lägg ner

börjar tycka mer och mer illa om zlatan.. men det beror inte på honom utan på hur media framställer honom! han är ingen jävla gud, han är en duktig fotbollsspelare! han är den enda lagidrottare som höjs till skyarna och jag förstår inte varför.. vad har hänt med alla andra sporter?? överallt är det fotboll fotboll fotboll mer fotboll och lite hockey. vad jag vet är basket-, innebandy-, bandy- och handbollssäsongerna m.fl också i full gång?
gah! variation tack

biks m.m.

denna måndagen känns bättre än förra.. har iof sovit dåligt men är inte så trött :) det är stor skillnad på att gå upp kl 7 och kl 8! den timmen är viktig! orkar mycket mer´, kan koncentrera mig bättre och få mer gjort (känns det som) om jag får sova en timme extra.. tror jag ska köra på det i fortsättningen

har pluggat Biks nu en stund.. det går bra.. bara att repetera :) ska käka snart och sen plugga mer. kl 17 ska jag sitta lite med projektet och kl 21 kommer anna över till mig så ska vi komma på två frågeställningar till en artikel vi ska skriva i statistikkursen! Den här veckan kommer bli kämpig men nästa vecka tror jag blir bättre!
jag och anna har iaf planerat in ett bio besök på torsdag :D då är det dags att se "new moon" :D ser fram emot! och på fredag ska hemsidan vara klar :D

känner mig ganska stressad men om man bara ställer in sig på långa dagar så går det ganska bra :) bara jag får sova till åtta på morgonen!

nä om man skulle ta och gå och värma mat..


borta mentalt?

är man djupt inne i sina tanka när man tror att det är volbeat man lyssna på men upptäcker efter nio låtar att det faktiskt är takida? har suttit och väntat på en låt här nu men den här inte kommit, konstigt nog :P
jag skyller på att det är fredag och att det bara är 2,5 timmar kvar till jag ska träna :)

myskväll hos anna senare.. kommer bli awesome!

OCH! jag är inte trött idag!!! bara lite omotiverad iom att det är fredag :D men biks-plugget imornse gick faktiskt bra :) jag och thomas ska fortsätta nästa vecka men jag kommer nog köra på utan honom en stund imorn på förmiddagen..

trött på att vara trött

gör jag nåt fel? kanske måste börja käka nån form av vitamintillskott, det här funkar inte! har inte orkat göra nåt produktivt sen kvart i tolv.. ska snart iväg och fotograferas för kogvets julkalender (alla utskott ska vara med och jag är ju med i valberedningen) sen ska jag träffa thomas och börja tentaplugga.. har ju omtenta nästa torsdag.. jag är inte så orolig för den.. känns som jag måste repetera det jag redan kan, det är inte så mycket nytt att lära sig.
HELVETE! nu kom jag på att det var idag jag skulle hämta ut tentan!!!! och expeditionen stängde för 5 min sen.. fan.. jaja jag pluggar på som vanligt iaf

duggan imorse gick bra iaf :) det känns som en kurs jag har lite koll på iaf! statistiken är svår men metoden desto lättare..

var hemma hos mattias igår med och käkade pizza med projektgruppen, trevligt.. iof åkte jag och björn hem kvart i nio så det skulle bli så sent iom duggan..

jag har bokat en träningstid imorn som jag benne mig ska gå på!!! step blir det :) länge sen nu

färgade håret igår men det syns knappt.. ser kanske lite gulare ut.. färgade bara håbotten, vågar inte ta hela håret iom att frisören sa att håret snart ramlar av om jag gör nåt mer med det :P jag får hålla ut tills det slitna växt bort.. värst är det på vänster sida där håret är som längst..


gäsp!

gör nästan ont i ögonen! är trött.. men det är väll ingen nyhet nu för tiden? vill ha tillbaka mitt liv igen! hinner inte riktigt sova ut nån gång, hinner inte ta en powernap när jag kommer hem, jag har intehunnit handla, jag har inte hunnit laga mat, jag hinner inte träna, jag hinner ingenting känns det som! när jag väl har tid över är jag för trött för att göra det jag inte hinner annars.. :S efter den 4e hoppas jag det kan bli bättre för då är vår hemsida klar och jag har gjort min omtenta! en vecka kvar! håll ut

trodde vi skulle ses här idag kl 8 men det är bara jag här.. hum.. då kanske jag kan plugga lite för duggan så länge

låttips

innan jag sätter igång och plugga så måste jag tipsa om den här låten!

