkte jag att en kjol passar bra till hösten :) men då kommer ju nästa problem, skor :P haha nej jag sk ainte älta. jag köpte ju nya för ett par veckor sen, måste bara inpregnera dom.

jag är nog ganska bra på att ordbajsa. jag tänkte innan att jag inte har nåt att skriva men när jag väl skriver så flyter det bara på.
men nu ska jag sluta! hon får allt ta att komma nu! jag måste på toa men för att undvika att hon ringer när man är på toa så väntar jag tills hon har vart här..

torsdag

jag trodde jag hade sett allt som skit jamba kunde komma på.. men icke! nu kör dom "bä-bä vita lamm" i techno remix! :O

imorn ska jag hämta in biljett till tenta kravallen Magic night! jobbade på förra årets tentakravall så nu får jag gå gratis :D GÖTT! det kommer bli såååååå kul! såg ett smakprov idag på lunchen, det var magishow utanför kårallen :) trollkarlen var jätteduktig :D

jag och anna var i norrköping igår och gjorde våran observationsuppgift.. det var jättekul! ska diskutera det vi såg imorn och vi kan säkert få ihop en smaskig artikel :)
sen så åkte vi direkt till flamman där vi skulle ha fadderi/festeri fest.. OH vilken stämning det var :P haha. första frågan vi fick när vi kom in vad var vi hade för sprit med oss.. ingen sa vi och fick lite sura blickar på oss.. vi stannade i 20 min sen gick vi till donken ist :) så kul kändes det.. haha. en stämning som sa att; Vi har ordnat NolleP tillsammans så nu måste vi ha en tackfest tillsammans men vi tycker egentligen inte det är kul" men jag tror dom hade kul igår ändå :)

RSS 2.0