:(

fy fasen vad surt! första halvlek var sämst framåt! SÄMST! bara sjöstrand som får godkänt.. andra halvlek visar severige lite kämparglöd iaf! lite.. doder skadad i första men kommer tillbaka, carlén har så ont i knät att han knappt kan göra hoppskott, källman skadar ljumsken men spelar haltande vidare.. det var ju inget fel på viljan i andra! men det gick liksom inte :/ tråkigt.. men nästa mästerskap, då jävlar! nu har vi sett ett sverige som KAN! dom är på väg upp igen :) det har vart kul att se! riktigt stor eloge till laget som lyckades så här bra, det trodde jag verkligen inte! och matchen mot serbien och kroatien var verkligen bra!

nu är det snart final, danmark - frankrike! danmark har inte förlorat en enda match i detta mästerskap.. än.. jag tror den kan komma nu! lite blandade känslor inför finalen, kul med dansk vinst! grannarna :P men frankrike har så duktiga spelare och spelar kul handboll :D den matchen kommer bli bättre än sveriges iaf, kan inte bli så mycket sämre än så här och en vm-final ska vara kul att titta på :D

fixarkväll!

sitter och syr lite i väntan på handbollen (som för övrigt säkert kommer gå åt skogen! Kim och Carlén båda borta på H9!! :O skadade.. ) har skifte på fredag (samtidigt som semifinalen, jävligt otajmat!) iaf och då måste ju ovven vara tip top :P jag tappade bort (söp bort?) min kogvetet tröja på svartan också så jag fixar lite med en ny.. har tryckt upp en egen incognitotröja men saknade min gamla så mycket så jag klippte sönder en av mina pikétröjor (har två) och ska sy fast trycket på baksidan och framsidan så det blir som min förra :D hur bra är inte det?? nu kan jag gå på kravall igen hehe kan lägga upp nån bild senare om jag orkar :)

som sällskap har jag såklart spotify! har hittat en del bra låtar dom senaste dagarna så jag kan ju lika gärna passa på och slänga in några låttips när jag ändå håller på :)

The Red Jumpsuit Apparatus – Face Down (Album Version) (denna var det emma som tipsade om i lördags :D)
Skillet – Lucy
Biffy Clyro – Many Of Horror
Guns N' Roses – November Rain

hum, det är ju iof inte så mycket drag i dom här låtarna, förutom första som är sådär go :) men jag har inte lagt till så många dragiga låtar till min lista på ett tag.. volbeat funkar ju iof alltd :D

och just det! hemtentan är nu inskickad.. kan ha vart den jobbigsate tentan hittills.. inte för att det var mycket att läsa eller så, men det var klurigt att skriva om.. jaja, när kompletteringen kommer får jag ordbajsa lite till ;P


29-22 till Island :D nu ska Österrike och ...

29-22 till Island :D nu ska Österrike och Ungern värma upp!


Island är liiite vassare i andra halvlek! ...

Island är liiite vassare i andra halvlek! Det är fysiskt spel, det gillar vi :D Island har 23-19 efter 20


Norge-Island ska börja om fem min, bra try...

Norge-Island ska börja om fem min, bra tryck i hallen :D men vi sitter i nån form av isländsk klack.. Kan bli jobbigt :/ hoppas på att islands Stefansson gör en bra match!


Japan vann med 32-33 :D dom var väldigt br...

Japan vann med 32-33 :D dom var väldigt bra! Bra teknik, gjorde finter som jag inte trodde gick! Bra


Jag och Sofia har en teori, antingen är de...

Jag och Sofia har en teori, antingen är det en och samma person som gör alla mål i Japan, eller så heter dom samma sak ><


Sitter i Cloetta nu! Bästa platserna :D Ja...

img_6427 (MMS)

Sitter i Cloetta nu! Bästa platserna :D Japan leder för tillfället med 11-12. 5 min kvar av första halvlek!


damnyouautocorrect!



haha efter att ha kollat in damnyouautocorrect ett tag nu tycker jag det är friktansvärt kul att autocorrect oftast byter ut helt vanliga ord mot inte alls lika vanliga :P och ofta väldigt pinsamma!


cykel + handboll

har köpt mig en nya cykel idag! :D eller ja, ny och ny, en begagnad men ny för mig :P den blev kalas! måste bara pumpa däcken lite, den rullade lite dåligt nu..

ikväll blir det handboll all night long! japan-basilien drar igång 17.00, sen kommer island-norge spela kl 19.10 och sist ut blir ungern-österrike kl 21.30! blir sen kväll men vad gör det? har inte sett handboll på den här nivån på ett tag!
ser mest fram emot island-norge :D kommer bli awesome! sen skrällde österrike här om dagen när dom ledde och höll jämna steg mot island.. japan ska bli intressant också :) jag tippar vinst till japan, island och österrike!


håkan är håkan och håkan är gudomlig

Vid protesfabrikens stängsel
La du din hand på min axel
Och sa att livet var något enkelt
Men jag kunde inte hålla med dig

På en betonglagd äng stod vi
Du bad mig ta kärlek lätt som en vind
Men jag var så ung och dumdristig
Och tårarna rann ner för min kind

För vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar
Och vem vet hur länge vi har varandra
I en nedlagd hamnstad full av misstro och ohållbarhet
Mötte jag min kärlek



<3













damnyouautocorrect!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


boulevard of broken dreams


my shadow is the only one that walks beside me
my shallow heart is the only thing that is beating
sometimes i wish someone out there will find me
'til then i walk alone.

RSS 2.0