mayday parade - bruised and scarred

det är vad jag kommer lyssna på hela förmiddagen iaf :D

söndag i ett nötskal

söndagar är alltid väldigt oproduktiva, denna söndag är inget undantag! men den har vart lite extra oproduktiv.. gick upp elva, la mig i soffan och jag har bara rest mig för att gå på toa, gå och gricka vatten och baka scones. jag har hunnit se 1 avsnitt av paradise hotell, 1 avsnitt av americas next top model och säkert (jag skojar inte) 12-13 avsnitt av gossip girl! man måste få ha sånna här dagar men det känns ganska.. ja jag vet inte.. känslolöst! jag har bara pratat med två personer idag coh det är niklas och anna..

nej nu ska ajg se ytterligare ett avsnitt av paradise hotel, sen ska jag sova! :P pathetic

scones

har slängt ihop en scone nu lite snabbt! har inte så mycket mer hemma.. måste handla imorn! eller på tisdag..

nåt bra på tv ikväll? bridget jones, men jag är inte sugen på bridget för tillfället..

håkan

igår morse såg jag himlen över ryd och tänkte på håkans nu kan du få mig så lätt.. mycket fin låt! så jag tog en bild



Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann


så här se jag ut idag



lite suddig, svårt att hålla balansen när man kollar in i kameran :P

frågan är bara vad man har för jacka till :S ingen är ju bäst men det kan ju bli lite kallt kanske..
nu: Tornby med mamma stefan sofia och kanske gustav


bla bla bla, yadda yadda

varför känns det så meningslöst att gå och lägga sig tidigt en fredag? (och lördag också för den delen) tvn är avstängd och jag har lyssnat på musik sen kl åtta.. löst sudoku i mobilen :P inte gjort ett skit alltså! det är gött att inte göra ett skit men varför känns det så onödigt att gå och lägga mig? jag skulle kunna sova nu, kl är ju efter tio, men det känns så tråkigt.. sova på en fredag? det känns som slöseri, waste av helg!

har funderat lite på hur man lyssnar på musik! när jag hör en låt för första gången är det soundet som fångar mitt intresse! jag lyssnar ofta inte på texten förns efter.. ja säg 10 gånger då jag är helt bekant med hur låten låter. Det är kul att efter hand upptäcka små textrader. jag upptäcker kanske en ny rad varannan gång jag lyssnar på en låt :P om det nu är sån musik där man hör vad sångaren sjunger!
jag kopplar ihop vissa låtar med vissa händelser så när jag hör en låtså tänker jag på den händelsen. nu kommer jag inte på nån låt + händelse bara för det :P

en annan sak som jag kopplade här om dagen!!! anna frågade om hennes parfym luktade gott, jag luktade och mindes genast dagis! hennes parfym påminde mig om dagis! jag vet inte om det var lukten inne på dagiset där jag och sofia gick eller om det var nån personal som hade en liknande parfym.. men jag var tvungen att lukta på annas parfym flera gånger för jag har aldrig vart med om nåt sånt tidigare! eller jo det har jag, luktar jag på mammas gama parfymer så känner jag ju igen som från när vi var små och ibland kan jag känna lukten av parfym som påminner mig om chowie.. men det här var lite speciellt :P

mamma och stefan är i mjölby nu, dom kommer in till linköping imorn på fm så jag kanske borde sova nu ändå :)

fredag

var i skolan en sväng på förmiddagen! men när jag kom hem var jag så trött så jag sov från och till i tre timmar :P gick upp runt fyra..
nu sitter jag och kollar tv.. ska snart pallra mig till hemköp och fixa frukost till helgen. har en ny müsli hemma och den var skitgod med vaniljyoghurt! så det måste jag ha :P iom att jag kört lite halft på GI sen typ början av september har jag inte käkat röd sen dess! med ett undantag, köpte max GI hamburgerbröd förra veckan efter tips från björn. Funderar på att köpa bröd så jag har till imorn med :D

tror det blir nån film ikväll :) får se vilken det blir bara..

