torsdag

nej om man skulle ta och skriva ett nytt inlägg då :)
ska bara ut i tvättstugan.. brb

SÅ!
Ha bokat tid för klippning nu med :D onlinebokning, peerfekt.

Idag har det vart samma visa igen, plugga träna plugg.. fast jag har tvättat också :)

Var på stan igår med mamma, sofia och zandra! shoppade lite. En klänning, en lång skjorta, ett vitt alternecklinne, en vit bh, puder och en ny mascara :) riktigt nöjd! :D

När jag kom hem från träningen förut läste jag AI men började s dubbelt efter bara några sidor så jag tänkte att jag skulle sova en halvtimme. Tur att jag ställde klockan för annars hade jag nog inte vaknat :S när den ringde tog det nog ett tag att fatta vad som hände och när jag reste på mig kände jag mig yr och väldigt nyvaken :S men sen kunde jag läsa mer. har lite kvar nu bara

jag längtar sååå tills på lördag :D jag och anna ska ligga i solén och plugga fram till typ fem och sen ska jag åka hem och duscha sen kommer hon till mig så ska vi ta en drink och sen ska vi ner på stan och käka på restaurang :D ska boka bord på gula huset.. kollade deras meny idag och det såg smaskigt ut :D sen när vi har käkat ska vi gå vidare till nåt uteställe. hur kul som helst :D inte plugga för en gångs skull..

om en vecka har vi gjort sista tentan och det kommer (förhoppningsvis) kännas jättebra!
sen nästa helg ska vi spela in nollep-filmen :P det kommer bli kul. så ska jag klippa mig på söndagen och sen på onsdagen så dara jag till hultsfred :D:D blir glad bara av att tänka på det :)

tror jag ska hoppa in i duschen efter jag läst klart AIn och sen gå bort till konsum och köpa lite godis :P

lördag

äntligen helg!
var på stan igår och hittade en kjol. åkte tillbaka idag för att förmodligen köpa den men jag gjorde inte det :S jag börjar ångra mig nu! men den kostade 400 och jag vet inte om den är värd det..
köpte ett par skor iaf :D det behöver jag inför sommaren :) dom jag har ska vara vita med är mer bruna ch sulan har lossnat i hälen.
Ska jag köpa kjolen?

framsidanbak

Jeanette fyller 21 idag så jag ska hem till thomas på lite födelsedagsfest ikväll :) (thomas har större lägenhet än jeanette därför ska vi vara hos honom)

torsdag

det ska inte vara så här.. jag har vart på gränsen ett par dagar nu det har jag känt men idag kom jag över det.. jag bröt ihop och var tvungen att springa in på toaletten i skolan för att ingen skulle se att jag grät..
vi läser ju AI nu och håller på att programmera en smart dammsugare. en sån där som åker runt och dammsuger av sig själv.. första labben skulle den dammsuga ett helt rumm utan hiner men nu finns det massahinder att ta sig runt vilket gör det mer komplicerat.
Vi vet vad vi ska göra, vi är inte dumma, men vi kan inte få våra tankar till kod! vi har inte ens klarat grundkursen och nu ska vi kunne sån avancerad programmering? våra handledare verkar inte förstå för när vi s'ger att vi inte vet vad vi ska göra säger dom att "efter ett högervarv så ska den backa ett steg och sen försöka hitta rutor den inte besökt, och koordinaterna ska läggas i en lista" JA VI VET! Men hur får vi det till kod? Men dom säger samma sak hela tiden och det är så frustrerande så idag när vi pratat med vår labbhandledare satt vi fortfarande och undrade hur vi skulle göra och då klarade jag inte av det mer.. det brast

jag ska duscha nu sen ska festeriet och fadderiet ha en slapp-kväll på NH.. det ska bli kul, jag måste få tänka på nåt annat ett par timmar

onsdag

skrev ett inlägg förut hos anna men sparade aldrig och sen tryckte bort rutan. anna såg fram emot att läsa ett nytt inlägg då jag inte uppdaterar så ofta. klockan börjar bli läggdags och jag skulle aldrig skrivit nu egentligen, men jag gör det för dig anna :P så läs och njut!

