sucks

inte min dag idag..

ska iväg och göra sista observationen på sjukhuset snart! sen blir det stan en snabbis och sen kommer pappa och hämtar oss så åker jag till trollhättan med sofia och zandra.. hade egentligen inte tänkt åka dit, jag har tänkt sitta hemma och skriva på uppsatsen.. men jag kan lika gärna sitta där ochs skirva! jag har inte sagt till nån att jag kommer hem för jag vill verkligen skriva och inte lockas att göra massa annat.. gör det mig till en dålig vän? troligtvis, men just nu går skolan före..

på fredag blir det Karlskoga.. på lördag funderar jag på en roadtrip till lager 157, men vi får se.. skriva som sagt

the best part of believe is the lie

and there's a drug in the thermostat to warm the room up
and there's another around to have us bend your trust
got a sunset in my veins
and i need to take a pill to make this town feel okay

-FOB, sophmore slump or comeback of the year

oj

länge sen jag skrev nåt.. har inte orkat att ens gå in här..

ska iväg till sofia en sväng nu.. hon och sara i hennes klass ska ut så dom ville att jag och zandra skulle komma så dom kunde spela nåt spel som man måste vara 4 på.. känner egentligen inte för att gå utanför dörren mer idag, men vad gör man? sofia tjatar så jävligt


(kul skylt vi såg i gbg i somras.. har fortfarande inte listat ut om den har nån verklig betydelse eller om det bara var konst)


planerad spontanfylla!

tentan är gjord! kan ha gått hur som helst, men jag släpper det nu för att invänta resultatet :)

tog en kaffe i a-huset efter tentan.. sofia och zandra skulle sitta där och plugga en stund. När jag kom hem tog jag det lugnt en stund innan sofia ringde och sa att hon var hemm! då var det bara att byta om till trikån och bege sig ut och springa :D känns bra att ha kommit igång :D det gör allt lite ont i knät, men det kan jag leva med.. ska försöka komma igång med lite knäövningar när jag börjar springa i spåret :)
i och med att jag redan var svettig och dan när jag kom hem tog jag fram dammsugaren och tog en runda med den! sen drog jag ut allt från badrummet och skurade nästan hela badrummet och sen duschade jag..
kom typ precis hem från hemköp.. jag och sofia gick dit för att fixa lite grejer inför kvällen + panta flaskor!

nu sitter jag här och tar det lugnt igen :P ska över till anna kl 18! ikväll blir det "planerad spontanfylla". det var det vi planerade för två veckor sen iaf :P men jag tror inte det blir nån fylla för min del idag.. jag och anna ska till skolan och labba imorn nämligen och då vill jag vara pigg :) har inte råd att köpa alkohol heller.. jag har två öl och tre cider kvar sen förra helgen och det ska jag dela med sofia :)
kvällen går iaf ut på att alla som kommer ska ha lagat nåt som man kan bjuda på :) en lite mindre rätt som är enkel och går fort att göra.. jag ska göra nachos med lök och riven ost i ugnen och till det en dippsås på creme fraishe och tacokryddor! kommer bli awesome :D jag och anna har planerat att jag ska ta med min dator dit så vi kan spela musik :) det är hon och jag som bestämmer musiken ikväll :P he he he.. blir bl.a punk, sommarrock, håkan, alla gillar brudar (eller som anna säger "tuttar tuttar tuttar" :P) m.m.m. ALLT som vi gillar helt enkelt!

go kväll gott folk! ta det lugnt i dimman


låttips

hittade den här låten här om dagen :D kanske en lite annorlunda låt, men jag gillar den :D

Marilyn Manson – My Monkey

enjoy

solbrills!

VIKTIGT på sommaren är ett par snygga solglasögon!! nej förresten! FLERA par :D:D jag fick ett par av anna och jacob i födelsedagspresent + att jag har köpt nya själv + mina gamla trogna pilotbrillor :D




hahaha!

En man ~35 ser plötsligt en bekant och försöker tränga sig fram bland allt folk.
Mannen: Helvete, jag har spelat för mycket World of Warcraft och glömmer att man inte kan gå igenom människor.

vet knappt vilken dag det är

det känns som torsdag idag! men som tur är har jag fel.. det är onsdag.. jag har två dagar på mig att plugga på allt som har med språkteknologi att göra! på fredag em kan jag ta det lugnt igen! för en stund iaf.. blir plugga i helgen också..
det är ju inte jättefint väder ute, men jag vill ändå ut en sväng så jag inte sitter inne hela dagen! lite frisk luft kan väll inte skada i all plugg-hets?? som tur är kommer sånna här plugg-perioder ganska sällan, men när dom väl kommer är det ine roligt! som grädde på moset kommer jag säkert inte klara tentan IGEN! kommer äskert få gå igenom samma sak i juni då det är dags för nästa omtentatillfälle..