New Moon

som många säkert vet var det förhandspremiär av New Moon här om dagen! Självklart ska aftonbladet skriva lite extra om skådisarna och filmen då! Men snälla, när ni gör det, skriv för fan rätt!
Blue Moon? Allvarligt? använder dom nån kass talsyntes? New och Blue kan ju låta lika om man säger det, men varför inte korregera ett sånt fel om det nu är en kass talsyntes som spökar! SKÄRPNING!


tvilling!


såg ett inlägg som fanns på blogg.se's startsida förut! det var en tjej som berättade om hur det är att ha en tvillingsyster. Jag läste det och kände igen det mesta på mig och sofia :D jag kommenterade faktiskt det inlägget som hon skrivit, jag kommenterar aldrig andras inlägg! (förutom sofias)

läs hennes inlägg på maajis.blogg.se :)

jag tror aldrig jag har sagt hur mycket jag egentligen tycker om min syster? vi kan bråka ibland (det har blivit bättre sen vi flyttade hemifrån) men för det mesta har vi faktiskt riktigt roligt! :D kommer ihåg en dag i somras när vi gick hem från pråmen och tog massa roliga bilder :D dom är lite för roliga för att jag ska kunna med att lägga upp dom här hehe :P men sofia vet vilka jag pratar om!
Det finns i princip bara en person som jag delat hela mitt liv med och det är sofia! syskon kan vara nära men jag tror tvillingar kommer varandra ännu närmare! vi har ju gått i skolan tillsammans, spelat handboll tillsammans, festat tillsammans, haft samma kompisar, delat rum osv osv.

det var egentligen inte det jag hade tänkt skriva när jag gick in på blogg.se och såg det inlägget :P hade tänkt blogga om en grej från aftonbladet! det får komma i inlägget efter detta :P

ska se om jag kan hitta några bilder på mig och sofia :)

___________________________________________________________________________






jag tycker inte vi är så lika men det kanske vi är? :P




2 veckor kvar!

varför kan jag inte somna på kvällarna för??

ska vara på kårallen kl 8.00! ska testa en tjej som är engagerad i ungdomspolitik, sen ska vi testa anna :D resten av dagen kommer nog gå åt till projektarbete.. jag hoppas inte den kommer göra det men sidan ska vara klar om 2 veckor! 2 veckor!!! det är ju ingenting :O när testningen är klar ska jag börja marknadsföra.. jag har börjat med en marknadsföringsplan och den kommer jag fortsätta på idag.. listan på personer vi ska kontakta är LÅNG! Vi har typ 20-25 tidningar och då har jag inte börjat välja ut bloggare än! Så vi kommer skicka en del mail  :P det svåra är bara att skriva enn bra mail som blir intressant :P klurigt

nu frukost

apelsin/melon/smultron

käkade en japansk citrusfrukt hos anna förut :) den hade konsistens som en hård apelsin, såg ut som en melon (innan man delat den) och smakade som lite omogna smultron :D det var gott

boda borg

jag hade skitkul igår på boda borg :D jag och sofia flummade en del, kusinerna kunde ju alla celler och skötte det mesta så jag och sofia kollade mest på! eller ja, för det mesta låg vi och kröp i nån tunnel alldeles för långsamt då dom hann gör klart cellen innan vi kommit fram :P haha! allt krypande har gett resultat idag i form av blåmärken och ont i knäna! Allt klättrande har resulterat i ont i händerna och träningsvärk i axlar och rygg :P men det var otroligt kul!

bäst på dagen var när jag, sofia och maja gick in i en cell som gick ut på att man skulle slå på en färgruta (det fanns många att välja mellan), brevid alla färgrutor fanns två andra färger (jag hade röd och gul) så man skulle slå på den färg som röd och gul blev tillsammans (jag skulle alltså slå på orange)
maja säger till mig: "du ska slå på orange" jag svarar "ja" (men koppplar nog inte riktigt) sen börjar maja räkna ner jättefort (hon och sofia skulle slå på andra färger) jag blir då jättestressad och slår stenhårt på lila när maja räknat till noll! :P lampan lyser rött och vi får börja om :P HAHA sofia dumförklarar mig ett bra tag och säger pedagogiskt till mig när vikommer in i cellen igen"du ska trycka på orange" och pekar :P

det fortsatte med att maja gjorde alla svåra saker och jag och sofia tryckte på lite knappar :P men det var kul :D

nu ska jag plugga!

låttips

volbeat - soulweeper

new york

kollar the city hos anna.. blir sugen på new york igen

låttips

a day to remember - speak of the devil

KALLT!