Igår och idag har jag tränat med RP. det är jättekul att vara med i ett lag igen! att träna gemensamt. Jag har passat en handboll på riktigt för första gången på snart ett år! jag värmer upp med 1 km och sen kör vi olika övningar för bålen med en pinne och sen passar lite och sen kör dom löpning, intervaller eller backträning.. sånt kan inte jag göra än men förhoppningsvis snart :D

Sen har vi ju läst 200% i skolan i 2 veckor efter en schemamiss :S så jag har bott i skolan nu några dagar, börja plugga åtta på morgonen, gå på labb/lektion/föreläsning kl 10, labb/lektion/föreläsning kl 13 sen plugg från 15 och frammåt.
Jag ligger på gränsen och efter en mailkonversation idag passerade jag gränsen och bröt ihop, jag grät inte men jag blev så förbannad så jag klarade inte av att plugga, så jag åt en macka och sen åkte hem. Jag kunde inte tänka på nåt annat.
det är gött att kunna träna och tänka på nåt annat. jag sjukgymastiserar måndag och torsdag och kör med RP tisdag och onsdag.. sen har RP träningar på fredagar också men jag kanske inte ska överdriva med 5 gånger i veckan.. sen ligger den träningen kl 17 så jag hinner inte riktigt dit, måste ju plugga :P

fadderiet tar ju en del tid också.. ska dela in faddergrupper på söndag :D ska bli kul! sofie kommer hit..

Ska bli så gött med lov! jag tycker nästan det ska bli kul att jobba jämfört med skolan nu :P AI är intressant men inget jag skulle vilja fördjupa mig i..
Nej men lov.. sova till 10 varje dag, fika på strandgatan, träna, sola :D måste iof plugga också men det känns inte riktigt som samma sak som nu. klarar jag AIn så har jag bara en tenta efter sommaren :) om jag inte får komplettering på hemtentan vi ska lämna in på måndag.. men det hoppas jag ju inte. men en komplettering är inte i närheten av så jobbig som en salstenta..
men nu ska jag prata lov och inte plugg! jag längtar hem till alla i trollhättan! ska bli kul att kunna umgås på riktigt igen :D Det är nästan gött att jag bara fått fem veckor. Det betyder att jag har tre veckor att bara njuta :D Men innan jag åker hem sk ajag ju till Hultsfredsfestivalen :D:D Det kommer bli så bra!! Massor av mina favoriter kommer! Planerar att stå längs fram på HIM, Neverstore och Paramore :D men sen ska jag se The Hives, Håkan Hellström, Rage against the machine (har aldrig hört men måste se vad det är), jimmy eat world, kanske kan ge johnossi en andra chans, Timo Räisänen, atni-Flag kan nog vara nåt för mig, ja det kommer bli fullt upp helt enkelt :) hoppas det inte regnar bara. årets höjdpunkt absolut :D (utom nollep kanske :P) nej det slår nog nollep.

två hyresfria månader nu också :D wohoo!
just det måste kolla tåg till hultsfred och buss hem..

lördag

två nätter i rad nu har jag knappt kunnat somna och vaknat tidigt av att jag har hostat som en galning. Varför hostar man mest när man ligger i sängen och nästan inget på dagen?

har vart diskussionsledare idag med.. det gick bra :) fick en väldigt tyst grupp bara men jag hade gått igenom allt med andra diskussionsledare så jag hade iaf nåt att säga :)

Jag och Anna skulle haft myskväll idag men hon ringde för en stund sen och sa att jeanette hade ringt och frågat om vi ville festa med henne på HG.. så det blir HG ikväll.. jag ör ganska trött men jag satt hemma hela kvällen igår och zappade så det ska bli kul att komma ut idag :) men om jag orkar stanna till tre vet jag inte..
ska göra mig iordning nu :)

RP igen

Tränaren för U-laget ringde precis och på onsdag ska jag träna med dom :D fast jag springer bara 1 km så får dom springa mer :)

RP

har pratat mer med RP idag och jag ska börja träna med deras U-lag :D a-laget har dom 18 bästa spelarna i klubben och dom kör hårdare så där känns det inte som jag borde hoppa in när jag bara får springa 1 km :P men dom sa att jag kan säkert ta mig in i a-truppen efter lite träning..
dom har tärning imorn men jag hinner inte gå och kolla på den. har fadderistutbildning. attans
men dom hade träningar i lambohovshallen och det är ju jättenära :D

måndag

helgen har vart trevlig, utekravalla och grillning x2 men jag har nog vart ute för sent alla dagar och suttit och frusit för nu har jag blivit sjuk. igår när jag gick från sofia till tåget så gjorde det int att gå och på tåget fick jag hålla mig för att inte börja gråta. när jag gick av bussen gick det inte att h¨lla sig längre, jag hade så ont överallt! huvet, halsen, bakom ögonen, nacken ner på ryggen och axlarna.
gick och la mig med pjamas täcke och filt :S usch! sen vaknade jag typ ett på natten ochs simmade i princip runt i sänge, var så svettig. ingen kul natt. sen pallrade jag mig upp til apoteket och köpte en termometer som visade lite feber. ingen skola idag iaf. inte bra! börjar en ny kurs idag och jag ville inte alls missa intron! det är så annorlunda från gymnasiet. missade man en lektion där så gjorde det inte så mycket men jag får n'stan panik så fort jag missar nåt nu :S all tid i skolan är dyrbar..