seminarie

jaha då var det dags att köra 4 h seminarie igen! och idag är det dags för mig att redovisa min artikel.. vill bara plugga språktek nu! slös med tid det här :P


-----------------------------------------------------------

update:

jag får äran att börja :D gött, då får jag det gjort och kan smyga med lite språktek-plugg längst bak när dom andra redovisar :)

promenad

 

härmar sofia och lägger upp lite bilder från våran promenad igår :) vi kilade ner till stan (sofia zandra och jag) sofia skulle ha nya springskor :) när hon hittat ett bra par gick vi till steves och käkade i väntan på bion :) vi såh shutter island :D bra film! satte lite snurr i huvet på en :P

så lite bilder då:

















här tog batterierna i min kamera slut :( för en gångs skull hade jag systemkameran med mig :D måste ta med den oftare.. roligare att ta kort med den :)


godnatt!

tog en öl på HG förut med Holma :D trevligt! men nu blir det sömn.. plugga imorn..

natti!

fredag!!

äntligen fredan.. nu väntar en heldag i skolan (sitter i baljan) och sen blir det antingen en lugn kväll hemma eller en öl på HG :)

beach 2010

jag och zandra var ute och spang förut :D gött! men jävligt jobbigt! men nån stans måste man ju börja :) vi ska försöka ta oss ut på lördag också.. sofia sa att det skulle komma mer snö imorn :S så om det har gjort det kanske vi skulle åka till simhallen och ta några längder och bada i bubbelpoolen!

hum.. funderar på popcorn

sms

fick precis ett sms.. mobilen ligger på sängbordet och jag ligger i soffan.. sannolikheten att det är nån annan än mamma (eller möjligtvis sofia) är väldigt liten då jag pratar med anna på msn.. orkar jag gå och kolla? ska funera lite

möjligtvis ett dagens i-lands problem?

----------------------------------------------------------

update:
det var inte anna iaf, frågade på msn nu.. hennes reaktion på mitt problem (citat):
"hahahahahahahahahahahahahahahahhahah"

----------------------------------------------------------

update:
det var från pappa.. kan inte riktigt skämta om situationen längre för det han hade att säga var inte alls kul :/

på g?

(varje gång jag skriver en rubrik ser jag att jag använt den förut.. brist på fantasi? enformigt liv? :P jaja )

idag har jag redan hunnit med en del känner jag :) har läst min artikel som jag ska presentera på tisdag. Självklart återstår det en del jobb med det, men jag känner att jag måste skriva ut den innan jag fortsätter, vilket betyder att jag måste till skolan för mitt bläck i skrivaren är slut. Men jag är inte orolig för det, har helgen på mig och jag ska bara förbereda en presentation på 10-15 min, känns inte så jobbigt jämfört med allt annat jag har att göra :P typ språktek tenta om en vecka som jag redan kört på 3 (!!!) gånger (så egentligen skulle jag ju inte bli förvånad om jag körde igen... men NEJ) och sen det här kandidatuppsatsskrivandet

Jag och Anna bestämde igår vem som tar vilket ämne så nu kan jag sätta mig och leta relevanta artiklar. Jag tror mig ha funnit typ 5 st som jag ska försöka sätta mig in i imorn och på fredag. Har även lite böcker här hemma som jag ska försöka lista ut om dom är nåt att ha eller inte. Sen måste jag såklart hitta fler artiklar (känns ju sådär att bara en författares synvinkel på det hela, alltså alla 5 artiklar är från Goodwin).

Men nu ska jag sätta mig med språkteknologin en stund, sen kommer Anna och då ska vi sätta igång och plugga gamla tentafrågor och gå igenom OH-bilder. Jag har en tenta att klara och jag ska ge mig FAN på att klara den också!! skulle höja självförtroendet en aning :P 

kroppskultur

såg nu att kropps är klara för slutspel i damernad elitserie :) kul! vi har ju spelat mot kropps hur mycket som helst under våra handbollsår! Frida som jag har spelat med har ju gått över till kropp och så har också Malin :) såg också att Jenny Alm också fått en plats i landlaget under EM-kvalet! Hon har ju spelat i kropps så länge ag kan minnas och leder tydligen skytteligan i elitserien :D kul när det finns andra som utmärker sig utöver göteborgstjejerna!
Kropps möter Lugi i kvarten.. I Lugi spelar Anna Roxå som spelade i RP förut.. dock fick inte jag chansen att träffa hene, hon flyttade innan jag började

nu blir det halv åtta hos mig!

vår

våren är på väg och det är la gött men jag kan inte riktigt glädjas än så länge.. eller jo, jag är glas för solen! men lämnade en del att tänka på.. läste nån artikel i AB igår om att ungdomar (främst tjejer) tänker alldeles för mycket på allt vilket gör att dom mår dåligt.. jag känner igen det där, både på mig själv och på andra..

men nu ska jag inte vara tråkig! har ju hela veckan att se fram emot! kanske blir det just den här veckan som jag får inviga min nya skinnjacka?