det är kallt ute och det är kallt inne! blir nerkyld när man cyklar hem och får inte upp värmer när man kommer in :(

har börjat testa vår prototyp idag, det har gått helt okej

ska spela fotboll ikväll med ett gäng kogvetare!

donnie darko

har precis sett film.. donnie darko är jäkligt bra! samma gäller "mad world" (låten)

nu blir det sova

nighty night

låttips (igen)

blink 182 - Adam's song

låttips

never shout never - happy :)

seg dag

var i skolan åtta imorse.. segt.. satt med projektgruppen till tio då det var dags för labb! första labben i SPSS! jag och anna kände oss ganska lost i början, men det släppte tror jag :) svårt att komma in i ett nytt programm direkt! men jag tror allt vi har koll på det vi gjort hittils iaf!

nu sitter jag och väntar på att lektionen i kvali ska fortsätta.. fick en uppgift att designa en fallstudie och vi är klara.. ska ha ett litet seminarie kl 16 där vi ska gå igenom vad alla har kommit fram till!
kl 17 ska jag träffa anna h och gå igenom frågor och uppgifter inför testen vi ska börja med imorn! ska börja utvärdera våran prototyp imorn nämligen :) jag är ansvarig för den delen i projektet så jag har suttit och mailat MASSA folk, fått svar fårn få.. men jag tror allt vi kan få ihop folk tillslut!

när jag är klar med det ska jag hem och skriva en tidsplanering som sträcker sig till den 4/12! och jag ska uppdatera vad jag har gjort de senaste dagarna och varför.. kommer bli en lååång kväll..

just det, jag ska hinna laga mat också :P hade tänkt träna men jag tror jag får ta det imorn ist då det förhoppningsvis inte är lika mycket att göra..

dagens i-landsproblem?

Jag vill ha godis men orkar inte gå bort till hemköp.. dom stänger om tre timmar, jag kanske hinner ändra mig :P

förfest

förfest hos ekan nu :) sofia är på väg! det blir en bra kväll! Legotrippen it is!

EMA 09

har precis börjat.. tänkte kolla :)
Jag tror jag har sagt det förut, billie joe är blond nu.. det var han inte när vi såg dom.. green day öppnar galan nu iaf med know your enemy.. kan han inte blir svarthårig igen? ser bedrövlig ut :(

_____________________________________________________________________

yäy! dom följer upp med minority! :D

helg

gu så gött! gick precis upp.. ska ner i tvättstugan sen slir det sängen och tv :)
funderar på att städa lite också.. började lite smått ifår! när jag får mina ryck går jag inte att stoppa :P får se om jag får ryck idag igen..

nålade fast 3 märken igår men orkade bara sy fast ett :P så jag har två att sy idag! kanske ska på kravall ikväll och då måste dom ju sitta :P får se om jag får biljett bara.. annars får jag hitta på nåt annat!

nej nu blir det tvätt!

fredag kväll

jag hade storslagna planer för kvällen! sy ovven, lyssna på musik, slappa! osv osv.. nu orkar jag ingenting :P haha! har vart ute och sprungit iaf :D SÅ GÖTT! gick bättre än sist! gick bara nen kort bit idag vilket var slutet på en uppförsbacka som jag bara inte klarade av! förra gången gick jag hela uppförsbacken och uppför ytterligare en uppförsbacke! så är riktigt nöjd :D

som sagt, ska bli gött att sova imorn! eller ja.. bokade tvättid 9.30 :) fast jag brukar ju inte sova ¨så mycket längre än till 9 ändå..

nej men om man skulle få tummen ur och ta fram sylådan och ovven!

god morgon!

ska bli så gött med helg! tror inte jag ska röra ett finger.. ska träna! missade ju igåg :P ska ut och springa ikväll tänkte jag :)
ska sova också.. se på film.. spappa.. iof ska jag träffa andré och johannes på söndag och börja med en litteraturreview i kvali-kursen :)

over and out

false alarm

har kommit från sjukhuset nu :) ploppen är ute och trumhinnan var inte alls sönder :D 

DOH!

just  great!
kom precis från vårdcentralen.. diagnos: Sprucken trumhinna och ploppen kvar
nu: mot sjukhuset.. ska till akuten

måste kila! ska förbi hemköp och köpa frukt och nåt att dricka.. kanske en tidning.. nej jag tar med twilight och läser den igen..
får se hur länge jag sitter där då!! tur att jag har laddat min mp3 nyss! 