nu liggar jag iaf i sängen och kollar på tv. har kollat på lite lägenheter också. HAR JU FUNDERAT PÅ ATT FLYTTA ETT TAG (oj caps, orkar inte sudda och skriva om :P) lambohov ligger lite för avsides (fast det är ett väldigt trevligt område) jag trovs jättebra i lägenheten men det är inte så kul att folk tycker det är för långt att ta sig hit så jag har aldrig besök.. det roliga är att det är inte långt :P jaja, flytta kanske

mtv är egentligen den sämsa kanalen som finns. 98/100 låtar är hipp hopp, men ändå har jag mtv på dygnet runt (nästan) för det är dom där 2 låtarna som förgyller dagen :) när dom där två låtarna kommer så höjer jag och sitter som paralyserad för att inte missa dagens bästa video på mtv :P
sen kör dom bara tre låter och sen bryter dom för reklam och reklamen på mtv är så DÅLIG! jamba och sån skit. vam köper nåt sånt? ladda ner en låt och lägg in på mobilen så har man den låten man vill ha och det bästa är att det är gratis.

jag ska väll försöka käka nåt nu. är hungrig men jag är ju tveksam på att jag kommer få ner når.. om jag får ner nåt så tror jag ju inte det är gott.. alla har väll druckit mjölk med halsont? usch

lördag

var på utekravall igår :) det var kul! på förfesten var det jag och tio eller fler killar (teknologfest) det var lite spännande haha. tex skulle jag gå ut och få vara för mig själv i 5 minuter men då kom alla efter och satte sig brevid så det lyckades inte så bra :P kom in en en livlig diskussion om karlskoga ligger i värmland eller närke :S självklart ligger det i värmland men alla höll inte alls med.. jaja

på utekravallen spelade melody club.. men vi missade dom :O vi stog vid ett annat tält som spelade hög musik så vi hörde inte när dom började.. sen gick jag med kalle till scenen och då höll dom på för fullt sp jag gick tillbaka för att hämta anna och när vi kom till scenen var det slut :S inte riktigt planerat :P sen provade jag och anna två-personer-i-en-baja-maja det var TRÅNGT! och med ovven blir den ännu värre för den ska jan ju få på och av och det är inte det lättaste. men det gick tillslut

det var jättekallt att cykla hem :S hade bara två tjocktröjor och var redan kall efter att ha vart ute i några timmar..

snart ska jag iväg å spinna :) en timme. gött att komma igång igen efter venedig :P missade ju ett pass då
sen kommer zandra hit och vi ska grilla med anna och jacob :D har lagt kött i marinad och kokat potatis till potatisknyten :) bli peerfekt

fredag

ätligen. har vart en ganksa seg vecka. Tillbaka till verkligheten efter skäna Italien.

Hängde med emelie på Johnossy igår, det var jättetråkigt :S men hon hade kul :P

idag har jag vart nere på stan. kravall utomhus ikväll så jag tänkte lyxa till det med 4 cider från systemet :) var ett tag sen jag var där.
innan kravallen ska det grillas på flamman :D sen ska jag på tekfak-förfest.. får se hur det går :P det går typ inga tjejer på tekfak så dom kommer nog bli förvånade när en kvinnlig filfakare dyker upp :P haha, det ska bli kul!

Har ringt en kille som sitter i damsektionen i RP också och sagt att jag vill börja spela, han skulle ge mitt nr till en annan som hade mer hand om sånna saker så han ska ringa om en stund :D lite nervös. Tänk om jag inte får börja :S Funderar på att fråga ambrus om jag får vara med dom och försäsongsträna dom veckorna jag ör i trollhättan så jag hänger med lite :) Jag har ju fått tillåtelse att börja springa nu :D:D men bara en km och väldigt lugnt, så jag har vart ute en sväng nu i veckan.. Tränar 4 gånger i veckan. Måndagar på aktiva Rehab, tisdagar springa, onsdagar eller torsdagar på aktiva rehab och lördagar blir det spinning :) man får ju hålla konditionen uppe även om det är låångt ifrån vad den var för ett år sen.. tror ju inte jag orkar springa en mil just nu.. men det ska det bli ändring på under sommaren :) (om jag nu får springa så långt) men man ska tydligen kunna göra nästan allt efter 3 månader.

imorn ska jag plugga lite och sen ska jag spinna och sen blir det grillning och på söndag ska jag bege mig till mjölby så ska sofia ta ur resten av mitt löshår (har fått ur typ allt själv men det är några som sitter som berget! dom får hon ta) sen blir det fotboll, fast jag kollar bara på.. ska sitta med barro :) sen ska vi grilla.. så grill tre dagar i rad nu :D gött

RSS 2.0