halv åtta hos mig

köpte lite choklad och en ölkorv på hemköp förut tillsammans med allt annat :D kunde inte stå emot fast det bara är måndag..
imorse var det magen som krampade och förut när jag gick bort mot sofia började insidan låret krampa :S det kom i omgångar och kändes ganska obehagligt :/

nu får det bli halv åtta hos mig :D finns ju inget bättre att se på nu för tiden..

duktigt sara!

hade ställt klockan på 7.15 imorse! målet: att plugga 8-17!

när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i magen! gjorde ont att trycka på och jag kunde knappt räta på mig.. gjorde till och med ont att gå på toa :S så jag gick och la mig direkt igen och började läsa det sista i SKK-kursen.. den gick förvånandsvärt bra! kan det bero på att tankarna inte riktigt kommit igång så tidigt så man börjar inte tänka på annat utan koncentrerar sig på texten? :P det onda i magen satt kvar och anna skrämde upp mig med att säga att det kanske är blindtarmen :/ så jag bestämde mig för att inte gå till skolan utan att istället skriva ihop mina egna tankar till vår gruppdiskussion inför seminariet imorn.

Nu har det släppt i magen iaf :) ingen blindtarm som ska bort här inte! men jag är fortfarande förkyld.. snorar och har mig..

har hinnut börja kolla på språkteknologin också! sitter med gamka tentafrågor och skriver ner dom.. tycker det är ett bra sätt att repetera på.. lättare att komma ihåg sånt man skriver tycker jag :) så får man en verblick över frågorna.. ska koncentrera mig på dom och OH-bilderna och förhoppningsvis är det vad som krävs för att klara tentan! håll tummarna för mig! det är den enda tentan jag har efter mig och det hade vart gött att få gjort den innan sommaren så jag kan jobba på att göra klart lite labbar utan att behöva tentaplugga i juni :/

blir hemköp med sofia en sväng nu.. måste handla lite saker.. tror jag ska köpa en B&J och lägga mig på soffan ikväll! tycker jag har vart duktig idag :D inte alla dagar man känner sig produktiv! imorn blir det seminarium och sedan vårmöte! spännande.. vårmötet kommer nog bli kul! en del viktiga poster som ingen verkar vilja ta på sig men det måste lösas imorn.. kan bli intressanta diskussioner! jag avgår ju som valberedningens ordförande :) tror min tid som sektionsaktiv är förbi.. för ett tag iaf :P


suntrip!

snart kommer mamma pappa och sofia hit och käkar :) jag ska göra korv stroganoff! gott.
sen ska vi nog ut till tornby en sväng och kolla lite.. vet inte om sofia ska ha nåt mer till lägenheten.. jag ska se om jag kan hitta en skinnjacka :)

ikväll är det dags för suntrip! zandras SM anordnar och självklart ska jag gå dit och se vad dom har jobbat för så länge :) ska bli kul! blir lite förfest i sofias rum (hon jag och anna) sen ska vi nog möta upp lite svp-folk och förfesta med dom innan vi drar till kårallen :D ar dock inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig än.. det är ju ingen kravall utan eftersläpp och då är det inte ovve som gäller utan uppklätt eller utklätt. jag och anna tänkte först på utklätt, men vi har inte hunnit fixa till det sista så det får bli uppklätt.

shopping

var på stan igår och shoppade lite med sofia :) letade framförallt efter ett par svarta chinos eller ett par svarta baggyjeans.. tillslut hittade jag ett par chinos inne på gina! :D köpte även en ny mys-mössa, en klännning/långt linne (svårt att förklara hur det ser ut.. får se om jag orkar ta en bild :P) hittade en kavaj på HM också!

pappa frågade vad jag ville ha i födelsedagspresent, typ en vårjacka eller nåt. jag funderade lite och kom fram till att jag nog vill ha en skinnjacka ändå! provade en på gina men den hade ingen krage och det såg lite tomt ut :/ får leta vidare..

klädinspirationen kanske sakta men säkert börjar komma tillbaka? hoppas det!

solen skiner

Tim Vantol i bilder





lite bilder från tisdagen :)


kläder = problem

jag vill köpa nya kläder! känns som jag aldrig har nåt kul att ha på mig :/ vart är inspirationen?? känns inte som jag har hittat "min grej" än.. hoppas att våren kommer med ett bättre klädhumör!
har köpt randiga strumbyxor men jag vet inte vad jag ska ha dom till :S

spelningen var awesome igår iaf :D ska lägga upp nån bild när jag fått in dom på datorn :)

Tim Vantol

can't find the place which feels like home
can't find the room where i'm all alone
can't find the words to write about
can't find the place where i won't be found

i'm longing for the road sweet road


iväll spelar tim vantol på skylten! som jag har längtat!!

Tim Vantol – Road Sweet Road

RSS 2.0