torsdag

torsdag idag då.. sitter i ett kallt rum uppe på IDA och grejar med lite projektgrejer.. för tillfället är det bara jag här..
ska hem strax innan tre så jag hinner hem med alla grejer inna jag ska till vårdcentralen! har tid 15.30.. tur att mitt frikort fortfarande gäller :) hade inte haft råd med ett besök där annars och ploppen måste ju ut!

ska träna ikväll iaf :D spinning.. inte jättekul kanske men jag har hört att man ska variera sin träning, kroppen vänjer sig annars.. så variation folk! kör väll lite på gymmet efteråt också kanske :)

fått några övningsuppgifter i statistikkursen som jag måste hinna göra också.. jag hänger med på föreläsningarna men jag vet inte om det är lika lätt när man ska räka själv :P men våran lärare sa idag att det vi lär oss måste riktiga professorer frågoa honom om! så det är lite kul att vi kommer kunna sånt som ändå är ganska svårt :) ska labba i SPSS på måndga! SPSS är ett program där man kan skriva in sina data så räkna programmet ut svaret.. så slipper man alla krångliga formler! men det roliga är att det finns så många olika inställningar i SPSS så det är en utmaning bara det! får se hur det går på måndag..

onsdag

jag vill få ut den där saken ur örat nu.. vet inte om det är hörlurarna som klämmer men nu börjar det göra ont :/
nu kliar det också men jag är lite rädd för att klia tillbaka :P DOH!

blir ingen träning ikväll.. jag och anna kom på att vi har en analys att komplettera.. så vi satsar på att göra klart den idag så får jag träna imorn ist :) hinner vi klar ganska tidigt med den kan jag ju alltid gå ut och springa eller gå ut på en promenad :) det löser sig!

mötet med gruppen gick ganska bra.. hoppas vi kan ta nya tag och börja om så motivationen kommer tillbaka! :)

hehe

anna: "hur skulle man kunna beskriva dig på wikipedia?"
jag: "huh?"
anna: "handbollstjej......... eh....... ja haha"
jag: "sen finns det inte så mycket mer? :P haha"

vi funkar bäst på morgonen!

"du skriver ju aldrig!"

fint citat av anna :P
jag skver när jag har nåt att skriva :)

sitter i sektionsrummet med galna anna nu! ska snart ha möte med mig projektgrupp.. ska bli intressant! vi har en del att lösa och det känns som jag kommer få ta en del skit.. (update efter mötet)

har fått tid på vårdcentralen imorn! då ska ploppen ut! hade lite ont igår när jag skulle sova och det gör lite ont om man trycker över hörselgången :P hehe.. jag tycker bara det är så komiskt! haha! om dom får ut den alltså.. får dom inte det är det inte lika komiskt längre.. eh

träning ikväll! core och step! träning imorn, spinning! träning fredag, step och träning söndag, step! beach 2010? :P

Mobilblogg

Sitte utanför zenit med solen i ryggen och fall out boy i lurarna (och en Plopp i örat) ska ha föreläsning nr 2 om drygt en halvtimme. Sen blir det hem och plugga! Ska försöka mig på en konkurrentanalys. Har ingen aning om hur man gör en sån men jag får försöka ta reda på det helt enkelt :) såg på film med ekan och z igår! Trevligt! Dock inte lika trevlig film :p den var Kass men ganska Läskig! Hoppa fram filmer har jag lite svårt för. Den hetta drag me to hell! Se den inte :p Hehe b-skräckis. Undra om man ska försöka sig på ett träningspass ikväll? Måste fundera på om jag orkar det. En promenad kanske för räcka :) nej nu ska jag nog gå in! Kallt här ute. Later dudes! ;)

dagen börjar bra.. not

kl 5.30 imorse vaknade jag.. kliade mig i örat och kände nåt hårt.. trodde väll först det var nåt torkat bös eller en sårskorpa eller vad fan som helst! då känner jag att ploppen till mitt örhänge lossnat!! så det är den jag lyckats peta in längre i örat :,( FAN! nu känner jag den inte längre men jag känner att det är nåt som sitter där.. och hur kan telefonkön till vårdcentralen bli full????  får ringa sanare.. blev tipsad om sjukvårdsrådgivningen men jag tror inte dom kan göra så mycket.. kommer jag bli döv nu? :/

RSS 2.0